89387
PlayStation3
-
Jimanszky #14253 tényleg bocs,akkor cinikusnak éreztem a hozzászólásodat!!sorrrryyy!!!amúgy nagyon überbrutál lehet a géped!!! -
#14252 sztem eleget ittál..... :)))))))))
A JB-ot meg nem adom el... :) -
Jimanszky #14251 azért túl nehéz ne is legyen szvsz!!! -
#14250 Bocs de ezt most nem értem, nekem tesszik a KZ2...... vmit félreértettél...
Nem én vagyok a folding-ba, de akár lehetnék is, valszeg a gépem bírná...... :))))))))
Na most villogtam a gépemmel, de ez volt az első és utolsó is.......... :))) -
Jimanszky #14249 tényleg nem bántásból írtam testvér!!!! -
Jimanszky #14248 írja már meg uram,hogy mennyi az annyi JB BD-ért!!!három és fél + posta mehet? -
#14247 Sztetek mi lenne, ha 120e-ért lehetne PS3-at venni? Hivatalosan? -
Sund #14246 hát kövezzetek meg, de én legjobban a Folklore-t várom. Bár lehet, hogy magam alatt vágom a fát, mert mióta megvan az Oblivion a csajom már a 3. kaput zárja be, én meg még alig jöttem ki az első börtönből. :) -
Jimanszky #14245 jó hát pillanatnyilag ennyi van a Ps3-ban.de lesz ez még egetverőbben jobb is,majd meglátod!!!nem kell itt villogni a Mac-es géppel/bocs,most kicsit itókásvagyok,amúgy nem szoktam ennyire ilyen lenni!!!nem bántásból írtam,hisz én nem szoktam senkit se bántani!!!!/na ennyit a lelkizésről;)))/amúgy tudom,hogy überfasza!!!nem te vagy benne a Folding-es 61563as csapatban???kicsit akkor odabaszol!!!:) -
Jimanszky #14244 hát ez de kamu:D:D:D:D -
Noitulover #14243 tök jól néz ki a KZ2 de elég agyatlan eddig az Ai :) , multi mennyivel lehet/lesz randább ? -
#14242 Azzzzzzzz annnnnnyyyyyyyuuuuukkkk izzzééééjééééétttt!!!!! :)))))
Vazz megyek pelekázom magam, folyamatos bexarás!!!!!!! :) -
partizan182 #14241 Továbbra is tartom az álláspontomat, hogy a KZ2 graf bizonyos részleteiben nem kiemelkedő csak simán szép (pl Textúrák, az itt látott pálya is elég szögletes) 2 dolog viszont odabasz:
1. animáció (külkönösen halálkor)
2. a Fény-árnyék kezelés (pl a végefelé az ellen leugrik a lépcsőről és a falon az árnyéka... Aaaaa...)
Hangulatra eddig látottak alapján egy az egyben COD, ami végül is dícséret, mert a kólofdjúti mindig is nagyon hangulatos volt. AI néha ebben a videóban csinált marhaságokat, de ezen még nyilván finomítanak.
Szal ha megoldják a textúrákat és később válztosatosabbak lesznek a pályák (én want színek) akkor ez lesz az oka annak h Ps3-mat veszek.
Ha nem akkor kivárunk a FF-ig. -
Sund #14240 hol lehet kapni Kázmér és Huba gyűjteményes kötetet??????? Azonnal kell nekem is 1!! -
#14239 Kivégeztem a Darkness-t! Király játék, egy-két hibával, ha valaki fontolgatja, olvassa el a véleményem róla: The Darkness cikk -
#14238 Szerintem a Box kontroller viszonylag kényelmesebb fogását az biztosítja, hogy nem akarták egy az egyben lemásolni a PS kontroler elrendezését, ezért az egyik kart meg a digipadot felcserélték. Ez kb 1 cm-rel nagyobb távolságot eredményez a csuklók között. Ha kicsit nagyobb kontrollert gyártana a Sonyi akkor ugyan ez lenne a helyzet. A sixaxis miatt sem lenne jó az asszimetrikeus kéztartás.
Szal lehet, hogy a bumeráng kontroller csak jobb lett volna?;) -
#14237 Ja mert ez egy kivágott nagyíttt kép!
De a cikkben ott egy ya*oo link ott élesebb sokkal. -
Kalozoner #14236 photoshop? legalábbis elég kreténül néz ki igy első ránézésre:D -
#14235 Úgy néz ki megtetszett a sonynak az xbox 360 analóg stickjének az elrendezése:D -
#14234 De kérem, nem vagyunk mi pécések, hogy a poligónokat, vagy mifenét számolgassuk!
