89387
PlayStation3
  • partizan182
    Ugye mekkora punnyadás van itt flame nélkül? :)

Rage: bár jópofa a bemutató, de én nem várok sokat tőle. idSoft-nak hosszú évek óta nem volt jó játéka. A Quake 1 óta csak techdemókat csinálnak, és a játékaik csak a modding community hathatós támogatása miatt maradnak fenn (Q2 - csalódás, modokkal remek, Q3 - ua, Doom 3 - unalmas techdemója egy megbukott engine-nek, Q4 - szimpla egyszerű súter).

Enemy Territory-n dolgonzak most ugye, ott is gondok vannak, a 360-as verzó le van maradva, a Ps3-mon a netkódot nem tudják belőni az istennek sem, PC/Mac jól halad, hát remek, dobjon ki 200+ K-t az akinek hat anyja van.

Szal az id (különösen mióta engine-ben agyonverte őket az Epic)nagyon szenved.
  • DarkSector
    Rage!
    Sirrrrály!
  • HAF Rigel
    Igen az UT3 bill , egér támogatás fog élvezni . Király .
  • simirizsa
    Hello ismét :D Na ha megjött a Starter Pack a boltba akkor holnap megyünk venni is :D Viszont az érdekelne h nemtudtok a valahol olcso dvi-hdmi kábelt meg aki probálta eseleg dvire rácseszni 1 hdmi átalakitot menyire hozza a minöséget ? A témához hozzá szolva én is örülnék 1 Warhawk demonak és szerintem is meglehetne oldani.
    Jimanszky: Hány cm-s ? Kint napaliba van 1 42 colos kis LG plazma csak ugye napali :D
  • Attila8805
    És az mi?:D
  • cloud.strife
    Jaja, de nem mindegyiknél... :(
  • Noitulover
    Svájcból küldték meg is lepődtem hogy egyáltalán van rajta magyar hang

tényleg nincs mit
  • Noitulover
    Még is mire számítottál , bűn ronda (RTL klubb , Tv2 ami nézhető) az adás HD tv-n hiába akármien zaj csökkentés , szak ember is zat mondja hogy túl finoman hangolt szerkezet és minden zajt összeszed ami ezidáig elveszett a ocska sd tv-ben XD(pl szellem képes , sokszor a 50Hz is látszik stb)
  • Jimanszky
    na jó,nem azt cserélek benne amit akarok,de én magam fogom benne kicserélni a scalert:)
  • Jimanszky
    tv adásnál???na jó,de akkor se 105ezer volt;))
  • Jimanszky
    a Philipsnél volt vásár és én ott melózok;)))
  • cloud.strife
    A Bravia-mnak van..... :))))))
  • Attila8805
    Milyen tv?
    hogyhogy azt cserélsz benne amit akarsz?
    és mért csak 1 hónapig?
  • Jimanszky
    Ja megjött a tv-m is,csak beszart a tv tuner,így cserélhetek majd benne scalert a gyárban:)))Amúgy meg nagyon fasza,igaz a tv adás nem a legjobb,de tűrhető.Gondolom semelyik LCD-nek sincs olyan képe tv adásnál,mint a csövesnek.Most is a tv-ről írok.Van rajta USB is,csak bedugom és már megy is a film,meg képet lehet vele nézegetni.Szerintem 105ért igazán jó vétel volt;))!!!Aztán még 1 hónapig azt cserélek benne,amit akarok:DD
  • Jimanszky
    2008 márciusában jelenik meg EURÓPÁBAN Ps3-hoz az a bizonyos tv tuner.A kérdés már csak az,hogy milyen adókat lehet majd vele fogni és mennyi lesz...
  • cloud.strife
    Köszi! Akkor semmi magyar szöveg, cég nincs rajta..... :((( Mindegy majd utánanézek a Sony-nál... :)

Mégeccer thx! :)
  • Noitulover
    Sony pictures home entertainment , 2 linkje www.sphe.co.uk , www.sonypictures.com/bluray ennyi van a dobozon
  • cloud.strife
    Skacok, aki kapott JB BD lemezt, megnézné nekem a tokja hátulját? Magyar cég van az legalján írva? Ha igen, akkor melyik? BD lemezt akarnék árulni..... :)
  • cloud.strife
    jaaaaaaaaa .......... :)))))))))))

