89387
PlayStation3
  • partizan182
    Linkelj lszi más forrást is a hírhez. Sehol máshol nem jelent meg ilyen infó csak a GS-en, akik az E3 Sony press conference alapján írták, ahol még csak hasonló sem hangzott el a felsorolt játékokról.
  • Foxhound1980
    Ja.
  • DarkSector
    Szerintem meg nem téved semmiben....
    Miből gondolod, hogy ez a hír nem igaz?
  • baggins
    Aztán utána csináld meg a japánt is, ott is vann egy-két érdekes dolog (pl. Folklore játszható demo).
  • EmThor
    azt mondják ebédidő körül fog felkerülni (angliai idő szerint, +1 óra itteni szerint) a demo és 1 giga körül lesz
  • haklar
    Érdekelne van-e felvezető kör?
    Van-e safeti car?
    Mennyire lett arcade?
    A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban?
    A többi autó hogy viselkedik?
  • Ray Z
    Asszem pont ezért fogok ps3-at venni:). A "kanapéból hátradőlve kényelmesen" fílingnél már csak az a jobb, ha pl többen döltök hátra és multiztok:P.
  • haklar
    Valaki segítene ps3 f1 ügyben?
  • haklar
    hello
  • partizan182
    A joy-t elég hamar megszokod (pár óra után nem lesz idegen az irányítás, pár nap alatt belejössz, pár hónap múlva meg már nem is kívánod az egeret). Egérrel egyenlőre csak UT3-mazni tudsz majd ősz végén, más nem támogatja, de ez nem is baj.
    Egér+bill nem passzol a "kanapéból hátradőlve kényelmesen" konzolos feelinghez (ami köröket ver egy a "gubbasztok a moncsi előtt a sötétben" pc-s verzióra)
  • HAF Rigel
    Este megnézem milyen kormányokat támogat az F1 , sajna itt bent még nincs rendszeresitve egy ps3 :)
  • partizan182
    Inkább az Ms-re jellemző hogy telepumpálja zsetonnal a kiadókat az exkluzivitásért. Mondjuk nekik van miből...
  • qper
    köszi, megpróbálom, mert az euróapai Store-ról már minden nem fizetős tartalmat lassan letöltöttem :)
  • Jimanszky
    rajzoljatok valami progival egy ez az!!!végre megjött!!!feliratot és ha fent lesz a HS demó,rakjátok be ide akkor mindenki tudni fogja,hogy ünnepélyesen is megjött:))))
  • qper
    én is felnézek vagy félóránként, hátha... :D
  • Ray Z
    Énis így vagyok a dologgal...
  • EmThor
    még nincs kinn :D
  • baggins
    Csinálj egy új Master Accountot amcsi címmel, így azzal oda is fel tudsz lépni.
    A legtöbb dolog itt is hasonló, de a tartalom jóval nagyobb. Sztem a legellátottabb Store az amerikai.
  • kolbi870315
    Nekem kimondottan a játékok miatt kellene rákötni az egeret és a billentyűt.
    Én pc párti vagyok és nem nagyon tudok játszani a joyal, de már meguntam, hogy 6 kilóért veszek egy csúcs gépet és 1 év múlva már szinte szart se ér.
  • Ray Z
    Én azért el tudom képzelni a sonyról, hogy pénzt öl bele hogy elöbb jöjjenek ki ps3-ra a dolgok...De lehet hogy valamit csak félreértettek, és elvégre GS egy pc játék újság, csak mostanában néha nagyon elkalandoznak a konzolok irányába:P ami nem feltétlenül baj...
  • Jimanszky
    A Forma1 milyen kormányokat támogat?Megnéznéd nekem,ha megkérlek szépen?:)))nekem Logitech Formula FX van,asszem ez a neve:)).Köszi szépen!!!!
  • HAF Rigel
    Logitech kormányokat álltalában a ps2 és a ps3 is támogatja. Nem csak a G25őt. GT HD és az F1 is támogat 3-4 féle Logitech kormányt.

Szerintem nem hiszem , hogy külön kiadnának Sony kormányt , bár azt soha nem szabad mondani ,hogy soha. :):
  • partizan182
    Ez valóban régi hír, és konkrétan butaság, szinte mindenben téved a cikk.

UT3 timed exclusive, eddig ok. MGS4 nyilván min. timed, de valószínű teljesen.

