89387
PlayStation3
-
#14093 A sok előrendelés nem egyenlő a jó játékkal!
És szerintem is a Haze sokkal szebb mint a Halo...és akkor még a Killzone-t ne is említsük egy lapon a Halo3-al.... -
#14092 De azért ugye olyan túl sok exkluzív akció játék nincs az X-re, amivel lehet demózni, hogy milyen kafa a gép, Van ez meg a GoW.
Ps3-on a Resistance is azért fogy mint a cukor, mert igazából nincs más. De szerencsére ez is szép lassan megváltozik, és a ugye Sonynak nem csak olyan exluzívjai lesznek, amiket mástól nyúlt le. -
#14091 Éljen a hype gépezet. -
Papesz #14090 Nem kéne szólni a játékosoknak is? A Halo 3 előrendelése négymillió felett jár. Ha valami, akkor az system seller. -
feki25 #14089 Pont ezt akartam mondani, hogy véleményem szerint (meg az eddig kiadott képek alapján) a Halo3-nak kellene felnőnie a Haze szintjére és nem fordítva.ezeken a képeken is látszik, hogy melyik a jobb cuccos. -
#14088 "FPS: azért badarság lenne objektívan a Halo erejét egy Haze-hez hasonlítani"
Akkor egy kis badarság;))))
Halo
Haze
Azért a "Halo ereje" igen csak egálban van a "Haze erejével" (szerintem alatta, és nem csak a GFX-re gondolok. Szal a katonák mozgása, effektek, színvilág szerintem egy generációval ezelötti, olyan felturbózott HL2 szint).
A Bioshocknak teccik ugyan a grafikája, de eszméletlenül betegesnek tartom, és azért van olyan kínálat, hogy ne legyek rászorulva.
A PGR4-et meg a GT Prologue-t a fentiekhez hasonló módon nem akartam összehasonlítani, egyrészt nem akarom ezzel elfoglalni az egész oldalt, meg a GT-nél a trailerből nem lehet 100%-ban megállapítani, mi az ingame és mi nem az. De ami in-game-nek azonosítható az is bőven a PGR4 szintje fölött van. (Már csak azért is mert a PGR4 a GTHD-t sem éri utol). -
BJB #14087 A GT4 Prologue-ot 14 000 FT-ért árulták, biztos nem lesz ingyenes a GT5 Prologue sem, max. csak tényeg pár dollárt/euro-t kérnek majd érte. Megkaptuk ingyen a GTHD-t, ezt már nem fogjuk az biztos! -
#14086 Nem feltétlenül, mert ha valaki megvesz egy drága cuccot nem az az első hogy szétszedeti belemonyákol a rendszerbe. -
#14085 "Minek vettél ilyen drága gépet, ha már egyből csippeltetni akarod?"
Kérdésedben ott a válasz is. -
feki25 #14084 Minek vettél ilyen drága gépet, ha már egyből csippeltetni akarod?
Van 2db játékod plussz van sok demo, nem igaz hogy már rá is untál.Online nyomni is lehet ingyen.
Ja és nem mostanában lesz chip, és remélem ez így is marad. -
#14083 Nem létezik, és egy darabig nem is lesz. -
pikáts #14082 HY Most vettem egy PS3 nagy jó meg minden oké van 2 játékom is hozzá!el is voltunk vele:D de azt hallotam h létezik erre is már valami chipes dolog!igaz? -
partizan182 #14081 Szerény véleményem szerint.
Nexsus:
FPS: azért badarság lenne objektívan a Halo erejét egy Haze-hez hasonlítani (mégegyszer, objektivitásról van szó, hogy kinek mi tetszik az a maga dolga). System Shock-al anno nem játszottál? (különösen a másodk résszel) Mert ha nem, akkor már értem miért nem várod a Bioshock-ot.
RPG: Sajnos LCD tv-n mint olyanon a ps2 nekem kiesik, mert a képe fájdalmasan rossz. Ha az ember beleszokott a 720p-be, nehéz tőle szabadulni. PS3-mon meg klasszikus rpg csak az Ethernal Sonata Box-os portja lesz tudtommal.
Racing: GT-prologe-ot tudtommal még nem árazták be, ha letölthető lesz (ami valószínű), vaszleg el fognak kérni érte pár dolcsit. PGR4 garfótól mindenki el van ájulva, nem tudom neked mi nem tetszett...
