89387
PlayStation3
-
#14813 PS3-ra is oktoberben fog megjelenni GTA4 , csak ms konzolra? -
qper #14812 aha -
zottyantas #14811 Na és van már 1.90?
-
qper #14810 Jéézusom!!! Mikor?
Eszméletlen a "Recsit" grafikája. Mintha egy animációs film lenne a Pixar-tól. -
Jinchuu #14809 Folklore elsősorban a hangulatával fogja meg az embert szerintem, ha az nem jön be akkor nem fogsz vele játszani, a másik dolog hogy oké hogy ölni kell benne, de nem mindegy hogy melyik elfogott lényt használod mikor, nem fogsz tudni végig menni a játékon 1 gombot, szörnyet használva..legalább is remélem!! :DD
A játékáras hozzászólás az előző mondatommal értelmes csak, azt nem kommentálom. :)
Szerencsére van egy fasza pc-m amit 2 hónapja raktam össze direkt a jövőre nézve, azzal nem lesz gond, úgyhogy jöhet. :D
Most még 2, ilyen összejövetel lesz nem? Japánban, meg Lipcsében, ugye? -
partizan182 #14808 "akit érdekelnek az rpg-k vet rá egy pillantást."
Hátén imádom a jrpg-t (FF, Chrono sorozat, még az abszolút közepes Enchanted Arms is nagyon tetszett) és a nyugati Rpg-ket is (Fallout, elder Scrolls stb), de ez a csihipuhi nem tud meghatni (bár gyönyörű és szép színes, nézni nagyon jó).
"De nem valószínű hogy gondolkodós fps miatt vesznek az emberek gépet."
Valóban, GTA, HALO, MGS, FF miatt fognak az emberek gépet venni. De nem baj az a Bioshock.
"A játék ára nemtudom mennyire lesz fele annyi mint ps3-on" A játék ugyanannyi, a gép kerül a felébe.
"valószínüleg pc-n végig fogom tolni"
Láttad már a géppigényét? Kisebb csulási roham jött rám :)
"Lipcsében még egy összejövetel, lehet ott is lesznek még érdekes bejelentések"
Várom már nagyon. Szeretném ha valami meggyőzne a vásárlásról, mert mint tech-geek nagyon vágyom a gépre, csak az istennek sem sikerül racionalizálni a vásárlást.
"ne jönnének megfelelő minőségű gamek ps3-ra ebben az évben"
Minőséggel nincs gond. A változatosság már más kérdés.
-
Jinchuu #14807 Akkor ebben nem értünk egyet. :) -
Jinchuu #14806 "Folklore még mindig nem rpg, legjobb esetben is ackió-rpg, ami nem ugyanaz. Ha valami attól már rpg hogy fejlődik benne a karaktered és van sztorija akkor a Darkness is az lenne."
Akció-rpg, meg keveredik még benne jó pár más stílus is, mint ahogy ezt el is mondja a fejlesztője, ettől még akit érdekelnek az rpg-k vet rá egy pillantást.
"Angol reg.-el én rendszeresen játszottam amcsi, kanadai, európai, ázsiai játékosokkal mindenféle game-ben. Lehet hogy csak nálam nem működött a region-lock."
Előző hosszászólásomban elírtam, mert azt akartam írni hogy "mert ha nem így van, akkor az jó dolog". Nincs boxom így nemtudom pontosan ha 1 server van akkor az fasza. Ebben reménykedem, hogy a Home is ilyen lesz, azaz ne vegye külön az USA-t, meg EU-t pl., hanem közös Home legyen, és ahogy hallom ez lesz.
""ja hogy nem excluzive, naés?" Feleannyiért megkapod ugyanezt a konkurencián. Azért nem említettem multi címeket direkt."
De nem valószínű hogy gondolkodós fps miatt vesznek az emberek gépet. A játék ára nemtudom mennyire lesz fele annyi mint ps3-on. Gondolom itt a Bioshockra gondolsz, ami jónak tűnik, valószínüleg pc-n végig fogom tolni, mert hangulata az van!
