89387
PlayStation3
-
Jimanszky #13013 próbáld meg h átnevezed avi-ra az mkv-t.nekem is úgy mondták.de én nem tudom mer írásvédett és nem tudom,hogy lehet e úgy megcsinálni,hogy ne legyen az:S -
zottyantas #13012 Annyit akarok én kérdezni hogy jó ez hogy lejátsza ezt a h264-et de csak mp4-re írták és az eddigi trailerek is mp4-esek voltak és akkor az miben különbözött ettől, illetve hogy a legtöbb hd-s rip mkv-be van de azzal nem kezd semmit a gép, de érdekelne, hogy lehetne-e ezzel kezdeni valamit -
Papesz #13011 Legalább ne terjeszd a hülyeséget. -
#13010 Gyerekek, gyerekek nem érdemes morfondirozni! A vége ugyis az lesz hogy a Ps átmegy univerzális készülékké (internet, tv interaktiv adás, film letöltés, zene hallgatás)
A játék meg megmarad szegény Xboxnak. :)
Enyi!
-
partizan182 #13009 Talán azért mer ilyen nem létezik.
Nem mondod, hogy komolyan elitted... -
Jimanszky #13008 Google:))) -
Jimanszky #13007 huhh ez gyorsan ment:)))köszi Goggle,meg agyam,hogy meg tudtam jegyezni pár kulcsszót:D
íme:javíthatatlan az XBOX360 -
Jimanszky #13006 úgy értem javításra.persze a posta ingyenes.megkeresem a linket. -
Jimanszky #13005 ja értem.és akkor mindenki Ps3-at venne,mert megbízhatóbb.amúgy tudtátok,hogy Angliában naponta 2000-2500 konzolt küldenek vissza a Microsoft-hoz?azért durva.. -
BJB #13004 Linket azt én is szeretném látni. -
#13003 Nem arra gondoltam, hogy x360 játékok lennének csak, hanem az is és gép meg kevés...
Vagy az X360-as gémeket átcimkézzük "X360&PS3"-ra.....:DDDDD -
Jimanszky #13002 de akkor nem az X nyerné meg?mindenki X játékokat venne és rengeteg játékot adnának el.ez nem lenne jó:( -
#13001 Ha ez igaz, akkor vége lenne a Konzol háborúnak....!!!!!!!!!!! -
#13000 Linket pls. -
#12999 HI!
A múltkor néztem egy videót,de csak most jutott eszembe.
A videó annyiból állt,hogy egy srác betett a ps3-ba egy X360-as gamét,ÉS MŰKÖDÖTT!!!!!!!!
Ha ez mindenkinek működik,akkor ez nagy előny a PS3-nak,ugyanis én még nem láttam olyan videót,amiben egy X360 lejátszott volna PS3 játékot. -
Jimanszky #12998 kedves kollégák!!!
A Playstation3 tovább erősödik a multimédia szolgáltatásokban és immár az updatnek köszönhetően az AVC MP-4 H-264 es formátumokat is játsza a szerkezet.
És akkor, hogy mi várható az updatek terén? Hamarosan érkezik a 2.0-ás firm ami lehetőséget ad nekünk arra, hogy játék közben is kommunkálhassunk a barátainkal.Ehez még a következők csatlakoznak.
- Password user
- Equalizer (music)
- Management of flow RSS
- Addition of topics (bottom of screen and saver of screen)
- Accessible XMB during the play
- Possibility of opening several sessions of cat
- New types of diaporama(visualisations )
amúgy ezt a PLAYSTATION3.BLOG.HU-RÓL szedtem.szerintem egy nagyon jó oldal,hírekkel fórummal.ÉRDEMES MEGNÉZNI!!!! -
#12997 hi!
nekem az lenne a kérdésem hogy ps2 vel, lehet BF2 -töt játszani hálozaton multiplayerben? -
Sund #12996 Transformers játékkal találkozott már valaki? Bezsongatott a film.... :) -
Since #12995 Köszönöm! Majd megnézem akkor :-) -
#12994 persze, egy ilyen bőven elég lesz neked -
Since #12993 Szóval szerinted egy szabványos D-Linkkel működni fog a dolog? Mert az csak 10.000 Ft. -
partizan182 #12992 Ha jól látom ez nem azért 20+ k mert olyan húdenagy "ereje" van, hanem mert külső usb vincsit, nyomtatót, pendrive-ot stb lehet rádugni, és azt szétosztja mindenkinek. Jópofa szolgáltatás.
