89387
PlayStation3
-
qper #14893 Tegnap este nagyon elmerültem az F1-ben.
Karrier módot indítottam, egyelőre csak a Super Aguri szerződtetett le, de legalább kaptam melót az F1-ben :)
Mit is mondhatnék róla? Tegnap papanszkodtam az irányításra, ami sztem csak úgy játszható ha a alsó triggereken (L2, R2) van a fék és a gáz.
Cloud említette a tilt irányítást, nekem ez felejtős mert nagyon lassan reagál rá a gép. Egy sikánban szerintem tuti a kicsúszás ha határon autózol. Mondjuk azzal még nem tudok mit tenni hogy egy tizenvalahány körös verseny alatt úgy begörcsöl a kezem mintha reumás lennék. 192 centis lakli vagyok lapátkezekkel, az én kezemben ez a kontroller egyszerűen eltűnik. Máig visszasírom az egyes X-box hatalmas monstre kontrollerét.
Nagyon tetszik a game, a versenyhétvégék realisztikusan vannak felépítve. Van értelme a pénteki 2*1 órás practice-nak, mert tényleg így lehet csak jól belőni a versenyre a kocsit (ez rohadtul tetszik), tényleg olyan a feeling mintha együtt dolgoznál a versenymérnököddel.
A grafika csodás, bár a boxutca lehetne egy kicsit forgalmasabb. Látszik mennyi gondot fordítottak a grafikusok a pálya környezetére, ezzel szemben nagyon lehangoló hogy a boxutca mennyire néptelen, ráadásul a csapat szerelői is úgy néznek ki mintha egy korai PS2-es játékból hozták volna át őket ide. A hangok szintán (bár azért az a fülrepesztő visító hang hiányzik a közvetítés alatt, olyan mintha le lenne folytva a motor), a folyamatos rádiókapcsolat is klassz mert így nem kell állandóan skubizni a HUD-ot hanem pl. mondja a fülembe hogy mire vigyázzak.
Chicken-ként easy-ben indítottam egy szezont. Szerintem ezen a fokozaton az ellenfelek hasonlóan nyomják a gázpedált az egyenesben (bahreinben Alonso volt előttem, és a kettőnk között lévő távolság egy hosszú egyenesben folyamatosan nőtt), viszont kanyarokat botrány szarul veszik be, már a kanyar előtt besatuznak, így elég óvatosan kell őket megközelíteni mert ha normál "versenytempóban" hajtasz akkor könnyedén beléjül lehet rohanni.
Nem tudom hogy magasabb fokozaton mennyire hülye az AI, de itt rendszeresen értelmetlenül lökdösődnek. Ha mondjuk belső íven előzök a hülyét nem érdekli hogy ott vagyok mellette, próbál az ideális íven maradni aminek az a következménye hogy összeakadunk és mindketten kiesünk.
-
partizan182 #14892 Új gépekről beszéltünk, és az alap Ps3-mat is csak SDTV-vel használod (ohne HDMI kébel). Senki sem mondta hogy jobb a box, olvasd vissza a kommentemet. De a Ps3 nagyságrendileg kb 1,5-2x drágább (remélem így már jó lesz). USB-t benéztem, sorry (úgy tudtam nem jár a kontrollerhez alapból). -
Sund #14891 mindegy, az a 2*-es szorzó jól hangzik, de csúsztatás. -
Noitulover #14890 na most ez sem volt részedről korrekt , ennyi erővel lehet akár használt ps3at venni 100k környékért és Sd tv-vel is lehet használni, (minek +usb kábel?rövid?)
