89387
PlayStation3
-
partizan182 #16092 Ugye mekkora punnyadás van itt flame nélkül? :)
Rage: bár jópofa a bemutató, de én nem várok sokat tőle. idSoft-nak hosszú évek óta nem volt jó játéka. A Quake 1 óta csak techdemókat csinálnak, és a játékaik csak a modding community hathatós támogatása miatt maradnak fenn (Q2 - csalódás, modokkal remek, Q3 - ua, Doom 3 - unalmas techdemója egy megbukott engine-nek, Q4 - szimpla egyszerű súter).
Enemy Territory-n dolgonzak most ugye, ott is gondok vannak, a 360-as verzó le van maradva, a Ps3-mon a netkódot nem tudják belőni az istennek sem, PC/Mac jól halad, hát remek, dobjon ki 200+ K-t az akinek hat anyja van.
Szal az id (különösen mióta engine-ben agyonverte őket az Epic)nagyon szenved. -
#16091 Rage!
Sirrrrály! -
#16090 Igen az UT3 bill , egér támogatás fog élvezni . Király . -
simirizsa #16089 Hello ismét :D Na ha megjött a Starter Pack a boltba akkor holnap megyünk venni is :D Viszont az érdekelne h nemtudtok a valahol olcso dvi-hdmi kábelt meg aki probálta eseleg dvire rácseszni 1 hdmi átalakitot menyire hozza a minöséget ? A témához hozzá szolva én is örülnék 1 Warhawk demonak és szerintem is meglehetne oldani.
Jimanszky: Hány cm-s ? Kint napaliba van 1 42 colos kis LG plazma csak ugye napali :D -
#16088 És az mi?:D -
#16087 Jaja, de nem mindegyiknél... :( -
Noitulover #16086 Svájcból küldték meg is lepődtem hogy egyáltalán van rajta magyar hang
tényleg nincs mit -
Noitulover #16085 Még is mire számítottál , bűn ronda (RTL klubb , Tv2 ami nézhető) az adás HD tv-n hiába akármien zaj csökkentés , szak ember is zat mondja hogy túl finoman hangolt szerkezet és minden zajt összeszed ami ezidáig elveszett a ocska sd tv-ben XD(pl szellem képes , sokszor a 50Hz is látszik stb) -
Jimanszky #16084 na jó,nem azt cserélek benne amit akarok,de én magam fogom benne kicserélni a scalert:) -
Jimanszky #16083 tv adásnál???na jó,de akkor se 105ezer volt;)) -
Jimanszky #16082 a Philipsnél volt vásár és én ott melózok;))) -
#16081 A Bravia-mnak van..... :)))))) -
#16080 Milyen tv?
hogyhogy azt cserélsz benne amit akarsz?
és mért csak 1 hónapig? -
Jimanszky #16079 Ja megjött a tv-m is,csak beszart a tv tuner,így cserélhetek majd benne scalert a gyárban:)))Amúgy meg nagyon fasza,igaz a tv adás nem a legjobb,de tűrhető.Gondolom semelyik LCD-nek sincs olyan képe tv adásnál,mint a csövesnek.Most is a tv-ről írok.Van rajta USB is,csak bedugom és már megy is a film,meg képet lehet vele nézegetni.Szerintem 105ért igazán jó vétel volt;))!!!Aztán még 1 hónapig azt cserélek benne,amit akarok:DD -
Jimanszky #16078 2008 márciusában jelenik meg EURÓPÁBAN Ps3-hoz az a bizonyos tv tuner.A kérdés már csak az,hogy milyen adókat lehet majd vele fogni és mennyi lesz... -
#16077 Köszi! Akkor semmi magyar szöveg, cég nincs rajta..... :((( Mindegy majd utánanézek a Sony-nál... :)
Mégeccer thx! :) -
Noitulover #16076 Sony pictures home entertainment , 2 linkje www.sphe.co.uk , www.sonypictures.com/bluray ennyi van a dobozon -
#16075 Skacok, aki kapott JB BD lemezt, megnézné nekem a tokja hátulját? Magyar cég van az legalján írva? Ha igen, akkor melyik? BD lemezt akarnék árulni..... :) -
#16074 jaaaaaaaaa .......... :)))))))))))
A headset témához annyit, hogy 6-10e között lehet venni Sony Ericsson blútúsz hedszettet, a drágább jóhosszú, az olcsobb elegendő hosszúságú akkukapacitással bír és tökéletesen műxik.... :) -
#16073 LCD
hogy milyet? attól függ milyen vastag a pénztárcád... -
#16072 sziasztok
ps3-hoz milyen tv-t ajánlotok? lcd-t vagy plazmát? és melyik márkát?
