89387
PlayStation3
-
#13053 Úgy látszik nem tod miről van szó.
"DjTimmme (1 hour ago) Marked as spam
LOOK AT 4:06 there is a guy which hold a x-box 360 controller...fake...!
magyarán 4:06 -nál látszik az xbox 360 controller :)" -
#13052 hess innen xD -
#13051 -
#13050 A rumble az szerintem is kiba hiányzik. Néha már rázogattam kontrollert hogy mi a baja, aztán beugrott, hogy nincs benne a rumble.
Azért a Motorsturmba simán be lehet pakolni a 30 órát, többek között csak azért, hogy multiban meglegyenek a jó járgányok. -
partizan182 #13049 Nem mondtam egy szóval sem hogy rossz, de kétlem hogy ép elmével bárki is beletolna 30+ órát... (max multiban, haverokkal)
Egyébként most, hogy végigtoltam a Colin Dirt-öt boxon, gondolkoztam el azon hogy mekkora plusz lenne a Motorstormban a rumble. Colinban is voltak kb olyan versenyek mint a motorviharban, el sem tudnám képzelni rumble nélkül.
Ki hogy van ezzel így pár hónap után? (Gondolom a game minden PS3 tulajnak megvan) -
#13048 Azért a Motorstorm sem egy rossz játék, két Obli szessön között ideális levezető gyakorlat.;))) -
partizan182 #13047 Fasza, egyszerre... -
partizan182 #13046 Ó, igen.
Jelenleg az egyetlen olyan cím PS3-ra amiért érdemes pénzt kiadni (Resistance tucatlövölde, Motorstorm nem túl változatos szvsz). Oblivion viszont remek választás, nagyon szép (különösen Ps3-mon), bármit csinálhatsz benne és hosszú (100+ órára, nem viccelek) időre le tud kötni.
Mondom ezt úgy hogy egyébként írtózom a belső nézetű RPG-ktől. Ez viszont fantasztikusra sikerült. -
Sund #13045 Nekem megvan! Ha szereted a szerepjátékokat, akkor kötelező. Olyan élettartama van neki, mint semmilyen más ps3 játéknak. (100+ óra alsóhangon) Szóval sokáig ellennél vele az tutkó. -
#13044 Már bocsi de te egy idióta vagy. És még bizonygatod is a hamis igazad. Nem hiszem el ,hogy neked elsőre nem jön le hogy lehetetlen dolgot látsz. Még minden ps2 és játék sem megy tökéletesen pS3mon nem, hogy egy Xbox os játék. Idióta Kb ennyi a véleményem. Vagy 12 éves vérpistike vagy aki csak a videó megosztó oldalon nött fel és azt hiszi minden amit lát igaz ott. -
Since #13043 Valakinek megvan az Oblivion progi? Érdemes beszerezni? -
#13042 pontosan -
partizan182 #13041 Bár erről nincs tapasztalatom de feltételezem csippelve emulátorral (gyak. hómbrú) -
EasyLife #13040 DjTimmme (1 hour ago) Marked as spam
LOOK AT 4:06 there is a guy which hold a x-box 360 controller...fake...!
magyarán 4:06 -nál látszik az xbox 360 controller :) -
#13039 Xbox 1-en viszont megy a PS1-es játék :D -
Papesz #13038 Vazze, ez hihetetlen. Ti tényleg mindent elhisztek mindenkinek, aki a neten publikál?
Partizan182 utolsó mondatával egyetértek a #13033-ban. -
Since #13037 Nem semmi :-) Jó kis átejtés :-) Még jó hogy nem hittem el :-) -
Axel007 #13036 JAJA! Mikor közel tartja a kamerához a PS3-as kontrollert, akkor kiesik a kezéből és látszik a mellette ülő srác, illetve a kezében lévő X360-as kontroller.
Ennyi...
Ja és az is látszik hogy nem úgy mozog az emberke a játékba ahogyan ő mozgatja! -
Xtian #13035
4:05 nél egy pillanatra látszik a haver egy X360 kontorllerrel a kezében :)
téma lezárva -
Axel007 #13034 Amúgymeg én sem hiszem el! És tudjátok miért? Na itt van az egész videó leleplezése:
http://youtube.com/watch?v=9hs9-IWYIzk
Remélem látjátok, észreveszitek benne a lényeget! Ennyit a PS3-as Xbox játék futtatásáról! -
partizan182 #13033 Nem, azért mondom mert lehetetlen.
Mint ahogy az X sem viszi a Ps-es játékokat, ahogy csak Wii-n lehet wii cuccot tolni, valamint a memóriakártyádra felmásolt mobiltelefonos játék sem fog fényképezőn futni.
Hihetetlen hogy erről bárkit is győzködnöm kell. -
Axel007 #13032 Azért mondod mert Xbox-os vagy? :) -
partizan182 #13031 NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM.
Ez kamu, fék, átejtés.
Ilyen nincs egyik firmware-rel sem. Ilyen alapvetően nem létezik.
Ennyi erővel mosógépben is lehetne futtatni a Motorstormot.
2 tök már architektúra, 2 tök más API, értelmezni sem tudják egymás játékait.
Nem tudom elhinni, hogy egyesek ezt beveszik. -
#13030 Ugye,megmondtam.
Én is csodálkoztam.
De mondjuk az is lehet,hogy ez olyan mint az írott lemez lejátszása.
Hogy csak 1.50,1.51-es verziüjú gépeken mükszik. -
Since #13029 Ezt egyszerűen nemtudom elhinni :-) -
#13028 HI!
Bocsi,sokáig aludtam.
itt a link amit kértetek:http://youtube.com/watch?v=Vp672s3iNRI -
Since #13027 Igen. -
#13026 Volt már szó róla, hogy megjelenik konzolokra a Civilization?