Egyébként az E3 legnagyobb meglepetése nekem a Sony-Ncsoft megegyezés volt, ha az NcSoft-osok kihoznak egy jó kis Lineage/Guild Wars szerű MMO-t, ami végre igazán meg is dolgoztatja a Ps3 hardverét (értsd: lesz rajta AA) akkor rám bizton számíthatnak. -
zottyantas #14080 Azt mondja már meg valaki mi a fene az a "szvsz" mert halvány gőzöm sincs:D -
#14079 Home. Ha így nézzük a játék is szolgáltatás, pláne az online. Szerintem nem kéne kákán s szőrt keresni.
Azzal azért vitatkoznék, hogy az FPS rajongónak melyik rencer a jobb! A Halo meg a Bioshock nekem abszolút nem jön be, a Haze viszont annál inkább. Szal mit csinálnék karácsonykor lődözés helyett, ha X-em lenne? Katamariznák? Na azt meg pláne nem.
RTS: (és általában a stratégia) ebben abszolút egyetértek veled, ez a műfaj kimaradt a PS3 életéből, sajnos. És a nagy dírrel dúrral beharangozott stratégia a Civ revo is egy lebutított civ4 lesz. Ami önmagában is borzalom volt modok nélkül. Menetenként 3 órára letudták csökkenteni a játékidőt, azér ez dúrva! Volt olyan térképem amivel hónapokig elszüttögtem, az előző részekkel!
RPG: hát erre mit mondjak, nagyjából már elöttem Noitulover leírta. Még azt hozzá teném, hogy asszem a Folklore is idén jelenik meg. A demo ugyan nekem nem jött be, de így is van talán olyan jó, tecceni fog annyi embernek mint pl a Blue Dragon.
Racing: Itt van egy kis defficit a PS3 házatáján, de még elviselhető. Főleg, hogy jön a GT Prologue, asszem ingyér. A PGR4 ingame grafixát nézegetve, egyre inkább az az érzésem, hogy az X racingban sem fogja utolérni a PS3-at. -
#14078 Ilyen füleses csomagot asszem a Warhawkhoz terveznek. Alapvetően Storeból lehet letölteni, de kiadnak egy BD verziót is extrákkal, meg fülessel. -
Giuly82 #14077 Értem, anyámnak van egy régi Nokia BT fülese, amit nem használ. Elő is veszem kipróbálom:) HAF Riegel, játszhatnánk egy F1et a liven:) gamertagom: Beci_HUN -
Noitulover #14076 pfff ps2re még mindig csak úgy fossák az rpgket (ez is számít) szoval nem kéne így beállítani mintha nem lenne más játék, ps3 libary ból lehet válogatni rendesen
Mintha x re jönnének a final fantasy-k XD , oh hogy megin jöhet a tán multiplatform téma ezzel csak aza gond hogy max mobilra jön ki valami szemét -
Jinchuu #14075 Nagyjából minden lesz PS3-on is, egyedül az RPG fronton nem mutattak be semmi ujdonságot, a Folklore érdekes lesz, remélem jön angol nyelvű demo is, mert a japánból nem sokat értek. :)
Igazából az RTS-t nem nagyon eröltetném konzolon, bár igaz, hogy ki kell használni az űrt ami van ezen a téren. -
partizan182 #14074 Home nem minősül játéknak, sokkal inkább szolgáltatás.
Az hogy kinek mi tetszik nyilván szubjektív, itt arról van szó, hogy melyiken lesz több.
Egyébként ha megnézed a cuccokat a következő tűnik fel:
1. TPS rajongó - egyértelmű Ps3 (Lair, HS, Rachet, Drake)
2. Bármi más - box (Fps, RTS (igen, Halo Wars), RPG, Racing...)
Tényleg, miért csak TPS lesz Ps3-mon? -
#14073 ha így nézzük, akkor x360-ra meg a bioshock, ami lényeges.... -
Jinchuu #14072 Amennyire tudom, ezek a rezgő joyok egyenlőre csak 3rd party készítőktöl jönnek, hivatalos Sony féle verzió még nem jön, vagy csak nem hallottam róla. :D -
Foxhound1980 #14071 Fejelettebb lesz a rezgőmegoldás mint eddig volt. Az analóg karok is külön rezeghetnek majdan. De ha ráguglizól PS3 touchsense vagy rumbleaxis cimszavakkal találhatsz bővebb infót. Kis érdekesség ITT -
Foxhound1980 #14070 Külön füles kétlem mivel bármilyen BT füles jó. Aztán lehet a Sony kiad egy speckó PS brand fülest idővel de arról egyelőre nincs szó. Én egy Sony Ericsson BT-t használok egyébként. -
Noitulover #14069 egyénként van ráció egy ilyesmi megoldásban mivel úgye bár immersonék nyerték a pert ha hagyományos megoldás kerülne a joyba akkor ismételten beperelnék sony-ékat -
Noitulover #14068 leg utobb valami olyat olvastam valahol (kotaku?) , hogy franciáknál készül a rezgős joy , de nem hagyományos meg oldással hanem valamiféle felületek fognak csak rezgéshez hasonló érzést készttni , meg hogy több ilyen felületlesz...
