89387
PlayStation3
-
#13893 köszi ide is! -
partizan182 #13892 Ha mindeképp Fullhd kell akkor a Sansung jó választás.
Ennyiért jobbat nem kapsz -
Jimanszky #13891 nekem mindenképp full HD-s kellene a játékok meg BD miatt!azért köszi!!vagy ekkora helyre nem érdemes?.. -
partizan182 #13890 LG LC3R
Apósék most vettek ilyet, nagyon szép képe van (feketeszintje nagyon ott van), tudja fogadni HDMI-n a natív PC-képet (monitornak is használhatod) és úgy 150 ezerrel olcsóbb. -
partizan182 #13889 van pár gameplay ITT -
Jimanszky #13888 tudja a p-t is,hisz az a full HD,a progresszív pásztázás!a váltottsorosat a Hd ready-k is tudják.a 720p-sek. -
Noitulover #13887 hát tud 1920 x 1080 pixeles felbontást , szal 1080i az tuti kérdés hogy tud-e p-t is , de kétlem
egyébként nem kéne hogy legyen valami hands-on assassin's creed video e3-rol? Csak azt találom amit M$ konferencián adtak , szal nincs másik? -
Jimanszky #13886 csak a szobám 2,5X3 m-es:((ebbe csak nem vehetek egy 107cm-est..:((mit javasoltok a nagyobb szobán kívül:)? -
partizan182 #13885 Jókis TV, bár 37 colnál a FullHD teljesen felesleges (kb 10 centiről kellene nézni ahhoz hogy észrevedd a különbséget).
42-46 colnál kezd értelme lenni a FullHD-nek.
De maga a TV faintos, árban is jó -
partizan182 #13884 Halál tudja...
Kz2 nekem csalódás, de a GT5 gyönyörűséges, a MGS iszonyatosan hanulatos, a Heavenly Sword pedig egyre jobban tetszik.
NCSoft+Sony isteni kombináció, UT időleges exkluzivitást is sikerült megszerezni, ami jó (pláne hogy elvileg moddoható lesz).
De sem rumble, sem európai árcsökkentés, sem achievmentek, sem meglepés.
Ezzel együtt a Sony simán vitte az egész E3-mat, Ms unalmas, Nintendo meg szánalmas volt. -
#13883 Hát az se igazán!;) -
Jimanszky #13882 jaaa,bocs,nem jó:)ez a jó:http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=711 -
#13881 Háj!
Melyikre gondolsz, mert azokon az oldalakon amikre berak a linkről azon csak kormány, meg PS kamera van!;) -
Jimanszky #13880 a #13873-as link az jó,ha rákattintasz! -
partizan182 #13879 melyik tv?
A link nem jó. -
#13878 Amúgy visszatérve az egy héttel ezelötti vitánkra: na átverte a SONY a jónépet?;) -
Jimanszky #13877 cimbi!szerinted milyen ez a tv?full HD-s:)) -
#13876 Haggyad már, csak irigykedik!;) -
Jimanszky #13875 ÁÁÁÁÁ!!!!mindegy,az elsőt megjeleníti:)) -
Jimanszky #13874 HOPP,BOCS!!![URL=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=711 -
Jimanszky #13873 SZERINTETEK MILYEN EZ A TV? -
partizan182 #13872 Piff...
(Nem érzem hogy bárkit is piszkáltam volna, E3-ról beszélgettünk).
/biztonság kedvéért elszalad
/asszony szoknyája mögül leselkedik -
Noitulover #13871 Nem tudom ti hogy vagy tok ezzel de már kezd elegem lenni partizan , negatív hullám áradatából , ha nem tudsz együtt örülni a többiekkel , akkor mienek piszkálódni , hogy igy nem meg csak úgy időleges exklúzív stb , kit zavar , boldogítsd az asszonyt vagy nincs jobb dolgod ?(ezta mai napi hozzászólásaid ér XD)
-
Jinchuu #13870 Ez az online rész Public Bétája, ami sokáig eltarthat majd, nem sok köze van ahhoz mikor jön ki maga a végleges játék. :) -
partizan182 #13869 Ez butaság.
Imádnám ha jönne az X-re a GT, KZ2, MGS4, FF, és gondolom ti is örülnétek egy kis Bioshocknak, PGR4-nek, Dead Risingnak vagy Lost Odysee-nek.
Igazából a 2 konzol a megoldás, várom már az Eu prászkatot. -
Jimanszky #13868 mindenkinek mások az igényei!!!ezért nem lesz sohase egyetértés Ps és X-es között!! -
partizan182 #13867 Szívemből beszélsz.
Bár most van egy pc-s játék amit játszom. Sam and max season 1, igazán jöhetene ilyesmi a PS-Store-ra vagy Live-ra. -
Jimanszky #13866 na jó,sztem hagyjuk ezt a PC vs. konzol dolgot.mindenki tudja,hogy jobban megéri a konzol gémezésre.nekem ne akadozzon egy játék se!!!attól herótom van!! -
Kraptor #13865 EmThor,
Innen vedd Ninjat:
VIDEOGAMESPLUS.CA
Én is innen rendeltem 13,5K volt postával. Jul 3-án küldték és már 9-én itt volt én csak ma jöttem haza. Fejezni is lehet szépen emberkéket benne:() -
Jimanszky #13864 szerintem nem flémeled szét a topikot,úgyhogy,ha ez volt a terved,nem jött be:))aleírod a véleményed,mint mindenki más.ennyi. -
partizan182 #13863
A sony nagyon megszívatta az xbox 360 sokat:CoD4 UT3 csak xboxra nem jelenik emg idén minden másra meg.
Még linket is kaptam :)
MGS: technológiailag szerintem a Crysis előrébb jár, így annál biztos nem lenne nagyobb gépigénye, más kérdés hogy Kojimáék ismerik a stílus és a hangulat szavakat is. -
Jimanszky #13862 mér ki mondta,hogy az lesz? -
Jimanszky #13861 ezekhez a játékokhoz,nem csak a COD4hez.mondjuk egy MGS4?:p -
partizan182 #13860 Esküszöm, mindjárt befejezem a topic szarráflamelését, de ez még kell:
Ennyire nem ps3 exklúzív a Cod:
"Infinity Ward announced an Xbox Live exclusive Public Beta"
Meg vagyok nyugodva :) -
Jimanszky #13859 hogy te mindig belekötsz az emberbe:)))... -
partizan182 #13858 Mivel PC-re is jön majd meglátjuk megjelenéskor.
Tényleg nagyon pofás a graf, szerintem közelebb áll a KZ2 renderhez mint maga a KZ2 :) -
Jimanszky #13857 a COD4 ingame részletet láttátok?az valami hihetetlen!!!hangsúlyozom SZÁMOMRA!!!azért kíváncsi lennék,hogy mennyire komoly PC kellene ezekhez a játékokhoz... -
partizan182 #13856 UT 2008 eleje, Cod tudtommal mindenhol egyszerre (a hülye GS engem nem győzött meg, majd ha az ign megírja akkor elhiszem). -
Jimanszky #13855 igen tudjuk,de közel nem olyan lesz a GT5,majd meglátod;)elhiszed,hogy ütni fogja ezt a színvonalat?ebben nem kételkedem:)) -
Torry #13854 Nem hinném, hogy ekkora neveket mint az UT, COD4 hagyná a Microsoft, hogy csak ps3-on jelenjen meg egy darabig.
Vagy rosszul látom?