89387
PlayStation3
-
#14653 Na igen, ez ütni fog Remélem figyeltétek hogy a Cell-ről mit mondott az egyik fejlesztő?? (Real Time többszáz akció,minden dinamikus napfény hullámzás,robbanások,fizika) Amire ugye kitalálták a Cell Broadband Engine-t -
#14652 Lair -
Noitulover #14651 * a járulékos ráfodítások nélkül persze -
Noitulover #14650 ha egy szóval kellene jellemezni a boxot ami nem Sz betűvel kezdődik XD akkor az az olcsó lenne , minden értelemben XD -
#14649 Én inkább a vásárlókon való spórolásnak hívnám.
Ha megnézed, hogy milyen gyártástechnológiával csinálják a Boxot, akkor láthatod, hogy PS3-hoz hasonló komoly hűtés mellé, az az alaplap, abba a dobozba nem fért volna bele a kilógó combos alkatrészek miatt. És akkor a tápegység még mindíg hol van? Kinn a szabadban a jólevegőn!
A Boxot is meg lehetne csinálni úgy ahogy a PS3-at, de akkor mit gondolsz mennyi lenne az ára, vagy mennyit bukna rajta a M$? És abban az árkategóriában pl. az a francos HD-DVD lejátszó már nem is igazán számítana.
Az M$ gyorsan és olcsón akarta megúszni a dolgot, a gyors összejött az olcsó már semmiképp. -
#14648 Azért tényleg elég gáz 85-öt kiadni egy konzolért, úgy hogy azt mondják fél évig sem bírja. Hmmm....
Akkor volt nekem is Ps-re 1 éven belül 36 gémem, amikor warezoltam, szal ugye van egy tippem. De ha tényleg majdnem mindet végig vittedd, akkor csak a szószpark wow-os részére tudnék gondolni: te vagy az az ember, akinek nincs élete;))) De ha belegondolok ennyi akár most is lehetne ha a fájtnájttól kezdve a gumikacsásig mindent lewarezoltam volna, de valszeg akkor is azzal a 2-3 játékkal játszanék, amivel most is. Amúgy nem mindenki ugyan azt tartja uncsinak, szal a cserélgetésnek van értelme, pláne hogy azért az ember ízlése is változik azért, és rákaphat egy-egy új műfajra.
Lehet nyafogni a köv gen video lemez formátumokkal, de éppen olyan topikban állsz, ahol mindenkinek megvan a kis köv gen lejáccására alkalmas gépe és szépen veszegeti, vagy tervezi veszegetni a lemezeket. Szal ez itt nem aktuális.
Az hogy a XXI. században nem érdekel az online játék, hát erre mit mondjak? Érdemes elgondolkodni, hogy nem-e a kisebbséghez tartozol. Persze ha amúgy sem egyedül játszol akkor megértem miért. Más nem hívja át a haverját, hanem küld neki egy meszidzset, hogy akkor JÁTÉK és játszanak, ennyi csak a különbség, ezt azért már a teknika biztosíccsa manapság, és ehhez nem kell semmi ideológia, max lustaság. -
#14647 Igen de ha azt nézed hogy a ps3 tetejébe mekkor venti van:D
Ez egyértelműen tervezési hiba -
#14646 Háát ekkor van az, mikor nem a grafika a fontos... -
Jinchuu #14645 Az csak akkor van ha bekapcsolod a connect24-et, ami folyamatosan nézi a netet frissítések után, kikapcsolt állapotban is, de mivel ilyenkor nem mennek a ventik a hálózati cuccos meg túlságosan melegszik ezért meghal a gép, ez inkább fw hiba, amit javítanak is majd. -
#14644 Hát ez az, a Cell meg az RSX is 90nm-es és mégsem hal be a PS3 mint a box. Ha átállnak 65nm-re, de ugyan úgy alulméretezik a hűtést és még esetleg a tápegységet is beteszik a dobozba, akkor megint ott vannak.
De lehet más baj is, mint pl a Wii-nél, annál valami hálózati csip süti meg a gpu-t. -
#14643 Hát,...de viszont lehet ennél derül ki, mit tud a Ps3...
