89387
PlayStation3
-
partizan182 #16012 Emberfüggő. Kedvesemnek konkrétan egy "Achievment whore" kitűző díszeleg a táskáján. -
Foxhound1980 #16011 Ez az achievment rendszer inkább egyénfüggö kinek jön be. Én pl semmi értelmét nem láttam 360-on, soha nem motivált, hogy pontokért (amik semmire nem használhatók) fussak neki ab szakasznak xy nehézségiszinten vagy épp amit az adott achievement megkivánt. -
partizan182 #16010 Az achievmentek jók. Visszahozzák az oldszkúl "kiakasztottam a játékot" fílinget. Akinek nincs annak nyilván nem hiányzik, nekem viszont nagyon rossz, hogy pl a Wii-men nincsenek. De úgyis jön a Ps3-mas koppintás, ti is megtapasztaljátok milyen goodness is ez.
Warhawk: most volt hír, hogy az Edge magazinnál a tesztelő úgy adta át a tesztjét a szerkesztőnek, hogy a pontszámból vonjon le egyet ha 30 dodónál többet kérnek érte. Ez érzékelteti, pontosan mennyire budget is a játék (eléggé). -
Foxhound1980 #16009 Meglesz? Azt hittem már van rég megvan :D -
Foxhound1980 #16008 Tényleg valami beta jól jönne, kitudnánk próbálni. Ha páran megvennénk benne lennék ilyen klánharcokban esetleg de egyedül nincs kedvem vadidegenekkel játszani. -
#16007 Ha meglessz a gépem akkor ki fogom próbálni a demot. (ha lessz).
De az előzetes képek alapján olyan mint a BF2 pc-n.
Jó geme-nek tűnik csak a megvalósítás is legyen ötletes. -
Noitulover #16006 Nem lesz valamikor warhawk public beta is valamikor? Érdekesnek tűnik föleg a zonás mode olyan ET feelinges lesz , repcsikkel XD -
Foxhound1980 #16005 Warhawkot ki szándékozik nyomni? -
#16004 minden esetre ez az aug végétől karácsonyig, nagyon erős lesz: lipcsei kiállítás, szeptember lair, HS, tokyo game show is valamikor akkor lesz (nem is tudtam hogy ilyen böszme nagy kiállítás az is), novemberben uncharted, rachet is asszem, szal yoooo :D -
#16003 így van, de most komolyan tök abban a hitben voltam, hogy ha jó vagyok egy gémben, kapok pontot, amit levásárolhatok vagy ilyesmi, de hát nem kolbászból van a kerítés, m$-nál még a levegővételért is fizetni kell, és ezt egy fanboy se tudja "tisztára mosni" :)
iD bátyóékban bízok (meg a blizzard féle dio3 bejelentésben :D)
warhawk meg passz, kipróbálnám, lehet bejön, de vakvilágba bevásárolni passz. BT füles kéne, telóhoz is jó meg minden, de külön is megvehetem, úgy 14-re jövök ki. viszont ha übernél 15 lesz akkor még jobb. már a retail. viszont itt új kérdés hogy vinyóra fel lehet-e rakni. meg h télleg olyan jó-e a jabra bt135-ös füles. na meg maga a játék :D
skate demó is lesz aug.ban, valami tony hawk féle cuccos EA kiadásban (nem tudom tony hawk-ot ki fejleszti/adja ki...). -
Foxhound1980 #16002 Atomdurva HS videok a Gametrailersen!!!
KATT -
Foxhound1980 #16001 Rage trailer -
Foxhound1980 #16000 Carmack nyiltakozta is, hogy szívnak is a PS3 kódolással. Sokkal több a munka vele mint a 360 esetében de valamivel legalább jobb lesz. -
Foxhound1980 #15999 Ennek az achievements rendszernek magam sem látom sok értelmét mindazonáltal ez is egy plusz dolog a játékokban. Igazság szerint akkor lenne értelme ha beváltható lenne kissebb dolgokra, avatarok, képek, exklúziv trailerek, témák ect ect. -
#15998 Hát nekem a videókbol csak az jön le hogy tök egy síkú megyek gyakok megyek gyakok semmi több. Örült joy nyomkodás. Lehet ha játszanék vele nem unnám ennyire mint a videót elnézve. Valahogyan én mindig megumom ezeket a stuffokat kb 10-20 perc alatt. Nem tom mér de pl a Diablo 2 a mai napi tetszik nekem pedig az is hack and slash.
Biztos bennem van a hiba.
