89387
PlayStation3
  • qper
    Mégsem lesz PS3 árcsökkentés az EU-ban?

Mindenesetre az nagyon ócska szöveg az, hogy nem kulcsfontosságú a 2007-es karácsonyi szezon...
  • qper
    SZepteberben jön a HS!

Istenem, mennyire sajnáltam volna ezt a game-et hogy nem tudok vele játszani, ha Dobozt veszek.

/igaz azon meg a Dead Risingra fáj a fogam, szóval amikor várok amíg kijön egy normális Box, addig meg spórolok rá ahogy tudok/
  • EmThor
    nem hiszem, de miért ne update-elnéd?
  • Sund
    anélkül lehet storeozni, hogy nem updételed a gépet?
  • EmThor
    kiírja hogy ápdételhetsz, feltéve ha netre rá van kötve.

de holnap tuti jön az EU, vagy 2 oldalon is olvastam.

megnéztem a lair fejlesztőinek, a factor5-nek az oldalát, nincs fórum :S

de legalább a ninjatheory.com (HS)-on van :D
  • Jinchuu
    Ja, az úgy megy, kiírja hogy van új update és leszedi automatán, az biztos, hogy a gépednek megfelelő firmware lesz. Emthor írta hogy holnapra várható az eu-s verzió az 1.90-ből.
  • zottyantas
    Oké köszönöm, akkor megvárom az eu-sat. De az nem úgy fog akkor jelentkezni, mint a többi? Azaz bekapcsolom a Ps-t és kiírja hogy updatelhetek? (Vagy majd kiderül)
  • Jinchuu
    Nem tudod leszedni külön a japán 1.90-et, kivéve ha nem a gépben található update-et használod, de érdemes inkább azt használni, mert ha rosszat raksz fel rá akkor akár sanyi is lehet a gépednek. Szóval japán firmware-t ne nagyon rakj rá.

Lair demo engem is nagyon érdekel, amit eddig mondtak róla elég jó lesz és állítólag a framerate problémák is megoldódtak. Alig várom, HS + Lair kombó need, na meg egy kis LittleBigPlanet!!!!!
  • EmThor
    remélem jön USA store-ba Lair demó, ígérték azt is... lehet factor5 honlapján kéne körbenézni
  • Super DANTE
    Mennyei Kard demo e héten a PS Store-ban.
  • Sund
    szerintem kukába vele, a Gépállat megérdemel egy új erősítőt!
  • Jimanszky
    Medieviiiiil!!!!!!!!!!!!!!!
  • EmThor
    "As for us, we're loving the ability to eject the disc from a distance, saving us precious seconds of seat-time before having to actually walk towards our PS3. Yes, we're that lazy."

LOL :D
  • EmThor
    - holnap jön az 1.90 EU-ba
    - csütörtöktől az EU Store-on:

PS One games:
    - Crash 2
    - Spyro 2
    - Medievil
    - Wipeout 2097

PS3 Demos:
    - Heavenly Sword

PS3 Trailers:
    - Ratchet and Clank: Tools of Destruction
    - GT5 Prologue
  • Jimanszky
    nincs erősítőm,a dvd-n vannak hangszóró kimenetek/nem RCA,sima kábeles/.szóval egy nagy fo$ az egész:))
  • zottyantas
    És érdemes letölteni onnan a firmwaret vagy gáz lehet hogy japánból van? A hangot nem tudom de ha lenne egy másik lejátszó amit ráköthetnél a házi mozi-ra akkor kiderülne, vagyis nem tudom neked külön erősítőd van-e de szerintem akkor is rá lehet kötni másikat és akkor talán kiderülne, de ez csak egy ötlet.
  • Jimanszky
    mi van ha a gépemmel van gond hang szempontjából:((?mondom,ha sztereóban jön ki a jel,akkor nincs vele gond.csak 5.1-nél.
  • Jimanszky
    de nem lesz ujjlenyomatos a gép felülete:p
  • EmThor
    de akkor is oda kell menni :P
  • Jimanszky
    háromszöggel kiadja a lemezt!!!az mikemény mááá:)))
  • EmThor

