89387
PlayStation3
  • Since
    Igen csak a játékok nem használják. Internetezni meg úgyis PC-n szoktál szerintem szóval nincs sok értelme.
  • DarkSector
    Mindenre rá lehet kötni, amin usb csatlakozó van...!!!!!!!!!!!!
  • Seth
    usb-s egeret és billt lehet rákötni, de nehogymá ez legyen a leglényegesebb szempont a vásárlásnál :D
  • kolbi870315
    Hello mindenkinek.
    Olyan kérdésem lenne, hogy lehet billentyűt és egeret rákötni a gépre?
    Mert ha igen akkor szivesen vnnék.
  • Sund
    én váltig azt mondom, hogy aki az előbb említett 24-et nélkülözné, az jobb ha nem is vesz konzolt magának.

hogy Te sem mentél bele, hogy feleslegesen álljon benne a pénzed, még akkor sem, ha nem is veszítenél rajta.

én ebbe akkor mennék bele, ha nemhogy nem veszítek, hanem egyenesen nyerek rajta. mondjál valami magasabb árat, mondjuk 135-öt és benne vagyok.

Abban persze igazad van, hogy a legjobb az árcsökkentés. Pedig ahhoz képest, hogy én még 164 + kamatért vettem a gépet, azt a 150-et nem nevezném parasztvakításnak.
  • Since
    Tehát ha felpakolom DVD-re vagy CD-re a cuccot akkor áttudom másolni?
  • qper
    8:28-kor még nincs kint a HS :( :(
  • qper
    köszi, ezt a helyet én is ösmerem, gépet tuti nem vennék ilyen helyen, de játékot talán :)

• Foxhound1980
    A legújjabb, 1.90-es FW már lehetővé teszi a háttérkép használatát. Többféle lehetőség van a képek PS3-ra juttatásának. A képeket adathordozóra rakod (pendrive, cd, dvd, memory stick) és felmásolod illetve ha a számitógéppel összevan kötve a PS3 akkor onnan is át lehet szipkázni a képeket.
  • Since
    Lenne egy kérdésem...Háttérképeket hogy tudok beállítani a PS3-on? Kell hozzá pendrive amit a ps3 automatikusan felismer és csak át kell másolni a fájlokat? Köszi
  • Jimanszky
    én is sok szeretettel üdvözlök minden új Ps3 tulajt!!!:)))mindenkit felveszek Ps3-on,de ti is felvehettek.ID-m a láblécben.sajna még mindig nem tudtam venni routert,mert nem tudom,mi lenne az ideális:(.meg az új tv-m miatt se,amit megkaptam;)))egy baby jaguar;)))jeee
  • Papesz
    Aki bérből és fizetésből él, valamint számlákat fizet és a családját tartja el, annak ez igenis nagy feladat. Elhiszem, hogy ezt egyetemistaként máshogy éli meg az ember, de az alábbi példa is mutatja, hogy Te sem mentél bele, hogy feleslegesen álljon benne a pénzed, még akkor sem, ha nem is veszítenél rajta. Pedig 110 ezerért örömmel megvettem volna az alapgépet, dehát nem ennyibe kerül. Lehet osztani, szorozni, összeadni, meg kivonni, de a pénztárnál mindenhogy ki kell fizetni a teljes árat.

Én továbbra is azt mondom, hogy a Starter Pack csupán egy parasztvakítás, hiszen a játékosok szeretik saját maguk kiválasztani, hogy mi kell nekik. Persze kétségtelen, hogy ezt is el lehet adni, de a napnál is világosabb hogy Amerikában is az árcsökkentés hozta meg az időleges áttörést.
  • EmThor
    t4k3
  • HAF Rigel
    Én is vettem ott , ha jol emlékszem a Transformes játékomat. Münködött igy nincs vele bajom . Mi baj lehet játákoknál ps3mon ? Nem másolt , és ha nem karcos a lemez akkor szerintem rendben van.
  • Foxhound1980
    Lehet, korrektek. Ismerem a boltot, sokat jártam oda még N64 időkben.
  • EmThor
    amit linkeltem ott állítólag volt fóliás cucc is 9ért
  • Foxhound1980
    Kb ez a használt ára magánszemélytől, Resi talán már van 7k körül is fórumokon.
  • Foxhound1980
    Biztos, hogy bejön az USA verza. Addig ki kell pörgetbnem a Sigmát aztán csere.
  • EmThor
    befejezték a Lair-t, már csak lokalizálnak, USA aug. 14 a megjelenés...