Vagy 2 gyakás között olyan mint a prince of persia 1-2-3?? Ügyességi ugra bugra?? Mert a pop 1-2-3 nekem a kedvencem. Mindet végig toltam 3x és nem untam. Volt benne valami (zene, graf, játszhatóság, történet) ami megfogott. -
KADARKA #15997 Na de így is sokkal több életet ad egy játéknak az Achievements!En pl nem szoktam csalni....... -
#15996 Na ez a 40 dodós warhawk nem is lenne rossz :) Mondjuk remélem nem 15GB-os méretű lesz?! Bár az is lecsorogna egy nap alatt. -
#15995 Új Heavenly Sword videók. -
#15994 köszi, azt hittem, ha van sok achievment-ed, akkor kapsz érte pontot amiért vehetsz live-on játékot... kár érte...
de legalább a home-ban be is tudod majd mutatni havernak a trófeákat, ez kúlság viszont :)
sok minden történt az éjjel. először is, ami nem történt: nem jelentették be a diablo 3-at, ez van.
az ID új játéka ps3-ra is: Rage, 60% lövölde, 40% autós, olyan motorstorm meets resistance talán :D
lényeg, hogy ps3-ra nehezebb a programozás, DE jobb lesz a ps3 verzió, mint az xboxos és ha ez nem elég, 2dvd-n jön ki a cucc legalább, viszont elég neki egy blu-ray lemez is :D
kész a warhawk, aug 28.-án jön. 40$ a store-ról, ez 7200-7500 ft, árfolyamtól függ. ha a dobozost veszed, az 60$, ami itt 17 ropi. viszont emellé jár egy 7500ft-os jabra bt135-ös bt fülhallgató. na most lehet matekozni... a fülest magyar boltokban is kapni ennyiért.
szeptember 12: heavenly sword megjelenés vááááááááááááá :D
és még egyszer: stranglehold, régiófüggetlen maradt végül! -
Noitulover #15993 Nagy túróst se érnek az achievement-ek , miota rájöttek hogy valamit lehet szarakodni a save fileokkal vagy mi és van aki képes minden szir-szar játékból kiszedni a 700-1000 pontot , mindezt miért hogy valami ocska "rang" létrán elől végezzen , szánalom
Van amit marha egyszerű elérni pár pont ér de van ami 100-200 de valami ritka bonyulult dolgot kell véghezvinni (pl 100% kipörgetni a játékot), mintha ezáltal értelmet nyerne bármely ingame teljesítmény XD (önámításnak bizonyára nem utolsó , de ezt majd partizan taglalja :D)
-
Jimanszky #15992 természetesen csak vicceltem:)Úgy beszéltük meg,hogy 10.e után adod fel nem?!mondtad h 1 hetet akkor már te is tudsz várni;)) -
Foxhound1980 #15991 Ha van eszük implentálják az analóg karos irányitást is. Nem is értem, hogy gondolhatták, hogy csak motion sensorral lehetne nyomulni... -
#15990 Ugyeee?;)))
Nekem is ez jutott eszembe a Lairrel kapcsolatban. Dícsérték ugyan a sixaxist, hogy milyen kafa vele a légiharc, de a földiből már kivették. Aztán valszeg, hogy jött egy pár elég negatív visszajelzés, és valszeg okosabbnak gondolták az analog kart visszacsempészni. -
Sund #15989 te inkább a blu-ray filmre rakd félre a pénzecskédet, amit jövő7-en hétfőn fogok feladni neked. -
#15988 Neeem majd próbálgatom. Még zöldfülü vagyok ebben... -
Jimanszky #15987 Akkor add el nekem kolléga;))) -
tyrant71 #15986 kitolja a játék szavatosságát
persze csak akkor, ha maxra meg akarod csinálni -
#15985 pár hete már a devkitek a fejlesztők kezében vannak a home-al kapcsolatban (trophies, stb.)
ja a lair késésre: szerintem kamu a medál rendszer meg a jutalmazás fejlesztése, szerintem belerakják az analóg irányítást is :) -
#15984 miért jók ezek az achievmentek boxon? ezt sosem értettem, meg nem néztem utána... -
#15983 Nah gyerekek lecsekkoltam a GT4-et k jó csak nem ismeri fel a MOMO-mat a ge.i Van a menüben egy rakat kormány de ,mégsem tudom beállitani. karral meg elég béna igy a dolog! -
Foxhound1980 #15982 Jaja van benne ez az accompli dolog, nézegettem is. Most épp az '. világhaborúba kerültem. Ultrabrutális, WW gém még nem volt ennyire horrorisztikus :D. Grafika meg üt nagyon durva shadereket meg bevilágitást mutat az engine. -
partizan182 #15981 Darknessben azt élveztem a legjobban, mikor a "One With The Dark" achivemnetre hajtottam (ps3 vezrióban is van, talán accomplihmentnek nevezik). A lényege, hogy mindegyik darknesspowerrel ki kell nyírni egy bizonyos mennyiségű ellenfelet (nem számoltam, de olyan 40-50 lehet az elvárás). Szal a legjobb az volt, mikor kivégzésekkel irtottam, telejesen taktikus volt úgy alakítgatni a harcokat, hogy mindenkit szemtől szemben tudjak leölni, és én se haljak meg. -
Foxhound1980 #15980 Késöbbszarabb...:DD Naggggyon jó, és találó kifejezés. Na egyébként olyan 4h Darkness után elég pozitv a véleményem a stuffról. Aki birja az ilyen misztikus brutál fps-t, Riddick utánéréssel bátran szerezze be. -
partizan182 #15979 Pont ugyanarról beszélünk, zárt Live vs nyitott Ps-store.