ezta box core dolgot meg szerintem el lehetne már felejteni vagy akkor nem kéne hangoztatni hogy milyen jó a is live stb , ha nincs hdd-d akkor hova töltöget a 4gigás usbre?(vagy 1 gigásra mert az olcsobb lol)
de kiváncsi lennék amilyen párhuzamokat sokszor képes vagy húzni mond már meg hogy miért is jobb a sufni tuning trabant mint a gyári BMW ? (biztos a fanboy mondatta ezt velem XD) -
Foxhound1980 #14889 JPN Store-on MGS4 gameplay demó videó. -
Noitulover #14888 ha kijön a home és gizda berendezést szeretnél stb akkor úgy is fizetni fogsz (alapból csak az üres szobát adják de azt se biztos hogy ingyen lesz ) de elöbb utobb bizonyos szolgáltatások biztos pénzbe fognak kerülni ps networkon is (perpill pofátlanság lenne pénzt kérni a multiért , mert sok játéknál egy kalap xar) -
#14887 Múltkor olvastam, (talán a PSU-n), hogy a PC és PS3 tulajokat on-line lehet egymásnak eresztik, meg lesz pályaszerkesztő is. -
partizan182 #14886 Normális (nem 576-os) árak a legtöbb üzletben:
X: core: 69990, premium: 89990
Ps3: 149990
Az arány 2,143:1 és 1,667:1 között mozog attól függően milyen felszereltséggel veszed meg.
Játékról van szó, kell a halálnak a HDDVD (ugyanúgy nem számoljuk bele, mint a Ps3-nál a Hdmi kábelt, vagy az usb kábelt (hogy tudd tölteni a sixaxsist)) -
Since #14885 Oké akkor PlayStation Live vagy PlayStation Network Live vagy nevezd aminek akarod :-) -
#14884 Én ugyan nem!;)))
Előbb utóbb a kiadók/fejlesztők is észbekapnak és normális online részt raknak a játékokba. Pl. az UT3-nál már számítok ilyenre.
A Sony is fejleszti az online részt a Home-mal valszeg nagy előrelépés lesz ezen a területen. -
#14883 Az nem Sony Live, hanem PlayStation Network :-)
Figyeltétek, hogy az MGS4-ben Old Snake a Metal Gear Mark II-t egy SIXAXIS által irányítja? -
#14882 Partizán bameg!
(bocs)
Ezt a 2X-es árcédulát felejtsd már el!!!!!
Általános iskolai szintű feladvány: bemész az 576KB-ba, megnézed az X360 Premium árcéduláját megszorzod kettővel, kivonod az eredményt a PS3 árcéduláján található számmal.
Várom a válaszodat!!!
(Azt már nem is írom, hogy még egy HD-DVD meghajtó árát, meg a gyakorlatilag kötelező hűtésmodot, valamint a Live előfizetések összegét is add hozzá!) -
Since #14881 És te előfizetnél sony live-ra? :-) Szerintem mindeki válaszoljon mert aki beír mindenkitől megkérdezem úgyis. Kíváncsi vagyok a véleményekre :-) -
partizan182 #14880 Live Gold-om van folyamatos (mondjuk bannolt konzollal sokra megyek vele, de veszek majd egy moddolatlant mellé), simán fizetnék a sony-nak is ha azt tudja nyújtani mint az MS. -
Jinchuu #14879 Töltsd le a store-ról a demot és próbáld ki, az a legjobb megoldás! :) -
#14878 Szióka!
Még egy kis extra infót én is adnék.
A Resistance és a Motorstorm multija szerintem azért elég jó, van ranking, a Resistance extrákat/kitüntetéseket ad, vanak hozzájuk új pályák is.
DVI-s monitorokat lehet rákötni a gépre, viszont követelmény, hogy legyen benne HDCP támogatás is, de a nagyobb Samsungokban szinte mindegyikben van. Szal meg kell nézni a neten.
A Linuxot fel lehet rakni a gépre, elég sok mindent meg lehet vele csinálni, amit mondjuk a PS3 saját OS-ével nem tudsz: avi, ogg, egyéb szabványú média fájlok lejátszása, netezés egy kicsit azért jobb ez alatt. Aztán lehet emuzni, pl a Xmame alatt több száz(ezer?) játékgép ROM-ját tudod futtatni. rajzolni, szöveget szerkeszteni stb.
Másrészt nem túl gyors szegényke, szal az hogy egy XP-t esetleg alóla futtatsz azt el kell felejteni.
