89387
PlayStation3
-
qper #14693 Regisztráltam a PS Store-on, de nem írták hogy kapok James Bond déjvéjdét :( -
Noitulover #14692 Ac-ra nincs rágerjedva más rajtam kívűl vagy csak messze még a november ? -
#14691 Mozgalmas lesz az ősz! -
Jimanszky #14690 az egy nagyon jó játék lesz!!!nekem legalábbis tetszik! -
#14689 A Dirt is valamikorra szeptemberre van kiirva. -
Sund #14688 szeptember???? Szerinted direkt csinálták a rohadékok, jól bekészültem, hogy halálra játszom magam nyári szünetben, erre sulikezdésre rakják. pff.... legalább egy héttel előtte lett volna. -
Jimanszky #14687 ez a rész tök jó,mert van egy olyan,hogy belső nézet és látszik az egész műszerfal és kajak leköveti a kormány a kormányom mozgását.nagyon állat!!!:))) -
#14686 Nekem a need sorozatból a Hot pursuit 2. tetszett a legjobban! -
Jimanszky #14685 NFS3-at szedtem le;)) -
Jimanszky #14684 azért nem jön sztem most gamma,mert a Sony rendes és megvárja amíg összegyűjtenek legtöbben egy Hd tv-t;))) -
Jimanszky #14683 Dirt-öt megszereztem PC-re.csak kár,hogy nem lehet kormánnyal menni,se joy-jal,csak billel.azzal meg nem tudok,nagyon uuutááálom!!!!ezért Rallymasters-ezek:)))ismeri valaki?meg leszedtem az MFS3-hot pursuit-et.fúú de nehéz:)) -
#14682 HS két héttel előbb jön elvileg!
HS szeptember 7.
Lair szeptember 20. -
Jimanszky #14681 eltűntél msn-ről he.látom nagyon kivagy.hát ez van..tudtuk,hogy ez lesz:((én elvagyok azért,akár a demókkal is. -
Sund #14680 jah, én is ki vagyok már égve rohadtul. már-már majdnem megvettem egy Genjit kínomban, de aztán kiszaladtam a boltból. most akkor mi jön előbb? HS vagy Lair? -
Foxhound1980 #14679 Fak! :)
Dirt mikor jön elméletileg? -
#14678 A LBP-re is írták, hogy nemsokára bétateszt állapotban lesz, a Killzone-t Trenton 2008 elejére ígérte, meg hasonló dolgok elhangzottak mostanában.
De azért közben jöhetne már a DiRT meg a Lair, mert ha nem akkor én is további 4 betűs szavakat fogok mondani!;) -
qper #14677 tényleg:
az F1-et nem lehet Sixaxis-szal kormányozni? (mármint úgy hogy a mozgatást érzékelve kanyarodik jobbra-balra?) -
qper #14676 én is remélem hogy nincs semmi baja. tisztességesnek tűnt a srác is, de azér van egy 576-os számla+garilevél, azért ezek hiánya nélkül nem vettem volna meg.
a karc meg sajnos van :( nem lehet a tetőzetet cserélni esetleg valahogy ? :)
ha írnák a sonynak egy levelet hogy rázuhant egy cserepes muskátli kicserélnék vagy csak válaszolnának hogy így bírtam járni? -
qper #14675 Köszönöm a gratokat, egyenlőre ismerkedési fázisban vagyunk a masinával :):)
-
Jimanszky #14674 kollégák!
olvastam valahol,hogy lesz ősszel is valami bemutató jellegű konferencia,ahol a Sony is ott lesz.meg olyat is olvastam,hogy nem lőtték el az összes puskaport az e3-on,meg,hogy olyan bejelentések lesznek,hogy leesik az álunk.de bazz,nem tudom már hol olvastam:@ -
#14673 Tegnap hosszú idő óta először próbálkoztam online menni, de az EU szerver nem igazán működött. Az ausztrállal is próbálkoztam, de ott nagyon gyenge volt a kapcsolat. -
#14672 Köszi!
Látom készülsz a Metal Gear 4-re. :D -
Jimanszky #14671 talán megkapom az ajándék BD filmet,ami járna nekem!!!hallottam valakitől,hogy reklamált Ps Hungary-nál,és utólag megküldték neki.küldtek egy táblázatot,hogy töltsem ki az adataimmal.kitöltöttem és visszaküldtem.kíváncsi leszek mi fog történni!! -
Sund #14670 ehe:) üdv a klubban! Jó döntés volt. 100-ért meg különösen. Bannolni nem fognak azért mert mondjuk 4-féle accountot használsz. (US, UK, JPN, HUN)
De a filmet oda küldik, ahová az első master accountot regisztrálta az előző tulaja (már ha regisztrálta) -
Foxhound1980 #14669 Motorstormot tolod mostanában? Én kissé hanyagoltam az utóbbi idöben. -
#14668 Hát így működik ez az élet!;)))
Gratula a géphez!!!
Jó vétel volt! -
Foxhound1980 #14667 Természetesen. New User, UK acc. -
#14666 Ha már regisztráltam usa storera, van lehetőség az angolra is reggelni? -
Jimanszky #14665 gratulálok!!!te is kolléga lettél!!!!jó vétel volt nagyon!!!reméljük nincs semmi baja a gépnek a karcon kívül!!inkább ide írok,mint gamer-re,mert ez az "otthonom",de vedd úgy,hogy ott is gratuláltam;))) -
#14664 Ezt most mé linkelted nekem? -
Foxhound1980 #14663 És mellesleg gratula a géphez és jó szórkozást! ;) -
Foxhound1980 #14662 BD filmet arra a cimre küldenek ki ahova a gép bekapcsolás után az első accountot létrehoztad a Storehoz. PSN-t meg úgy használod ahogy jól esik, nekem az alapom UK, ezzel vannak fennt barátok de van USA is a Store cuccok miatt. Elvetemült versenyzők még JPN acc-ot is csinálnak. Magyar cimmel nem müködik a Store, azt szvsz kár csinálni. -
qper #14661 Bájdövéj lédisz end dzsentlömen.
