89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Szerintem meg nem, a Sony soha nem fogja kiadni a saját játékait X-re. A Nintendo meg pláne nem.

Egyedül az X tudott jórészt multiplatform címekből vígan megélni. De miért is? Merthogy 1 évig versenytársak nélkül volt a piacon. Jaaa, hát úgy könnyű.

(A M$-nek elég kevés saját fejlesztő stúdiója van, 3rd party cégek meg mindíg hajlanak rá, hogy előbb utóbb kiadják másra is a játékokat, ahogy írtad is.)
  • DarkSector
    Jah és még egyet ki merek jelenteni!!!
    Mégpedig, hogy néhány év múlva minden új játék multiplatform lesz, és max olyan fog majd előfordulni, hogy egy adott gépre mondjuk 1 hónappal előbb kiadják azt utána portolni fogják....

Nézzünk csak körbe...
  • NEXUS6
    Egy gond van egyelőre, hogy mivel nincs az RSX engedélyezve ezért hardveres zoom sincs benne, szal a képernyő felbontást kell változtatni, ha full screen képet akarsz.;(

De amúgy a movot ráadásul kifejezetten szereti, nagyon jó sebbel játsza le!;)))
    Valaki tud valami plugint Firefox alá, amivel az Mplayert berakja lejátszónak?
    Mert akkor nem kéne mindent letölteni.
  • DarkSector
    Jah, csak azé csodálkoztam, mert régen a kaki QuickTime tudta ezt lejáccani...
    Sebaj biztos új codek van hozzá....
  • partizan182
    Ja mplayer nagyon fain, szinte mindent megeszik, és hihetetlenül részletesen skálázható + még az erőforrást sem zabálja.
  • dante3
  • DarkSector
    A mov-ot is nyomatja a MPlayer??????????????!!!!!!!!!!!!!!!
    Az iszonyat....
  • dante3
    Tényleg, bocsi nem láttam!;)
  • qper
  • tyrant71
    tegnap már raktam be képet róla
  • NEXUS6
    Jelentem működik!;)))

Az Mplayer egy csomó formátumot felismer, avi, wmv, mov stb.
  • partizan182
    Electron. Elvileg nem szabadna online elfogadni, de van pár elfogadóhely (ezek szerint a Sony-é is ilyen), ahol elkúrják a beállításokat és elfogadják ezt is.
  • qper
    ez lol, most nézem hogy Visa electron megy már netvásárlásnál is

én meg szarakszom a méregdrága Mastercarddal...
  • qper
    milyen visa az OTP junior?
  • DarkSector
    "Ahogy gondolod, na én mentem játszani... (bizony... játék... majd egyszer ti is megtapasztaljátok, állítólag 2008 karácsonyra várható)"

Még ha burkoltan is írtál, de ebből a mondatból az látszik, hogy ez a véleményed...
    Nem hülyék itt az emberek...tisztelet a kivételeknek....

Nemgond vedd úgy hogy nem mondtam semmit....
    Hgbkufekweuajukfkuwehfukegkufejf.......mintha a falnak beszélnék....
  • qper
    egy kis flém után, a DivX+Linux kombót nem ptóbálta valaki?
  • dante3
    Akkor nekem kell kipróbálnom :)
  • partizan182
    Bocsánat, hagytam magamból kiprovokálni :)
  • NEXUS6
    Még nem próbáltam, viszont a köv frissítésben játékokból is elérhető XMB!!!!
    Hivatalosan is bejelentve!!!!
  • NEXUS6
    Ugyan már Partizán, nem kell itt a flame!
    De azért gyere gyakran ide a PS3 fórumba. és mindíg hozz magaddal még egy embert!;)))
  • partizan182
    "csak nem kéne akkor ilyen zöldségeket beszélni, hogy miért nem jöttek még ki a jobb cuccok a gépre..."

Mikor értetlenkedtem én ezen? Pontosan tudom, nagyon jól leírtad + talán még hozzá a relatíve gyenge Gpu és a devkitek késése jött be.

Ez viszont nem változtat a tényen, hogy nem túl bő a minőségi Ps3 játékkínálat.
  • dante3
    1.90-en megy a saját háttérkép, valaki próbálta?
  • DarkSector
    Na ezaz amik ennyi idő után voltak x360-ra, azok ezek szerint jobbak, mint a mostani Ps3-as cuccok?
    "PDZ, Kameo, Graw (1), Dead Rising, DOA4, Oblivion"

És nem kell, hogy érdekeljen bárkit is, hogy mi mikor jelent meg, csak nem kéne akkor ilyen zöldségeket beszélni, hogy miért nem jöttek még ki a jobb cuccok a gépre...
    De gondolom ezt nem nehéz megérteni, amíről beszélek mert szerintem ez tök logikus dolog...
    Itt az idő nem azért fontos, mert a PS3-as fejlesztők a multban élnek vagy ilyesmi, hanem azért fontos, mert a programozás "megtanulásához" kell idő....
  • partizan182
    Az első részét pc-n toltam végig... (a többi kimaradt sajna)
    Egyébként akar a halál pc-n játszani, nem tartom túl nagy fun-nak a registry-ben való turkálást meg a megfelelő driverek telepítgetését...
  • partizan182
    Belsejével még sosem volt bajom, arról nem tudok nyilatkozni.

Jelenleg a Dead Rising, a Graw 2 pörög, a Crackdown végét még meg akarom csinálni (2 boss van hátra), Lost Planetet is be kellene fejezni, Forza 2, Buronout revenge, Flatout UC ha autókázni akarok, kis Dead or Alive 4, meg az Oblivionban a guildek küldetéseinek nagy része, Perfect Dark Zero-t, Kameo-t coop-ban nyomjuk kedvessel, Darkness-t pedig hardon is végig kellene vinni az achievmentekért.