“Civilization Revolution is the game I’ve always wanted to make!” said Sid Meier, Director of Creative Development at Firaxis Games.
-
Kraptor #13025 Javítás...miért voltam abban a tudatban, hogy 18e itthon a PS3 játék. Most nézem, hogy átlagban 17e theát kb ugyanannyira jön ki mint itthon. -
Kraptor #13024 Na mégis kell fizetni Vámot és ÁFÁT. Vám az olyan 3,5% Áfa meg 20% Mondjuk még így is olcsóbb 2e Ftal mint itthon:) -
Kraptor #13023 Ha meg valaki véresebb verzsönt akar amiben lehet fejeket levágni akkor annak ez a hely a megfelelő:
http://www.videogamesplus.com/
13,5k Ft postával Mora és aszem még Vámot se kell utána fizetned mert 20e Ft alatt van. Ha jól emlékszem 20e ft alatt nem kell fizetni Vámot. -
partizan182 #13022 SACD jó dolog, de egy annyira szűk réteget érint csak hogy eladásokban ez abszolút nem szempont.
Blu-Ray lejátszóként viszont ez éri meg a legjobban ez kétségtelen.
Más kérdés hogy a népet valamiért még rohadtul hidegen hagyja a HD-mizéria, senki nem akarja még lecserélni a pár éve beújított DVD-gyűjteményét (na jó, nem senki (pl én mindent HD-ra cserélek), de a többséget nem érdekli Neo orrszőrzete vagy Morpheus ragyái). -
#13021 Azért nem olyan rossz a PS3 böngészője, ma már. És ahhoz képest, hogy pl az X-nek meg egyáltalán nincs, kifejezetten jónak is mondható;)))
Lehet azzal is jönni, hogy amcsiban milyen IPTV lesz majd boxon, merhogy PS-en Délkoreában meg már van. Minden esetre benünket egyelőre egyik sem értint.
Film letöltés dettó hasonló a helyzet.
Zenehallgatás meg azért más egy kicsit PS3-on mint mikrosütőn, vagy minigrillen, vagy porszívón mert pl nem csak mp3, hanem SACD is van a világon.
A PS3 eladásokba pedig eddig is erősen belejátszottak az egyéb képességek. Más kérdés, hogy a többmilliós eladásokkal ugyan a legnépszerübb HD video lejátszónak tekínthető, viszont mint konzol ezzel még azért éppen hogy labdába rúg. Minden esetre úgy tűnik a Sonynak egy csatát már megnyert.
-
Kraptor #13020 Ha valakit érdekel Ninja Gaiden elég jó árban UKból:
http://www.shopto.net/page.php?page=dettagli&codart=PS3NI00
Postázva 55 EU. -
partizan182 #13019 Sajna a linux még elég gyerekcipőben jár PS-en, 256 ram elég kevés, a videókártyához és a cell-hez nem fér hozzá normálisan, a HD-anyagok lejátszását még el lehet felejteni, a DVD-írás nehézkesen oldható meg (állítólag megy külső dvd-íróval, bár tapasztalatot erről még nem olvastam). -
partizan182 #13018 Xbox dvd lejátszása szánalmas, Ps itt köröket ver rá. Viszont a jelenlegi állapotban mint média szerver ezerszer jobb mint a ps (pl tud pc-ről videót, zenét, képet streamelni, bár mintha az úf FW-ben már ezt a PS3 is tudná).
De szvsz média centernek a pc mindig is sokkal jobb marad mint bármilyen célkonzol. Ezerszer rugalmasabb. -
#13017 Azé mégis csak felcsuszik rá egy lisux...öö bocs linux!
Az egyik cikk alapján amire reagáltam is itt a forumban, japánban megszokott dolog hogy Ps3-mal töltenek le filmet...vagyis nem pc-t használnak.
A Sony hiradástechnikai cég...nem hazudtolja meg magát(jó értelemben) a zene, filmek lejátszás terén. Lsd.: BR ami kicsit korai legalábbis ideát.
Na szép még erröl is lehuzod a Ps-t...csak probáltam hasznossá tenni a gépet. :)
Ha már gémek terén karcsúúú. :) -
Sund #13016 azt nem tudom, hogy van-e média szerver funkció az X-en, ha nincs, akkor kihagytál egy fontos dolgot. Meg felskálázott DVD lejátszás..... -
Since #13015 Viszont BD filmeket lejátszik amit az Xbox nemtud :-) Nekem elsősorban ezért PS3. -
partizan182 #13014 "A vége ugyis az lesz hogy a Ps átmegy univerzális készülékké (internet, tv interaktiv adás, film letöltés, zene hallgatás)"
Mindenféle fika nélkül nézzük:
"internet" - a PS jelenlegi böngészője elég problémás (lassú, instabil, nem mindennel boldogul), még a wii is jobban áll ilyen szempontból. Persze ez nyilván változni fog, de netre a Pc marad a legalkalmasabb még hosszú évekig.
"tv interaktív adás" - érdekes hogy pont ezt hozod fel, a Box-on év végétől lesz IPTV USA-ban, PS-esen hivatalosan még tervben sincs.
"film letöltés" - Szintén, boxon USÁ-ban már egy éve működik ez a szolágltatás (állítólag nagyon sikeresen), hivatalosan a Sony ezzel kapcs. sem jelentett be semmit.
"zene hallgatás" - Manapság MP3-mat már egy jobbfajta mikrosütő is lejátszik...
A játékkonzol akkor is elsősorban játékra való ha a Sony beleszakad az ellenkezőjének promótálásába. A PS3-mat sem a beéptett böngészője hanem a FF/MGS/GT fogja sikeressé tenni.