89387
PlayStation3
-
Noitulover #16132 azt mondják jó de nem probáltam ,
MK2 valaki? :D -
qper #16131 Calling all cars!-t érdemes leszedni? -
qper #16130 ment válasz :) -
Jimanszky #16129 Ez a sorrend sokmindentől függ!!Mikori gyártás,milyen elektronika.Az új Philipsek már egész jók,amiket még nem lehet kapni,de én tapasztaltam bent.a jaguárok odabasznak!! -
Chris Lowe #16128 Küldtem privit. -
qper #16127 Végigtoltam a Resistance-t, úgyhogy ez, illetve egy F1 eladó/cserélhető. -
partizan182 #16126 Tökmindegy min nézed. A mai magyarországi analóg TV-zés minősége gyalázatos. Minőségre CRT-Plazma-Projektoros-LCD a sorrent ugyanazzal a szorsz-al. -
Jimanszky #16125 Nem nagyon tapasztaltam,de biztos igazad van és te nézed a tv-m nem én:)))Persze CRT szebb,de CRT-n nem tudom a Ps3-at 1080i-ben futtatni,plusz rákötni a számítógépet.Ja és a DVD-nek meg ezerszer szebb képe van az új tv-men.Így hirtelen ennyi. -
Jimanszky #16124 Kapcsold be a gépet,utána tedd az ujjad a kikapcsológombra és tartsd mindaddig rajta,amíg sípoló hangot nem hallasz.Ezután jónak kell,hogy legyen!! -
partizan182 #16123 Tv-adás minőségéről beszélt a kolléga, az meg pont olyan amilyen.
Szellemképes, zajos, vibráló, kontraszthiányos szar. -
Jimanszky #16122 Dehogy ronda!!!50Hz???Viccelsz??Hol élsz??Abszolút nem látszik!!Be is aszna!!!Fasza a képe,csak nálunk gyengébb a vétel.Panel:(( -
simirizsa #16121 Én ma vetem meg azaz vetük meg bátyámal a Starter Packot Überkonzolnál de nem megy monitoron pedig vetünk érte Konzol Studioba hdmi-dvi átalakitot és nemtom mi a problém amikor átnyomom hdmire vilan egyet monitor azt kész már frissitetük mindent csináltnk de nem megy
Ja amugy mi SP-nkbbe Motor Storm meg Forma 1 volt de rendes volt a csávo és megbeszéltük vele ugyhogy kicseréltük Ninja Gaiden-re RFOFM-t akkartunk volna csak pont nem volt bár az most jobban izgat h fog menni monitoron PS3 -
#16120 Zsíros!
Septemberben meg lesz a PS3 starter pack! -
partizan182 #16119 EX támadásokat úgy kapod szépen automatikusan ha jól emlékszem úgy 3-4 fajta van belőle/karakter. A gólemeknek mindig 1.
Atsumánál pokoli fontos a rengeteg HP a főbosszhoz. Mint már írtam addig a játék pokoli könnyű, viszont ha nincs legalább 3000+ hp-ja Atsumának akkor lenyomják a legvégén.
Egyébként Atsumának a HP-t, Ep-t és a Direct-et nyomattam, akinek kevés a CPje (talán így hívják az erőnlét pontokat, nem emlékszem) annak Agility is. -
Sund #16118 Seraphim és 99.999 TB az ára. Érdekes, én meg pont a gólemekre bazírozok és a fő karaktereket hanyagolom. Amúgy milyen tulajdonságokat fejlesztettél az SP pontokból Atsumánál? Én most próbálom mindegyiket egyformán. Ja és összesen hány EX támadást lehet összegyűjteni? -
tibitoth #16117 jaja. lekapcsoltam majd ujra inditottam ah a kezikonyvbe van ira. maj melo utan meg meglesem alaposabban de 1mas kozt, fogalamam sincs h mia bibi. amugy koszi a segitseget. -
simirizsa #16116 Nekem arra van és ugyan ez a probléma :( -
#16115 pedig támogat hdcpa-t is... ps3-on kimeneti jel hdmi-re van tolva? -
tibitoth #16114 vki? most vettem hdmi to dvi kabelt. racsatlakoztattam a ps3 a monitorra de a kep hejett csak szines "noise" volt a kepen meg csikok. eza a monitorom van: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=59234
es ez a kabel: http://www.amazon.co.uk/Belkin-Silver-Pureav-Hdmi-Dvi-D/dp/B0009PTHM8
mi a teendo?
koszi a segitsegeket -
#16113 Én is olyan havi 2 játékra gondoltam eddig, de július és augusztus is valszeg kimarad, talán egy FNR3-mat talán azért beszerzek. Szeptemberben meg ránkszakad a gazdagság!
Na nem baj, valahogy majd csak elviselem;) -
Noitulover #16112 Hát igen augusztus vége fele jönnek sorban warhawk , lair , heavenly sword
valamelyik 2-t ahogy kijön be is szerzem :D -
#16111 Az már egész jó ár...azthiszem fel is hívom őket, és rendelek egyet. -
#16110 Az autós jelenetek a rage-nek olyanok voltak mintha a motorstorm-ból lettek volna.
Nem ? -
#16109 Nem tom olvastátok-e, itt van néhány info és találgatás a GT5-ről:
GT5 will be playable at Leipzig, where multiple online features will also be announced.
GT5 Prologue will be Home compatible!
While called Prologue, Yamauchi says there will be options to make money, buy cars, etc.
In the final build, there are ambitions to let you walk around a "town" and look at cars. We imagine this means your Home avatar checking out other people's GT5 cars.
GT5 Prologue will have 40 cars and 4 tracks, totaling 8 configurations.