Ha belegondolsz még szép, hogy ilyet nyilatkozik az Epic, nyilván nem 2 fillért kaptak a timed exkluzivitásért, ha azt nyilatkozná, hogy hát igen, most jön a ps3 verzió, majd 3-4 hónap múlva a tökugyanolyan másik egy 1,667-edébe kerülő konzolon (5 nap múlva ráadásul box árcsökkentés), legalábbis morcos lenne a Sony.
Viszont dícséretes a Sony hozzáállása is, nyilván örülnek, hogy végre egy multi cím ami nem a "később/szarabb" rendszert követi, tényleg mindent megtesznek azért hogy az UT3 nagyon szóljon. -
#15978 én úgy olvastam, hogy nem csak a TVadást lehet felvenni hanem bármit ami a képernyőn van.
tehát azt is amivel éppen játszol. a Home-ban meglehet osztani egymás játékélményét video formájában stb. én látok benne fantáziát. -
#15977 Na azért nem volt ilyen kiegyensúlyozott a cikk!;)))
pl.
Q: So there may not even be mods on the 360?
A: We don't know. We're talking to Microsoft and still trying to figure that out. Worst case scenario would be Epic bringing popular mods onto the 360 and putting them through the certification process. Because that's the way it works today. Or selling them in Marketplace, or convincing Microsoft to let us give some away for free. That's the worst case scenario. Hopefully it will be better than that, but we know nothing yet about how that's going to work and that's why we're totally concentrating on the PS3 right now, in terms of consoles.
...
Q:Are you planning anything for PlayStation Home?
A:Oh yeah. We'll definitely do an environment in Home, no question. We'll let you go into Home and enter the game, like Phil Harrison showed at E3.
Q:Okay. On to mods, which will play a big part in the PlayStation 3 version. Will the PS3 support total conversion mods?
A:Yes. Anything you can put in a level. "Level" is a little deceiving now because, with the streaming system that we have, a level isn't just one map anymore. But anything you can put in there, which includes maps, models, Unreal Kismet scripts, Unreal Script, textures, shaders, matinee instructions. Anything that we can do, you can do.
Nem azt írtam, hogy kigyót-békát mondott volna a M$-re, csak hogy láthatólag nem lelkesedett az ürge amikor szóba került, ahhoz képest ha a PS3 lehetőségeiről volt szó, akkor le se lehetett lőni. -
#15976 Na jó de azért ez nem nagyhirtelenséggel fog bekövetkezni, és az utolsók valszeg nem a legnézettebb csatornák lesznek. Szal akit érdekel és nem csak a m1-et nézi, az előbb fog lépni.
A PS3 ennek a technológiának az elterjedéséhez is katalizátorként tud működni, mint a HDTV és BD esetében! -
partizan182 #15975 "Valami Epic-es fejlesztővel olvasgattam egy riportot, és az jött le, hogy nagyon nem lelkesednek mostanában a M$-ért meg a boxért."
Az interjúban arról beszél, hogy még fogalmuk sincs, hogyan tudják megoldani az UT3 moddolását X-en. Ui. minden Live-ra kikerülő anyag nagyon hosszadalmas, nagyon fárasztó autorizációs process-en megy keresztük, jóval zártabb és ellenőrzöttebb mint teszem azt a PS-network.
Emiatt sok panasz van az Ms-re, különösen kis feljesztőktől, hogy egy Xbox live Arcade játék engedélyeztetése majdnem ugyanonlyan hosszú, mint a játék elkészítése maga.
Szal sem a box-al, sem az Ms-el nincs az Epic-nek gondja (szép is lenne 3,5 milla eladott GOW után panaszkodni), csak a szigorú ellenőrzés a problem a modok miatt (más kédés hogy a szigorú ellenőrzés miatt olyan magas a Live marketplace színvonala amilyen). -
Foxhound1980 #15974 Az jó, akor 2015-re talán ide is ér a dolog... MAjd PS4-en teszteljük! :D -
tyrant71 #15973 2012 jan 1. a határidő
akkor kell legkésőbb beszüntetni nálunk az analog adást