• Jimanszky
    woooow!!!!egész jó dolgok lesznek!!!ez a cset dolog engem is érdekelne,mert akkor veszek egy fülest!!
  • Jimanszky
    amikor dvd-t nézek gépen,akkor gond van a hanggal.optikain kötöm össze a hangot a házimoziszettel.szerintetek a Ps3 hibája vagy a dvd-é?!amikor film közben nyomok vmit joy-on,hol hangos,hol pedig halk sípolást hallok és egy idő után betorzul a hang.mondjuk elég sokat nyüstöltem már a rendszert.viszont ha kikapcsolom Ps3-on az 5.1es hangzást és csak sztereóban megy ki a jel,akkor nincs sípolás.szerintetek??
  • Jimanszky
    DVD-t
  • EmThor
    Az 1.90 elérte japánt!!!

ELÉRHETŐ az XMB játék alatt!
    • az opciók közt megtalálható a "lemez kiadása" (háromszöget kell nyomni xmb-ben ehhez)
    • XMB hátterek
    • Change the folder classification
    • Emoticons :)
    • Change CD output to 44.1/88.2/176.4kHz
    • Force 24Hz output for Blu-ray over HDMI
    • in game ps3 video beállítások módosítása
    • "Bit Mapping" in the "Music Setting"
    • Save AVCHD type animations from a Memory Stick
    • ps és ps2 játék közben (!) módosítható upscale beállítás
    • könyvjelző hozzáadása
    • böngésző biztonsági opció a böngésző menüjében
    • mozgó avatár chat közben

kérdésem: barátok közt mikor chat-re hívok valakit, ott mikrofonnal megy a dolog vagy gépelni kell? thx
  • Jimanszky
    ha DD-t küldenek postán,akkor is kell a BD film,mert az nem BD lemezen van;))
  • qper
    hát. sztem ízlések és pofonok. Én eddig az összes JB filmet sablonosnak, kicsit giccsesnek találtam, ez viszont nagyon tetszett.

• qper
    Ahogy olvasok Jimanszky hsz-ét, Ő ezt a felajánlást annyira nem kutliválja :)

De köszi az offert, ha Jimanszky-nak [i]esetleg[/iÿ]mégis megjön a DVD-je postán, recsegj rám pls! :)
  • Foxhound1980
    Holnaptól MGS4 gameplay video várható. Holnap lesz egy Konami buli, a Mester publikus bemutatót igér. Kojima Event site
  • Noitulover
    Egyébként nem túlzottan jó film , a story harmat gyenge , az első félórában van egy üldőzés , de rettenetesen valótlanra sikerült , kaszinózás , marhaság , még több marhaság "váratlan" fordulat(ok) , mit ad isten marhaság ... , mikor az ember azt hinné hogy vége de látszik hogy van még vissza úgy 30 perc újabb meghökkentő fodulat , meghal a csaj , marhaság , vége a filmnek XD

de a látvány marha jó ha az ember nincs még a HD-hez szokva ,kár hogy nem valami jobb filmet küldtek XD
  • Jimanszky
    LÁTOD MILYEN VAGY??NAA:)))
  • Sund
    nekem lesz egy eladó 1-2 hét múlva :) Elsődlegesen Jimanszky kollégának van fenntartva, de ha ő mégse kéri, szabad préda.
  • DarkSector
    :D
    Nekem max akkor lesz, ha lopok magamnak egyet!
    :D
  • qper
    ezt én is vágom, csak reménykedtem benne hogy nem mind az 500.000 user regisztrált :D

nodesebaj, egyszer majd csak összecigánykodok egyet valahonnan
  • Noitulover
    nem írják ki regelésnél , emailben értesítenek ha küldenék úgy is , ha jól emlékszem
  • Noitulover
    Assassin's Creed

ja fallout-ra kíváncsi leszek de az csak valamikor jövöre ha kijön
  • DarkSector
    Gondolom azért van, mert már több mint 500ezer gép kelt el.....mostanáig....
  • Sund
    mi az az AC? Amúgy én a Folklore-t várom nagyon. Meg a Fallout3-at.
  • qper
    :(((
  • Jimanszky
    sajnos ilyenkor már az esély egyenlő a 0-val:((sajnálom.