Egy dolog van még, hogy lesz még ugye Lipcsében még egy összejövetel, lehet ott is lesznek még érdekes bejelentések, szóval nemhiszem, hogy ne jönnének megfelelő minőségű gamek ps3-ra ebben az évben. -
Papesz #14805 Én elolvastam, orbitális hülyeségnek tűnik. Vezető beosztásban lévő ember ilyeneket egész egyszerűen nem mondhat. A jelenlegi helyzetben meg főleg nem. Ezért mondtam, hogy szerintem Mr. Reeves-t erősen megsütötte a nap. -
#14804 Rachet & Clank demó coming soon ^_^ -
partizan182 #14803 "aki rpg-t akar az nem talál...én meg mondom, de talál"
Folklore még mindig nem rpg, legjobb esetben is ackió-rpg, ami nem ugyanaz. Ha valami attól már rpg hogy fejlődik benne a karaktered és van sztorija akkor a Darkness is az lenne.
"Amennyire tudom, a Live-ben is van USA meg EU régió, nem mindenki ugyanott van"
Angol reg.-el én rendszeresen játszottam amcsi, kanadai, európai, ázsiai játékosokkal mindenféle game-ben. Lehet hogy csak nálam nem működött a region-lock.
"ja hogy nem excluzive, naés?" Feleannyiért megkapod ugyanezt a konkurencián. Azért nem említettem multi címeket direkt. -
Jinchuu #14802 Ettül függetlenül sehol sem írta, hogy ezek nem húzócímek, csupán azt hogy neki nem.
A másik dolog, ha elolvassátok ezt az ominózus Reaver interjút teljesen, nem csak a kiragadott részeket akkor talán nem is tűnik akkor hülyeségnek. Nem azt mondja hogy nem fontos a karácsonyi szezon, csupán azt hogy a 2008-as fontosabb lesz így ott több nagy cím fog jönni mint most. Nekem leglaább is így jött le. -
Jinchuu #14801 Aham, akkor gyakás, teljesen mind1, írtad hogy aki rpg-t akar az nem talál...én meg mondom, de talál, az már nem érdekes, hogy a szemedben ez egy genji...
Gondolkodós fps is lesz, a Portal, elég jónak tűnik, ja hogy nem excluzive, naés?
Amennyire tudom, a Live-ben is van USA meg EU régió, nem mindenki ugyanott van, így nemtudom Haloban mennyire van mindenki egy helyen, de ha így van akkor az csak előny és jó dolog, ettöl függetlenül miért ne emelhetném ki, mikor egy online játék esetében ez nem elhanyagolható dolog. Attól, hogy máshol már volt, már nem annyira jó, értékes dolog? -
Papesz #14800 Ezeket a játékokat hozta fel példának, így hát erre reagáltam. De azért köszönöm a segítséget. -
partizan182 #14799 "Ja, aki meg játszott a Doommal az többé nem fog FPS-ért gépet venni."
Hát mégegyszer ugyanolyat (csak hogy 2 legyen) biztos nem. -
partizan182 #14798 "Akkor a legtöbb rpg az tulajdonképpen az, hogy gyakni kell a szörnyeket"
Pontosan milyen RPG-kről beszélsz? CSak hogy a legpopulársiabbat említsem, a FF-ben egy deka gyakás sem volt (nekem gyakás= püfölöd a gombokat mint az állat és hullik az ellen). Azért gondolom, hogy ua lesz mint a Genji, mert az eddigi gémpléj ugyanaz volt.
Multi:
Ja, hogy koncepció szinten jó... Ebben egyetértek, de ez abszolút nem újdonság, már a Halo2 is nemzetközi volt előző generációban, évekkel ezelőtt, és szinte minden boxos játék ilyen.
Ez olyan, mintha kiemelnéd, hogy milyen jó, hogy lehet menteni a játékban, és így nem kell mindig előről kezdeni; tényleg jó, de már a NES-es zelda is tudta... -
Jinchuu #14797 Értelmezted is amit írt?
