89387
PlayStation3
-
qper #15092 Elmondaná valaki, hogy milyen a PS2 emuláció? A progikat teljesen normális sebességgel játsza le? -
qper #15091 Hol vagy már Nariko???? -
THE DAHAKA3 #15090 Köszi, oké ;) -
qper #15089 Miért nincs még HS demó??? :(
Sanyiéknak mibe kerülne feldobni már a PS store-ra??
-
qper #15088 A rákkutatásban segíti a Stanford egyetemet, a proteinek összekapcsolódását/szétbomlását illetve ezeknek az eshetőségét és lehetőségét számolja/szimulálja.
Kapsz az Egyetemtől egy adatcsomagot, ezt a gép "kiszámolja", majd az eredményt visszaküldi.
Nagyon hasznos dolog, mert ez egy egyetemi szerverparkkal évezredeken keresztül számolná, így meg jelentősen lerövidül ez a periódus. Csatlakozz a magyar csapathoz, kód: 61563 :)
-
THE DAHAKA3 #15087 Mire jó a Folding home? Valamit elkezdett nekem tölteni, 2.36%-nál jár. -
#15086 Én azt szoktam hogy ahol a vonal kicsi féket jelez ott kell kezdeni az első kanyart közel a falhoz és kiengedni a rázókő felé , de csak finoman mert az elején sokszor megcsúsztam , jelemző hogy 2 keréknek álltalában az aszfalton kell lennie , a másik oldalt simán rá lehet engedni a kerékvető kőre. Az utána következő kanyarkombináció első részén át lehet menni full gázon , a következő jobbosba kell jol érkezni, mert ott a kigyorsitás életbevágóan fontos , akár a kör is elveszhet mert egy nagyon hosszú egyenes jön útána.
Egyébként a teszt köröknél néha nem stimmel valami , mert maga a bekerülő tesztet is nehéz megcsinálni , de az útána jövőket meg könnyen meglehet. -
Foxhound1980 #15085 Resi 5 full trailer a PSN-ön!!! Bex@rás beh.gyozás!!!!!!!! Elképesztő, kajak nem találok szavakat!!!! -
qper #15084 Hatodik érzékem azt súgja hogy 6-kor lesz Heavenly Swordünk -
qper #15083 HAF Rigel, Haklar: köszönöm a hasznos infókat, megpróbálom bememorizálni és átültetni a gyakorlatba amit mondtatok. Remélem így már meg lesz az a fránya 1:21 :) -
#15082 Lehet, de szívemnek ugyanolyan kedves az is :))) Na meg a Sixaxissal mit animáljak?? -
#15081 az egy Remote szerintem :D -
haklar #15080 A lényeg hogy a gépi segítségeket kapcsold ki.
A célegyenes utáni jobbost a palánkhoz közel fék nélkül vedd és amikor beestél a kanyarba padlógáz.
És itt jön az a pont ahol összeszedhetsz egy kis pluszt:
A célegyenes kivezető utáni s kanyarról beszélek beengeded a balosba padlón aztán jobbos még mindíg padlón és jön egy balos itt már csak engedd be és fék a jobboshoz és kigyorsítás. -
Sund #15079 baggins,
mi az a fehér izé az avatarodon? ;) Kéne már frissítened. -
#15078 Még nincs vége a napnak! -
#15077 Átlettünk baxva megint a palánkon a HS demoval kapcsolatban? -
#15076 Ja és mégegyszer hangsúlyoznám, hogy mapról-napra változhat minden, úgyhogy egyikünk álláspontja sem lehet 100% biztos, csak ami már elmúlt.... -
Papesz #15075 Ezt nem nagyon értem.
Te magad írod, hogy nem kell mindent elhinni, de foggal körömmel ragaszkodsz ahhoz, amit valahol hallottál, de soha senki nem erősítette meg. -
#15074 Nem kell a duma....
Tisztában vagyok a dolgokkal elhiheted...
Aztán meg nem kell mindent elhinni amit mondanak...a mikulás sem létezik...:D -
#15073 Angol pálya egy kicsit érdekes , én a franciát kaptam tesztnek. De a brit nagydíjon már pilóta voltam. Az első fontos dolog , néha tovább kell engedned mint ahogyan a piros fékezést jelölő vonal lenne. Ahol sok időt lehet nyerni az első mérési pont útán van egy jobb kanyar egyenes és egy sikán, A sikánhoz közeledve úgy kell ráhajtani a kerékvetőre hogy kifelé menet full gázon gyere. A jelzés szerint lenne egy pillanat mikor ki kellene engedni de nem kell elbirja a vas. és igy a következő egyenesbe nagyobb sebességel lehet belemenni. Majd egyszer mehetnénk egy pár kört multiban és akkor látnád az iveket , mert nem mindig a gép álltal választott a gyors -
qper #15072 az lehet hogy messzinek érzed, de attól még mind2 akkor jelenik meg ;) -
partizan182 #15071 Úristen.... Úristen... Úristen....
"de annyit tudok, hogy az UT3 videójában PS3 gépen nyomják...."
E3 óta hivatalos hogy az UT3 korábban fog megjelenni Ps3-ra mint box-ra. Ebben az fiskális évben (2008 márciusig) exklúzív lesz. De nagyon ügyes vagy hogy észrevetted hogy p3-mon demózzák gratulálok.
RE5-ről SEMMILYEN bejelentés nem érkezett bármilyen exkluzivitásról. A jelen állás szerint egyszerre jelennek meg, a GS fantazmagóriáján kívül sehol nincs ilyen infó.
