89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Natisztelettel jelentem, az írás is műxik!;)
    (egyelőre csak egy CD-t írtam próbának de csont nélkül vitte).
  • NEXUS6
    Amúgy ebben a percben dugtam rá egy külső DVD írót a PS3-ra. A Linux a berakott DVD-t egyből felismerte.;)))

Az írást is minnyá kipróbálom. Ha műxik, akkor valszeg beszerzek egyet (ez ugyanis céges).
  • NEXUS6
    Azért ilyen dúrvaságokat én sem mondtam!!!

;)))
  • DarkSector
    Egyenlőre csak 1 videó....
  • Attila8805
    Az eight days ről semmi hír?
  • Noitulover
    félre ment a válasz egyébként
  • Noitulover
    Hát nem is tudom szép meg valszeg rengeteg művészi értekkel szolgál majd a HS de valahogy a gameplay nem igazán nyügözőtt le eddig , inkább AC demo kéne , gondolom arrol még semmi hír (ha kezeim közé nyomná valaki a bawksos demot biz isten vennék csak ezért egyet , persze föl is gyujtanám utánna XD)
  • Jimanszky
    melózol éjszaka helyettem:(?
  • DarkSector
    Én is mindenkit szeretek, amikor éppen nem baszogatnak....
    Már azt hittem hogy a kis nyomi lekopik rólam, ha egy ideig nem válaszolok neki, de háát úgylátszik, hogy ennyi esze van, amennyit kinézek a mondataiból....
    Lehet hogy buzi a gyerek, de meg kellene már értenie, hogy nem érdekel a magánügye...
    És szomorú, hogy le kell mennem az ő szintjére és bizonyos szavakkal megértetnem vele, hogy messziről kerüljön ha nem gond neki...
    Ha az kell akkor küldök magamról neki egy képet, azt verje ki arra, ha éppen izgalomban van....

Már kurvára unom a szarságait....
  • EmThor
    HS DEMO JÚLISBAN
  • NEXUS6
    Emelxik rendesen a színvonal!;)))

Na gyorsan adja ki mindenki azt a rengeteg frusztrációt amit a főnöke/anyósa/bilgéc tett bele a seggébe, aztán lehet menni kocsmázni, szórakozni. Elvégre péntek este van!

Mit kerestek itt egyáltalán???
    ;)
  • Jimanszky
    jaaaaj de szeretek itt lenni!!!szeretlek titeket!!!:D:D
  • Jimanszky
  • DarkSector
    Mivan rámizgultál te KÖCSÖG?????
    Menj azt verd ki inkább.....
  • DarkSector
    A hír alapján a 60-asnak lesz kevessebb az ára és a 20-as fog megszűnni...
  • EmThor
    most minden boxos idejött anyázni vagy mi a fax volt itt az elmúlt 2 órában?!

"this is wh3r3 we stand, this is wh3r3 we die" :D
  • partizan182
    Szorsz

Nem official, de elég közel áll hozzá, az Ms nem cáfolta. Már rég tesztelik, őszre várható, 65 nm.

Mit szóltok ahhoz hogy a PS3 árcsökkentős szórásból az EU kimarad?
  • Lizardman
    hát ha ez lesz, akkor télleg csak én is gratulálni tudok a mikrofosnak, és akkor hagyom a picsába az egészet...
  • Noitulover
    Ezt is a sok dobozos kezdte csak terjeszteni ... valamiért semmi official info nincs erről , de tény hogy igazán szükségük lnne egy revisiora de ez mekkora lehúzás már hogy a paraszt vett mondjuk egy elitet , vagy mondjuk coreját "felupgradelte" a sok szar addonnal (wifi-hd dvd stb) , azt még mindig egy rakás szar a hardwave , és majd veheti megint a reviziot ami feltételehezetőleg ténylegessen jobb lesz + beépítve a sok szarral XD gg M$
  • Lizardman
    bocs, hogy beleugatok, de ez szerintem egy marha nagy blődség, és még finoman fogalmaztam... Szerintem semmi értelme ennek.
    1. Most adták ki az elite-t, ami még Europába be se ért, és még amcsiban is ujnak számít
    2. Most tettek félr egy rahedli manit (1 milliárd dollár) a garancia kitolása miatt , a hibás gépek javittatására.