Azt írta hogy "neki" nem annyira húzócímek, nem pedid azt hogy ezek nem húzócímek. -
Papesz #14796 Tévedés, nekem sem a MGS, sem a FF széria nem az Isten, hiszen a két sorozat egyik részével sem játszottam, meg nem is fogok, mert nem érdekel. Viszont az nem kis marhaság, hogy ezek "nem annyira húzócímek", hiszen PS3-ra mindenki ezeket (meg a Gran Turismo-t) várja. Aki egy kicsit is képben van a játékpiacot illetően, az nem ír ekkora hülyeséget. Bár az ominózus Reeves interjú után én már semmin nem csodálkozom. -
Jimanszky #14795 na,remélem érted XD -
Jimanszky #14794 az XD az egy röhögés fajta smiley,olyan,mint ez-->:D,csak az X-szel be van csukva a szeme,vagyis nagyon röhögXD -
Balli #14793 Mostmar mondja mar meg valaki, hogy mia az az XD? :)
Valamint, hogy mit lehet tudni a tv/video networkrol, mire lesz jo? -
Sund #14792 ".....Folklore: akinek az ilyen csihipuhi bejön a Genji-ért már megvette a gépet....."
Ja, aki meg játszott a Doommal az többé nem fog FPS-ért gépet venni. -
Jinchuu #14791 Akkor a legtöbb rpg az tulajdonképpen az, hogy gyakni kell a szörnyeket, akkor abból elég 1db 1 gépre. btw az hogy ugyanazok csinálnak egy játékot miért jelentené azt hogy ugyanaz a játék is?
A multi játékok legnagyobb baja, hogyha az emberek elvesztik az érdeklődést akkor kb. meghalt a játék, nos azért ez elég nehezen következik be ha mindenki egy helyen játszik, ha külön van szedve USA, EU szintekre erre nagyobb lenne az esély. Egy fejlesztői interjúba hallottam, amikor ezt mondta, remélem megcsinálják, mert szerintem elég jó dolog ez. -
partizan182 #14790 "Folklore az rpg fevetésedre jött, lesz rpg és jön más is, nem sok köze van a genjihez btw."
Valóban, csak ugyanazok csinálják, és ha megnézed a gémpléj is kb ugyanaz (gyakni kell a szörnyeket). A Folklore kb annyira rpg mint a diablo (hekkenszless a hivatalos term).
" pl. multi-móka jah, de globális szinten, minden eu, usa, jpn játékos egy szerveren"
A EGY szervert azért vitatnám, de hogy játszhatsz amcsikkal vagy japókkal az miért is nagy dolog?
Ja, ha valaki lát nekem 135-ért starter pack-ot akkor lszi szóljon mert rohanok is venni. -
#14789 ez jön jövő héten a japán store-ra
-
#14788 GTA 4 is oktoberben jön ugye? -
Jinchuu #14787 Én azt vettem le, hogy azzal jöttök nem lesz elég játék most karácsonyra, már miért ne lenne?? Aki akar venni PS3-at, az fog, mivel a first party címek elég jók, minden más ellenében megállják a helyüket, nem lesz rossz karácsony, jövőre pedig még jobb lesz, de akinek ez nem elég, vegyenek más gépet.
Warhawk pl. multi-móka jah, de globális szinten, minden eu, usa, jpn játékos egy szerveren, ergo rengetek játékos, fun!
Folklore az rpg fevetésedre jött, lesz rpg és jön más is, nem sok köze van a genjihez btw.
Ennyi erővel más gépen megjelenő jó játékokat is el lehet intézni 1-1 ilyen mondattal ami miatt nem fognak venni gépet. -
partizan182 #14786 Ezek azért nem túl nagy nevek.
Warhawk: letölthetős multi-móka, semmi több.
Folklore: akinek az ilyen csihipuhi bejön a Genji-ért már megvette a gépet.
EOJ: Kell hozzá kamera, elég rétegjáték
Golf: Csak japán kíváncsi az ilyesmire
NBA08: már az előző is szar volt
TC4: rail-lövölde, szintén külön perifériával.
