89387
PlayStation3
  • tyrant71
    ügyes gyerek lehetsz, gratulálok
    5 hónap alatt 36 játék
    4 nap alatt végigtolsz minden játékot?
    vagy csak minden szart letöltesz?
  • Jinchuu
    Mindegyik gép meghalhat, de azért azt te is látod hogy van különbség a ps3 meghibásodási rátája között meg az xbox-nak. De ezt nem magamtól mondtam, hanem hivatalosan bejelentették, hogy hibás az összes xbox, erre nem lehet nagyon mit mondani.
    Plusz már sokan megmondták hogy ami igazán okozza a 3 led-et az a hirtelen hőingadozás, azaz amikor nagyon gyorsan bemelegszik a box, mert go game egyből és utána kikapcs, ilyenkor ugye 0-65 majd megint vissza, ez okozza a gpu vagy cpu (nemtudom pontosan melyik) elválását az alaplaptól. Sok tax van erre, hogy játék után hagyják járni dashboardon a gépet még 10 percgi stb., de sajnos mindegyiknél van minimum 1 példa hogy nekik még így is meghalt, szerencsés vagy, de elképzelhető hogy vigyázol rá amit kell is minden gépnél. :)
  • Ewergo
    No meg pc és pc közt is irto nagy különbségek vannak. A gépigény mostmár nem csak a jó megjelenitésért van hanem csak az üzlet miatt. Láttam pár képet ahol dx10-ben szinte rosszabb a minöség mint dx9-ben. Szal annyimindennel telepakolják hogy az már nem valoságos. Csakhogy lássák mit bir a 10-es...

Jinchuu: Ja,.. ha igy nézzük, akkor meghalhat akármellik ps3 is csak idö kérdése. Honnan tudod hogy a Ps3 nem rosszul lett e összerakva. Akkor várj mad 1 évet.... :)
    Nekem 4-5 hónapot mondtak a x360-ra és utánna kifingik. Most meg 8 hónapot adtak neki. :)
  • Jinchuu
    Pedig sajnos minden box konstrukciós hibás..bármelyik meghalhat. :( Jön a 65nm-es verzió majd egyszer, csak sajnos sehol sem mondták hogy mikor és melyik gépekben, pedig jó lenne tudni.
  • DarkSector
    Háát pénzben megéri...ez egyértelmű...
    Amit meg hallottál, az a normál működőképes konzolokra vonatkozott...
    És 10x több jó játék jelent meg PS3-ra mostanában mint Pc-re...
    Mert PC kegyetlen hanyagolva van....
    Csak egy nem nagy címet mondanék!
    Pirates of the Caribbean - At World's End nézd meg konzolon, és utána PC-n....
    Háát a PC-s verzió talán a PS2 szintjét üti meg grafikailag....
    Tiszta szégyen....
    Akkor ott van a Call of Duty....A Blacksite is hónapokkal előbb kijött x360-ra....meg szerintem a Bioshock is előbb lesz rá....

