89387
PlayStation3
  • Johnny23
    hát jah...bár nemtom mikor fog ez kijönni,de hogy ezt (ilyen minőségben) milyen PC vas goja futtatni,arra is kiváncsi leszek.
  • partizan182
    Azért van különbség a multi szar és a multi nemszar között :)

Egyébként NG Sigma only Ps3, ez így is marad várhatóan.
  • Jimanszky
    lesz majd Ps3-ra is..
  • Noitulover
    mintha a ninja gaiden meg a darkness nem multi platform lenne XD
  • Noitulover
    És? valami félsegges gta imitáció pc-re
  • partizan182
    "Ez az egyik hiba ami bajom van a Ps3am , a másik a játékok hiánya, bár ez a héten változott , Harry Potter 5 és a Transformes játékok beszerzése után."

Pont ezt harsogja mindenki csak "szar bilgéccjúgend fanboy" kommenttel elküldik a francba. Annyira nincs game (MÉG), hogy te is ráfanyalodtál két abszolút középszerű, multiplatform, múvilicensz broáfra, és örülsz neki (joggal), hogy végre nem csak az főképernyőt kell nézegetned a 165 ezres gépeden. SZVSZ egy Ninja Gaidennel vagy egy Darknessel sokkal jobban jártál volna.
  • Johnny23
    "Platform: PC"
  • DarkSector
    Igen ezt még a PS3 megjelenésekor reklámozgatták...:D
    Biztos jó lesz..
  • Jimanszky
    ezeket nézzétek meg!!!2 day's to Vegas!!!ezek nem fényképek!!!
  • HAF Rigel
    A stor nem lenne szemét , ha lenne magyarországról elérhető normális verzió, ahol lehetne fizetni és letölteni bugyutábbnál bugyutább játékokat . Én megtalálom benne a tartalmat, csak sajna hivatalosan magyarországról nem elérhető. Tudom vannak trükkök, de én elvártam volna , hogy 165 ezerért ez is benne legyen. Ez az egyik hiba ami bajom van a Ps3am , a másik a játékok hiánya, bár ez a héten változott , Harry Potter 5 és a Transformes játékok beszerzése után. Viszont a jó hír hogy ezek olyan problémák ami orvosolhatók , és nem a hardver a hibás .
  • feki25
    Úgy néz ki, hogy nem akar ott maradni.:-)
  • partizan182
    Folklore eddig nekem sima hekkenszlesnek tűnik egyedi látványvilággal (bár nagyon bizonygatják a fejlesztők, hogy ez majd több lesz, de Genji-ből kiindulva és az eddigi gameplay-t látva én nem bizakodom), GT5 sosem jön idén (csak egy prologe, ami közel sem teljes játék), a Warhawkon meg szenvednek hogy dobozos legyen-e vagy letölthető (ez önmagában mutatja, hogy nem AA címről van szó szvsz).

Singstar pöccre ugyanaz mint az eddigiek csak HD-ben (plusz pénzért vehetsz további dalokat, dejó).

Beutiful Katamari elég nagy underground kult, Naruto-t meg nagyon sokan imádják és várják (én pont nem, életemben nem láttam egy részt sem az animéből, de minden jöhet ami RPG, mert sucker vagyok).

