89387
PlayStation3
  • partizan182
    Ps3 TDU? Nem hallottam róla. Ps2-re kijött anno, de az olyan is.
    U3-mat még be sem jelentették (szerintem kevered az UT3-mal)
  • EmThor
    ps3 159.990.- alapgép + motorstorm + resistane + kontorller -> ha ebből levonjuk a játékok és a 2. kontroller árát kijösz 112 ezer környékére, ha jól számoltam, ennyit erről
  • DarkSector
    Test Drive Unlimited asszem van Unreal 3 lesz....Crysis csak Pc-re és a többi meg szar....
  • baggins
    Olyen, mintha PS2 verzió lenne. Semmivel sem szebb a Tekken 5-nél. Én személy szerint eddig mindent megvettem a Store-ról, semmit nem bántam meg, de legjobban a Blast Factornak örülök.
  • qper
    Ahoy!

Ha este bekapcsolom a gépet dobok mailt :)
  • qper
    Linux alatt lehet DivX filmeket lejátszani PS3-on?
  • tibitoth
    szevasztok mindenkik. akad vki aki kuldene nekem a ps3 mailt? relativ uj ps3 tulaj vaok de meg csak 1 haveromnak van ps3 es szeretnem kiboviteni a friend listamat. magamrol: 3d graf foglalkozm, kulfoldon dolgozgatok, akit erdekelnek a jo jatekok, gran turizmo fan v akar jatekfejleszto is nyugodtan irjon. koszonom. ID:iib
  • partizan182
    Diplomás bérniggerként dolgozó kollégáimmal együtt köszönjük témában tett észrevételeidet. :)
  • HAF Rigel
    Minden ügyfélszolgálatos , és garanciális ügyekkel foglalkozó embernek a tiszteletem , Boltvezetőként is tapasztalom ,hogy elsőnek anyáznak az emberek , meg sem várják mit mondasz , csak nekedesnek mit maci a málnásnak még ha te csak egy munkatárs vagy és pl garit nem is te döntöd el hanem a nagykerben a mindenható garisember.
  • Jimanszky
    Ja igen...talán ma kiderül,hogy kapok e LCD tv-t.szorítsatok!!!:D
  • Jimanszky
    További kellemes napot!!Engem várnak a plazmák:@.Este leszek,akit érdekel:))).Üdv Kollégák!!!
  • XuChi
    Hihi egy cipőben járunk csak én garanciális ügyeket intézek egy számtekboltban és szervízes vagyok. De jó is itt rohadni a kazán szerver melett.
  • Jimanszky
    mondjuk nem küld el,de nagyon sok probléma van vele,főleg h a kijelzőket gyártó cég a selejteket adja...na mindegy.de amúgy tényleg jó termékek a Philipsek!!!tapasztalom.szvsz!
  • partizan182
    Asszed? Ügyfélpanaszokat kezelek egy nagy kereskedelmi banknál. Csodás élmény. Legalább a plazma nem küld el a K*rva anyádba ha azt merészeled neki mondani, hogy esetleg el kellett volna olvasnia amit aláír. :)
  • Jimanszky
    de jó egyeseknek!!!:))))én meg szakadatlanul javítom a plazmáka ezen a héten a munkatársaimmal.rohadt plazma!!!!!@
  • partizan182
    Szerintem simán érdemes kivárni az őszt.

Egyrészt most PS3-ra még nem nagyon van játék, a boxok meg instabilak.
    De ha minden igaz ősszel jön az újratervezett (és remélhetőleg olcsóbb) box, a Ps3 árcsökkenés (én még mindig reménykedek benne, bár valószínű feleslegesen), egy tonna jó game mindkét systemre.