Nem igaz?;)))
(Hogy Papesz egyik korábbi beszólására reflektáljak)
-
#14233 30 öö 300.000 :D hogy szalacsit idézzem :D -
#14232 Na itt a CELL és az RSX kitesz magáért. Pár poligon szaladgál a szemünk elött! -
#14231 NAPI BESZARÁST BIZTOSOSÍTÓ KZ2 VIDEO!!!!!;)))
Hát ez odabasz rendesen! -
#14230 Na az szuper!
És honnan lehet tudni hogy harmadika óta lehetett kapni?
-
#14229 Láttátok már a gta 4 special edition-t?
tök zsír -
#14228 Az uberkonzolban harmadika óta lehet kapni a darkness-t,csak elfogyott,és beszállítás alatt van. -
#14227 Majdnem. Rétegeltlemez mübörrel bevonva. Immáron 4 éve.
Egyébbként nem faros lemez, mert nincs fara, hanem farostlemez. Mert az a fa rostjaiból készült.
Bocsi csak plussz info. :) -
partizan182 #14226 homebrew... :) -
Noitulover #14225 LOL az az aminek látszik ? egy darab faros lemez oda csavarozva a karfához XD -
#14224 :)))))))) -
#14223 Na jó nem tok 6 Ps3 -mas játékot mondani csak úgy a hasamra ütöttem:D -
#14222 Mondd azt a 6-ot...., de jól gondold meg... utána meg várom a többi "igennagy" címet..... :))))))))))))))))))) -
#14221 Kázmér és Huba tökjó, talán 576-ban kapni a gyűjteményt :)
jó én is elszálltam, első konzol, nagy még a hatása, nehéz objektíve eszmét cserélni (még) :) ja, megláttam 76 hozzászólás jóhogy nem olvasok vissza :/
amúgy resistance jó kis FPS, vagy 1.5 hete nyomom, de jó nehéz, kellemes a küzdés vele pedig évekig toltam az FPS-eket PC-n!
Killzone 2-vel kapcsolatban: nem tetszenek a robbanások, túl narancssárga :) meg majd meglátjuk h az élő gameplay hogyan emeli ki a többi hasonló game közül.
amit máshol is olvashattatok: készül a Motorstorm 2 és a Resistance 2 is!
héten jelenik meg EU-ban a The Darkness (gondolom hivatalosan)
A HS nem csak GoW féle csapkodás lesz. a Penge, mely isteneknek készült szívja Noriko életét, az e miatt fog majd csökkeni. R1 + L1-el lehet váltani a pengét -> 3 felé tud alakulni, lesz duplapenge, de lehet 1 is belőle :) 12-15 óra játékidő, demo most vagy jövő hét pénteken (ha télleg minden pénteken frissítenek)
néztem ps1 játékok trailerét ps3-ra, elég gázak...
silent hill 5: ahogy lent is olvashattátok, Lipcsében ki lesz állítva, talán játszani is lehet majd vele (psp-s origins-el biztosan!)
kb ennyi ami ma eszembe jut :D -
#14220 Most komolyan csak azt tom mondani lehet hogy besz*rik a box de addig legalább nem csak 6 játékkal tok jáccani.
Téma lezárva részemről. -
partizan182 #14219 Épp ösznépi box-szidás van. Látod felebarátaid mennyire élvezik.
Mindenesere a box a legszarabb konzol a piacon valaha, de erre vannak a legjobb játékok és szolgáltatások.
Dehát rád haragudni nem lehet, ugyanis KÁZMÉR ÉS HUBA AZ ISTEN!!
Egy éve szemezek a díszkötésű gyűjteménnyel... -
#14218 én örülök, hogy az xbox360 a legjobb (!) konzol a piacon. ha most boldogak vagytok, visszafáradnátok az xbox360 topikba? thx -
#14217 Sok helyen most jelent meg a hir!!!
Lenyeg,h microsfos nulla es most a kemeny xbox emberkeken,akik kemenykedtek csak kuncogni tudok!! -
#14216 Tudom, csak a Sony Centrumokban idő elött lehet már kapni! :) -
partizan182 #14215 http://xboxer.tv/2007/07/peter_moore_issues_an_open_apology.html
Most nézem, nem egy hónapos, csak 2 hetes hír...
De tényleg gáz, hogy eddig szar sunyi módjára tagadtak mindent. -
#14214 Ebben nincs igazad,mivel most ismertek el hivatalsoan csak!!! :))))