89387
PlayStation3
-
Noitulover #14133 Egyéni szoc proléma ? XD -
#14132 kis karcokat ejt a lemezen a cucc az para? vagy normális egy idő után?
köszi -
Noitulover #14131 neked lehet hogy bevált ... de probáltam háton fekve vagy jól hátra bőlve (donthető fotel FTW) nem igazán megy az egerezés főleg hogy bőr karfa, mondjuk nem is igazán eröltettem XD
/off -
Jinchuu #14130 Isteni lesz az a játék, nagyon need kategóriában leledzik nállam! :D Naponta megnézem a videókat róla, azok a figurák egyszerűen aranyosak! :D -
partizan182 #14129 Én spec fotelből egerészek.
Wireless egér + bill, Laptop + HDTV, a foltel mellé betolva kedvesem fotelja, így a 2 karfára pont ráfér kényelmesen az egépad.
Akárki aki eddig látta azt mondta: "igen, a Pc-t ÍGY kell hasznáni"
:) -
Balli #14128 valtozata lesz? Nem talaltam ezzel kapcsoltaban infot
Hihetetlen modon orultem amikor kiderult hogy megjelenik a kedvenc startegiai programom konzolokra ez is egy nagy segitseg volt hogy sikerult meghoznom a dontest, nekem konzol kell de ez meg egy kicsit odebb van..... bar kar hogy strategiai jatekokban nem domborit a Sony:(
Tenyleg azt lehet tudni, hogy hot-seat uzemmod ismet lesz a jatekhoz es hogy ez megfog jelenni pc-re is? -
Noitulover #14127 ez egyébként elég kitekert gondolat lenne egérezni a fotelből .. de mintha csináltak volna már valami egérpaddal egybeépített joy-os egeret vagy hogy is hívtákot XD
akkor márinkább sixaxis de azt mintha használnák valamire LBP-n belül -
Noitulover #14126 hát valahogy nem látom miért jo hogy játszhatsz a pálya szerkeztőben ... főleg ha más is bele kontárkodhat XD , "egy felezésidőnélküli 2-d garry's mod" RofL
de ha fele annyit lehet majd ökörködni mint a említett hasonlattal akkor szinte garantált hogy sikeres lesz -
partizan182 #14125 Szerintem ezzel a Halo vitát le is zárhatjuk.
LBP developer Walkthrough-kat nézi valaki rajtam kívül? NAGYON bejön, bár kicsit kaotikus a creator része (egér supportot szvsz beletehtnének, azzal jobban lehetne menedzselni a create részt, meg a PS3 is támogatja alapból). -
#14124 Nem hülyegyerekek...
Csak sokan multi miatt veszik, én meg a single-t tartom gyengének... -
Noitulover #14123 igazán kiírhatná valaki hogy nem lehet jelenleg chippeltetni Ps3-t vagy legalább hogy NO WAREZ XD -
partizan182 #14122 Ja, Mortal Kombat sosem volt az igazi bunyósok játéka, ott mindig is a Street Fighter (2) - Virtua Fighter ment.
Az MK inkább a verekedős játékok nídforszpídje. -
#14121 Meglehet chipelni mar a ps3.-at ? -
partizan182 #14120 Hajrá, senki sem mondta hogy tetsszen a Halo, a maradék 8 millió ember jól el fog vele játszani (aki nyilván mind kivétel nélkül 14 éves hülyegyerek). A vizuális stílus valóban egyedi, nem jöhet be mindenkinek; neked a háborúfeeling tucatlövöldék jönnek be, nem baj az.
ATTÓL még System seller a Halo, Killzone-t meg majd meglátjuk. -
#14119 Ez olyan eset mint, hogy a Mortal Kombat-nak már 80 része van és mégis bedarálta a Soul a Tekken vagy éppen a Virtua, csak hogy más játékokat említsek példának....
Na ez a lényeg....
A Mortal is 3D-s lett mégis az új részekben is csak a grafika lett szebb, de a mozgások, meg a kivégzések továbbra sem újjultak...
Ugyanez van a Halo-val is....
Ha valakinek ez tetszik, akkor nem gond, de el kell fogadni, hogy most már jobb játékok vannak a piacon...
Akár a Haze, akár a Killzone, akár a Turok....
És nekem nem lenne ilyen unszinpatikus a játék, ha nem villogna egyszerre 100 rikítós szín a képernyőn és ne ugrálnának ilyen cseszett bénán azok a nyamvatt kis törpe ürlények, ami már nagyon gagyi a mostani technika mellett...Régen az első résszel még én is eljátszogattam, de most már a HALO 2 is tök gázul fest.....
Például a Halo 1-ben mindjárt amikor a bolygóra érkezel, akkor már sokkal szebb a környezet szerintem, mint a második részben....
Szerintem iszonyat gázak a pályák és nem adnék ezért 2 ft-ot sem....
Meg herótom van már a kis gennyes színes csilli-villi űrfegyverekből, meg a színes hülye lövedékekből...