Kb ennyi jelenleg. Az meg hogy a gép megjelenésétől számítva mikor jelentek meg nem érdekel, vannak és kész. (Egyébként ha érdekel ilyenkor már kinn volt a PDZ, Kameo, Graw (1), Dead Rising, DOA4, Oblivion).
  • EmThor
    azért megnézem MGS4-el, stb. mikor játszol pc-n...

megvettem a tekken-t otp junior max kártyával (visa) usa store-ból :)
    a cím kicsit para, de ez van, másképp' nem megy.
    eladási árfolyamon kaptam a dollárt (180ft éppen)
  • DarkSector
    Mik azok a szuper játékok amivel játszol, és a gép megjelenése után hány hónappal később jelentek meg....na erről beszélj inkább...
    Az x360-nál, meg nem a fényesre fújt csilli-villi műanyag külsőre és a kinyító dvd tálcára gondoltam....hanem kezdve inkább az alaplappal...amit jó esetben egyszer kell csak javítaniuk a srácoknak...
  • partizan182
    /fikázás on
    Ahogy gondolod, na én mentem játszani... (bizony... játék... majd egyszer ti is megtapasztaljátok, állítólag 2008 karácsonyra várható)

Ps3 pedig akkor is játékkonzol marad ha az acsarkodó fanboyok felgyújtják a világegyetemet az ellenkezőjének nagy bizonygatásában.

X-en meg az olcsóság csak a tényleg hulladék gagyikínai DVD-tálcán látszik meg, egyébként igényes műanyag ház, patenul passzoló csatlakozók jellemzik.

/fikázás off

Csak 150k a starters pack... ÁÁÁÁ... nehezen tudom magam visszafogni. AKAROK egyet (meg is van már a helye a polcon).
  • tibitoth
    oh. kozi mindenkinek. :) amint tudok visszairok.
  • DarkSector
    Igazad van ezért nem érdemes, és nem is lehet összehasonlítani a 2 gépet...Az X360 egy szarul legyártott játékkonzol, a Ps3 meg egy igényes "szórakoztató központ"...!
    Remélem a vita ezzel le is lesz zárva....

Megjegyezném, hogy az x360-on látszik is az olcsóság....
  • partizan182
    "Tudásban" a pc meg a matektanárom még mindig verhetetlen.
    Aki játaszani akar annak ua az élmény a core 360-on és a Ps3-mon: beteszi a gépbe a lemezt azt nyomja a gombot. (Mondjuk a mentés hiánya "pöppet" zavaró).

Nexus: pontosan mi volt az irracionális érvem? Érdekel, mert a vitakészség fejlesztése fontos.

Ez a levonósdi meg tényleg vicces, aki így számol nem érti a "bundle" szó jelentését. Egyébként a starters pack ennek ellenére szimpi.
  • Papesz
    Attól, hogy levonod, még ki kell fizetni. De ha tudsz 112 ezerért vadiúj garanciás PS3-at, mindenképpen szólj.
  • NEXUS6
    De a Boxhoz speckó nemzeti színű színkavalkádot is kapsz (olaszok-magyarok-mexikóiak előnyben)! És a garancia értelmében a cég egy megbízható futárszolgálat segítségével a gépedet ingyen ismeretlen helyre szállítja, ahonnan 1 hónapot meghaladó időtartamon belül, egy világméretű bingósorsolás keretében kiosztott példányt fogsz visszakapni, aminél ugyan lehet hogy alacsonyabb a várható élettartam, de az is lehet hogy magasabb (akár több nappal is) mint a cég által vállalt 3 év gari!

Nos, ez az élmény az ami igazán megfizethetetlen!
    ;)))
  • NEXUS6
    Szióka kolléga, gratu a géphez!

Este én is küldök egyet.
  • EmThor
    a zsineges fapados box ára, ezt is tedd hozzá, a tudásban "esetleg" hozzámérhető premimum ára pedig ugyanannyi (drágább boltban) az elite változat meg alapból drágább lesz (ha ps3 esetében így számolunk)
  • NEXUS6
    Ha logaritmikus/törtkitevőjű skálán vagy Bólyai-Lobacsevszkíj-Gauss geometriát követő térben ábrázolt koordináta rendszerben nézzük ez is pont 2X annyi mint a Box ára;)))
  • NEXUS6
    Hát per pill nekem is hasonló a véleményem. Hacsak nem érzi úgy az ember, hogy most vagy a halál (de egy játékfüggő mikor nem érzi?;) és meg kell venni a gépet, akkor egy két hetet talán érdemes várni, hogy bizonyos függőben levő kérdések kicsit letisztázódjanak.

Szal azért tényleg nem érdemes egy adott gépet megvenni, mert hogy a másik meg szar.
  • DarkSector
    Igen TDU-ra írtam hogy "asszem"...
    U3-at meg valóban elnéztem, de a többi már igaz....
  • NEXUS6
    Akkor már tudom, hogy honnan a brilliáns vitakészséged és az az álhatatosság, amellyel álláspontodat soxor, ha kell akár irracionális érvekkel is védelmezed;)))
  • NEXUS6
    Minden jókivánságom a dolgozó osztálynak, akik ilyen időben is, akár klíma nélküli munkahelyen kénytelenek robotolni.

Marx biztos nem ezt gondolta a XXI. szd-ról!

;)))