89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Maszekok fogják adni olyan 6-7k-ba kb.
  • EmThor
    a dobozos meg kb 16k huf, 8k nem egyenlő 60$-al... max hong-kong-i dollárral :D
  • Foxhound1980
    Az.
  • EmThor
  • Foxhound1980
    Lesz füles nélküli verza is. 8k környéke, már előrendelhető.
  • Jinchuu
    Demoról nincs szó egyenlőre, de nekem bejön az eddig látottak alapján és érik már egy Resistance csere. :)))
    8k-t az 576 öszi katalogusában láttam, nemtudom hogy az mi lesz, de szerintem egy füles nélküli verzió.
  • partizan182
    Nem tudom hol olvastátok hogy 8k a Warhawk dobozos verzója. Dobozban egy BT-headsettel lesz bundleben teljes áron (59,99 USD), ami alsóhangon is 16k.
  • Foxhound1980
    Én meg azt hiszem a basic dobozos verza mellett, fülesem már van. De most akkor nincs public multi demo??? Hogy vegye meg igy az ember
  • Jinchuu
    Biztos hogy nem lesz, ezt az Epic is mondta, mivel az MS birtokolja a jogokat vele kapcsolatban.
  • Jinchuu
    Warhawkra én is vevő vagyok, egy headsetes verzióra, tegnap még pont arról ment a hír, hogy lehet késni fog az is, de megnyugodtam és alig várom!!
    Btw. ez a letölthet verzió szerintem totál felesleg, igaz hogy talán valamennyivel olcsóbb, de pl. a 8k-s lemezes verzió ugyanolyan jó, amit ha esetleg megunsz még el is tudsz adni, a letöltöttel ezt nem csinálod meg egyszerűen szerintem, szóval én a headsetes mellett vagyok. :D
  • Foxhound1980
    Ez kb olyan mintha a GT5 360-as eljövetelét jósolgatnák.
  • Foxhound1980
    Teljességgel kizárt. A MGS a kiadója GOW-nak, esetleg egy GOW univerzumában játszó játékot eltudok képzelni bár a valószinűsége annak is kb a 0-val egyenlő..
  • Foxhound1980
    Amúgy rohadtul sokkallom az online disztribúciós verza árát, majdnem annyi mint a kézzelfogható. Kb 20 dolcsi lenne reális ár. A Tekken mennyi is? (online patchel együtt)
  • Sund
    Gears of War PS3-ra?
  • Noitulover
    ezért is lehet érdemesebb a dobozos verzioban gondolkodni
  • Foxhound1980
    40 dolcsi lesz a Warhawk a Storeban. A dobozos meg kb 8k huf. Érdemesebb lesz akkor megvenni a dobozost mert azt el lehet passzolni a késöbbiekben. Viszont a letölthető az meg azért jó mert nem használ értelemszerüen lemezt
  • Foxhound1980
    Na azért örülök, hogy vagytok páran Warhawk iránt érdkelődők. Azt kellene megtudni, hogy ha az USA Store-ról tölti le az ember pl akkor az EU-s profiljával, EU szerverekre tesz e be pl...
  • Foxhound1980
    Na épp a napokban kezdtem el a Darknesst. A végleges változat kevésel mutat túl a demó szintjén de azért valamicskét javult. Szebb fényhatások és talán picivel jobban optimalizált framerate értéket mutat. Egyébként a demó alapján hibás konzekvenciát vonhat el az ember, a full gém igencsak odafak. Resistance? Hm, hát az tök más stilus nameg grafikban megeszi reggelire a Darkness, mivel nem mozgat nagy terepeket sokkal impresszivebb látványt mutat. Nekem nagyon bejön a gém, pedig nem mentes a grafikai hibáktól de a hangulat, és mondom a helyenkénti álleszakitó látvány mindenért kárpótolja az embert. A gém maga brutális, és a játszhatóság is nagyon jó lett. Gyakorlatilag ha tetszett a Riddick szvsz ebben a stuffban sem fogsz csalódni.
  • mombullet
    Sziasztok! Eladó Ps3 megkímélt állapotban 3 hónaposan dobozában, papírokkal. Legújabb firmware-vel, Super Rub a dub, GripShift, Go! Puzzle full játékokkal, demók.