Kicsit többet adok arra ha játék közben nem bugyuta vizipisztollyal kell lövöldöznöm lila meg zöldes-vöröses koboldokra....
És ahogy elnéztem a háromban is ez lesz a helyzet...
És inkább játszok a Killzone-al pl, ahol mondjuk a környezet is rombolható, vagy éppen "korrektebbek" az karakterek...... -
Papesz #14118 Ez igazán kimerítő válasz volt. Bizonyára elfogytak az érvek, hogy átmentél támadásba.
Te hoztad fel, hogy a sok előrendelés nem egyelő a jó játékkal, gondoltam tudsz valamit, amit mi nem. -
#14117 Én nem játszok GTA-val.... -
#14116 Miért neked? -
partizan182 #14115 Egyetlen egy hibája volt a Halo2 singleplayerének: rövid volt.
A multi béta meg nem sokat mutatott abból, hogy milyen is a H3 multi (a kettő multija is Sokkal több ennél).
Mindegy, nem kell elhinned mekkora királyság a game (én sem hittem, csak azért vettem meg mert 4500 volt a díszdobozos pack, egy pőppet megváltozott a véleményem), de azt el kell fogadni hogy a Halo mint frachise a legnagyobbak között van (mind eladásban, mind minőségben). -
Noitulover #14114 de az hogy valami nagy cím és/vagy sztárolva van még nem jelenti azt hogy ténylegesen aza lenne csúcs , föleg ha több nagyobb címről beszélünk , persze hogy fikának tűnhet (tán mert egyrészről az is ,de anna a halo 1 nagyszám volt , aztán jött a 2 a multijával , ami persze régesré volt már már mint multi , de most hogy 3 csak lehúzásnak tűnik , havernál játszottam a betával semmi extra de tényleg , bizonyára elszaporodtak a tizenéves atom kocka pöcsök magyarázná az előrendeléseket XD
de komolyan a storyn kívűl miért lenne érdekes , vagy bármien színten új? és akkor felmerül a kérdés hogy az mintha Single player dolog amit eddig mindenki fikázott -
Papesz #14113 Ugyanezt próbáltam leírni. A Halonak már a harmadik része jön, befutott, sikeres sorozat. A Haze viszont új lesz a piacon. Ehhez képest sokan azt írják, hogy a Halo 3-nak kellene felnőnie a Haze-hez. Na ez az, ami nagy hülyeség. -
partizan182 #14112 Tényleg kicsit elbeszél mindenki egymás mellett.
Arról szó sem volt hogy a H3 szebb lenne a Haze-nél (plusz egy multiplayer béta képeit összehasonlítani a Haze szarráfotosoppolt press-képeivel legalábbis butaság), hanem arról hogy a Halo akkor is nagyobb név nála, ha itt mindenki az ellenkezőjét bizonygatja.
Ez olyan mintha arról győzködnélek hogy jövőre egy (mondjuk x-exklúzív) Silent Assasin c. lopakodós cucc partiban van a MGS4-el, csak mert az egyik press-fotón szebben csillant a fegyón a fény.
Egyébként láttátok ti egyáltalán a Haze trailerét? Ennyire lerágottcsont, kliségalmaz,l übergáz sztorit rég hallottam (reklámozni). -
#14111 Ugyanolyan egybe Sorry:D -
#14110 Akkor a Gta is kaki mert csak ezt tom felhozni pl hogy Gta 3 óta ugyan olyan a mozgás.
-
Papesz #14109 Ezt nem értem. A Haze-t, vagy a Halo 3-at játszottad végig, hogy kézzelfogható tapasztalataid vannak? -
#14108 ninja gaiden eu verzio tulajok: lefejezesen kivul van ver rendesen, nem ? szal ua? thx -
#14107 Megint kevered a sz..t a f...al már elnézést a kifejezésért...
Nem lehet ezt megérteni, hogy nem pénzről van itt a szó....
Ha a pénzről szólna az egész, meg az eladásokról, akkor wii-n játszanék a Super Mario-val.... -
Papesz #14106 Arra válaszoltam, amit írtál. Ez volt az:
...a Halo3-nak kellene felnőnie a Haze szintjére és nem fordítva.ezeken a képeken is látszik, hogy melyik a jobb cuccos.
Objektívan ezeket nem lehet megítélni, így a harc most is (és mindig) a pénztáraknál dől el. Általában annak kell felnőnie, amelyik eladásokban alulmarad, nem fordítva. A fejlesztőket nem nagyon érdekli, hogy mi a rossz és mi a jó, ha bevételt hoz. -
feki25 #14105 Nem értem, hogy mi köze a 4 millió előrendelőnek hozzám?Én nem tartozom közéjük és nem is fogok.System seller?Ugyan már.Javítsák ki a gép alapjait majd esetleg utánna.A bizalmat eljátszották, és ezt nehéz lesz vissza szerezni.Mondjuk egy halo3 végigjátszást lehet kibír a gép (télen). -
Noitulover #14104 ... -__- -
#14103 Nézd meg a killzone 1 és 2-őt és mondjuk a Halo 2 és 3 közti különbséget....