Majdnemhogy ki lehet jelenteni, hogy a Pc a nagyobb konzolos (főleg x360-as) játékokból vegetál....
    Egyetlen egy saját és jó játék van PC-re a Crysis...de ha ez így megy tovább, akkor arra is keresztet vethetünk.....Sokszor hányni tudnék...
  • DarkSector
    Nem mondta senki, hogy mindegyik box hibás, csak azt hogy minek kisérletezni vele?
    Mivel tudtommal a BR filmek sem sokkal drágábbak a dvd-nél, és az írók meg a lejátszók ára is elég gyorsan csökken ezért...minden esély megvan rá, hogy 1-2éven bellül elterjedt legyen a BR...és a TV-k is nagyságrendekkel olcsóbbak lettek, mint 1-2 évvel ezelőtt voltak....
    Manapság már nem kell 10-15 éveket várni, hogy ezek a technikák elterjedtek és valamivel olcsóbbak legyenek...
  • MEdievil
    Nekem már rég lenne boxom ha nem lenne ennyi betegsége.. az még 1 dolog hogy meghibásodhat de hogy egy másik használtat kapjak cserébe az már kicsit sem elfogadható
    Vigyázok rá mint a szemem fényére erre meg kaphatok helyette egy kicsit karcossat vagy már agyonhasználtat ami pont gari lejárta után döglik meg amilyen szerencsém nekem szokott lenni.
    Ps3-ra szívessen beneveznék ha lenne rá 4 jó játék de addig meg nem éri meg mert mire lesz elég már olcsóban megkapom porfogó meg nem kell van elég htx (és akkor erre mondják állandóan, hogy "vegyé" konzolt mert csak azon éri meg játszani.. aha persze)
  • Ewergo
    Ez nem meggyözni akarás, csak vélemény hogy ki miért választotta ezt és azt a gépet!
    A PS3 tulajok is tugyák hogy nem mindegyik Box hibásodik meg, csakhát most ez a módi és igy jol hangzik hogy az összes Xbox hibás. De semmi gond hiszen aki csak Ps fun, az mondhat mindent a másik gépre...
    A játék cseréröl meg annyit, hogy amelyik több játékos egyszerre, vagy online és azt ki is használod 2-4 társaddal, azt a gémet nyilván nem cseréled el másra mert sokáig akarod használni. Azt a játékot adod oda, amelyiket 1 max 2szer végig viszed és már uncsi tehát nem "idötálló"...innentöl kezdve mindenki gondolja végig hogy milyen sorsa lesz a cserélgetös progiknak, és mik lesznek azok. Persze a darabszámban sem lehet lubickolni...!!
    Játék konzolnál nem lehet számolni 10 évekre. Nagyon jol tette az Ms hogy nem dobta meg a gép árát a HD vagy a BR lejátszóval. Tudta hogy a dvd után ami még most is elvárható minöség, nehezen állnak át az emberek a horror áru ujabb formátumra és az azt "megkövetelö" megjelenitöre. Valaki itt azt mondta hogy egy konzol ideje 4-5 év. Igaza volt! 4 év mulva lecseréled a Blu-Ray lejátszós PS3-dat?....

Szal nálam pl. ugy néz ki a dolog hogy vagy egy 5 hónapos tökéletes X360-om, kb. 36 gémem, nagyon jól megvagyok lcd tv nélkül, az életben nem fogom használni az online játékot, 4 haverral egyszerre piszok jól eljáccogatunk egyhuzamban kb. 8 órákat, van egy gyenge közép kategoriás pc-m, és zenét filmet meg az asztali dvd-n jáccom le. De gondolom ezzel kurvára nem vagyok egyedül! :)
    Köszönöm jól vagyok! :)

Bocsi a hosszu szövegért!
  • DarkSector

Ez igaz engem is ez tart vissza és tovább erősít abban, hogy PS3-at kell vennem majd!
    Igaz a mondás, hogy....:
    [szín=red]Olcsó húsnak híg a leve!!!!!!!!!!!!!!!!!![/szin]

Lehetne ez az X360-nak a jelmondata....
  • Smuge
    Ez sajnos szórol szóra igy van ahogy irod ! Sokan már talán ezért is ábrándultak ki belöle.
  • Jimanszky
    dobok egy pontot.ez überbeszéd volt;)))!!!!
  • Sund
    és meg egy erősen szubjektív dolog:
    soha a büdös életbe nem adnék ki ennyi pénzt egy olyan termékre, aminek ilyen a meghibásodási rátája. Menjen az MS a picsába, hogy 85.000-ért szerencsejátékot játszat veled. Nézzenek hülyének mást.
  • Jimanszky
    ivott:)))
  • Jimanszky
    éljen mindenki aki iott,köztük én is:)))na mindenki elmegy ám a f...omba!!!!!aki Ps3-at vett annak azért jó,aki meg XBOX360-at annak meg azért jó.te jééézus mi van itt!!!!!!!!!!!
  • Sund
    mert azért az 50 ezerért kurva sok mindent kapsz: BR, problémamentes működés, halk gép, ingyenes online játék, HDMI kimenet, nagyobb vincsi stb. stb.