Felesleges elkapkodni, most úgy is mindenki napozik akinek esze van (akinek meg nincs, az bent rohad az irodában és hülyeségeket ír a fórumokba - pl én)
  • Foxhound1980
    Lehet Visa Electronnal is az USA Store-ban.
  • Jimanszky
    örülünk,hogy egy újabb kollégát köszönthetünk személyedben;)))
  • Jimanszky
    én Samsung 931BW-n tolom és meg vagyok elégedve/elégedett:)))/
  • Jimanszky
    nem nagyon tudok angolul:p.szerintem jön majd a Crysis Ps3-ra is;)))szvsz!!!!!
  • XuChi
    Hát én megrögzött boxos vagyok. Már vettem is 3 játékot hozzá meg vga kábelt hogy még erösebb legyen a késztetés hogy xbox360-at kell vennem. De most hogy olvasom a ps3 adotságait és az x hibáit (szar konstrukció, pénz lehúzás) igy eldöntöttem. NEM KELL AZ XBOX360. Inkább fizetek többet de legyen egy szórakoztató centerm.

Ps3: Blueray, 60GB HDD, ingyen multi (bár még kiforratlan), és megbízható konstrukció. Amugy meg nálam minden sony de ez lényegtelen.

Xbox360: Jó sok játék, live, Halo 3 (bühühü), FABLE 2 (Még nagyobb BRÜHÜHÜÜÜÜ), Forza 2 magyarul (sóhaj:D) stb stb.

De nem akarok attól parázni mikor is döglik be a kicsike és várhatok hetekig mire újra tudok nyomulni (nem vok kocka de ha vettem valamit akkor az élvezni is akarom nem pedig 1* 2* 3* kicseréltetni és várni továbra is hogy mikor döglik be megint).

Ennyi. Most újra a sony-sok táborát fogom erősiteni amint meg tudom venni a gépet.
  • partizan182
    Egy szóval sem mondtam, hogy nem kapsz értéket a pénzedért ha ps3-mat veszel. De ugyanaz a játék, ugyanolyan minőségben (AA-val) egy 1,67x kevesebbe kerülő rendszeren is játszható.

Én ugyan nem esküdözöm semmire, van 360, wii, Ds, ps3-at is venni fogok.
    Igen, szar techgeek vagyok.
  • HAF Rigel
    A USB kábelt kapsz a géphez , nem kell hozzá venni, sőt frissités után kéri dugd is rá.
    HDMI kábelt viszont tényleg kell hozzá venni , ami 3500 tól már kapható.

Az áras okfejtéseddel meg azért nem értek egyet , mert azért a 70 ezer külöbségért kapsz. 3 szor nagyobb vincsit meg egy egy blueray lejátszót , amit ha boxhoz akarnál venni nem 70 ezer lenne.
    Ha nem lennének külöbségek és úgy lenne 70 ezerrel több akkor igazat adnék neked , de igy kapok valamit a plussz pénzemért.
    Aki konzolt vesz eldönti .
    Csak konzol kell + warez veszi a boxot .
    Akinek több kell mint egy konzol , egy szorakoztató center az veszi a Ps3.

Meg persze a fanatikusok aki amúgy is azt veszik amelyik oldalra "felesküdtek" .
  • partizan182
    Hát az ilyen házibarkács szintű dolog, az egyik analóg kart helyettesíti, gyak. használhatatlan (max a mókafaktor lehet benne).
  • Since
    Miért lenne csúnya? :-)
  • XuChi
    És te mien monitoron tolod mert én egy samsung 206BW-t néztem ki magamnak.

Támogatja a hdcp-t és van rajta dvi-is.