If you use a steering wheel for the game, you can look around the cockpit in cockpit view by moving around the D-Pad. Nice.
In the full game of Gran Turismo 5, you can fully customize the interior of the car.
Right now, 16 cars are in each race, but in online modes, the number may shrink to 12.
Any money, cars, etc. you earn in GT5 Prologue will be able to transfer over to the full Gran Turismo 5.
Király!;))) -
#16108 Bakker! Kezdenek összecsúszni a gámák szeptemberre. Figyelembe véve, hogy az augusztus végén amcsiban megjelenő gámákat jó ha 1-2 héttel később meg tudjuk szerezni, a szeptemberre rögtön van 4-5 game amit nem ártana kipróbálni.
De azért már jöhetne a bőségnek eme zavara!;))) -
partizan182 #16107 Singstar józanul is jópofa (most vettünk egyet Ps2-re), de közelében sincs a Guitar Hero-nak. -
partizan182 #16106 Nem, igazából annyira nem gólemeztem, inkább a fő karaktereket fejlesztgettem. Mondjuk pár helyen jól jöttek a gólemek (pl tűzdémont nyilván vízgólemmel a legjobb támadni), de nem emlékszem melyik volt a legdrágább kaszinóban, mi a gólem neve? -
Sund #16105 Részeges=részegen
majd írok élménybeszámolót.
partizan182,
pörgettem egy jackpotot az Enchantedben és megvettem a legdrágább gólemet. Neked megvolt az a fazon? -
Sund #16104 Vajh lehetséges, hogy az Assasins Creed az amazon.co.uk szerint szeptember 7.-én jelenik meg? AC Mindesetre megrendeltem, hátha :)
Ja és volt egy másik elhajlásom is. SingStar :))) Részeges biztos jó móka. -
#16103 HI!!
Láttátok az Überkonzolban hogy le ment a ps ára?
Egy alapgép 125.000 FT!!!!!!!
Egy starter pack 149.000!!!!!! -
Chris Lowe #16102 Hali!
Van itt olyan ps3-as aki megvette a memória kártya adaptert, amivel ps2 játékállásokat lehet áttölteni a ps3 merevlemezére? Ha van szeretnék Vele üzletet kötni, mert 5000,-et sajnálok kidobni 2 perc használatért, (576-ban ennyi) és gondolom aki megvette szintén csak egyszer használta ezt az adaptert. -
Rena11 #16101 nekem hdmi-dvi kábellel van összekötve monitoral és nagyon zsírúl megy -
partizan182 #16100 "Én a PC-n futó Doom 3-ról beszélek....."
Nyilván, én is.
"GOW nem FPS...." Nem volt róla szó, hogy FPS-nek kellene lennie. ("Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!
")
"R6 Vegas kegyetlen recés...." Ps3-mon.
"GRAW a közelébe sem ér...." Nem tudom mennyit nyomtad a 360-as GRAW2-t, de ha eleget, nem írnál ilyesmit.
De a Doom 3 fájdalmasan lópoli, lóres textúrákkal, közepes fizikával, bélyegméretű pályákkal, repetitív játékmenettel. Egyetlen amiben anno ütött az a fénykezelés/árnyékolás, de már az is rég túlhaladott. -
SlickAdam #16099 En nagyon praktikus megoldast talaltam a porosodasra. Jatszas utan nagyon puha ronggyal letörölgetem, aztan megy ra a feher lepedö a gepre amig nincs bekapcsolva... -
BJB #16098 Mivel kell megtakarítani a PS3 felületét?(Eddig Pronto-val próbálkoztam de nem nagyon jött be mivel fára való, 1 hét után ugyanolyan poros) -
#16097 Bocsesz, de téves a meghatározás....
Én a PC-n futó Doom 3-ról beszélek.....
GOW nem FPS....
R6 Vegas kegyetlen recés....
GRAW a közelébe sem ér....
COD3 és Darkness-t meg még nem láttam....de azok valszeg jobbak...ebben egyetérthetünk! -
partizan182 #16096 PS3 game-ek régiófüggetlenek, simán futtathatod az európai játékot amcsi gépen. Amire figyelni kell, hogy ha normál TV-vel használod akkor az tudja az ntsc-t (egyébként feketefehér lesz a kép), ill nem tudom, hogy az usa Táp mennyire szereti a 220V-ot -
Nagy01 #16095 Azt szeretném kérdezni hogy a külföldről (USA) ból vásárolt konzolokon menni fog a Magyaro.-on vásárolt game?Mert USA-ból 90-ért lehet asszem kapni és MO.-ra is kiküldik a csomagot.Úgy hallottam hogy az NTSC és nem PAL legalábbis az xbox360-nál nem ment az NTSC-s game.Szal nem értem hogy van ez xD. -
partizan182 #16094 "A Quake 1 óta csak techdemókat csinálnak"
Nem a szépségről volt szó. A techdemónak a lényege hogy gyönyörű.
"Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!"
GOW !!!!!!
Darkness !!!!!!
GRAW !!!!!!
COD3 !!!!!!
R6 Vegas !!!!!
Nem nagyon értem ezt a felkiáltójelezést, de az ember mindent megtesz hogy beilleszkedjen (!!!!!!). -
#16093 Egyeltalán nem értek egyet!
Mondj egy mostani játékot, ami pl szebb mint a 2-3éves Doom 3!!!!!
Mostani erős gépeken kegyetlen durván néz ki....
Talán a fear ami szerintem szebbb....
Ja meg a COD2 maxon, ami még üti a szintet....
A mostani fps-ek többsége trágya graffal rendelkezik..
És akkor ottan van a PREY!!!!!