89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Vicc...
  • EmThor
    itt a nyár, ahelyett hogy gép előtt ülnél dolgozhatnál diákmunkát és lesz pénzed, na?

warez-t meg xbox témákat meg törölje valaki... van egyáltalán modi jogokkal bíró házigazda itt? mert elkéne..., pl. banner alá NINCS WAREZ, stb...
  • Jimanszky
    szóval itt előrendelhető a Killzone 2!
    http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=824
  • Jimanszky
    hoppáréé!!!!
    KILLZONE 2 ELŐRENDELHETŐ
  • Torry
    Amennyire én tudom, a warez része box-on szoftveres, tehát lemented az eredeti firmware-t, rárakod a hackeltet, elkúródik, rakod vissza a régit.
    Persze akkor van gond, hogyha annyira tönkremegy, hogy nem bírod már visszaállítani:D:D
  • Torry
    MOst perpill van olyan flash, amivel lehet törttel is nyomni neten.
    Úgy tudom, hogy csak ez a töltögetős, nézegetős nemtudommi lesz fizetős, amire nekem abszolút semmi szükségem(főleg, hogy valszeg core-t veszek), a netes játék továbbra is ingyenes, persze addig amíg nem bannolnak:)

A meghibásodás részre meg nem lehet mit mondani. Legnagyobb szopás az egész konzolban.

De részemről lényegtelen, mert ps3-ra nincs keret(ha lenne nyilván azt vennék), és igazából annyit nem is nagyon szeretnék költeni.
  • NEXUS6
    Ha warezolsz nincs gari, hanem szopás van.

Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy a gépek 30% az első évben tönkre megy, és nem úgy hogy a bekapcsolás után pár nappal, amikor a gyártás/szállításkor keletkezett hibák előjöhetnek, hanem monnyuk 8 hónap múlva. Ami nagyon súlyos tervezési/minőségi hibákra utalhat. Gondolod, hogy a gépek 30% az első évbentönkremegy aztán eljön a menyország és a többi már csak a végítélet napján?
    Van egy olyan érzésem, hogy a gépek 90%-a 3 éven belül beadja a kulcsot. De ezt majd a M$ megmondja egyszer, talán.

Amúgy sok szerencsét a boxhoz, én mindenesetre nem vagyok olyan gazdag, hogy 80 ezer forintot eltapsoljak a levegőbe.
  • NEXUS6
    Na jól megelőztél wazze!;)))
  • NEXUS6
    Így van ezerszer körbejártuk:
    1. Játékok
    Exluzív lassan annyi lesz mint X-en, Szerintem idén karácsonyra már jobban is fog állni. A tucat multiplatformból a tavalyi kiadás meg már a bolhás kutyát sem érdekli.
    2. Online rendszer
    Na ez egy összetett dolog, és összefüggésben van a 3. ponttal is. Az X online rendszere nem feltétlenül jobb, csak más. Van rajta egy csomó dolog, ami marhára kafa és tényleg egységes rendszert alkot, de ami nincs rajta az nincs rajta. Az UT3 kapcsán örömködött az egyik fejlesztő, hogy a modokat majd milyen könnyen fel lehet rakni a PS3-ra, amíg X-re meg csak az fog kerülni, amit a M$ majd megenged. Ha warezolsz akkor tényleg olcsó a gép is, de nincs online. Ha nem warezolsz akkor a játékok ugyan abban az árban vannak. A PS3-nál cakumpúder mindent megkapsz a géppel, xnél költhetsz az online-ra meg a kiegekre rendesen.