Ja és nem 50, hanem három hónap múlva 50-15, mert ugye előfizetsz egy évre a goldra... szóval nexusnak igaza van. A különbözetet apránként fogod kifizetni az MS-nek.

persze, ha csak azt írtad volna, hogy márpedig te akkor is gears of warozni akarsz, az megint más, de pénzügyi oldalon korántsem akkora a különbség mint látod.

(lásd 14585).
  • NEXUS6
    És ez vajon valóban elterjedt dolog, vagy csak lehetőség?
    Mert pl BD-t az tudom, hogy 1-2 helyen árusítanak, de pl ha HD-DVD-t akarnék venni, akkor nem tudnám hova menjek?
  • NEXUS6
    Hát lehet, hogy igazad van, és tényleg nálam húzott be a relé, de az én koromban az ilyen fafejűséget már csak az élettapasztalatok hízlalta eltökéltségnek nevezik!;)
    Minden esetre, nem volt szándékomban megsérteni téged, bocs ha még is ez történt!

Visszont szerintem, mondjuk úgy elég ellentmondásos a gép árára panaszkodni, főleg miután elismerted, hogy a PS3 nagyon jó ár/érték aránnyal bír, ráadásul esetleg még azt is szándékozol venni a közeljövőben.
    Azért a 2 gép ára még valszeg évekig nem fog mondjuk megfeleződni. Ha valaki most vesz gépet, annak jó pár évre előre meg kell gondolnia, ha csak egy gépet vehet. De mint írtad ez nálad nem így van. Az a 20-30%-nyi árváltozás ami 1 éven belül várható, egyrészt kiszámíthatatlan, másrészt nem mérvadó, ha valaki megteheti, hogy két konzolt vegyen.
    Ilyenkor gondolom azt veszi meg az ember, amelyik jobban teccik neki, nincs ebben semmi szégyen.
  • Jinchuu
    Dejó, hogy ennyiben témába vágunk! :)
    Nem mind1 mit veszel, vedd meg ami neked szimpatikus azt hajrá, engem nem kell meggyőznöd, én már vettem PS3-at, mert úgy gondolom nekem az teljes mértékben meg fog felelni és mert nincs kedvem minden bekapcsolásnál azon filzóni, hogy vajon ma játszom utoljára és 1 hónapig csicsikálás van vagy holnap is tudok, pluszba semmi kedvem nincs 15-30k-t költeni hűtésre, mert el van rontva a gép konstrukciója, gg.
    A játékok pedig jönni fognak bőven ps3-ra, ezt már most látni, pluszba hallni ezt-azt a a sony europe-tól hogy nemsokára plusz bejelentések jönnek. Minek kell neked 5-10 azon nyomban megvásárolható játék?? Vagy inkább warez? Na úgy már értem, úgy tényleg kell annyi, mert ez berakod, azt megnézed aztán maradsz 1-2-nél és azokat végigtolod, hajrá.
    De a végén aki ps3-at vesz az kőgazdag aki x360-at és warezol az szegény, azt sajnálni kell. :) Na jó ez csak poén.
    Szóval úgy dönts, hogy aztán ne legyen rossz neked! Yup, kicsit ittam, jön az áldás ma belőlem! :)
  • HAF Rigel
    idézet "Amiért én elsősorban nem PS3-at veszek egy-két héten belül hanem X-et az a -60.000-es ár (meg kell fogjam a pénzt, mert kell TV-re is, és sajnos nem vagyok burzsuj, akinek apu és anyu megveszi a gépet), és a másik nagyon fontos tényezeő az az, hogy pl. a használt sikerjátékokat is be lehet szerezni 5.000-ért (PS-en ez a duplája használtan is).
    Osztottam szoroztam, X négy játékkal (GoW, PGR3, Dead Rising, Fight Night 3) fog kerülni 110.000 pénzembe, ugyanez PS3-nál jelenleg alsó hangon is 170-180.000 lenne."