Nálam ha otthon vagyok egész nap be van kapcsolva a gép. Ha nem játszok, akkor a Linux miatt, igaz viszonylag hűvös is van. A túlmelegedésből fakadóan ezek a gépek nem nagyon szoktak tönkremenni. Egyéb hibák előfordulnak hébe-hóba (átlag alatti, 1% alatti meghibásodási arány), de tipushibáról még nem nagyon hallottam.
A PS3 kontrollere szerintem sokkal érzékenyebb mint a PS2-é volt. Könnyebb vele mondjuk FPS-ezni. A kialakítása egyelőre ugye ugyan az, talán jön egy másik kialakítás is. Nekem szerencsére elég kicsi kezem van, engem nem zavar. -
Since #14877 Partizan te elővagy fizetve a live-ra? És esetleg előfizetnél sony live-ra? :-) -
Since #14876 Írjatok valamit a F1-ről légyszíves. Mennyire relaisztikus és mennyire lehet vele játszani? Emlékszem a 05-ös verzióra PS2ön nagyon nehezen tudtam beállítani a nehzéségi szintet, mert vagy nagyon könnyű volt, vagy nagyon nehéz. Volt amikor 10 másodpercet rávertem az AI-ra volt amikor ő vert rám vagy 30 másodpercet.. -
partizan182 #14875 Végre!
Végre egy őszinte, elborult rajongástól mentes vélemény!
Köszönöm Since, ilyet még nem nagyon tapasztaltam itt.
Egyébként XuChi a játékokhoz:
TDU, Halo3, Farcry, Dead Rising biztos nem lesz Ps3-ra (A Dead Rising 2-t pletykálják, hogy majd multiplatform lesz)
Unreal 3-mat még be sem jelentették, Crysis Pc-exklúzív (bár szerintem át fogják portolni egy idő után Box-ra, Pc-n a fejlesztési költségek sem térülnek meg).
A lényeg:
360: csodás online, ultraszar hardver, hatlamas és változatos játéklista
Ps3: Remek hardver, Blu-ray, (még) szűk és elég egysíkú játékfelhozatal, ingyenes (még döcögős) online, 2x-es árcédula.
Ps3-ra jönni fognak azért játékok, és a hibás X-eket is szó nélkül javítja az Ms (futár hozza-viszi, ki sem kell mozdulnod a házból).
Tehát olyan nagyon egyikkel sem jársz rosszul -
Since #14874 Hát ez az :-) -
Since #14873 Nekem az internettel problémáim voltak, rengeteg portot kellett engedélyezni hogy tudjak COD3-al játszani pl. ELég sok idő kellett hozzá mire interneten megtaláltam hogy milyen portokat kell engedélyezni. Elvilegben a játék kézikönyvében leírják a portokat de a COD3ból hiányzott :( -
qper #14872 ehh :(
ez valamiért nem megy akkor link
GT5 -
qper #14871 -
qper #14870 GT5 belső kameranézet.
döbbenet...
-
qper #14869 Überkonzolnál ugyanez 150.000 Ft :)
PSStore nem elérhető itthonról, de regisztrálj egy angol címről, és akkor megy gyönyörűen.
A net tényleg tökegyszerű, csak be kell dugni a routerbe és már megy is. -
#14868 Szia.
A store elvileg magyar o-n nem elérhető??? Azaz ezt olvastam most egy másik válaszban ami nekem jött:D.
És hogy megy vele a netezés?? Routerbe be azt csöcsi megy is net meg minden??
Azon gondolkodom hogy az 576-ban veszem meg mert ott 160k de van hozzá 2 game. Motorstorm meg Fall of man. -
qper #14867 A múlt héten én is nagy dilemmában voltam, aztán olyannyira elhatároztam hogy X-et eveszek, hogy két játékot már vettem is hozzá (GoW, PGR3 kell valakinek? :), igaz azt is tudtam hogy nagy bajok vannak a konzollal.
Aztán a nagy hőségben olvasgattam a forumozók hsz-eit, volt aki nem merte bekapcsolni a gépét, volt aki lement a garázsba játszani mert hideg van, és olyan is volt akinek a légkondizott szobában szart be épp a harmadik javított gépe.
Mondjuk lehet így is megvettem volna, mert az árcédulán "csak" 90.000 szerepel, meg ebben a pillanatban sokkal több játék van rá mint PS-re.