Egyébként mindkét gépnek elég erős lesz a karácsonya, de az szerintem bőven csúsztatás, hogy most több EX cím lenne mint Boxon.
  • EmThor
    és maradjon a saját homokozójában.
  • Foxhound1980
    Gametrailersen friss HS, Lair, Dark Sector múvik!
  • Noitulover
    Beautiful Katamari, Naruto RPG pfff ROTFLOL micsoda veszteség
    Na, de lesz ps3ra Drake , Ratchet & Clank Future ,folklore, Lair , HS ,warhawk ,GT5 igy hirtelen ennyi ami exkluzív + az időzítettek (UT , Ac stb)
    de poén exkluziv akad itt is ,The Eye of Judgment ,SingStar: Next Gen
  • Foxhound1980
    Chat az tragédia PS3-mon, remélem a 2.0-ban javitva lesz.
  • Jimanszky
    figyi,én nem tudom miről beszélsz.simán lehet írni ide Ps3-ról.
  • Foxhound1980
    Annyira Killzone láznban vagyok, hogy elkezdtem az első részét megint. Még mindig kedvenc! :D (meglepően jó már az PS2 emu amúgy)
  • Foxhound1980
    Tisztázzuk, a PS Store egy szemét. De pusztán azért mert gyakorlatilag 0 tartalommal bír, legalábbis számomra értékelhetetlen. Ha lenne tartalom és mondjuk lenne achievent rendszer ugyan ott lenne mit a Marketpalce. De ez olyan megint, hpogy ha igy ha úgy. Magáról a PSN-röl én rosszat nem tudok mondani, nagyon stabil az online game tapasztalataim szerint.
  • partizan182
    Valóban, igazad van, netböngésző nincs a Boxban. Gondolom most is azon írod a hozzászólást. Ja, hogy a Ps3 böngésző nem tudja lekezelni az SG überbonyolult fórummotorját... Biztos elfogyott a cell.

/Tudja hogy cheap shot volt, nem akar flémelni, el is megy sörözni.
  • HAF Rigel
    Bocsi hogy beleszolok , de a Store nem egyenlő az online részel, csak része annak.
    Mellete van
    -Chat.
    -Internetböngésző
    -Levelezés
    -Online játékok
    -Folding

Nálam ez fedi le a online rész fogalmát, nem volt boxom nem tudom ott mit takar a Live szolgáltatásban. de ezek a Ps 3nál mind ingyenes.
  • partizan182
    Csak a vita kedvéért.
    "Exluzív lassan annyi lesz mint X-en, Szerintem idén karácsonyra már jobban is fog állni."

Lszi sorold fel. Mert ha az AA címeket nézzük akkor van egy Lair, egy HS, egy Drake és egy Rachet, valamint 2 timed exclusive (UT3 és Haze).

Boxon meg: Halo3, Blue Dragon, Mass Effect, Bioshock, PGR4, Ace Combat 6, Beautiful Katamari, Naruto RPG, Lost Odyssey stb...

Szal exklúzívok terén ez a karácsony még a boxé lesz (szerény meglátásom szerint, bár a matematika is segített).

"Az X online rendszere nem feltétlenül jobb, csak más. Van rajta egy csomó dolog, ami marhára kafa és tényleg egységes rendszert alkot, de ami nincs rajta az nincs rajta."

Valóban, pl. pizzát nem lehet rajta keresztül rendelni. De pontosan mit tud a PsStore amit a Live nem? A moddolást ne említsük, mert azt még a PS3 sem tudja.

Písz, és mindenkiek jó játékot (Gondolom Motorstorm)
  • öregharcsa
    okés akkor értem a dolgot, de nagyon keveset kaptál a gépért!
    mondhatnám jól megszop@ttak...(bocs)
  • Giuly82
    Igen lehetett rajta játszani, de én szinte csak a Livet használtam. Most itt az új kihívás tisztán:)
  • Giuly82
    ok köszi:)
  • öregharcsa
    játékok...

