89387
PlayStation3
-
#14173 El kellene olvasni a felhasználás feltételeit, hogy van-e valami szankció arra, ha hamis adatokat adsz meg... -
pikáts #14172 láttom mély indulatokat váltott ki az h megkérdeztem valamit:D tutti h lesz valami megoldás arra nézve h olcsobb játékhoz jussunk!az az ember aki meg lefikázza h miért vettem meg ... akkár milyen drága is nem személyeskedés de egy jobb számitógép kerül ennyibe amugy a demot is meg kell szerezni vhonnan -
Jimanszky #14171 az lenne az első,hogy eladnám!!úgyis kell HD tv-re a pénz:)) -
Jimanszky #14170 na,de most komolyan kérdeztem!!! -
Sund #14169 :) -
#14168 Büntetésből kapsz egy Xbox 360-at garancia nélkül! :P -
Jimanszky #14167 hűs délutánt mindenkinek!!
na faja!írtam egy levelet Sony-nak,hogy miért nem kaptam meg az ajándék BD filmet,mikor első napokban regeltem.erre visszaírnak,hogy magyar vagy UK címmel regeltem először.az legális,hogy regeltem UK címmel?mivan ha megírom,hogy először UK-val?letiltanak Network-ről?vagy nagy az üldözési mániám??! -
partizan182 #14166 Olvasgattátok az indexes ill. egyéb jólinformált lapok beszámolóit az E3-ról?
Enyhén szánalmas (és érthetetlen) amit a sony-ról összeírogatnak, az a negatív kritika ami a céget az elmúlt 1-1,5 évben jogosan érte (mélypont a 2006-os E3 volt) mostmár rohadtul aktualitását vesztette, a Sony egyedül simán elvitte az egész show-t.
Végül is mindent megkaptuk: prájszkat csekk (persze nálunk nem, de az ember egy idő után beletörődik), KZ2, MGS, GT5 csekk, online filmletöltés, mindenféle nyalánkság (moddolás, LBP, Home) csekk. Csak a FF13 nem volt kint, de az úgyis csak évek múlva jön.
A Wii-től meg el van minden okos szakújságíró ájulva, pedig ultraszar volt.
Nem értem ezt. -
feki25 #14165 PS3 megjelenések -
feki25 #14164 Ha lehet hinni az IGN-nek akkor az utolsó negyedévben el leszük látva játékokkal.
http://ps3.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=uk -
feki25 #14163 Rendben. -
Papesz #14162 Szerintem nem tudod, hogy miről beszélsz.
Ez nem feltétlenül baj, csak akkor először nézz utána és utána támadj. -
feki25 #14161 Rendben. -
partizan182 #14160 Feki kedves, tessék utána olvasni.
Ugyanaz a játék mint az eredeti Ninja Gaiden, ugyanazzal a sztorival, ugyanazokkal a pályákkal, ugyanazokkal a támadásokkal/kombókkal.
Kis változtatások vannak (mint már lent is írtam) de nem jelentősek. -
feki25 #14159 De látom a két jóbarát ismét egymásra talált.Akkor csak hajrá, jó szórakozást. -
feki25 #14158 Micsoda???????Ez neked egy xbox-s remake???Na hát ez aztán már tényleg LOL!Vagy nem láttad a játékot vagy hülyeséget beszélsz.Ja hogy az alapötlet xbox-s az lehet, de akkor ezt szinte minden játékra rásüthetnénk. -
partizan182 #14157 Mert A sigma egy 1080p-s Ninja Gaiden black, olyan különbségekkel (kis grafikai tuning (pár gyönyörű effektet meg nagyobb textúrákat kapott), +1 kis Rachel rész (ami álítólag annyira nem jó mint a főszál)) amelyek érdemben nem változtattak a játék élvezhetőségén, vagy ha igen, akkor csak növeltek rajta.
Mivel már az eredeti NG is remek volt, nem meglepetés hogy a Ps3-as feltuningolt verziója is az lett (egyedül a framerate lett volna ami elcseszhette volna, de azzal sincs semmi gond).
Team Ninja tud valamit, várom szeretettel az új DOA-t. -
#14156 Csak a karfás egérpad miatt.... :)
-
Papesz #14155 Mert két éve jelent meg Xbox-ra. Ez csak egy remake. -
#14154 Biztos időutazó...:D -
feki25 #14153 Lehet, hogy én néztem be valamit, de lenne egy kérdésem hozzád.A Ninja Gaiden Sigma miért 2 éves játék? -
partizan182 #14152 Easy Tiger...
Akkor bocsánat, tényleg kellemes meglepetés volt.
Mindenesetre az árát még ma is megéri. -
feki25 #14151 Már ne is haragudj, de nem neked címeztem a hozzászólást.Látom te szeretsz kötekedni, de nem tudom miért teszed amikor neked semmi közöd hozzá.És hogy nekem mi a kellemes meglepetés ahhoz végképp nincsen semmi közöd. -
partizan182 #14150 Azért a "meglepetés" szót egy 2 éves játékra nem használnám :) -
feki25 #14149 Na nem szeretnék a helyedben lenni:)Az ember nyomná már a game-t,erre föl nem lehet kapni.
Since: Én nem szeretem az ilyen játékokat, de a demo alapján engem is meggyőzött.Kellemes meglepetés ez a Ninja Gaiden.
-
feki25 #14148 Szerintem jön az nemsokára.A 140k tényleg elég jó a KS-nál, plussz még HD kábelt is adnak hozzá. -
Since #14147 Olyan jó lenne a játék? -
#14146 mesébe nincs ilyen, 4 pesti 576 boltot hívtam, egyikben sem kapni a ninja gaiden sigma-t + 2db másik konzolos boltban sem... :/ -
Since #14145 Még mindig nincs hír hogy mikor lehet elérni Mo-ról a storet? -
qper #14144 Sziasztok!
Lehet tudni hogy kb mikor érkezik meg ojrópába a Starter Pack?
Szerintetek azt is ugyanennyiért árulják majd a konzolshopokban, vagy esetleg feljebbcsúszik majd az ára? (azért a KS-es 140.000-es ár az már egész baráti) -
Foxhound1980 #14143 Na kiváncsi vagyok... -
playstation network emailre fel kéne iratkozni :D -
#14141 hivatalos ninja theory fejlesztői fórum... sony is ilyenkor végez egy quality check-et, de kvára jöhetne már... legkésőbb jövő péntek :(
ja meg the darkness demó is majd egyszer lesz -
Foxhound1980 #14140 Honnan az infó? -
Foxhound1980 #14139 1 hónap a csúszka axxem. Én megvárom az első review-okat mert nagyon felemás ez a gém. Néhol pazar a látvány néhol meg egy igazi okádékra emlékeztet a graf. -
#14138 a ninja theory befejezte a munkálatokat a HS demón, most már csak a Sony-ra várunk... :/ -
#14137 Lair bebüntet mindent, ha nem tudok szerezni be kell rendelni kintről mert itthon sokkal később jelenik meg IGN szerint... vagy nem?! -
#14136 Hú ez olyan jó kis kép a Lairból, hogy nem tudtam megállni, hogy ne szúrjam be ide!;)
-
#14135 Jónak tünt a videó csak egy picit elveszett a sok gém között...:D
Mindenképpen jónak tűnik, de azért a videó nem sokat árult el a játékból.... -
Sund #14134 A Folklore senkit sem mozgatott meg? Pedig nagyon egyedi és szép játéknak néz ki...