89387
PlayStation3
  • Noitulover
    Na még egyszer hát...
  • Noitulover
    Ha jobban meggondolom lehet hogy igazad van és velem van a baj, másnak fel se tünhett XD

hát ...

• EmThor
    thx
  • DarkSector
    Nem vagy homofób ........ inkább langyos....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs ne vedd komolyan, csak ezt nem hagyhattam ki...:D
  • Noitulover
    kész , nem találok szavakat amely rendhagyó módón jellemezné ezen szoftver mestermunkát

abszolut le a kalappal

egy kis apróság :
    (nevezzenek homofobnak , de cső buzis ra sikerült az a földön kúszás meg aza leteperés XD)

egyébként, tippek hogy mik voltak azok a madár szerű dolgok ? (hogy végre játékról beszéljünk :D)
  • tyrant71
    macskámnak friends van vacsorára

• DarkSector
    Jah ez az álcázós ruha dolog foglalkoztatott engem, mikor legelőször megtudtam, a grafikán nem csodálkozom, mert tudtam, hogy mindenképpen kimagasló lesz...
    De ez az álcázás kibasszottul király lett.....Ez szerintem a lopakodós játékokban egy mérföldkövet jelent, és a MGS4 a legjobb lopakodós játék a világon jelenleg....
    Az egyetlen nagy probléma azzal van, hogy Kojima vissza fog vonulni....
  • Noitulover
    *köhög* Guillotine Throw *köhög* (ugrás az ellen felé és háromszög+kocka , elvileg megkell hogy legyen már a scroll hozzá)
  • DarkSector
    Metal Gear hozza a minőséget!!!!!!!!
  • qper

ez a Kojimaegy egy Isten!

a multiplatformitásról sokat elárul hogy Snake a Mark II-t Sixaxisszal irányítja...
  • qper
    közben kezdem megszokni a dolgot én is, főleg úgy hogy az alsó ravaszokon van a gáz/fék. Így már jobb.

Mozgásérzévelővel suta vagyok, és még nem találtam olyan megoldást ami ne lenne kényelmetlen :)
  • Sund
    Ez volt már? MGS gameplay.
  • cloud.strife
    Háát érdekes, igaz én elég nagy autós gamma fan vagyok, de az irányítással sosem volt gondom az F1-el, Driving aids nélkül is kiválóan irányítható, csak meg kell szokni, mint minden autós gamma irányítását.

Aztán kipróbáltam a mozgásérzékelős irányítást, 2 menet után már folyamatosan első helyen tudtam irányítani a verdát..... nemhiszem, hogy extrazseni lennék....... szvsz próbálgatni kell és menni fog. Azóta is így nyomom at F1-et!!! :)
  • cloud.strife
    Ez azért elég nagy köcsögség, mi az, hogy egy konzolt át kell "programozni" hogy jobban hűccsön????? :)
  • Papesz
    David Reeves adott egy interjút, mi meg kitárgyaltuk. Erről szól az utóbbi két oldal. Ha ez nem kötődik a PS3-hoz, akkor semmi. De igazad van, beszélhetnénk akár az időjárásról is. Annak lenne értelme ebben a topicban?
  • EmThor
    hát ennek az utóbbi pár száz hozzászólásnak valóban nem sok értelme volt, max nagyon ráértek...
  • Sund
    hiba többször, rövid időn belül, értékelni a helyzetet.
  • EmThor
    köszi, próbáltam a lándzsával, de kaptam mosta a tippet, hogy 3szög-et nyomva tartva kell speckó attack-al leverni őket ^_^
  • baggins
    Ehhh, ennek tényleg nincs értelme. Úgyis mindenkinek más a véleménye, és erről meggyőzni nem lehet az ellentábort.

Thor: nem volt itt szó számszerű adatokról, annyi a lényege, hogy egy ember olyat mondott, amit lehet, hogy nem kellett volna. Egyébként próbáld meg a motorosokat úgy likvidálni, hogy félregurulsz előlük, aztán azonnal ütni kezded őket (hosszabb fegyver előny). ;)

Papesz: felesleges ezen rágódni, minden ember más. Én értem, hogy mit akarsz mondani, és azt is tudom, hogy semmi rosszindulat nincs benne.

