89387
PlayStation3
  • james69holden
    nem
  • tom235
    hello, ps3-at lehet már chippeltetni?
  • Since
    Tudtok valamit írni az online bejelentkezéshez? Meg kell adni a szolgáltatótól kapott felhszanálónevet és jelszót?
  • Jimanszky
    igen,szerintemis letisztultabb a Ps3-as verzió.
  • DarkSector
    Azért mondom, hogy szerintem olyan halovány a különbség, hogy nem ez fogja eldönteni a sorsukat....
    A ps3 meg nem biztos, hogy szebb, de letisztultabb egy cseppet.. szerintem...
  • DarkSector
    Igen grafikai szempontból....
  • EmThor
    the darkness: 360 VS Ps3

nincs sok különbség, ps3-n mintha teltebbek lennének a színek, de ezt tv beállítással lehet korrigálni
  • Ewergo
    Szerintem a Gears of War olyan, mint pc-n volt a FarCry... öngyilkosság akámihez is hozzáhasonlitani. A többi gémeknek egyszerüen hirtelen halál melette...!
    (Elfogultság nélkül)
  • DarkSector
  • Jimanszky
    ez az oldal:)
    csak próba:)))hátha ezért vki nekem is beszól:))...
  • Jimanszky
    köszi!neked is jóéjt,de ne menj már:))
  • Jimanszky
    ez a legjobb szerintem.néha írok már 576-ra is.esetleg más nagy?
  • EmThor
    szövegdoboz alatt ott van az URL BESZÚRÁSA gomb, bemásolod linket, következő ablakban meg beírod mi legyen benne.

html kód most passz

<a href link>szöveg ami megjelenik</a> talán

cakát
  • EmThor
    gamekapocs X-es hely, hwsw+prohardver halott, gamer365 vegyes, pcdome halott, gs+pc guru halott (ilyen szempontból), sg szódával :), 576 elég normális, hardwired se rossz csak ott se nagy a konzolos fórumélet
  • Jimanszky
    hogyan lehet azt megcsinálni,hogyha beírok egylinket,ne a link jelenjen meg,hanem egy szöveg?mint Em Thor-nál a Resistance vs GoW kék felirat.
  • Jimanszky
    itt talán 1x láttam moderátort.de bocsi,ha van.Gamekapocson sincs,pedig ott aztán osztják egymást a Box-osok meg a Ps-esek pro-kontra:D
  • Jimanszky
    ez a Resistance egy szégyen a GOW-hoz képest!!!mennyire állat grafika..
  • EmThor
    576-on ilyenért (ami itt ment) unokádat is bannolják :)
  • DarkSector
    Gondolom nem mindegy, hogy milyen körülmények közt teszed...
    Tán azé kaptál kegyelmet...:D
  • Jimanszky
    nem hiszem,mert én is írtammár nem egyszer csúnya szavakat:Svagy azt lehet??:)))
  • DarkSector
    Itt van néhány...
    Igaz nem ilyen jó minőségben...GOW vs. RFOM
  • DarkSector
    Ez mostani?
    Mert ebből mintha láttam volna másik részeket....
  • EmThor
    nyugi lesz belőle egy ban, 1 hetes, 1 hónapos, ki tudja... legalább is jobb helyen így szokás.

gow VS resistance
  • DarkSector
    Nembaj átugrok néhány hozzászólást....
  • Jimanszky
    inkább írd le a véleményed a Ps-es Darkness-ről:)
  • Jimanszky
    öööö.szerintem itt nincs is moderátor:)))
  • Jimanszky
    menj innen bácsi,hallod?:))))
  • Jimanszky
    én nem tudnék beszólni senkinek.nem vagyok én olyan.de azért tényleg érdekes,hogy ilyeneket ír.
  • DarkSector
    Bárcsak ne kéne ezt csinálni, de nem bír magával....
    Egyszer már abbahagytam és hozzá sem szóltam, azt most meg rámgerjed a......
    De ha gondolod szivessen átadom...
  • Jimanszky
    ne menj el én is beszállok:))))még senkinek se szóltam be:))ááá én nem olyan vagyok..
  • DarkSector

Ennyi végeztem veled...
    Felőlem összeszarhatod magad, mert ilyen genny emberrel nem érdemes szótváltanom....
    CSő szép napot neked is...
    Istenem remélem nem leszek olyan öreg koromra mint te....
  • Jimanszky
    ezaaaaz!!!végre van élet:D:Derre vártam egész nap.én is beszállhatok?bár nekem nincs ilyen jó dumám,mint nektek:))))
  • tejföl
    Nyugi kistatyó! Még a végén infarktust kapsz mielőtt szobatiszta lennél.
    Jó tudni, hogy néha azért tükörbe is nézel. Már a szavatossági problémádra gondoltam, ha érted, ugye?
  • DarkSector
    Ne kezgyé személyeskedni kis!!!
    Egy szót sem szóltam hozzád oszt meg jól mondod, hogy azé jársz ide, hogy basztasd az embert....
    Van olyan akibe még nem rúgtál bele...???
    Látom sokáig eláll a szar....:D
  • tejföl
    Dehogy unom. Szórakoztatnak az olyan hülye piskótazabáló gyáva billentyűhuszárok, mint te.
  • DarkSector
    Nem unod még magadat?
  • tejföl
    Akkor meg mit okoskodsz itt? Nincs elég PC-s fórum?
  • BJB
    Köszi!
  • partizan182
    Ez konkrétan parasztvakítás. Akinek fontos, úgyis manulásian állítja be a képet, akinek meg nem az meg nem veszi észre a különbséget.

Egyébként sima kontraszt/fényerő/színtelítettség opció.
  • partizan182
    Ez csak kishazánkban van így, kultúráltabb vidékeken a konzolos warez minimális (gyakorlatilag elhanyagolható).

Egyébként pont hogy fordítva van mint mondod, jelenleg a Box-nál az úgynevezett "attach rate" (ami azt jelenti hogy átlagban egy konzolra hány db megvett játék jut) hatalmas. A ps3-nál a jelenlegi szegényes játékkínálat miatt nagyon nem az.