Az hogy a cég által elismerten is minimum 1/3-ad esélyed van egy meghibásodásra az elég súlyosan mérlegelendő probléma, warez, használhatóság, kényelem meg mnden szempontból.
  • DarkSector
    140 környékén már be lehet szerezni...
  • Torry
    Én most tervezem, hogy veszek egyet. Hdd-nek, nem sok értelmét látom (mentésen kívül, de arra meg elég egy flash kártya is), a box ilyen térű szolgáltatásaira ott a számítógép. Wifi nem hülyeség mondjuk, de megvagyok nélküle.
    Meg ugye a warez. Nagyon durva lenne bőven 10e fölött költeni játékokra. Legalábbis MÉG nem állok úgy anyagilag, hogy megengedhessem magamnak.(18 vagyok jövőre lesz érettségi)
    Az mondjuk engem is zavar, hogy maga a gép ilyen gyakran tönkremegy, de ha minden igaz most 3 év garit adnak rá, ami nem rossz. Bárcsak pc-m bírná addig.
  • Noitulover
    de úgy is vesz valamikor egy hdd-t vagy wifi-t meg a többis szarságot szóval játékokat nem is számolva , persze hogy érvágás ha egyebe 160 (mondjuk adják 140 környékért is már) Oke live ... tényhogy jobb sok téren de ott is lehúznak , van warez de az igazán csak felénk divat ...
    de ha ténylegesen 33% failure rate (3 ből egy tuti , potenciálisan bármelyik túlhevűlhet ,de állítolag sokesetben csak kicsúszik valami kábel azt RRoD) akkor épésszel nem sok fogja a továbbiakban megvenni
  • NEXUS6
    A HD ugye a HighDef, az SD meg a StandardDef (Pal, NTSC). Így rövidebb leírni;)
  • Torry
    Nem annyi?
    Mennyiért lehet venni 130? Tényleg nem tudom 576.hi-n néztem. MOndjuk xbox is ott a legdrágább.
  • DarkSector
    Miért 160e a ps3?
  • Torry
    Azért szerintem nem mindegy, hogy 160e vagy 100e (70e core esetén).
  • Papesz
    Ezerszer körbejártuk már ezt a témát. A játékokért, az online rendszerért és azért, mert olcsó(bb).
  • Giuly82
    bocsi nem SD hanem XD:)
  • Noitulover
    oke de casuel gamer miért venne boxot? Pofánvágom ha valaki köhögi hogy: mert olcsobb ... 60% valami random fps , vagy a multiplatform ami vagy megy a ps2-sén is vagy vehet PC-t LOL
  • Giuly82
    Köszi NEXUS6! A neten már működik a PSN csak a gépen található serial számot, nem sikerült még a világhálon beregisztrálnom:) Meg még egy furcsa kérdés. Írogatjátok itt, hogy HD-be meg SD-be a HD-t értem de az SD-t nem:(
  • Papesz
    A hardcore réteg már régen megvette valamelyik gépet. A probléma pontosan az, hogy az átlagjátékosnak nincs szüksége a PS3-ra, ennyiért meg pláne nincs. Ezért olcsóbb például Amerikában a 60 gigás modell.
  • NEXUS6
    Gratula a PS3-hoz;)

Elöször is az internet beállításokat kell rendberakni, ha az esetleg nem működne. Aztán tudsz regisztrálni a jobboldali utolsó ikonnál (friends). Online kézikönyv

A PS3-mal játszható PS2 játékok listája. De elötte frissíteni kell a rendszerprogramot.

Ez Giuly82-nek ment!
  • Noitulover
    olyan mindegy elöbb utóbb nyilván valóvá válik hogy nem sonyékvál van szar a gazban ... örökké nem fog várni a sok "hardcore" játékos még egy ideig bohockonak a wiivel de előbb utőbb rá fognak unni az emberek , aztán vagy vesznek boxot ahol már kezd kiborulni a bili vagy józan paraszt lévén mérlegel hogy kicsit nagyobb ráfordításért vehet valamit amire addigra ott lesznek a nagy címek a beígért online szolgáltatás ingyen és nem fog beszarni a gép mert túl hevűlt a globális felmelegeség végett XD
    végülis megy a mocskolódás mint két fél felé de az árán kívül nem igen lehet másba bele kötni a ps3nál (persze lehetne vitatkozni hogy igazából igy is jól jár az ember , de a sok skót geco sajnál 20000-30000rét minta nem fizetné be "gold" szolgáltatásért előbb-utobb) , mert már jönnek lassan a játékok
  • Giuly82
    Sziasztok!

Csütörtökön vettem egy PS3at és még nem sikerült regisztrálnom a neten. Ebben kérném a segítségeteket. PS2re van a Champions league focis játék, azt tudom futtatni PS3on? Grafika jobb lesz valamivel+ a neten tudok küzdeni? Előre is köszi sziasztok!
  • NEXUS6
    Mikor elolvastam, nem tudtam megállni, hogy ne küldjek egy emilt neki.;)

Hát ennyit a szagujságírás minőségéről!;(

Közben a nemzetközi sajtó másról sem ír, mint hogy úgy tűnik a Sony sebességet váltott az előzéshez.
  • EmThor
    [URL=http://index.hu/tech/szoftver/e3130707/]index - e3 - "kétségbeesett sony"[/URL]

mindez az igen komoly újságírói múltra visszatekintő hancu tollából, aki anno a gamestarnál és a pc gurunál volt cikkíró, de az indexhez ment (ezt nem kommentálnám mert bannolnának...)