Ma megkötöttem életem biznicét, és hála Égnek nem kell attól félnem hogy a melegben elolvad a Boxom, ugyanis sikerült vennem egy PS3-at garival HDMI kábellel és egy Formula one progival 100.000 Ft-ért. Garilevéllel miegymással. Szóval madaart lehetne fogatni velem.
Egy baja van (baj ez egyáltalán?) hogy a srác állítva használta és bizony néha hozzáért a tető a bútorhoz, úgyhogy két 2 cm-es helyen lehet látni egy kis karcolt részt (ha a nap úgy esik rá, egyébként nem látszik ez sem, és gyönyörű a baby)
Először is egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen papírral tudok regisztrálni a JB filmért (nem olyan fontos, lehet benne sem leszek az első 500.000-ba, de próba szerencse). Én nem nagyon találtam semmilyen infót, a srác megesküdött rá hogy ő sem találkozott ilyennel a dép dobozában. Szóval mi is kellene pontosab hozzá?
Leírnáztok miként tudom itthonról használni a PSNetworkot hogy ne bannoljanak?
-
qper #14660 Akkor ha félreértetted sorry, valószínűleg rosszul fogalmaztam, nem gondolnám azt, hogy aki PS3-at vesz az burzsuj, sőt :)
A vérpistikre gondoltam akiknek anyu apu megveszi a gépet és utána feljönnek a fórumra fröcsögni egy egészségeset hogy milyen csóró már az aki X*et vesz.
Nem vagytok burzsujok, csak én fogalmazok néha elég körülméynesen :D -
#14659 ez hülyeség, a pc-t jó esetben én magam rakom össze és úgy legózok vele, ahogy akarok (csak ennyit pc vonatkozásban a hűtésre) -
#14658 És még egy kis demonstráció:
X360
PS3
-
#14657 OK! Szólok ha Live-on vagyok! :)
-
#14656 Konkrétan melyik gyártó, melyik típusára gondolsz PC ügyben. Az utóbbi pár évben csak márkás, igaz használt PC-im voltak (HP, IBM) és azok tök jó hűtéssel rendelkeztek és emellett még csendesek is voltak. Ezek persze újonnan horribilis árban vannak. Persze lehet tecsó PC-t is venni és ott lehet hogy találkozol zajjal és túlmelegedéssel, hardverhibával. Szal szerintem az nem érv, hogy az X nem is olyan szar, mert van még hasonlóan szar másban is. És azért a legtöbb ember nem azért vesz konzolt, hogy agyontunningolja, hanem hogy élvezze azt, hogy egy játék elindításához nem kell elötte egy napot bütykölni a gépet.
Egyrészt teljesen egyetértek a warezolással, mert hogy a magyar fizetések messze nincsenek olyan közel a "nyugati" fizetésekhez, mint amilyen közel az árak viszont ott vannak. És ráadásul kapja be a legtöbb kiadó, amilyen nulla gámákat kiadnak, amiről csak megvétel után derül ki, hogy nem is érdemes végig vinni, mert ráadásul a demo meg olyan vacak, hogy abból nem derül ki semmi.
Másrészt ezek az infók azért beszerezhetők, hacsak nem az a mániája az embernek, hogy elsőkézből, már a kiadást megelőzően kiszivárgott fekete anyagokból ezt megkapja.
Monnyuk, szerintem felejtsd el, hogy azokat a gámákat amiket eddig nem találtál érdemesnek arra, hogy végig vigyed, azokat valaha is végig viszed!;))) Lesz itt még rengeteg játék, amik ha másra nem is jók arra igen hogy alaposabban kipróbáld őket.
És van olyan érzésem, hogy előbb utóbb te is fogsz olyan játékot találni, amit csak online érdemes játszani;))) -
-
#14654 Ha azt nézzük, veszel egy pc-t egybe aminek még az oldalát sem veheted le mert ugrott a gari, ilyen melegben hogy hütöd jobban? Mert tuti hogy az is melegedni fog...jobb esetben leáll. Tehát vagy visszaviszed hogy modolják, vagy te sajátmagad teszel bele egy nagyobb ventit. Ha már ugy is ugrott a gari, modolod.
Egy középmagas kategoriás Pc 160 ezer. Ennyit kiadunk és még tunningolni kell?! Miért is olyan könnyü levenni az oldalukat?...Ez szinte már természetes
Persze hogy mind warez progi hiszen üzleti árában nem is tudnék megvenni ennyit. Ez a játék végig vivés miért is olyan fontos? De az elöbb leirtam hogy van olyan, söt több amit nem vittem végig éppenhogy csak belenéztem, és majd késöbb (nem holnap vagy 5 nap mulva, hanem amikor van kedvem) jáccsok vele. Végülis ez nem verseny hogy ki viszi végig hamarabb a gamát. Ez csak és kizárolag kedv kérdése legalábbis nálam.
A gémek megszerzése elött pedig tájékozodom hogy érdemes e. Igy nem szereztem be pl. a Tenchu Z-t mert ugy irták többen is hogy gagyi.
Ezen a live vagy személyes jáccsáson nem érdemes vitatkozni merthogy ki mit szeret. Ez nem kisebbség vagy maradiság vagy lustasá (lustaság átmenni a haverhoz) kérdés...!