Viszont volt egy visszautasíthatatlan ajánlat egy PS3-ra, őgyhogy azóta az dorombol a szobában, és egyáltalán nem bántam meg.
Tényleg kevés játék van még hozzá, de pl. (most, hogy végre kezdek ráérezni az F1 ízére) az F1 játékkal sokáig elleszek, mert eszméletlen jó programot kezdek benne kiismerni, ott van egy rahedli demó a Store-on, és szeptembertől tényleg jönnek a nagy nevek.
Tehát ha a zsé nme probléma Nálad, akkor egyértelmű a döntés. :) -
#14866 Köszönöm köszönöm. A baj az hogy most mégjobban nem tom mit akarok :D. Net play ugye. Elszomorít. Na mind 1 attol még lehet megveszem ma a gépet ha a bank is ugy akarja :D.
Játéklista merre lelhető fel?? Vagy egyenlőre toljam a ps2 játékokat feljavított grafal:D?? -
#14865 "Szorgos népünk győzni fog!" -
Since #14864 Hát én igaz nem értek nagyon hozzá, csak az egy hónap alatt összeszedet tapasztalatomról tudok írni. Elvileg ingyen van a netplay...Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy igaz hogy ingyen van, de én nem erre számítottam. Igaz még nem játszottam Xbox live-on de a PS3-nál biztosan jobb a multis része. Pl. Call of Duty 3 játéknál Xbox live-ra rengeteg új mappot raktak fel, ranking meccsek is vannak, illetve beépítették a headsetet ami PS3ból hiányzik. Nem akarok flémelni mert én mindig is Sonys voltam, de az online részét jobban is meglehetne oldani. Akár havonta is fizetnék érte, de leghyen értelme a multis résznek. Felhozok még egy játék példát : Rainbow Six Las Vegas. Nayon jó lenne a multi része, de az már nevetséges hogy nemtudok választani a szerverlistából hanem automatikusan csatlakozik a serverre? Arról ne is beszéljünk hogy a pinget meg nem mutatja mivel nem látom a szervert, így teljesen "random" módon csatlakoztat a szoftver. Még mindig keresem azt a multis játékot aminek van értelme, van ranking, illetve lehet használni fülest is. Remélem a Motorstormal ez megvalósul bár ott is vannak problémák de erre most nem térnék ki. Arról nem is beszélve hogy Magyarországról nem lehet elérni a playstation storet....-(
Az Xbox3601 könnyen elhalálozik ezt mindenki tudja. Ott legfőképp a hűtéssel van a gond ha jól tudom.
Halo3 az ekszklúzív gamma ami csak Xboxra jön ki ha jól tudom, tehát arra ne is számítsál. De nem kell kétségbeesni mert a Killzone 2 is hasonló kaliberű játék lesz. :-)
Az érzékelős kontrollert még ellehet felejteni mert nem nagyon lehet használni játék közben, bár COD3-ban beleépítettek egy-két részt amikor csavarni - tekerni kell a kontrollert pl. amikor felakarsz valamit robbantani.
Ha jól tudom linuxot rá lehet tenni a konzolra, sőt, szerintem az is megoldható hogy linuxon kerwesztül emulálsz egy xpt bár ez nemtudom hogyan működik.
USB egeret billt lehet rá kötni, de a játékok nemhasználják ki. Az első játék ami kihasználja az a UT3. Természetesen chatre alkalmas meg hasonló okosságokra. Egyébként meglehet szokni a kontrollert FPS játékokba is csak egy picit furcsa az elején. Majd belejössz. :-)
Nekem nagyon jól bírja a gépem a strapát...Múlt héten elég meleg volt (40-42 fok), napi 4-5 órát játszottam és nem történt semmi baja a gépemnek. Persze ilyen melegben nem érdemes vele kísérletezni, de nemtudtam abbahagyni a játékot.
Előnye hogy BD filemekt letdusz vele játszani. Bár Magyarországon én eddig a Fűrész3-at meg a 7 év tibetben című filmeket láttam. Ausztirából próbáltam behozni filmeket de azokon nincsen magyar felirat :-( Szóval filmből még nincs olyan sok de ez természetesen változni fog.