szóval nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem kicsit elegem van hogy a magyar (és nemzetközi) elektronikus médiumok nagy része temeti a sony-t, vagy kedvezőtlen színben tünteni fel... mondjuk a magyarok nem is nagyon követik a történéseket, csak amit arcukba kapnak -nyelvtudás híján- így még nagyobb a félretájékoztatás...

kezdve ott hogy hardwired, gamekapocs, gamestar (pc-s oldal a konzolokról, sic), kotaku, stb.
  • EmThor
    "This week, we've been putting the demo through the QA mill - our test teams have been hammering this small slice of gaming goodness. Once we’re completely happy with a build of the game, we send it to Sony for final testing. This is known as Format Testing and can take quite some time for a full game. During this process, they really pound the game relentlessly with multiple teams on varying shifts to ensure round the clock testing. This really squeezes the last few bugs out so as to ensure you guys have as great a gameplay experience as possible.

So, the demo is practically ready for Format Testing. As soon as I have a date that I can release then I’ll let you know. It won’t be long!"

ez a HS fórumáról van (ninjatheory.com). na most azt mondták ne a sony-t b@sztassuk, hanem a fejlesztőket, hogy miért nincs demo. de a végén csak a sony teszteli még egyszer és ők döntenek mikor rakják fel!!
  • EmThor
    már van, keress rá google-n, addig ne írj amíg meg nem találtad!
  • Nagy01
    Ps3-hoz kb mikor lesz chip/flash?
  • EmThor
    12-15 óra játékideje lesz a HS full változatának
  • EmThor
    the darkness demo coming soon
  • Attila8805
    Akkor lehet nem egy videót néztünk mert én nem naon láttam olyan részt.
  • Sir Quno Jedi
    Nem kéne személyeskedni, ez nem az a topic! ÉS nem anyázunk, köcsögözünk, stb. !

Nem szeretnék egy-két kisebb büntipontot kiosztani, szal. max. üdüléseket fogok osztogatni az első felszólítás után!
  • Jimanszky
    Néztem itt NFS prostreet demorészletet XBOX360-ból és bizony néha beszaggatott!
  • Foxhound1980
    AC demo nem is lesz.
  • Foxhound1980
    Ne ez viszont qrva jól hangzik!!
  • NEXUS6
    Most néztem utána, a n4g.com-on olvastam, akikvagy két-három másik oldalon keresztül vették át. A lényeg, hogy valami ausztrál szagújságíró fogalmazta át egy kicsit a korábbi bejelentést a 3 éves garanciáról, amiből úgy tűnt, hogy megint sajtótájékoztatott a M$. De ezexerint annyira nem öngyilkos hajlamúak, hogy 1 héten kétszer jelentsenek be egy rossz hírt.

Én is csodálkoztam, hogy egyrészt nyilvánvaló hogy így van, de roppant balfaszságra vallana, ha úgy jelentenek be valamit, hogy nem mondják hozzá a megoldást.

Szal ennyit az internetes adatok megbízhatóságáról.
  • Noitulover
    ha ez így van (link?) akkor , vagy csúnyán deficítes lesz a játék részleg , vagy szarnak rá azt majd egyszer kijavítják lol , végülis tök poén ból adták ki az elitet meg hasonló .
    És igen a legjobb öröm a káröröm XD
  • NEXUS6
    Ahogy olvasom a híreket úgy tűnik a M$ egy jól felépített médiakampánnyal nagy hatékonysággal rombolja szét az X360 maradvány imidzsét is: elismerték az X360 konstrukciós hibáját, ami kivétel nélkül mindegyik gépet érinti!

Hát ha napokon belül nem állnak elő egy jó hirrel, pl a teljesen áttervezett X-szel, akkor gyak kiütik magukat a piacról. Mellesleg azzal hogy elismerték, meg garit is adnak, azt jelenti, hogy így majd szépen mindegyik X mellé le kell szállítaniuk egy másikat is! Ha meg nem lesz új X akkor talán még a pénzüket is visszakövetelhetik a vásárlók.

Na emberek, ebből a gödörből másszon ki valaki!
  • BJB
    Gran Turismo 5 Prologue
    Nem, az eleje NEM valóság!