Érd.:[email protected]
  • SlickAdam
    Par napja regisztraltam az angol Store-ra, ugyhogy leszedtem a The Darkness demot izibe. Hat sztem ennek a jateknak nem szep a grafikaja. Olyan recesek benne a texturak (gondolom ez az emlitett AA hianynak tudhato be), meg pl.: amikor fel kell benne gyujtani a lokeszt, a penzkötegek teglaknak neznek ki... A jatek teljes verzioja javult ehhez kepest, vagy az is ilyen? Nekem nagyon nem tetszik, pedig szeretem a horror jatekokat meg az FPS-eket is, de sztem a Resistance szebb! Valaki?
  • item
    A Folding Home miatt szenvedtem fel ennek legalább van Grafikus SMP kliense :)

A windows os sajna nem jó, mármint a konzolos smp kliens, valamikor rendesen megy valamikor nem, szóval remélem ez jó lesz--

• item
    Sorry az OFF ért, most sikerült feldobnom a OSX 10.4.8 at, egész jól fut, és találtam hálókártya drivert is hála a realteknek! Egész gyors, és gyorsan szokható...

• NEXUS6
    Ennek az achivementes dolognak csak úgy látom én is értelmét, ha nem csak pontszámot kap az ember. Pl a Motortstormban ahogy kapja az ember a pontokat, úgy jönnek az új pályák meg a verdák. Az új verdákat aztán a multiban is lehet használni.

Szerintem ennek így van értelme. Az hogy vidd végig a headshottal az egész gámát és akkor kapsz egy kitűzőt, vagy egy lófarkat amivel a multis karaktert tudod csicsázni, annak semmi értelmét nem látom!
  • NEXUS6
    Az GRAW az amcsi store-ból leszedve nekem végül működött. Valszeg meg is veszem, elég jónak tűnik, szeretem a kicsit bonyisabb FPS-eket.

Ha a warhawk is buli lesz abba is valszeg beszálok.

Haverokkal, kolégákkal ma voltunk paintballozni, valszeg függő leszek;)))
    De ugye azt se lehet mindíg csinálni, szal addig jók lesznek ezek a virtuális lövöldék is.
  • EmThor
    moha airborne trélereket nézzenek.. bár nem tudom. menni kell, lőni, meg este van, kockapályán. állítólag ott kezdek ahova ledobom magam ernyővel, de el tudom képzelni légvédelem simán leszed ha olyan rész felé repülök, nehogy már 5 perc alatt betoljak egy pályát. meg semmi új :/
  • EmThor
    kis irónia, látom hiányzik az érzék... na mind1.

őszi katalógusban 8300 a warhawk (és azt hogy? letöltik netről és ők írják fel? :), és 15999 a headsetes verzió... ha külön veszem az még mindig egy ezres haszon dobozonként... és továbbra sem vágni a jabra bt 135 minőségét...
  • partizan182
    Ezért a hozzászólásért minimum érmet érdemelnél.

"Szeretném azt mondani hogy nem tudok mit mondani"

Szép...

GRAW2 demó müxik már mindenkinek?
  • partizan182
    Nem mondtam hogy baj h átveszik az achiement rendszer (trófeákra átkeresztelve), te tény hogy más már megcsinálta előttük. Ez pont koppintás. Semmi baj nincs ebben, ami jó azt érdemes átvenni.

Ms meg messze van a jótól, de jó látni, hogy a tényleg jó ötleteik (acievment rendszer, live felépítése, custom soundtrack-ek minden game alatt, Friend list, MSN integráció) működnek, a Sony meg csak vegye át ezeket minél hamarabb mert akár hiszitek akár nem ezek hasznosak/élvezetesek.
  • EmThor
    erre se tudok mit mondani... :D
  • EmThor
    m$ = jó. ps3 = koppintás. ez alapján pedig: partizan = lol :D
  • Attila8805
    Töltsd fel máshova.
  • cloud.strife
    Adamq, nahh nem vagy normális........ :) Télleg joyyal nyomod? :)
  • cloud.strife
    Tököm a 20kb-os képlimitbe..... :(
  • cloud.strife

Uhh........ :)
  • cloud.strife

Ahh......... :)))))))))))))
  • Attila8805
    "m$-nál még a levegővételért is fizetni kell, és ezt egy fanboy se tudja "tisztára mosni" :)"
    Ehez csak azt szeretném hozzáfűzni hogy a minőséget meg kell fizetni:D
    És itt nem a gép hardverére gondoltam hanem a live-ra:D
  • Since
    Én biztos fogom nyomni, uyganis régebben nagy multigamer voltam :-) Persze PC-n. :)
  • partizan182
    Nem, en csak kontárkodok meg játszom az agyam.
    Jelenleg otthon X360, Wii, DS, GBA, Ps2 és egy régi Genesis van.
    Ps3mat tervezem ha lesznek játékok.
  • ágybanalvó
    itt sokaknak még xbox-a is volt? :D de partizan most lehet én nem értek valamit de neked mindenféle konzolod van vagy volt? :D
  • XuChi
    Még nincs mert előbb monitort kell vennem (206BW)