És akkor megérted, hogy mi az ami változott....
Elég ha csak a karakterek mozgását megnézed....
Remélem ezt nem kell részleteznem....:D -
Foxhound1980 #14102 Új Ratchet gyönyörű, gyakorlatilag úgy néz ki mint egy Pixar múvi. Kár, hogy abszolut nem mozgat meg a stuff :S -
Papesz #14101 Nem vagyunk egyformák.
Nekem a Ratchet And Clank és a Jak And Daxter szériák a kedvenceim. Mindkét sorozat "Sony cucc" és mindkettő színpompás, nem is kicsit. -
Noitulover #14100 oké akkor mi is aza ami nem graf és új gamplay elem?
halo: pár fegyo azt csá , oh akad pár gyagyás beállítás wo hoo
killzone: szétlőhető oszlopok, de jó mocskos izgi nem
haze: itt elvileg akad pár, nem ismételném magam
UT: át dolgozott fegyok/járgányok , elvileg lesz balance (majd kiderül) jó lehet hogy "hagyományos" lesz de legalább működő és bevált formulát alakalmaz XD -
Foxhound1980 #14099 Turokra is érdemes lesz még odafigyelni. A gameplay videok alapján igencsak hozza a sorozat első, N64-es feelingjét UE3 alatt -
#14098 Nem hinném....
Mert szerintem a killzone saját motorja azé elég jó.....
De én is kiváncsi vagyok rá....mi lesz a vége....
De majd ha kiadják a Black 2-őt... akkor lesz nemulass.... -
Noitulover #14097 igazán ahazere leszek kiváncsi , a "drogos" dolgai végett tök poén lehet a mantle csapatok szivatása az overdose-zal , killzone , halo3 hogy is mondják futoszalagról vagy mi ... UT3 ugyis tönkre veri ezeket XD -
#14096 És én meg rajongok a japán cuccosokért....
Ja és ez amúgyis jellemző a Sony-ra lévén, hogy japán cég....
Jellemző a Sony-s cuccokra, hogy nincsen túlcsicsázva és álltalában egyszerű szinek vannak a képen.....
És ez azért sokat számít....
A Haze-ban van zöld meg barnás-szürkés színek jórészt....a Killzone-ban pláne nincs sok szín....
De a Halo részeiben például sokszor semmit nem lehet látni szinte a sok kék-sárga-lila-pios-narancs-zöld meg kitudja milyen hülye színektől....
Meg azért az ellenfeleknek a jelentős része iszonyat bénán néz ki....
Remélem érti mindenki, hogy mi az amiről beszélek...mert lehet hogy hülyén hangzik, de engem kegyetlen tud zavarni 1-2óra játéknál....
És valljuk be őszintén hogy a Resistance is tiszta gáz....
Legalábbis nekem nem tetszett....
Ja és a Gears Of War-ban pont ez a királyság nekem...A képvilága egyszerű, de mégis kegyetlen jól néz ki.... -
#14095 A szebbet nem a poligonszámokra értettem....
A Halo ugyanolyan mint az első két része, csak a textúrák nagyobb felbontásúak....
Az én legnagyobb bajom a mozgással van....frankón darabos....:I
Ja és engem hidegenhagynak az eladások, meg hogy hány embernek kell a Killzone2 a Haze vagy a Halo3.....mert én nem profitot akarok termelni a cégeknek, hanem egy cool játékkal akarok játszani.....
És a Haze meg a Killzone....valahogy keményebb stílusú, mint a Halo3...
Nem tudom miért, de nekem nem jön be még az sem hogy olyan hupikékszínű a játék... -
Papesz #14094 Persze hogy nem. Csakhát ha van egy system seller, akkor az gépet ad el. A Sony-nál jelenleg nincs ilyen, értem én, hogy majd lesz, de az még a jövő.
A Killzone-t meg valóban nem érdemes a Halo szériához hasonlítani, hiszen korábban is kitárgyaltuk már, hogy a Killzone első része a kutyát nem érdekelte, a szaklapok is lehúzták egytől egyig. Én játszottam vele, hamar meguntam, nekem nem tetszett. Ráadásul szaggat is. Csak a 2005-ös E3 prezentáció miatt nagy a felhajtás körülötte. Erre sokkal inkább illik a hype gépezet jelző, amit Super DANTE alább említett, hiszen mindenki tudja, hogy arról a videóról mi derült ki később.
Az meg, hogy mi szebb mitől, hagyjuk meg a PC-s kamarádoknak, ők előszeretettel számolgatnak poligonokat, én az ilyesmit nagyjából leszarom. De mintha ti is mindig olyasmit emlegetnétek, hogy a játékélmény a fontos. (Egyébként szerintem is.)