89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    tényleg bocs,akkor cinikusnak éreztem a hozzászólásodat!!sorrrryyy!!!amúgy nagyon überbrutál lehet a géped!!!
  • cloud.strife
    sztem eleget ittál..... :)))))))))

A JB-ot meg nem adom el... :)
  • Jimanszky
    azért túl nehéz ne is legyen szvsz!!!
  • cloud.strife
    Bocs de ezt most nem értem, nekem tesszik a KZ2...... vmit félreértettél...

Nem én vagyok a folding-ba, de akár lehetnék is, valszeg a gépem bírná...... :))))))))
    Na most villogtam a gépemmel, de ez volt az első és utolsó is.......... :)))
  • Jimanszky
    tényleg nem bántásból írtam testvér!!!!
  • Jimanszky
    írja már meg uram,hogy mennyi az annyi JB BD-ért!!!három és fél + posta mehet?
  • cloud.strife
    Sztetek mi lenne, ha 120e-ért lehetne PS3-at venni? Hivatalosan?
  • Sund
    hát kövezzetek meg, de én legjobban a Folklore-t várom. Bár lehet, hogy magam alatt vágom a fát, mert mióta megvan az Oblivion a csajom már a 3. kaput zárja be, én meg még alig jöttem ki az első börtönből. :)
  • Jimanszky
    jó hát pillanatnyilag ennyi van a Ps3-ban.de lesz ez még egetverőbben jobb is,majd meglátod!!!nem kell itt villogni a Mac-es géppel/bocs,most kicsit itókásvagyok,amúgy nem szoktam ennyire ilyen lenni!!!nem bántásból írtam,hisz én nem szoktam senkit se bántani!!!!/na ennyit a lelkizésről;)))/amúgy tudom,hogy überfasza!!!nem te vagy benne a Folding-es 61563as csapatban???kicsit akkor odabaszol!!!:)
  • Jimanszky
    hát ez de kamu:D:D:D:D
  • Noitulover
    tök jól néz ki a KZ2 de elég agyatlan eddig az Ai :) , multi mennyivel lehet/lesz randább ?
  • cloud.strife
    Azzzzzzzz annnnnnyyyyyyyuuuuukkkk izzzééééjééééétttt!!!!! :)))))

Vazz megyek pelekázom magam, folyamatos bexarás!!!!!!! :)
  • partizan182
    Továbbra is tartom az álláspontomat, hogy a KZ2 graf bizonyos részleteiben nem kiemelkedő csak simán szép (pl Textúrák, az itt látott pálya is elég szögletes) 2 dolog viszont odabasz:
    1. animáció (külkönösen halálkor)
    2. a Fény-árnyék kezelés (pl a végefelé az ellen leugrik a lépcsőről és a falon az árnyéka... Aaaaa...)

Hangulatra eddig látottak alapján egy az egyben COD, ami végül is dícséret, mert a kólofdjúti mindig is nagyon hangulatos volt. AI néha ebben a videóban csinált marhaságokat, de ezen még nyilván finomítanak.

Szal ha megoldják a textúrákat és később válztosatosabbak lesznek a pályák (én want színek) akkor ez lesz az oka annak h Ps3-mat veszek.
    Ha nem akkor kivárunk a FF-ig.
  • Sund
    hol lehet kapni Kázmér és Huba gyűjteményes kötetet??????? Azonnal kell nekem is 1!!
  • baggins
    Kivégeztem a Darkness-t! Király játék, egy-két hibával, ha valaki fontolgatja, olvassa el a véleményem róla: The Darkness cikk
  • NEXUS6
    Szerintem a Box kontroller viszonylag kényelmesebb fogását az biztosítja, hogy nem akarták egy az egyben lemásolni a PS kontroler elrendezését, ezért az egyik kart meg a digipadot felcserélték. Ez kb 1 cm-rel nagyobb távolságot eredményez a csuklók között. Ha kicsit nagyobb kontrollert gyártana a Sonyi akkor ugyan ez lenne a helyzet. A sixaxis miatt sem lenne jó az asszimetrikeus kéztartás.