Nem mondom hogy rossz játékok lesznek, de nem ezek miatt vesznek gépet azok, akiknek nincs. Akiknek már van az meg tökmindegy, mégegyet úgysem vesznek. Ha belegondolsz, hogy karácsony van, vehetsz Rachet-et, Drake-t, UT3-at vagy ugyanannyiért hülye japán golfot, vagy 3 órás játékidejű tájmkrájsziszt (mondjuk az 2x annyi a puska miatt), te melyiket fogod megvenni? -
Jinchuu #14785 Ehhez a listához jöhetnek még ezek a címek: Warhawk, Folklore, Eye of Judgement, Hot Shot Golf 5, NBA08, Home (igaz nem játék, de ide tartozhat mint érdekesség, újdonság), Time Crisis 4. Ugye ezek az exkluzív címek, mellettük jön még jópár ígéretes 3rd party cím is, nemtudom, de azért van választék....persze akik warezolnak és minden címet lemásoltatnak azoknak ez lehet kevés, de aki eredetiben utazik az kötve hiszem, hogy 20 játékot fog venni karácsonyra... -
Noitulover #14784 Eltudom képzelni ,hogy nekünk laikusoknak ez furcsa de pénzügyesek talán jobbban értenek ilyen témához :) egyébként szerintem csak félre értetteket dolgokat. Arrol beszélnek ,pl ha idén venne valaki ps3at karácson fele akkor 2-3 játéknál biztosan nem fog többet venni , föleg nem 1-2 honapon belül , hogy is nézne ki ha pl idén ki jönne az összes bejelentet nagy cím is , nagy többség mondjuk 8-9 játékból 1-2-t ha megvenne (30-40 ezer forintokrol ment eddig a vita hogy mennyivel drágább a gép akkor nehogy már játékba invesztálja azt) negyed évente kijön 1-2 nagyobb cím akkor valószínűbb hogy többet fognak eladni.
Az hogy a idei karányon nem fontos úgy kell érteni hogy nem ez lesz a leg fontosabb időszak szerinte , 4-5 éves időszakról beszél (learn english :) ) Addigra ha minden igaz régesrég lesz minden amit igérgetnek kezdve home-tol , tv/video network , játékok orrvérzésig , stb.
Addigra jó pár álldozata lesz Ps3 tsunami-nak XD
-
Balli #14783 Egyebirant a gepet barhogy allitva nyugodtam lehet hasznalni: allva vagy fekve?
Az XBOX-nal olvastam hogy nem celszeru allva jatszani vele -
Balli #14782 En is a rezgos controllert varom mar.
Elkezdtem gyujteni a penzt, terv szerint karacsonyra veszem meg PS3-at. Remelem akkorra mar rezgos kontrolerekkel adjak majd a kicsiket es az arabol is faragnak majd.
Nah legalabb nem lesz gond a jezuskanak hogy a vetel utan mit hozzon ajandekba:) jatekot a fa ala...:) -
partizan182 #14781 Novemberre rebesgetik. Hivatalos közlemény még nincs. -
Silverford #14780 Köszi a választ!Már szivesen beruháznék egy gépre.A rezgő kontrollert nem tudjátok mikor dobják piacra? -
tyrant71 #14779 videok, demok ingyenesek, játékok fizetősek, kivéve pár starter pack -
partizan182 #14778 Nem, csak akkor az XboxLiveArcade teljes tartalmával kellene versenyre kelnie, ami finoman szólva nem fair összehasonlítás.
LBP Blu-ray-ről nem hallottam, de lehet hogy én vagyok tájékozatlan. -
#14777 Ha már valami nem teljes árú játék, akkor az már nem is játék? Ha jól tudom az LBP Blu-ray-en is érkezni fog. -
#14776 Nem boxa van, ő is PS párti, viszont képes józan ésszel mérlegelni a dolgokat. Akármennyire is fanboy valaki, el kell ismerni, hogy ez az interjú qrvára bűzlik. Egy vezető beosztásban lévő embernek nem szabadna ilyen dolgokat mondani. -
Silverford #14775 Sziasztok!A letölthető játékok között melyek azok amiket ketten is lehet játszani?
Letölthető játékok
Amik itt felvannak sorolva dolgok azok mind ingyenesen letölthető játékok, videók, demók?
Még nincs gépem de tervezem vételét.Megtetszett ez a Starter Pack. -
#14774 HA rezgő Sucksaxis-t akarsz akkor VEgyél ilyet az xboxod-hoz.