89387
PlayStation3
-
Jimanszky #13853 én a Ps3-ra gondoltam,az erejére;)) -
partizan182 #13852 ...
Csak én nem találom sehol máshol a COD4 PS3 exkluzivitást a neten? Csak a remek és pontos híreiről ismert Gamestaron? Ahol az új NFS rendertarilerről írják azt, hogy ez grafikailag mindent ütni fog?
GT trailer eleje egyértelmű render, a második fele ingame-nek tűnik (illetve szinte 100% hogy az).
A KZ2 összehasonlító képek meg 10x10 pixel felbonású agyontömörített nyeszledékek, semmi sem jön át belőlük a különbségből. -
#13851 "Egyiket sem a Sony csinálja."
Tényleg nem a Sony, hanem olyan cégek, amelyek habár nem a Sony tulajdonában vannak, de minden más cégnél közelebb vannak hozzá.
-
#13850 ;)))
Bár a GT5/prologue videonaknak legalább is egy része azért valszeg prerend, de azért tudjuk, hogy a GTHD, hogy néz ki. Szal, a dolog nem lehetetlen. Meg ugye láttunk már olyat, hogy a prerendhez képest a játék szebb lett;))) -
partizan182 #13849 "HÁT VALAMI HIHETETLENT CSINÁLT A SONY"
Egyiket sem a Sony csinálja.
A GT5-ös autók (már amennyit láttunk belőle) egyszerűen mindent visznek annyira gyönyörűek.
"EZEK VMIT NAGYON JÓL TITKOLTAK!!!!!! " - Ezt remélem nem komolyan írtad. -
partizan182 #13848 Ja, az Elite ára is nevetséges.
Összehasonlító HD videó van a Gametrailersen, felesleges a képeket lesni.
-
Jimanszky #13847 HALLOD ÉN AZT HITTEM,MIKOR REGGEL MEGNÉZTEM AZ INGAME KZ2 VIDEÓT,HOGY ÉJJEL CSINÁLTAK GYORSAN EGY PS4-ET:)))JAAAA MEG A GT5.AZ KOMOLYAN OLYAN LESZ???MEG A COD4.HÁT VALAMI HIHETETLENT CSINÁLT A SONY.ENNYIRE DURVÁRA AZÉRT NEM SZÁMÍTOTTAM!!!!EZEK VMIT NAGYON JÓL TITKOLTAK!!!!!! -
#13846 Csak partizannak kiemelem: "egyértelműen kijelenthetjük, hogy még az akkori állapotnál is sokkal jobb és kidolgozottabb lett a valós időben számolt verzió. Azért úgy gondolom, ez a nem semmi!!!"
;))) -
#13845 A rohadt drága ugye nálad is azt jelenti, hogy kb annyiba kerül mint egy Elite X-box fog! -
Jimanszky #13844 KILLZONE2 ÖSSZEHASONLÍTÁS A 2005-ÖS KÉPEKKEL!!! -
partizan182 #13843 Újra: nem az zavar hogy nincsenek benne színek (najó, az is kicsit), hanem hogy a TARGET-render (ami ugye a cél lenne) még nem volt monokróm.
Csak furcsállom na, azt tán szabad... -
Dorel0 #13842 Sziasztok, ha az usából hoznék be egy ilyen konzolt, azt tudnám itthon használni? a feszültségkülönbségre lehetne szereni vmilyen átalakítót, de a többi rendben lenne? PL. állítható az ntsc/pal szabvány? -
Jimanszky #13841 oké bocsi.de azért szerintem egy halálzóna ne legyen színes.sztem pont ez a lényeg!!lövöldözés,gránátok,robbanás,ehhez sötét hangulat dukál.ja meg ugye sötét is volt.szerintem direkt ilyenre csinálták és nagyon el lett találva.nagyon életszerű volt,bár nem voltam még ilyen helyzetben,de így képzelem el:)) -
Dexantreal #13840 Akkor ezzel még várok és thanks infot. Ps2 is megteszi majd. -
Shenmue26 #13839 Itt van egy-két videó az E3-ról.