Na ezt jól megaszontam...
  • Papesz
    Akkor viszont bizonyára a barátom vagy. Mint ahogy partizan182, meg még mindazok az elvetemültek, akik tényszerűen, elfogultság nélkül írnak ide. Mi mindannyian összebeszéltünk és hazudunk is. Hiába mondod, hogy nem vagy X-es, az vagy és kész. Menj vissza az igzbogz topicba/homokozóba, kinek hogy tetszik.
  • EmThor
    de mit izgat itt mindenkit, hogy miből mennyit adtak el? mindenki PR szakember, vagy gazdasági elemző? képmutatás ez a javából és álokoskodás...

szóval: ninja gaiden sigma-ban jönnek ezek a motoros arcok és csak chi power-el (életerő alatt a 2 kis láng-ot felhasználva) tudom leütni őket a motorról, de hát ez ugye fogy. próbáltam hogy ha mellém érnek felugrok oszt háromszög, de nem akar menni úgy. valami tipp? köszi
  • baggins
    Ha figyelnél, láthatnád, hogy nem X-esek vitatkoznak PS-esekkel, hanem elfogult emberek elfogulatlanokkal. Egyébként abban, hogy jobb lenne inkább játékokkal foglalkozni, tökéletesen igazad van, sztem is meddő ez a sok vita. Annak ellenére, hogy én személy szerint ezután a nyilatkozat után simán meneszteném az úriembert. Ezzel az erővel azt is mondhatta volna, hogy: "a PS3 nem fogy, sajnáljuk, tévedtünk, és árcsökkentés sem lesz, mert minek?".
    Ja, személy szerint nem szeretem az X-et, a PS3-am a premier napján vettem, és imádom. Tehát nem vagyok X-es. Ahogy pl. Papesz sem az.
  • NEXUS6
    A mai helyzettel nincs semmi gond,de karacsonyról volt szó!!!

Amúgy aki Boxos idejön legalább érdeklődik a gép iránt, és ez jó!;)
  • item
    Erről van szó...
  • Papesz
    Tehát akkor azt mondod, hogy hiba reálisan értékelni a PS3 helyzetét?

Ez furcsa.
  • NEXUS6
    Azt nem montam, hogy zavar.;)

Én is jól szórakozom;)
  • EmThor
    x-esek meg mi a f&szt keresnek itt? jó lenne játékokról beszélgetni, hírekről, stb. erre ez megy egész nap...
  • EmThor
    annyira elegem van, mért nem megy mindenki vissza a saját homokozójába?
  • Sund
    a valaki reálisan értékeli a PS3 mai helyzetét, az Xbox-os, ergo hülye. Ja és persze menjen innen a francba

abszolúlt jól látod. főleg ha ez gumicsont módjára tizedszer kerül elő, ahogy valaki lelkendezni kezd a gépről.
  • Jinchuu
    Yup, így lehet beszélgetni normálisan, na meg a munka is telik, holnap is leszek. :D
  • Jinchuu
    Egy Core 2 Duo 4300 (1.8ghz), 2 giga ram, 8800 GTS-el. Ezen valószínűleg elfut majd vhogy. :)
  • Papesz
    Nem tudom mit kívánsz az egészségemre, de azért köszönöm.

partizan182:
    Értsd meg végre, hogy ha valaki reálisan értékeli a PS3 mai helyzetét, az Xbox-os, ergo hülye. Ja és persze menjen innen a francba.
  • Super DANTE
    MGS4 Online only PS3-ra, bétateszt kezdődik augusztus végén.
  • partizan182
    Igazad van.
    Mindneki szépen csendben várja a játékokat, a topic meg dögöjön meg. Szerintem, annak ellenére hogy erősen flémkategória, jók ezek a viták, akit nem érdekel az meg úgysem olvassa el őket.
  • HAF Rigel
    Az írányitásban igazad van , F1 et lehetetlen úgy írányitani , sajnos itt gyorsan kell korigálni és ami fontosabb pontosan , nagyon pontosan. hasonlóan az igazi versenyekhez. Szoval marad a kontlorer és a kormány .

• HAF Rigel
    Én meg vagyok elégedve az F1 játékban a vezethetőségel. Igaz minden pályát meg kell tanulni , én mediumon játszom a karrier modot , már a második idénynél tartok , BMW elsőszámú pilóta vagyok. Első évben Super Agurival mentem mert csak oda vettek fel. És csak év közben lehettem pilóta , addig csak teszt versenyző voltam. Ami fontos tapasztalatom szerint.
    - A pálya kiválló ismerete , itt nem lehet nagyon eltérni az ideális ívtől mint a GT ban.
    - Az autó közepes vagy jó setup eltalálása.
    - És egy kis szerencse a rajtnál , mert elég könnyen le lehet amortizálni az autót egy egy koccal.