Gondom elsőkörben áramot vezetnek belénk XD -
Giuly82 #14067 A rezgő joy ugyan úgy fog kinézni mint a mostani, csak tud majd rezegni?:) Külön headset nem lesz a PS3hoz amivel lehet dumálni játék közben? -
Foxhound1980 #14066 Aug-szept feel már itt a rezgő joy. -
#14065 Mondjuk ha ezt nézzük fordítva is igaz.
Lair??:Sárkányos az ilyeneket nem szeretem.
Ratchet and klank vagy mi az nekem ilyen gyerekesnek tűnik.
De látod itt is csak annyit lehet mondani hogy kinek a pap kinek a pap lánya:D
(nekem a lánya:D) -
Foxhound1980 #14064 Huhh igy már nem vágom de annó kipörgettem most meg még nem tartok ott.. -
Foxhound1980 #14063 Kb 2 éves koncept renderek. -
#14062 "Lszi sorold fel. Mert ha az AA címeket nézzük akkor van egy Lair, egy HS, egy Drake és egy Rachet, valamint 2 timed exclusive (UT3 és Haze).
Boxon meg: Halo3, Blue Dragon, Mass Effect, Bioshock, PGR4, Ace Combat 6, Beautiful Katamari, Naruto RPG, Lost Odyssey stb..."
Bocsi de a stb... a PS3 felsorolás végéről lemaradt!;) De most monnyam azt, hogy a PS3 Exluzivok 90%-a nekem bejön, az X-nek meg jó ha 1/3-a. Amit felsoroltál, abból a Mass Effect, meg az Ace Combat érdekelne, de az utóbbit majd később úgy is megveszem PS3-ra. Szal marad 1 db.
Ez persze valszeg csak az én esetemben van így, de többek között ezért van PS-em és nem Boxom
Ja és a lényeg: a Home kimaradt a felsorolásból, pedig az gyak olyan, mintha a Sony egy egész játéktípus exkluzivitását megcsinálta volna a gépére! -
#14061 Bakker, van az a mocsaras rész, az erőd után, ahol van egy csomó olyan gránátvető pisztolyos csákó, az agyam eldobom, mert mindíg engem szúrnak ki.
Te már túl vagy rajta? Vagy hatszor nekifutottam Lugerrel de mindíg bekrepálok, neked esetleg van valami taktikád?
:) -
#14060 A Harry Potter jó játék. A gyerek épp most is játssza a 360-as verziót. De ezért mondjuk nem adnék 16000 Ft-ot. Van abban valami jó is, hogy van bannolt gépünk. Csak azokat a játkokat vesszük meg amivel online játszunk a többit meg nyomjuk warezolt verzióban. Nem utolsósorban így ki tudjuk próbálni a teljes verziót egy DL lemez áráért. -
#14059 Nem tudom , nekem nincs bajom sem a Potterel , sem a Transformerszel.
Pottert pc is végigugráltam az előző részt, Transformes meg gyermekkorom egykik kedven rajzfilme volt , szerettem képregényben is. Ninja Gardent megvehettem volna 576 shopban láttam 18 as verzióban, de akkor nem is nagyon érdekelt. Én rendszeresen F1et játszok a gépen, engem az leköt. ha éppen megunom akkor úgribugri játékok pont jók. Én pl a CM.Dirtet várom az egyik legjobban mostanság csak azt nem tudom pc vagy Ps3 verzió legyen belőle . -
Jimanszky #14058 újabb KZ2 videó gamaplay
ez nekem annyira nem jön át,mint az E3-as:(( -
Jimanszky #14057 de most csak játék terén kérdeztem.köszi -
#14056 hát az tuti,hogy nem kapsz 160k -ért olyan PC-t,ami egy lyen gammát futtat !
...bár a Pc jó másra is nemcsak jáccani -
Jimanszky #14055 amúgy mennyivel van előrébb játék szinten a Ps3 egy Pc-hez képest?egy ilyen árú PC-hez képest/140-160e/ -
Jimanszky #14054 erre én is kíváncsi leszek:))bár nem nagyon vagyok már otthon a korszerű PC-kben.