itthon valamikor szeptember, de talán übernél már lesz hamarabb :) majd kiderül
  • EmThor
    itt elvileg van csak az oldal karbantartás miatt jövő hét elejéig nem frissül. amúgy, nem tudom még nem voltam az üzletben, meleget hallottam róla, de így elsőre nem bizti hogy vásárolnék itt, ennyi.
  • qper
    9.000-ért jó áron van a "fight night 3" illetve a "resistance"?

Nem vagyok még túl tapasztalt ps3 game ügyben, az árak meg össze-vissza szórnak. Semmi viszonyítási alap nincs :/
  • Since
    No aki akar adjon hozzá a barátlistájához. baconjockey a nevem :-)
  • Sund
    szerintem nem, mert ha magadnak veszed, akkor szépen nyugisan elpasszolod őket a piaci árért ami mondjuk 3*8e=24e. Tehát ha már előre tudod, hogy nem akarod megtartani a bundle cuccost, akkor 24e-t kell finanszíroznod, amíg el nem mennek. Ne mondd már, hogy ez valami nagy feladat. Igenis 120 környékére süllyedt a ps3, ami nem rossz érte.
  • Papesz
    Na látod. Ugyanarról beszélünk.
  • qper
    ez azért nem teljesen van így.

az MS már régóta fontolgat a Halo-ból egy DS verziót, ami miatt eddig még nem jelent meg rajta az az, hogy nem tudják implenetálni a játékot mint FPS-t handheldre.
  • Noitulover
    egyik se , mivel barkács cucc, 2 gombat ként van érzékelve (vagy mi)
  • Noitulover
    ja marha jó de mintha nem támogatná a controllert analog módban
  • testerlnx
    >"Xbox nál is van mozgás érzékelő."
    Melyik játék használja?
  • Sund
    nekem nem lenne jó buli mert, bár el lehet adni a cuccot, de csak árában, tehát a pénzem visszakapom, de keresni rajta nem tudok.
  • EmThor
    na, majd elfelejtettem: tegnap leálltam tévézni a darkness-ben, megnéztem a popeye részt + néztem a sci-fi channel classics-ból is egy kicsit, ez valami, k&rv&jó!! :)
  • Jinchuu
    ÁÁ, ez a másik dolog ami izgatja a fantáziámat a LBP-en kívül, nagyon várom már a public cuccot, remélem hamarosan elérhető lesz!!
  • Papesz
    Ok, találkozzunk holnap a bolt előtt. Te megveszed a Starter Pack-et, én meg kifizetek neked 110 ezret és viszem a gépet. Deal?
  • EmThor
    home 1.6 béta képz

HÁTTÉRKÉPEK
  • Sund
    aki nem tudja megfinanszírozni azt az időt, amíg eladja a 2 játékot az inkább ne is vegyen gépet.

a 112 abszolúlt elérhető ár, egy hét alatt bőven el tudod adni a sallangot.
  • DarkSector
    Esetleg az az 1-2 játék talán megmarad, de az összes többi külsős fejlesztő már multi felé hajlik...
  • Jinchuu
    Nekem OTP-s mastercard van, és teljesen jó, vásároltam már vele elég sok helyen. (amazon.com/uk, most usa store, wii pontokat is vettem már vele :) ) Szóval nekem ez így nagyon jó, Castlevania pedig nagyon jó érdemes megvenni!!
  • EmThor
    amúgy mekkora flash ez a motorstorm :)
  • EmThor
    most mondom, fizettem ma kártyával. a blokkon: "a kártya típusa: visa".

ennyi, pont. semmi rejtély, visa ment eddig is usa store-ról.

castlevania jó? :)
  • dante3
  • EmThor
    lol én is ezt a képet raktam be :D