Ergó te nem vagy az mi meg igen , mert nekük van és anyuk vette biztos.
  • Attila8805
    Xbox 360-on is lehet jáccani hd-moviet.
  • Attila8805
    Sry a duplaposztért!
  • qper
    Nem lehet hogy nálad ez a "relé" épp most "húzott be"? Vagy húz folyamatosan már pár éve? Szar lehet
  • qper
    Légyszíves emeld ki azt a mondatot ahol azt mondtam hogy aki PS3-at vesz az burzsuj.

köszi! :)
  • Attila8805
    Én nem mondom hogy burzsuj vagy mert nem tom mit jelent:D
    Most hallom először ezt a szót.
    Na de mindegy pl én tanulok és ugyebár diákmunkával nem lehet havi 60-at keresni mert akkor én is ps3-mat vettem volna bevallom.
    JA és nem warezolok van is kemény 1 játékom mondjuk most veszek még 2-őt mert megkaptuk nyárigyakszira a pénzt.
    Bár mondjuk most nekem is Prágában nyaral a gépem attól még szeretem és jobb mint a Fos pc-m:D
  • qper

Ugyanezt írtam. Te is azt 50.000 pluszt hozod ki mint amit írtam. Akkor miért nem értesz velem egyet? :)

• tyrant71
    én is cserélgetem a játékokat
  • Attila8805
    Én nem mondom hogy burzsuj vagy mert nem tom mit jelent:D
    Most hallom először ezt a szót.
    Na de mindegy pl én tanulok és ugyebár diákmunkával nem lehet havi 60-at keresni mert akkor én is ps3-mat vettem volna bevallom.
    JA és nem warezolok van is kemény 1 játékom mondjuk most veszek még 2-őt mert megkaptuk nyárigyakszira a pénzt.
    Bár mondjuk most nekem is Prágában nyaral a gépem attól még szeretem és jobb mint a Fos pc-m:D
  • NEXUS6
    Más meg 30-40 ezer forintos hűtést vesz a Boxába, aztán warezol!;)
    Ja és kell egy jó kis PC is mellé, combos procival meg 5TB-nyi vincsivel, mert valamin a HD minőségű filmeket is meg kell nézni, meg a warez DVD-ket megírni!

Ha van 5-10 eredeti játékod és cserélgeted az miért lenne burzsujság?
    Birom amikor behúz a relé és végig sem gondolják az emberek a szitut, csak mondják a dolgokat.
    ;)))
  • NEXUS6
    Hát ez az!
    X360 premium most olyan 85 körül van a legolcsóbb helyeken + 5 év Live, hogy azért online játékot is tudjon jáccani az ember és máris egy PS3 árában vagyunk. De még se HDMI kimenetünk se BD meghajtónk. Egyetlen különbség van, hogy nem egybe kéri el a M$ a pénzedet. Ha valaki core-t vesz akkor meg csak annál rosszabb.

Persze lehet offline nyomulni és csak a játékélményre koncentrálni. Persze egy memória kártya még bejön, az egy tizes. Utólag a wincsi megint egy lehúzás.
  • DarkSector
    Szerintem jól látod...:D
    Én ezért várok még, addig meg itt a pc, bár nemsok minden van rá...
    Én is terveztem hogy rövid időre veszek x-et, de engem elriaszt ez a sok hibás gép, ami az alaplapok miatt van...és félek attól, hogy a garanciával kelljen szarakodnom....
    Úgyhogy sok sikert és kellemes játékot, legyen szerencséd....:D

Télleg nem gondoltál arra, hogy inkább addig a pC-det nyomod egy kis lóvéból, amin sok X-es cuccot nyomhatsz majd....?
    Ez csak kérdés volt? Nem akarlak semmire sem rábeszélni....!
    Amik PC-re is jönnének....Lost Planet (már van), Gears of War, Blacksite Area51, Bioshock, Devil May Cry 4, Resident Evil 5, Condemned 2, És Lost Planet folytatás is lesz többek között....