Szal lehet, hogy a bumeráng kontroller csak jobb lett volna?;)
  • Attila8805
    Ja mert ez egy kivágott nagyíttt kép!
    De a cikkben ott egy ya*oo link ott élesebb sokkal.
  • Kalozoner
    photoshop? legalábbis elég kreténül néz ki igy első ránézésre:D
  • Attila8805
    Úgy néz ki megtetszett a sonynak az xbox 360 analóg stickjének az elrendezése:D
  • NEXUS6
    De kérem, nem vagyunk mi pécések, hogy a poligónokat, vagy mifenét számolgassuk!
    Nem igaz?;)))

(Hogy Papesz egyik korábbi beszólására reflektáljak)
  • EmThor
    30 öö 300.000 :D hogy szalacsit idézzem :D
  • item
    Na itt a CELL és az RSX kitesz magáért. Pár poligon szaladgál a szemünk elött!
  • NEXUS6
    NAPI BESZARÁST BIZTOSOSÍTÓ KZ2 VIDEO!!!!!;)))

Hát ez odabasz rendesen!
  • Ewergo
    Na az szuper!
    És honnan lehet tudni hogy harmadika óta lehetett kapni?
  • brodix
    Láttátok már a gta 4 special edition-t?
    tök zsír
  • brodix
    Az uberkonzolban harmadika óta lehet kapni a darkness-t,csak elfogyott,és beszállítás alatt van.
  • Ewergo
    Majdnem. Rétegeltlemez mübörrel bevonva. Immáron 4 éve.

Egyébbként nem faros lemez, mert nincs fara, hanem farostlemez. Mert az a fa rostjaiból készült.
    Bocsi csak plussz info. :)
  • partizan182
    homebrew... :)
  • Noitulover
    LOL az az aminek látszik ? egy darab faros lemez oda csavarozva a karfához XD
  • cloud.strife
    :))))))))
  • Attila8805
    Na jó nem tok 6 Ps3 -mas játékot mondani csak úgy a hasamra ütöttem:D
  • cloud.strife
    Mondd azt a 6-ot...., de jól gondold meg... utána meg várom a többi "igennagy" címet..... :)))))))))))))))))))
  • EmThor
    Kázmér és Huba tökjó, talán 576-ban kapni a gyűjteményt :)

jó én is elszálltam, első konzol, nagy még a hatása, nehéz objektíve eszmét cserélni (még) :) ja, megláttam 76 hozzászólás jóhogy nem olvasok vissza :/

amúgy resistance jó kis FPS, vagy 1.5 hete nyomom, de jó nehéz, kellemes a küzdés vele pedig évekig toltam az FPS-eket PC-n!

Killzone 2-vel kapcsolatban: nem tetszenek a robbanások, túl narancssárga :) meg majd meglátjuk h az élő gameplay hogyan emeli ki a többi hasonló game közül.

amit máshol is olvashattatok: készül a Motorstorm 2 és a Resistance 2 is!

héten jelenik meg EU-ban a The Darkness (gondolom hivatalosan)

A HS nem csak GoW féle csapkodás lesz. a Penge, mely isteneknek készült szívja Noriko életét, az e miatt fog majd csökkeni. R1 + L1-el lehet váltani a pengét -> 3 felé tud alakulni, lesz duplapenge, de lehet 1 is belőle :) 12-15 óra játékidő, demo most vagy jövő hét pénteken (ha télleg minden pénteken frissítenek)

néztem ps1 játékok trailerét ps3-ra, elég gázak...

silent hill 5: ahogy lent is olvashattátok, Lipcsében ki lesz állítva, talán játszani is lehet majd vele (psp-s origins-el biztosan!)

kb ennyi ami ma eszembe jut :D
  • Attila8805
    Most komolyan csak azt tom mondani lehet hogy besz*rik a box de addig legalább nem csak 6 játékkal tok jáccani.
    Téma lezárva részemről.
  • partizan182
    Épp ösznépi box-szidás van. Látod felebarátaid mennyire élvezik.
    Mindenesere a box a legszarabb konzol a piacon valaha, de erre vannak a legjobb játékok és szolgáltatások.

Dehát rád haragudni nem lehet, ugyanis KÁZMÉR ÉS HUBA AZ ISTEN!!

Egy éve szemezek a díszkötésű gyűjteménnyel...
  • EmThor
    én örülök, hogy az xbox360 a legjobb (!) konzol a piacon. ha most boldogak vagytok, visszafáradnátok az xbox360 topikba? thx
  • Ombika
    Sok helyen most jelent meg a hir!!!

Lenyeg,h microsfos nulla es most a kemeny xbox emberkeken,akik kemenykedtek csak kuncogni tudok!!
  • cloud.strife
    Tudom, csak a Sony Centrumokban idő elött lehet már kapni! :)
  • partizan182
    http://xboxer.tv/2007/07/peter_moore_issues_an_open_apology.html

Most nézem, nem egy hónapos, csak 2 hetes hír...
    De tényleg gáz, hogy eddig szar sunyi módjára tagadtak mindent.
  • Ombika
    Ebben nincs igazad,mivel most ismertek el hivatalsoan csak!!! :))))