Sajnos személyes élményeim az ASUS routerrel nem valami rózsásak (pedig magát a márkát szeretem, laptopot pl csak azt veszek). Folyamatosan ledobott, néha elfelejtette (??) a beállításait, volt vele szopás. -
#12991 szvsz teljesen fölöslges ilyen drága routert venned
elég lesz neked az olcsóbb kategóriájúakból is, pl. ott vannak a D-Link routerek
a ps3-ba is a szabvány IEEE 802.11b/g wi-fi van, nem kell senkinek spéci (ill. komolyabb) routerekben gondolkodnia -
Since #12990 Másik fórumon is átolvasgattam és kaptam is egy linket, ha van időd nézzél rá légyzi hogy szeritned megér-e 22000 Ft-ot. Íme -
partizan182 #12989 Passz, nem tudom milyen wifi van a ps-ben (nem is tudok róla hogy nyilvánosságra hozták volna). Úgy 15 méternél még el lehet nezegetni a laptoppal, de a jel már gyenge. -
Since #12988 Értem...Azt nemtudni hogy a PS3ba beépített wifi vevő az milyen tíousú és hogy mit tud? Neked mennyi a távolságod egyébként? -
Jimanszky #12987 nekem is így lenne.ez a LynkSys amit Smuge írt az jó lenne? -
partizan182 #12986 Nyilván a "gépben lévő wifikártya" minden wifivevő ezközre (így a Ps3-ra is) vonatkozik, nem jól fogalmaztam.
Szóval lehet bármilyen erős is a router wifije, ha pl a ps3 beépített wifi-vevője nem képes válaszjelet eljuttatni hozzá (mert messze van pl) akkor megszívtad... -
Since #12985 A számítógépet nem akarom wifivel megosztani...Tulajdonképpen ha lennt használom a PS3at akkor a routert használom, ha meg a Pc-t használom akkor meg a beépített kábeles hálózati kártyát. Így nem kell hogy vegyek külön wifis kártyát a gépbe. -
partizan182 #12984 Szal csak azt akartam ezzel mondani, hogy a 10-20 ezres árkategóriában gyak. mindegy melyiket választod. + hiába erős mondjuk a router wifije, ha a gépben lévő wifikártya nem az, így inkább az lesz a korlátozó tényező szvsz.
-
Since #12983 Van egy fal igen :-) Páratartalom az nemtudom mennyi. -
#12982 Linksys WRT54GL -
#12981 hö :D
-
#12980 Az iszonyat durva!!!!!!!!!!!!!
Megveszem a gémet oszt megnézek rajta egy két filmet!!!!!!
Talán lesz hozzá pályaszerkesztő oszt tiszta sims lesz belőle.... -
partizan182 #12979 Egyik sem halványabb. Ps3-mon szebbek a színek a videóban ennyi.
Egyébként kinek melyik verzió jön be.
X-en van rezgés (nagyon jól kihasználják), achievmentek (ps3-ba vhogy belegyömöszkölték, de ott ugye csak a játékon belül van értelme, más nem látja), normális élsimítás (valamiért a PS ezzel nagyon küszködik), ill. atomstabil framerete (Ps-en sem gáz állítólag de néha beröccen).
Ps-en meg telenyomták a Blu-ray-t Tv-adással, kb 40 óra különböző adást lehet fogni a játékban elhelyezett TV-ken (Popeye részek, Flash Gordon, klippek, mozifilmek stb). X-re a DVD miatt csak 2-3 óra fért fel. -
partizan182 #12978 Az hogy 20-30méteres távolságra működik 1000 dologtól függ.
Van-e közte fal, az milyen anyagú, mekkora a levegő páratartalma (nem röhög, tényleg), stb.
Nekem kis standard smc van, az bejött. -
Jimanszky #12977 nekem is kéne vmi router,de addig nem merek venni,amíg vki nem ajánl vmi szuper masinát! -
Since #12976 Tudtok ajánlani valamilyen Wifis routert ami 100%-ig működik 20-30 méteres távolságba? Márka esetleg típus, vagy konkrét router is jöhet linkkel ha van időtök :-) -
Since #12975 Túl nagy különbség nincsen küztök, inkább az Obliviont érdemes nézegetni ott nagyon lehet látni a különbséget legalábbis én észrevettem. -
#12974 CSÁ!!!
Én nem naon szoktam ide írni,de most én is megírom a véleményem.
Sztem az X-es Darkness kissé halvány.
A PS Darkness-nek jóval élesebb a képe.
Különben PS párti vok,de nem azért mondom ezt.
Sztem az jobban jár aki PS-en nyomja majd.