Szoval ezen nyomos okok miatt szerintem nem tervezik uj gép kiadását, ráadásul E3-on se jelentették be, csak az uj HALO3-as editiont

Szerk.: És természetesen sorry, a nem idevágo témáért :)
  • NEXUS6
    Azt sajnos kereshetsz még egy darabig. Sajna ilyen nem nagyon létezik.;(
  • BJB
    VGA kábelt keresnék PS3-hoz. Hol lehet kapni itthol Mo.-n?
  • partizan182
    Ott értelmes választ hiába vársz, minden második hozzászólás az, hogy miér' nem megy a játék Fuji meg Matuchiutsu DVD-re írva. (Minden első meg az hogy ki tud flash-elést vállalni Miskolcon meg Pécsen). Ti is ennek köszönetitek hogy boldogítalak titeket, mert amni ott megy az agyrém... Itt legalább értelmes (bár kissé elfogult) arcok vannak.
  • Beni521
    ok, úgy terveztem h december fele veszek :D
  • partizan182
    Egyébként a legeslegjobban úgy jársz ha most ősszel veszel egy revised hardverű boxot (elvileg szeptemberben jön), jövőre meg (mikor már kinn lesz a Heavenly Sword, Drake, Rachet, MGS stb) egy remélhetőleg árleszállított ps3-mat.
  • partizan182
    Csakogy teljes legyen a kép a másik oldal véleménye:
    Ha kell egy blu-ray lejátszó, akkor ps3.
    Ha csak 80k-t akarsz a konzolért kiadni, fontos az online, fontos a rezgő joy, a remek és nagyon bő játékkínálat, akkor box. Mondjuk az okádék hardverével szopni fogsz...

Egyébként a bottom lájn az hogy melyiket várod jobban a killzone 2-t vagy a Halo 3-mat.
    Mindig az exklúzívok döntenek.
  • Beni521
    ezért kérdeztem meg ugyenezt az XBOX360 fórumon is ^^
  • NEXUS6
    Elöször is mire akarod használni a gépet, csak játékra vagy másra is?
    Inkább a warezelést szereted, vagy hajlandó vagy lemondani a polcon porosodó CD hegyekről hiszen havonta 1-2 járéknál többet végig vinni fizikai képtelenség?
    Vannak e kedvenceid; a két platform közül melyik exluzívjait tudnád jobban megszeretni?
    Fontos-e számodra a műszaki megbízhatóság, vagy MP3-ból is kínait használsz, és egy konzoltól sem vársz el tőbbet?
    Mik az online szolgáltatással szembeni elvárásaid. (Vigyázz, mert ha warezolsz XBOX-on ezekről le kell majd mondanod!)

Szerintem gondold át ezeket, nézz utána pl az ign.com és a gametrailers.com oldalakon, olvasd el a wikipedia konzolokkal foglalkozó részeit.

Egy PS3 fórumon egyébként nyílvánvalóan azt a választ fogod kapni, hogy PS3-at!;))))
  • Shenmue26
    Leginkább ami neked jobban tetszik! A Ps3 jelenleg jóval drágább mint a 360.
    Itt találsz néhány információt a legújabb játékokrólKatt ide!!!
  • Beni521
    melyiket vegyem? PS3 vagy X360?
  • EmThor
    nem saját de műxik állítólag
    ITT lehet olvasgatni
  • tarti19
    nah asszem megérte várni:)
    és még mindeig nem verem el a lovémat ps3-ra várok még 1 hónapot:)
    aztán ereszdelahajamat:)
    Látom mindenki E3-as rajongó úgy várta mindeki mint a messiást:)
  • BJB
    Nekem projektoros TV-m van de homályos a kép, én nem ajánlanám. Barátom 66 cm-es 720p-s Acer TV-je tökéletes 3 méterről. Egy 82 cm-es LCD ami képes megjeleníteni 1080i jelet(de 1366x768)az bőven elég!
  • Jimanszky
    egy ekkora szobába?projektoros???na neeeeem:)
  • Super DANTE
    Pár hónapja dobták be a frissített modellt.

PS3: Európában Starter Pack 600 euróért 2 joy, MotorStorm és Resistance.
  • Lizardman
    jaja, helyette a 80Gb-os lesz, ugyanannyiért...
  • EmThor
    megszűnik a 60gb-os ps3 az usa-ban.

E sorozat régi.
  • Super DANTE
    És mit szólna az úr egy +100 cm-es projectoros tv-hez (Bravia E széria), jó nagy és a képe is szép.
  • NEXUS6
    Egy irányadó lehet hogy a GTHD opciójában melyik Logitech kormányok szerepelnek. Sajna most nem vagyok gép mellett, de ha esetleg addig nem írja be senki, akkor délután már megtudom neked nézni. A neten egyelőre nem találtam részletes infót, amit be tudnék linkelni.
    Sajna igazából nem vagyok otthon a kormányokban, meg még csak most alakulnak ki a dolgok, a firmware frissítésekkor sok minden változhat. Szal lehet, hogy érdemes a ThrustMasterrel is tenni egy próbát.

Nekem is most egy nem eredeti DVI/HDMI kábellel üzemel a gép. A KonzolStudióban 4000Ft körül vesztegetik, de asszem még van olyan akciójuk is, hogy ha neten rendelsz náluk PS3-at, akkor adnak hozzá egy kábelt ajándékba.
  • partizan182
    37-40" körül.