a választ előre is köszönöm. -
Jinchuu #16071 Meg lehetne oldani, pl. időkorláttal. Leszeded és van 2 napod játszani, utána nem enged fel ha nincs meg a teljes. Teljesen jó megoldás lenne ez is. -
Silverford #16070 Sziasztok!
Mik az eddigi legjobb online multi játékok? -
Since #16069 Nekem nemnagyon tetszett a demó ugyanis én úgy éreztem mint ha akadt volna. Inkább megvárom Warhawkot. -
Foxhound1980 #16068 2 pálya a demó, 20 pálya a full. Semmi extra, ugyan úgy lehetne demót kiadni mint bármelyik multi játékból. -
#16067 Üdv az uraknak , nekem nagyon tetszik ez a GRAW 2, szerintem beszerzem ha megjelenik... Sniperes puskával faxán kilehet szedni az ürgéket, nagyon király, headshot, paff és fekszik a muki!! -
Noitulover #16066 Mégis hogynézne már ki a játék van pár fegyver a katonáknak meg be szálhat a repcsibe kb enny i a játék , ebből mégis mit szednél ki hogy demo legyen ami tükrözi a játékot. A légi harcot? Erröl szól az egész , a katonás részét - elivel ezt kilehetne szedni de akkor ki venné meg a "teljes" verziót ha már repkedhet meglődözhet akár milyen ratyi demo pályán a haverokkal ingyen?
Max azt tudnám elképzelni hogy egy pár napig játszható demo servert meg klienst kiadnak -
Foxhound1980 #16065 Az lenne a legkorrektebb ha pl a letölthető egy trial verza lenne, amit ha megtettszik unlockolhatunk x összegért. -
#16064 Szép ha megjelenik veszek egyet az biztos. -
Foxhound1980 #16063 -
Foxhound1980 #16062 Lefutott cím az már :D (egyébként úgy tudom hetente törlik a listát) -
#16061 Mivan banyek, senki se nyomja a GT HD-t??????? :))))
Ha igen, ki hányadik??? :))) -
Foxhound1980 #16060 Talán 15990, ez majd vaszeg változó lesz, mint ahogy a MM, EW, 576 is 1-2 ezressel szokott néha variálni. -
Foxhound1980 #16059 1:1-ben váltják az USA gémek árát eurosra. 60 dodó az 60 euró lesz. És mint 60 eurós árfekevés, hivatalosan a boltban 16990,- huf lesz. -
Foxhound1980 #16058 576on 8k az alap csomag, benne van a katalógusban. KATT -
partizan182 #16057 Amcsiban a nextgen játékok sztenderd ára 59.90 USD.
Ez nálunk 16.990 általában. Nem hinném hogy olcsóbb lenne a Warhawk. -
#16056 a basic csak letölthető lesz. max kiveszik a dobozból a headsetet... és úgy kérheted maszekba.
1000ft árrés van, de sajnos itt balkánországban igaz, nem szabad általánosítani. miért is nem?
mert: 60$ ez a pakk az USA-ban. és nem 60€... tehát 12 ropiért megkapod a 15ezer értékű fülest meg játékot (7.500x2) így már más a helyzet -
Foxhound1980 #16055 Füleses verza nem nagy kaland szvsz, had döntsem már el milyen fülest veszek...8k-ért. Amit adnak ehhez az mennyi boltban külön, mi a pontos tipusa?
Szerk: Na gyorsban utánanéztem, ez a füles bruttó 7200 hufért vihető. Ergó megvetetik az emberrel teljes áron, semmilyen kedvezmény nincs, sőt... -
Foxhound1980 #16054 A basicre gondoltam értelemszerüen. -
#16053 60$-os játékot a headsettel? és mégis hogy? :)