Tényleg jo graf lesz! Má mingyá öldökölnétek...egy kis gnú pörkölt, zebrával töltött tigrisbecsinált,...:)
Ez amolyan állatvédök, promo gém lesz. :)
-
#14642 Ez akkor eléggé nyomi játék lesz....
Inkább veszek egy tamagocsit.... -
#14641 Nem nem! Csak megfigyelök leszünk. Semmi puffogtatás! National Geographic féle "dokumentum" jáccsás. Be mászod autozod a környéket, fotókat készitesz az állatyárol, azt beküldöd a valahova, esetleg albumot készitesz, max altatólövedéket lösz ha lösz.
Ennyi a játék. De amugy szép. :)
-
#14640 Én nem tudok semmi biztossat, de gondolom akkor van értelme a játéknak, ha vadászhatunk is benne.... -
#14639 Nemtudom, Ewergo azt írta fényképezni, autókázni stb. A legjobb az lenne ha mi lennénk vmelyik ragadozó állattal és lekellene vadászni szerencsétlen gazellákat :) -
Foxhound1980 #14638 Jah! :)) muszály volt. De az a gondom, hogy én ide még több éve leregizem a Foxhound (mhol ez van) nicket és nem tudok róla belépni, azért csináltam olyan 1 éve a 1980-as végüt. Jelszóemlékeztetőt meg nem tudom használni mert már az emilrte sem emlékeszem amire csináltam...:S Na mindegy majd valami adminnak irok hátha tud segiteni. -
#14637 Váltottunk logo-t....:D -
Foxhound1980 #14636 Jövő heti FW update infók! Fincsi! (már ha igaz)
KATT -
#14635 Hellgate-től hányni tudnék...mert egy kalab sz. lett belőle...szerintem...
Starcraft2 rétegjáték, amit max a statégák tudnak értékelni....
Au U3-al meg egyetértek...de nem arra gondoltam, hogy igazi-e a multi vagy nem...Ha konzolra is van, akkor már nem exclusive....
Csak a Crysis-ra tudnám azt mondani, hogy hosszú idő után az egyetlen több ember által emészthető exclusive játék pc-re....
Ha van még cím, akkor érdekelne...de én nem találtam egyet sem....
Ezért jobb egy konzol..... -
#14634 KB.... -
Noitulover #14633 addig tartsd benyomva amíg nem pittyeg párszor , nálam néha atv is bemondja az unalmast azt nem is vesz semmi jelet hdmi-n keresztül (pl ha véletlen av csatikat váltogatom) de ha ki és ujra be kapcsolom a tv-t akkor múködni fog legalábbis nálam -
#14632 Vadászni....talán nem? -
oishi #14631 MEGVAN!!! Ki kellett kapcsolni a projektort,majd vissza így jó lett KÖSZI! -
#14630 Azt tegyük hozzá hogy a Crysis még meg sem jelent. (Szeptember 14) Addigra jön pár stuff a ps3 ra is.
-
oishi #14629 Ezt kb 23x csináltam és semmi! -
#14628 Konzolokat egymás ellen hasonlítottam mert Pc-n nekem a multi game a fontos azt meg konzol nem tudja adni ahogy szeretném.
Engem konzolon inkább a verekedős stuffok Mk-DOA ill. a rpgk, Resik, MGS és hasonló játékok érdekelnek tehát nálam csak vagy van mert nem lehet konzolon sem Fear Combatozni vagy egy kis CNC3, Mark Of Chaos, Wh40k tolni warcraft3-at pedig pláne nem pedig azzal játszok most legtöbbet..
SC2 miatt meg amúgyis fent kell tartani egy szinten a gépet(amivel most amúgy sincs gond) tehát akkor máris nem jön ki annyira jó áron a szappantartó(X360) pláne amíg ennyire rossz. PS3 tetszene ha lenne legalább 5 nagyonjó játék ami érdekel is engem de még egyet sem tudok mondani ami mostanában kijön. Szóval ezért mondom hogy számomra egyáltalán nem rózsás a nextgen konzol jelenleg. (Majd jól lefagyasztom magam mint Cartman XD)
"Egyetlen egy saját és jó játék van PC-re a Crysis"
+Hellgate London
+Starcraft2
+UT3 multiban is csak itt az igazi
+ azért elég sok multiplatform játék is kijön ami érdekel és Fps-Rts még mindig jobb itt.