A headset témához annyit, hogy 6-10e között lehet venni Sony Ericsson blútúsz hedszettet, a drágább jóhosszú, az olcsobb elegendő hosszúságú akkukapacitással bír és tökéletesen műxik.... :)
  • james69holden
    LCD
    hogy milyet? attól függ milyen vastag a pénztárcád...
  • Yrda
    sziasztok
    ps3-hoz milyen tv-t ajánlotok? lcd-t vagy plazmát? és melyik márkát?
    a választ előre is köszönöm.
  • Jinchuu
    Meg lehetne oldani, pl. időkorláttal. Leszeded és van 2 napod játszani, utána nem enged fel ha nincs meg a teljes. Teljesen jó megoldás lenne ez is.
  • Silverford
    Sziasztok!
    Mik az eddigi legjobb online multi játékok?
  • Since
    Nekem nemnagyon tetszett a demó ugyanis én úgy éreztem mint ha akadt volna. Inkább megvárom Warhawkot.
  • Foxhound1980
    2 pálya a demó, 20 pálya a full. Semmi extra, ugyan úgy lehetne demót kiadni mint bármelyik multi játékból.
  • item
    Üdv az uraknak , nekem nagyon tetszik ez a GRAW 2, szerintem beszerzem ha megjelenik... Sniperes puskával faxán kilehet szedni az ürgéket, nagyon király, headshot, paff és fekszik a muki!!
  • Noitulover
    Mégis hogynézne már ki a játék van pár fegyver a katonáknak meg be szálhat a repcsibe kb enny i a játék , ebből mégis mit szednél ki hogy demo legyen ami tükrözi a játékot. A légi harcot? Erröl szól az egész , a katonás részét - elivel ezt kilehetne szedni de akkor ki venné meg a "teljes" verziót ha már repkedhet meglődözhet akár milyen ratyi demo pályán a haverokkal ingyen?
    Max azt tudnám elképzelni hogy egy pár napig játszható demo servert meg klienst kiadnak
  • Foxhound1980
    Az lenne a legkorrektebb ha pl a letölthető egy trial verza lenne, amit ha megtettszik unlockolhatunk x összegért.
  • HAF Rigel
    Szép ha megjelenik veszek egyet az biztos.
  • Foxhound1980
  • Foxhound1980
    Lefutott cím az már :D (egyébként úgy tudom hetente törlik a listát)
  • cloud.strife
    Mivan banyek, senki se nyomja a GT HD-t??????? :))))

Ha igen, ki hányadik??? :)))
  • Foxhound1980
    Talán 15990, ez majd vaszeg változó lesz, mint ahogy a MM, EW, 576 is 1-2 ezressel szokott néha variálni.
  • Foxhound1980
    1:1-ben váltják az USA gémek árát eurosra. 60 dodó az 60 euró lesz. És mint 60 eurós árfekevés, hivatalosan a boltban 16990,- huf lesz.
  • Foxhound1980
    576on 8k az alap csomag, benne van a katalógusban. KATT
  • partizan182
    Amcsiban a nextgen játékok sztenderd ára 59.90 USD.
    Ez nálunk 16.990 általában. Nem hinném hogy olcsóbb lenne a Warhawk.
  • EmThor
    a basic csak letölthető lesz. max kiveszik a dobozból a headsetet... és úgy kérheted maszekba.

1000ft árrés van, de sajnos itt balkánországban igaz, nem szabad általánosítani. miért is nem?

mert: 60$ ez a pakk az USA-ban. és nem 60€... tehát 12 ropiért megkapod a 15ezer értékű fülest meg játékot (7.500x2) így már más a helyzet
  • Foxhound1980
    Füleses verza nem nagy kaland szvsz, had döntsem már el milyen fülest veszek...8k-ért. Amit adnak ehhez az mennyi boltban külön, mi a pontos tipusa?

Szerk: Na gyorsban utánanéztem, ez a füles bruttó 7200 hufért vihető. Ergó megvetetik az emberrel teljes áron, semmilyen kedvezmény nincs, sőt...
  • Foxhound1980
    A basicre gondoltam értelemszerüen.
  • EmThor
    60$-os játékot a headsettel? és mégis hogy? :)