"A COD4-nél is elképzelhető, hogy az erőssebb gépre adják ki először..."
Szintén egyszerre jön. A gép erősségének ehhez semmi köze.
"Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy először a PS3-at hozzák ki...." Soha senki, nem nyilatkozott ilyet, ráadásul E3-mon az Ms-nél demózták a játékot egyedül.
"hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt... Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az előzetes ingame videókban konzolokon mutatják be...."
Nem tudom hány éves vagy, hány konzolgenerációt éltél át, de ha ez meglep gondolom nem sokat. Ez tök természetes, abból fakad, hogy a konzolok 4-5-6 évente "ugranak" generációt, a Pc meg folyamatosan fejlődik. Így mikor kijön egy konzol az ált. szebb mint a pc-s verzió, de az élete vége felé a Pc elhúz. A kiadó meg mindig azt mutogatja ami a legszebb.
-
#15070 Messze van még november...:D -
qper #15069 Biztos nagy gyík vagyok, de tegnap elkezdtem egy medium nehézségi szintű F1 szezont, illetve csak szerettem volna mert az Aguri is kivágott. Silverstone-ban 1:21 körül lett volna a target time, nekem a legjobb időm is valahol 1:25 körül mozgott, pedig köröztem a pályán vagy két órát.
Kitapasztaltam hol vannak azok a pontok ahol fék-gáz kombóval be tudok durrantani egy kanyarba, mindig íven maradtam, igyekeztem a legkisebb féktávval autózni, de nem tudom hol tudok még 3-4 mp-et nyerni.
Lehet, jó lesz nekem a chicken mód is :D -
qper #15068 Az Assain mind PS-re mind X-re novemberben jelenik meg -
#15067 Napról napra változhat minden, de annyit tudok, hogy az UT3 videójában PS3 gépen nyomják....ez jelent azért valamit...
A MGS4 és RE5-től azért meg nem nagy elvárás vagy csoda az, hogy először PS3-ra jelenik meg, ha már hosszú idő után nem hagyják exclusive-nak őket.....
A COD4-nél is elképzelhető, hogy az erőssebb gépre adják ki először...
És nyílt titok, hogy a COD mostanában nagy fordulatot vett, mikor a 3.részével kinyilvánította a PC-seknek, hogy le vagytok szarva....
Az Assasin Creed-nél sem olyan hihetetlen dolog, hogy először a PS3-at hozzák ki....
Gondolom nem mondok sok újjat azzal, hogy először kiadják a jobb gépre a cuccost, aztán meg lebutítják valamelyest a többi cuccosra....
Vajon miért van az, hogy sok játéknál régebben a PC-s változatot nyomatták a trailer-ekben, aztán konzolra meg gyengébb volt...
Most fordult a kocka, mert szinte az összes játékot...az előzetes ingame videókban konzolokon mutatják be....
Gondolkozz el ezen egy kicsit... -
#15066 Ezt a "boxart" szót kicsit félreértettem:D (tudatalatt egy konzolra asszociáltam...:D) -
#15065 Ja-ja erről a folyamatos meghibásodásról hallottam... nagyon megszivta az ms. -
Foxhound1980 #15064 Gyönyörű ez a boxart. -
partizan182 #15063 Igen, idén iszonyatos, 1,8 milliárd (!) dolláros veszteség várható.
Egyébként a box project nem 2 éve hanem vagy 6 éve veszteséges. A nyereséget 2008-ra várják (ideje lenne). -
#15062 MÉG NINCS FENN A DEMO, de megyek tour-t nézni, szal az alábbi képet beszúrhatjátok még egyszer, ha fenn lesz a demo :)
-
Foxhound1980 #15061 Az a profit amit megtermelt most ismét elmegy a gépek garanciális cseréje miatt. Sajnos igy jártak de ez is olyan, hogy nem kellett volna szemetet gyártani... -
#15060 Érdekelne van-e felvezető kör? Van , de ki is lehet kapcsolni.
Van-e safeti car? Nem még nem találkoztam vele.
Mennyire lett arcade? Mint a F1 06 csak talán egy picit jobb az autó viselkedése.
A f1 06 szinvonalát hozza szimulációban? igen , de sajna nem sokkal többet
A többi autó hogy viselkedik? Mint az F1 06 ban. Maga a játék az F1 06nak egy grafikailag kibövitett verziója. Alap dolgok szerintem nem változtak vagy max nagyon nagyon kicsit. -
#15059 Nem is azt mondom hogy szar a ps, mert én teljesen ps párti vagyok.
Amúgy ha jól tudom az x360 kezd nyereséges lenni a ms-nak...
Ehhez kb. 2 év kellett... -
Foxhound1980 #15058 Pontosan erröl van szó. -
Foxhound1980 #15057 És milyen jól tette üzleti szempontból. Most a PS3 még mindig a PS2-vel hadakozik. -
partizan182 #15056 Valóban, hülye is lenne a Sony ugyanazt meglépni a ps2-vel mint az Ms.
Gyak. a ps2 gép- és játékeladások tartják el a Ps divíziót, a Box meg végig veszteséges volt, értelmetlen lett volna életben tartani.
Itt nem arról van szó, hogy melyik cég a jobb fej, ez egyszerű üzlet. -
#15055 viszont júniusban a most played konzol a ps2 volt, az sima xbox-nak meg elvágta a torkát a m$... erről ennyit -
#15054 Mindjárt utánanézek, de lehet hogy ezt nem a sony e3 konferenviáján mondták... -
#15053 Azért azt el kell ismerni hogy a ps3-ból még nem adtak el olyan sokat, és a sony lehet hogy így akar többet eladni.