És én olyat is hallottam már, hogy sok X-box exclusive gém át fog vándorolni Ps3-ra, akár a Lost Planet, akár a Gears of War, és ellenkezőleg is , mert minden készítő arra panaszkodik, hogy sokba kerül egy nextgén játék és 1 platformon nem mindig elég nyereséges.....
    Így lesz ez a Metal Gear 4-el is amiből valszeg lesz X360 verzió is kicsivel a PS3-as verzió után, hogy egy kis ideig Exclusive lesz....és meglátják, hogy lesz e szükségük portolásra....
  • tyrant71
    azért néznek burzsujnak, mert eredeti játékot veszel 1 drágább gépre, ahelyett, hogy a warezt nyomnád
  • HAF Rigel
    Ja és ha szt is beleveszem hogy a ps3 nak legalább 5-6 éves kifutási ideje van szerintem nem drága, 2 év alatt simán költök a PC re annyit, és az nem fejlesztés , csak szintentartás
  • HAF Rigel
    Én sem vagyok burzsuj akinekanyu apú veszi meg a gépet , miért gondolja mindenki hogy aki ps3at vesz az burzsuj? Nem lehet a gépre gyüjteni ? nekem nincs autom , lakásom ezért nem érzem magam burzsujnak. Viszont összesporoltam , már szeptemberben elkezdtem gyüjteni , és márc 23. meg is vettem.
  • Sund
    nem értek veled egyet:

kapható már a bundle pack az 576-nál is. PS3 gép + Motorstorm + Resistance + Sixaxis Controller 159999 Ft-ért. A két játékot, ha kijátszottad őket, eladod 8-ért darabját +7ért a sixaxist ha az sem kell. Máris 137.00 magasságában jársz.

• NEXUS6
    Na tessék, még egy ember, aki sír a drágaságon, erre egy évben 2 konzolt is vesz (meg tv-t).

Elmentek ám...;))))
    LOL
  • qper
    Abszolut egyetértek, hogy a PS3 ár/érték arányban viszi a prímet.

Amiért én elsősorban nem PS3-at veszek egy-két héten belül hanem X-et az a -60.000-es ár (meg kell fogjam a pénzt, mert kell TV-re is, és sajnos nem vagyok burzsuj, akinek apu és anyu megveszi a gépet), és a másik nagyon fontos tényezeő az az, hogy pl. a használt sikerjátékokat is be lehet szerezni 5.000-ért (PS-en ez a duplája használtan is).
    Osztottam szoroztam, X négy játékkal (GoW, PGR3, Dead Rising, Fight Night 3) fog kerülni 110.000 pénzembe, ugyanez PS3-nál jelenleg alsó hangon is 170-180.000 lenne.

Sajnos az én esetemben az ár a releváns különbség, illetve az, hogy nem látok négy olyan épkézláb programot (júliusban, tudom, ez változni fog legkésőbb tél elejéig) amivel szívesen játszanék (Motorstorm+FN3+F1 érdekel csak PS3-ról a többi annyira nem izgat).

Addig is választom az X-et. Tisztába vagyok a konstrukciós hibáival, de még így is bevállalom, legfőképp a játékok minősége és a gép ára miatt.

HA majd ősz végén lejjebb megy a PS ára, és elkezdenek szállingózni a játékok is rá, sztem nem lesz kérdés hogy mit hoz majd a Jézuska karácsonyra :)
  • Foxhound1980
    Talán kicsit nagyobb objektivitásra lenne szükség. Ammellett ha ez egy PS3 topik, egyátalán miért van szó, miért kell fikázni a 360-at?? Nyitni kell egy flame/ vs topikot és hajrá.
  • Foxhound1980
    Teljesen más kategória, összehasonlithatatlan.
  • EmThor
    nem szerintem xmb-ben :/
  • HAF Rigel
    "programokhoz billentyűt lehet rendelni"

Erről lehet valamit tudni , PL: resistance lehet majd billel nyomni ?