Viszont:
    COD4, Assasins Creed, Re5 esetében szó sincs ilyesmiről, egyszerre jelenik meg mindenre. Soha senki nem nyilatkozott ilyet, fogalmam sincs honnan veszi a GS.
  • DarkSector
    Nem véletlenül látni az új ingame videóban az x, négyzet, kör és háromszög gombokat....
  • XuChi
    Akkor inkább érdemes várnom egy ps3 kormányra?? Egyáltalán lessz olyan??
  • qper
    tényleg:

amerikai Store-ra hogyan lehet felmenni?

van különbség az eur és az usa Store tartalma között?
  • qper
    Még mindig nincs HS
  • Jimanszky
    Játékfüggő.Például a GTHD elég sokfajta kormányt támogat.de az benne van az opció menüben.
  • Ray Z
    Én meg PC-n nőttem fel, és tuti hogy támogatja a Dirt a kormányokat!
  • Ray Z
    Ha már olvastad akkor sorry, csak emlékeztem erre a hírre, és gondoltam hozzászólok valamit a témához, mert amúgyis tervezem a ps3 megvételét:P.
  • Noitulover
    legalább 2 hetes cucc , de azé kösz XD
  • Ray Z
    Ja, egyébként ez E3-as időből van.
  • Ray Z
    " A Sony mai konferenciáján több játékról is bejelentette, hogy legalább időlegesen Playstation 3 exkluzívak lesznek.

Az első mindjárt a sorban az Unreal Tournament 3, ugyanis az Epic együtt kíván dolgozni a Sonyval, hogy játékukkal mindent kihozzanak a Cell chipből . Igen jól olvastátok a PS 3 verzió 2007-ben jelenik meg, a többieknek várniuk kell 2008-ig. A következő exkluzív a Metal Gear Solid 4, a játék 2008-ban fog csak jönni, de 90%, hogy PS3 exkluzív marad végig. A következő időleges a Call of Duty 4 lesz, a PS 3 tulajok már idén tolhatják, a többieknek 2008-ig várni kell. Az Assassins Creed szintén előbb jön PS-re és csak azután a többi platformra, és így van ez a Kane & Lynch és a Resident Evil 5 esetében is. Ezen kívül egy új játékbejelentés történt, az Infamous személyében, amiről csak annyit lehet tudni, hogy vagy hős leszel vagy pusztító, és mindez csak rajtad áll. A legtöbb játékból hamarosan új trailer is fog érkezni valószínűleg, so stay tuned.
    UPDATE: Minden PC-s kolega fellélegezhet, úgy tűnik a játékok exkluzivitása csak az Xbox 360-at hagyja ki fél évre. UT 3 esetében ez már biztos, a többi játék esetében még nincs megerősítve. "

Ezt gamestar online-ról szedtem, gondoltam érdekelni fog titeket:P
    (Ja, és ha erről már volt itt szó akkor sry)
  • qper
    Amúgy nem értem,hogy a Dirt PC-s változata miért nem támogatja a kormányt.

Sztem tuti kell, hogy támogassa.
  • XuChi
    Kérdés: Minden kormányt támogat a ps3 vagy csak a g25-öt. Azaz nem a ps3 hanem a játékok.
  • Jimanszky
    Most játszok a Transformers PC-s változatával.Nem rossz!!!Nekem nagyon bejön!!Próbáltam már valaki?Szebb lehet a Ps3-as verzió?Joy-jal jobb lenne,ugyanis erre se lehet joy-t vagy kormányt rákötni.Pedig a kormányomon van D-pad.Fúú de állat lenne úgy!!Amúgy nem értem,hogy a Dirt PC-s változata miért nem támogatja a kormányt.Utálok billel vezetni!!!!ti nem??Jó,mondjuk én konzolon nőttem fel:p
  • Since
    Igaz, ott a pont :-)
  • Seth
    Akkor az usb-s vizibuzerátorom sem fog működni?? jaj :( pedig ezt egy cell procis supercomputernek tudnia kéne
  • Balli
    Ennyi erovel ram is (meg mindenre) lehet kotni, feldugom a csatlakozot a... csak epp nem lehet hasznalni
    Egyebkent mintha az UT3-nal lehetne majd hasznalni +ki tudja hatha meg egy-ket fps jateknal kovetik ezt a peldat
  • DarkSector
    De ő csak azt kérdezte, hogy rá lehet-e kötni a gépre, azt már nem hogy használni is tudja-e majd őket...