20" wide 1680*1050

Remélem ezen nem lessz csunya a képe :D.
  • Attila8805
    Bár + pénz.
  • Attila8805
    "Láttam a videókban hogy érzékelös a kontroller. Na ez nagy előre lépés az x-hez képest. Nagyon tetszik. Csak legyen is olyan játék ami ki is használja az adotságait."
    Xbox nál is van mozgás érzékelő.
  • HAF Rigel
    Én mediumban játszom , és az irányitáshoz a két joy kart használom, régen is így játszottam a F1 06 vagy a GT részeket.
    Mediumban egy kicsit gyorsabbak igy nem érzed azt hogy 500 méterrel a kanyar elött fékezne az elötted lévő autó. Viszont még igy is előfordul hogy belecsúszok valakibe, mert máshogy veszek egy kanyart, ez inkább a lekörözendőknél gáz , mert megprobálnak kitérni, de volt olyan hogy pont oda kapta el a kormányt ahol én előztem volna.
    Szerintem viszont kezd a carrier modot mediumban , mert ha meglesz a tapasztalatod a auto kezelésében , nagyon könnyen fogsz nyerni és a VB vége felé már unalmas lesz a fél körrel való nyerés.
  • Since
    Most ezen nem kell öszeveszni.
  • NEXUS6
    Azért írtam az 576-ot mert úgy tudom ott mind az X-et mind a PS3-at hivatalos áron árulják (ez a szürkeimporthoz is jó alap, figyelembe véve ugye, hogy ehhez képest minnél alacsonyabb árat látsz, annál nagyobb kockázatot válalsz valamiben).

És igazad van, vannak kiegek, amiket PS3-nál is muszály megvenni, de ezeket az X-nél sem kértem, hogy add hozzá.

Szal a rend kedvéért:
    Xbox 360 Premium az kereken 100 e Ft (Direkt írtam a prémiumot azért!)
    PS3 az meg ~165 e Ft

Szal felsős tananyaggal bővítve ez százalékosan 1,65X.
  • qper
    Dombornyomott kártyával lehet csak online vásárolni, Visa Electronnal nem.

Csináltass egy Eurocard/Mastercardot, vagy Amexet.

• qper
    mennyibe kerül GTHD-ben egy kocsi letöltése? vagy ez hogy van? azt látom hogy a progi free, de nem gondolom hogy a Sony átment volna karitatív szervezetbe :)
  • EmThor
    fizettem bankkártyával, azt írta kártya típusára hogy visa (még mindig otp junior max :/ )

szal:
    bepróbálnék egy store vásárlást, de

1. visa gondolom csak USA-ból jó, UK store-ból nem ?!
    2. tekken dark res-nek milyen a grafikája? mert hogy psp átirat... megvette vki, megéri? vagy valami mást?! THX
  • Noitulover
    lol az vicces lenne , nem mintha open gl nem lenne képes "DX10" es "effectekre" (RSX ből simán kilehetne elöbb-utobb szedni ilyen vizuálokat)

na de milett a inkább gémekről irogassunk témárol , megint ejtettük és indult a kinek a xara büdösebb téma a La ps3-xbox módira (igazán elkéne ide már egy "házi gazda" aki írna egy Faq-t hogy ne kelljen 20szorra ugyanazokat leírni minde egyes alkalommal mikor valaki készül beruházni a gépezetbe , de nem képes a témában keresni (a mínősítés nem szándékos :D)

No de a MGS4 gameplay HD angol felíratokkal van , újabb észrevételek ,vélemények ?
  • qper
    ahogy leírtam, igen
  • EmThor
    de ilyenem is lehetne már :D

• EmThor
  • Jimanszky
    szia!
    egyébként az se hülyeség,hogy addig tolod a Ps2-es játékokat,mert állítólag nagyon szépen felskálázza,de sajnos még nem mindegyiket tudja:(van egy lista,hogy mely játékokat tudja lejátszani a Ps3.egeret billt ámogat,de csak a menünél és Linux-nál.sajna játékok még nem.a kormányt nem tudom.nekem Logitech Formula FX kormányom van,de azt a GTHD simán felismerte!!!online-ról nem tudom mi van,mert nem multizok.majd egyszer:)))nyugodj meg,a Ps3-nak kitűnő a konstrukciója,nem fog elfüstölni egyhamar!!;))én is monitoron használom,amíg nem veszek HD tv-t.HDMI-DVI kábellel kellösszekötni.szerintem nem bánod meg,ha Ps3-at veszel.állítólag a Crysis is jön majd Ps3-ra.
  • Since
    Ha jól értem akkor easyben nyomod...