na jól megszívattak...mert attól még lehet játszani a gépen mert bannoltak...azt csak a netről tiltották le...legjobb tudomásom szerint(de lehet hogy nem)
  • Giuly82
    magyarul akart lenni
  • Giuly82
    Stuffokat? Magyar írd lécci:)
  • Foxhound1980
    Csak maga a vinyó min 15k.
  • Foxhound1980
    És 15k-ért adtad el a gépet amit csak bannoltak?? Ne baxx! Sztem oltári hüleséget csináltál, illetve valaki nagyon jó boltot csinált. Az, hogy kibannolták egy dolog. Simán jók a bannolt gépek warezra. Most PS3-mon ugyan azon stuffokat kell megvenni amik pl elérhetőek X360-on is majdan.
  • Giuly82
    ahogy levette róla a házat a srác tört benne minden
  • Giuly82
    Aha, engem nagyon átvertek azzal a géppel, amikor szétszedték előttem, ragasztva volt az alaplapja:( Kívűlről szép volt, és működött rendesen:).
  • Foxhound1980
    Vagy mit értesz alaktrészek alatt?
  • Foxhound1980
    15k-ért adtad el a kibannolt gépet?
  • Giuly82
    Már csináltam két Usert a gépen egy magyart, meg egy amerikait. A magyarral játszok, az amcsival meg töltögetek.:) Remélem így kell. Az nem megy, hogy a neten a Jimanszky küldött egy címet, ahol be lehet regisztrálni a gépet, ott kell megadni a seria számát, meg ilyeneket. Azt még meg kell csinálnom vagy már megcsináltam, csak nem a számítógépen keresztűl hanem a PSn keresztűl. Remélem értelmesen írtam le és nem tartotok ősbaromnak. Még tanulgatok Tőletek!!!!!! Az xboxos témához meg csak annyit írnék, hogy nekem volt x360am, warezoltam és bnnoltak.:( Tavaly szeptemberbe vettem a boxot 120Ft-ért két írott játékkal, és februárba már le is vágtak. Így kuka lett a gép vagyis nem, mert 10 ezer forintot adtak az alkatrészekért, meg 5 a joyért. Innentől kezdve megfogadtam, hogy csak a tiszta, eredeti út. Azt hiszem meg volt a tanulópénz:). Remélem nem gond, hogy leírtam.
  • Torry
    Diákmeló: 2 lehetőség van: vagy szarul fizet szar munkáért, jól fizetősöket meg már elvitték:D
    Egyébként dolgozom, apámnál de sajna még abból sem jönne ki. Meg mondom ennyit 130e-t nem költenék ilyen dologra. BOx jó lenne, ha nem lenne ilyen szar:D
  • Foxhound1980
    Nanana!!! A Sonyról azért mindenki pozitivan írt szinte, a lenti Indexen kívül. Hardwired talán a legobjektivebb stáb meg szvsz. Az meg, hogy idáig temették és ment a fikázás itthon/külföldön az teljesen jogos. Sorry de több mint 2 évig a Sony egyhelyben toporgott, bűn rossz kommunkációval, rosszabbnál rosszabb marketing kampánnyal, folyamatos csúszásokkkal és csúsztatásokal, exklúzivok elvesztése hirekkel és még sorolhatnám, látta el a gémer társadalmat és a rajongókat. Félreértés ne essék, a mostani E3 nem egy hyper szuper mega Sony bünetés volt, a már 1-2 éve bejelentett dolgaikat mutatták be. Most jutott el a Sony oda, hogy van mit felmutatni és nem csak a rizsa meg a target render megy az ember arcába. Killzone2 szvsz elvitte az idei showt, nagyon ráfért már ez a PS3-ra, kellett neki. Exklúzivok jönnek attól meg nem kell parázni. Ratchet pl kajak úgy fest mint egy Pixar múvi. Az idei 3M-mon végre láttuk azt amit a régi Sony nyújtott, talán elindultak az úton ami sikerre viszi ismét a gépet. De miközben ezen sorokat irom az árcsökkentés/bundle/régiszéria ki/új be 600 dodo ect ect dolgon megint csak el kell mosolyodnom. Fel kellene fogni a Sony-nak, NEM fog 600 dollárért konzolt eladni mert az már a lélektani határ felett van, teljesen mindegy melyik nyitócimét, ill joyát vagy éppenséggel +20GB-al (ez a + 20GB dolog a csúcs nálam, vicc) nagyobb vinyót adja.
  • tyrant71
    magyar online kézikönyv

lehet ezzel többre megy :-)
  • Noitulover
    ilyeneket lehetne intézni , admin jogokat azt bannolni aki fikázni mer a topicon XD lol
  • s73
    Box-on sosem volt ingyenes a netes játék, és nem is lesz, hacsak nem csinálsz havonta új profilt (mondjuk ezt is csak négyszer játszhatod el azt hiszem)
    Tájékozódj még egy kicsit, szerintem...