MGS4, Gran Turismo5, Soul Calibur 4 képek, videók! -
#13838 nah szoval:
GAMER MULTI PACK (PS3+ 1 játék + 32" Samsung LE32R76 LCD HD TV + 5.1 FEJHALLGATÓ + HDMI KÁBEL)= 359k -
#13837 nemtom,de az überkonzol-nál ez a "Gamer Multi Pack" dolog tök szimpinek tűnik:
link
-
partizan182 #13836 Rohadt drága.
140-170k attól függően honnan veszed. -
Dexantreal #13835 Mennyi egy ps3 manapság? Tervezem a közeljövőben egy konzol megvásárlását, de mivel nem vagyok otthon a témában, ezé inkább megkérdezlek titeket.
Ha rohadt drága, akko még várok vele :P. -
partizan182 #13834 Jaja, tök szimpatikus lépése a sony-nak. -
#13833 oh my god... az tök durva :O (jo értelemben :) ) -
partizan182 #13832 Ps3 game-eken nincs régiókód. -
#13831 És neked az fog menni? :O
Mármint csak a régiókod miatt kérdem ... -
#13830 ja, most beszéltem velük, jövő héten lesz Ninja Gaiden Sigma amcsiból, véres, 15ért, ez fóliás...
most éppen... nem igaz, nálunk nincs egy webes bolt jó árakkal, ami megbízható, annyira a balkánon csücsülünk :( -
#13829 Az Uberkonzolnál is elég jó áron vannak most a PS3-as játékok -
#13828 az ár 15 körül jó, de nekem a fólia a fontos, ha tudnám hogy ha jön új game, abból mindig lesz fóliás is akkor ok, nem akarok bontott cuccot venni normál árban, ennyi erővel bemegyek 576-ba...
amúgy media markt-ba meg ilyen helyeken is 17 körül vannak a cuccok mi? :(
15 elfogadható lenne... nagy haszonnal dolgoznak! -
#13827 A Store-os video szerintem ugyan az ami itt is van, csak nagy felbontásban, pedig nekem is arra az in-game videora fáj a fogam. -
#13826 Vettem egy motorstormot meg egy oblit ott, illetve PS2 játékokat olcsóért. Van ami nyilvánvalóan használt volt, de pl az obli is fóliában volt (akkor asszem 15 volt az ára).
Viszont ugye alacsony az ár, de megkarcolt/rosszállapotú lemezt még nem akartak rám sózni. -
Jinchuu #13825 Valószínüleg igen, mert sehol sem említik hogy kijönne még ebben az évben. -
partizan182 #13824 Release Date: TBA 2007
Mindenki a nagy Héló-Killzón harcról beszél.
Szerinted akkor elmarad? -
Jinchuu #13823 1.5 hónap?? Miről beszélsz?
Nem fog ebben az évben megjelenni a KZ2. -
#13822 gamsetar -
partizan182 #13821 Bocs a késéssel kapcs megjegyzés f*sság volt, egyszerre jelenik meg a 3 verzió.
De nekem még mindig nem tűnik a COD4 Ps3 exklúzívnak, pedig keresem az infókat... -
partizan182 #13820 Linket pliz -
partizan182 #13819 Hajrá, szorítok.
Bár a megjelenés elvileg 1,5 hónap, érdekes hogy még mindig prealfa.
Vagy nem prealfa, vagy nem fog megjelenni ősszel, vagy félkész lesz.
-
#13818 Akkor most pont nem -
partizan182 #13817 ???
Cod 4 Ps3 exklúzív? Lemaradtam valamiről? Tudtommal mindenre jön, csak a bevált jó szokás szerint ps3-ra 2-3 hónap késéssel (Aug-nov). -
Jinchuu #13816 Amugy ami fennt van a Store-on KZ2 videó, az ugyanaz ami itt van az oldalon fennt? Vagy esetleg az amit a Sony Konf. végén tolt a srác? -
#13815 A sony nagyon megszívatta az xbox 360 sokat:CoD4 UT3 csak xboxra nem jelenik emg idén minden másra meg. -
#13814 EZZELa hellyel van vkinek vmi tapasztalata? állítólag itt van fóliás cucc ócsóé