Ez persze nagyrészt az én problémám de ha valakinek egyszerűen az Fps-Rts-Rpg-Fight a kedvenc műfaja annak azért mégse olyan egyszerű választania. -
#14627 Bekapcsoláskor 3 sec ig nyomod a bekapcsgombot akkor alapra áll.. -
oishi #14626 Helló! Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom beállítani a Ps-t,hogy HDMI kábelen adja a képet. Display settings/Video output settings/Hdmi/X aztán semmi! A restore default settings-el visszalehet alapállapotra tenni a gépet? HELP! Please!!!!! -
#14625 Akkor ezért nem találom az usa-n! -
tyrant71 #14624 UK -
#14623 melyik storerol szedtétek le a darkness demot?
-
#14622 Az jó lesz :), köszi -
#14621 Egyszerű a képlet: Ezekben a "jó" kis meleg időkben kint 38-40 fok, bent 28-30 (besötétitett szobában) Számoltatom a foldingot. Nemtudom milyen meleg lehetett a gép munka közben mert ha 28-30 fokos a benti levegő akkor nagyon nem tudott frisset berántani magához,ezzel szemben napi 8 órát simán ment a rendszer. Ha rosszúl lenne összerakva garantáltan behalt volna már,főleg ha csak arra gondolok hogy a folding elég jól megdolgoztatja a hardvert. Egy szó mint száz, ha van boxod szereltess bele vizhűtést,hosszú távon megéri vagy parázz azon mikor adja be a kulcsot. A 65nm es változat már okosabb lesz, de erre sincs garancia, lásd PC fronton 65nm Core 2 bent a PC-mben alapban 45-50 fokos,terhelésnél 65. Ennyi erővel ez is behalhatna mégsem teszi. Ha nem tervezik át a hűtési illetve gyártási műveleteket akkor keresztet vethettek a 65nm-es falcon-ra is. Lehet megköveztek érte de én gondolkodtam egy vizes boxon,a simát semmi esetre sem fogom venni,túl nagy a rizikó a 80-100 ezer forintos berendezésnél mégha tele is van játékkal a platform. Uff szóltam... -
#14620 Ez korrekt!
Viszont az X360=Pc, ugye csak viccböl mondtad vagy topic felhozónak?! :)
Afrika: nézelödni, fotozgatni, autozni, ámulni,... -
#14619 Heló Srácok!
Tetszik itt nekem egy játék de még csak 2 vidó van róla, az Afrika. Nem tudjátok hogy mit kell majd ebben a játékban csinálni, nincs róla vmi info? -
#14618 Pffff -
#14617 Egy tipp...
Jah és ha valaki egy jó és működő x360-at szeretne, az vegyen egy jó PC-t....
Szinte minden jobb x360-as játék megvan vagy meglesz PC-re....
-
#14616 Ha visszaolvasol, akkor talán választ találsz...De röviden összefoglalva kb annyi, hogy többször megjegyeztem, hogy várok, hogy megjelenjenek a kedvenc játékaim...többek között a Devil May Cry 4, Resident Evil 5, Silent Hill 5...stb...
Kb fél évet mondtam 1-2 hónapja, akkor ez kb decemberre tehető....
És azért nem veszek addig, mert addig még csökkeni fog a gép ára...:D
Meg nekem TV is kell, ami addigra megintcsak összejöhet....
Szóval december környékén legkorábban, de attól tartok, hogy a játékok 2008 elejére várhatóak legkorábban....
Addig a PC-men élősködök majd...:D -
#14615 Ez nem ügyesség kérdése!
Demok, forum tapasztalatok, leirások alapján választottam, szereztem be a gémeket. De biztos hogy másnak még több játékja van... Van olyan amiket még nem toltam végig...majd sorra kerülnek azok is.
Hát igen Xboxon nem feltétlenül kell gazdálkodni okosan a programokkal...van böven! :)
Bocsi!!
-
#14614 Ja igen és ennek mikor jön el az ideje?
Ha így halasz hamarabb lesz nekem ps3-mam mine neked:D