Én elsősorban BD filmek miatt meg a multi rész miatt vettem a PS3-at ami még nem az igazi. Remélem ezen hamarosan változtatnak, akár fizetnék is érte havonta pitiáner összeget de könyörgöm oldják már meg az online multit mert ez a jövő! Remélem válaszoltam egy két kérdésre, ha van benne valami hiba úgyis kijavítanak. Pl. partizán Jimanszky Nexus meg a többi bűnöző :-) -
#14863 Sziasztok.
Nagy dillemma előtt állok. Nem tudok dönteni. X360 vs PS3.
Ami a ps3 mellett van: Elvileg ingyen net play (multi), Blueray, nagy HDD, nem döglik meg mint az xbox360, Grand Turismo HD.
De amikre keresem a választ: Mennyire lessznek rá olyan játékok mint :
Test Drive Unlimited, Halo 3, Far Cry Instinct Predator, Dead Rising, Unreal 3, Crysis. Tehát inkább úgy kérdezem EUROPAIAKNAK szánt normális játék.
A ps2 kontrollerét a büdös életb nem birtam megszokni (tul középen vannak az analog karok, nincs ravasz (ami az autós játékokban nekem nagyon hiányzott, nehéz az analogokkal az fps). Régen e miatt adtam el a ps2-et és vettem xbox-ot amin simán tudtam(ok) fps-t tolni.
Láttam a videókban hogy érzékelös a kontroller. Na ez nagy előre lépés az x-hez képest. Nagyon tetszik. Csak legyen is olyan játék ami ki is használja az adotságait.
Mennyire bírja a ps3 a strapát? Ugye nem fingik ki mint az x360-ak a rrod-vel??? A kontrollert csak a gép bekapcsolásával lehet tölteni??
Mennyire pc barát a ps3?? Értem ez alatt hogy rátöltögetni a képeimet, videóimat, zenéimet. Nálam a Warez ki van zárva, nem chip-elek meg flash-elek szal ez a rész nem is érdekel. Viszont monitoron szeretném tolni ha jol tudom van hdmi-Dvi kábel. Valaki nyomja ilyennel?? Tapasztalat?
A gépre lehet usb-s bill-t meg egeret tenni?? (FPS-hez szetretném). G25 támogatva van??
Egyenlőre ennyit a Láma kérdéseimből. Bocsánat csak tájékozodni szeretnék. A válaszokat nagyon köszönöm. -
#14862 HUNGARIAN PS3 USERS
Grand Score: 503331
Work Unit Count: 1142
Team Ranking (incl. aggregate): 1128 of 74457
Forrás: Stanford University
-------------------------------------------------
This week's TOP 100:
Stats as of July 1, 2007: (Officially collected Sun July 1 09:00:00 PDT 2007)
TOP 100 Playstation Folding@Home Teams Updated July 1, 2007
Nagyon köszönöm mindenkinek aki csatlakozott a magyar csapathoz és hozzájárul az eredményhez!! -
#14861 ebből nagyon elegem van.
Mind1.
Az überkonzolon a PS3 játékoknál van a Kane & Linch: The Dead Men játék.
Nézzétek meg a videóját,szerintem zsír játék lesz.
Okt 31-től lesz,de az ki is van írva.
Bocs a sok üzi miatt. -
#14860 Nem tom mi a franc van
Na mind1.
Inkább csak egy sima link.
KATT -
#14859 Kane & Linch: Dead Men -
#14858 Hát,ezt nagyon elszartam
-
#14857 Most nézegettem a játékokat,és találtam egyet,ami szerintem nagyon zsíros lesz:Kane & Lynch: Dead Men -
Jimanszky #14856 én még mindig nem hiszem el,hogy az MS ki mert adni egy ilyen konstrukciót!!!és van olyan is,aki megveszi...lol -
Jimanszky #14855 ne baaa,hogy mozgásérzékelővel tolod!!!bazz,én a Motorstormot nem tudom azzal!!!ügyi vagy!!!;)) -
#14854 Béka!????
;)))