Ajánlom a Time Trialt , és körözgetni a pályán , fék és kormány rásegitést mindenképpen kapcsold ki , mert addig nem te vezeted az gépet . Az egymás útáni körözgetésben lehet látni hol vagy jobb , hol veszítesz a időből , így szerintem meg lehet tanulni az ideális ivet.

• NEXUS6
    "Tévedés, nekem sem a MGS, sem a FF széria nem az Isten, hiszen a két sorozat egyik részével sem játszottam, meg nem is fogok, mert nem érdekel."
    Valahogy éreztem! Én se játszanék, ha nem lenne PS3-ra;)

"Viszont az nem kis marhaság, hogy ezek "nem annyira húzócímek", hiszen PS3-ra mindenki ezeket (meg a Gran Turismo-t) várja."
    Nekem, mint mondtam, nem húzócím. Nekem a HAZE, a Killzone, az Uncharted a Lair az, nem érdekel hogy Snake miért nyavajog legközelebb. Egy biztos a MGS a FF stabil címek. Közepeset még nem nagyon csináltak belőle.
    De mint mondtam számomra egy újdonság többet ér, mint ua gém 999. reikarnációja. Persze valszeg megveszem öket, ha épp akkor nem lesz más, de szerintem lesz!!!!
    DMC, AC X boxon, hmmm nagyszerű!!!! Monnyuk már az utolsó részeikkel sem próbálkoztam, de azért egészségetekre!;)
  • NEXUS6
    Azért ez töxép;)

A X közeli emberkék összegyűltek, hogy meggyőzzék a PS3 közeli, jórészt PS3-mal rendelkező emberkéket, hogy nem tudnak mivel jáccani karácsonykor.

Köszönjük a jókívánságokat, hasonló jókat kívánnék én is viszont, csak ugye sem ennek, sem annak nincs semmi alapja.

Akkor én elmondom mivel fogok játszani idén: kezdem a Lairral, aztán jöhet a HS, közben egy kis DiRT, meg Uncharted, utána valami FPS UT vagy HAZE (vagy mindkettő), a Warhawk már csak akkor fog beférni, ha tényleg jó lesz. A TC4 az megint csak szinte teljesen biztos, mégha csak 3-4 óra játékidőt mondanak is, de marha jó buli lesz az öcsémmel versenyezni.
    Azér az a GT5 prologue is meg fog érni egy kanyart. És már is ott tartunk, hogy több mint 2 játékot kell havonta vennem!!! Már pedig nem fogok, mert egyrészt se időm, másráészt se pénzem nincs többet veni, többel játszani.
    Aki meg karácsonykor kerül szembe ezekkel ő meg pláne választani fog! jó, ha minden eladott PS3-hoz 3-4 játékot eladnak.
  • qper
    Kb. 4 órát toltam első (éd eddig egyetlen) PS3-as játékomat eddig, a Formula One Championship Edition-t.

Elég felemásak a véleményeim. Először is grafika még 51-es CRT TV-n is gyönyörű, viszont az irányítással eddig komoly problémáim adódtak. GT3-on szocializálódtam, meg úgy általában nem vetem meg az autóversenyeket, de ebben a progiban egyszerűen nem tudom az úton tartani a verdát csak úgy, ha minden driving aid-et bekapcsolok (ez meg azért jelentősen ront az élményen).

Hiába a gyönyörű grafika és a pályán lévő 22 autó, olyan gyors az egész program, hogy az szerintem egy kicsit a játékélmény rovására megy. eszméletlen speed feelingje van a dolognak, csak ez így egy picit túl gyors.

Kipróbáltam az irányítást a mozgásérzékelővel is, véleményem szerint egyrész nagyon lassan követi le a kontroller a jobbra-balra döntést, másrészt nekem rendkívül kényelmetlen és fárasztó volt kb. 5 perc után ez a fajta irányításmód.Kivi leszek hogy pl. a Lair-ben hogyan oldják meg, de az F1-ben nálam a tilt steering nagyon nem jött be.
  • partizan182
    Ja, Tokyo meg Lipcse.

"van egy fasza pc-m"
    Elég off, de milyen a pc-d?