89387
PlayStation3
-
Jimanszky #16172 Amúgy valaki próbált már lejátszani Ps3-on H.264 kódolású akármit:))))? -
Jimanszky #16171 Ja ééértem...de gondolom a Ps3 nem játssza le ezt a fajta tömörítést..:(( -
#16170 Mert gondolom te százzal gázzal töltesz le az online boltokból!;)
Ha fizetni kell érte, akkor sokkal kevesebb a különbség a letöltös meg a "kézzel fogható" formátumok között, mint gondolnád!
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Pl amig lecsorog egy film, pláne HD-ben addig 3x megjárom a sarki videotékát! -
partizan182 #16169 WMV HD egy tömörítési mód nem adattároló.
De egyébként igen, az Ms abban hisz hogy néhány év múlva már alig lesz aki lemezen veszi a filmjeit, online tékák lesznek, IP-TV ezerrel, mind HD-ban persze. Ehhez pedig egy normális tömörítőalgoritmus kell, mert azért a sávszélesség sem végtelen.
Egyébként igazuk van szvsz, nem is tudom mikor vettem utoljára DVD-t. -
BJB #16168 GTHD-t én Sixaxis-al küldöm. Most szereztem egy HDTV-t, a GT5-re be fogok szerezni egy Logitech kormányt. -
Jimanszky #16167 Hallottatok már a wmv hd-ról?Ez az MS válasza a BD-re?... -
partizan182 #16166 Nagyon otthon vagy ebben a konzolos bolt témakörben...
A Tesco különösen szíven ütött. -
#16165 Tán még ELECTRO WORLD - TESCO - METRO.... -
Rena11 #16164 ismerem a joystationt csak sajnos nem tudok feljutni tényleg jó üzlet a fehérvárri konzolboltról meg csak annyit hogy ott ebben az évben tutira nem lesz ps3 játék és 6 hónapja ugyanaz a 2 darab x360játék kapható :) -
Noitulover #16163 lol egyéb? -
#16162 Ezt a linket már soxor beszurták. Ha fehérvári is az emberke szerintem érdemes felugrani, hiszen a vonatjegy is bőven kijön a különbözetből. Pláne ha esetleg több progit vesz az ember. Tegnap vettem náluk oridzsi FightNight3-at 9 rugóért. Sajna csomagköldés még nincs, de szinte az összes PS3 játékból tartanak és utolérhetetlenek az áraik.;) -
#16161 -
Jimanszky #16160 Gyűlnek a fehérváriak;)))) -
#16159 Média Markt.... -
Noitulover #16158 Pécs környéken nem tud valaki konzolos (ps3) boltról ? :D -
#16157 Én is Fehérvári vagyok, és az öcsémnek az intersparban vettük a ps3-at, de az auchanban is kapható! -
Jimanszky #16156 van konzolos bolt Fváron,csak most újítják a Ps3 játékokat,úgyhogy nyugi;)))Én is fehérvári volnék.Itt a konzol bolt linkje:http://gameplay.hu/ -
Rena11 #16155 egyépként nekem rohadt nagy érvágás hogy székesfehérvári vagyok itt csak a media marktban lehet gamet venni mind1ik 17 ezer és alig van választék 1 rohadt konzolos üzlet sincs itt ilyen szempontból tökre szar ez a város -
Rena11 #16154 van már gt hd???? -
tibitoth #16153 csaszarsag. es kormannyal v 6tengejjel mesz? majd ma megproballom enis az Infinitit. -
BJB #16152 Én küzdök GTHD-be Infiniti G35-tel, Driftbe.
Forwardba a nap végére 20.-30. hely között vagyok, Reverse-ön 8.-15.(voltam már Top10-ben a nap végén)
Reggelt vezetni is szoktam a listát, az összes ausztrált odaverem általában. -
partizan182 #16151 "Ez éri most meg a legjobban nem?" Kb.
"Headset dolog megvan oldva valahogy és milyen árban van? " Bármilyen Bluetooth headsetet használhatsz, jó drágák. Más alternetíva nincs.
"Nagy a különbség a hdmi és a gyárikábel között?" Elmondhatatlan. A Gyári kompozit kb egy 32 centis CRT-ig jó. Mindenképpen kell hozzá másik kábel akár HDTV-n akár nagy SDTV-n nézed.
"Tudnátok ajánlani valami akció játékot?" NG Sigma, Resistance.
" Én a Genjire vagy a Dark kingdomra gondoltam." Mindkettő nagyon gyenge, ne pazarold rá a pénzed. -
zottyantas #16150 "Nagy a különbség a hdmi és a gyárikábel között?" Ha a pack-ba nincs hdmi akkor igen, persze csak ha van olyan tv-d amibe bele tudod dugni:) Mert alapból csak av-kábelt kapsz amivel csak SD felbontásban mókázhatsz, az meg egy komolyabb megjelenítőn elég gyenge. -
tibitoth #16149 Szeva. hath sajat velemenyem es tapasztalatom szerint a genji helett inkabb a ninja gaiden sigmat valaszad. a masik gammat nemprobaltam igy nemtudok velemenyt irni. en a motorstormot es ninja gaident valasztnam a heledbe. a psn-rol lekacinbal6od bar mind1ik demot a genjit is es ki is probalhatod elotte. de szerintem nagyon messze van jac6osagban a genji a sigmatol. -
Jimanszky #16148 Nem tudom mi lehet a gond,ha HDCP-s a monitor...Nekem HAMA HDMI-DVI kábelem van és tökéletes vele. -
zsolt2800 #16147 Sziasztok! Most tervezem egy starterpack megvásárlását és lenne 1-2 kérdésem.Ez éri most meg a legjobban nem? Headset dolog megvan oldva valahogy és milyen árban van? Nagy a különbség a hdmi és a gyárikábel között? Tudnátok ajánlani valami akció játékot? Én a Genjire vagy a Dark kingdomra gondoltam. Köszi a segitséget! -
zottyantas #16146 Neten lehet jobb lenne, de úgy emlékszem próbáltam én is és nem nagyon voltak fenn emberek, mindenesetre 2ezer forintot talán ki lehet bírni még akkor is ha nem tetszik, mert ha szoktál másokkal is játszani akkor ez is sikerjátéklehet.(Ittas vezetés:D) -
tibitoth #16145 hmm. megprobaltam masodszor bekapcsolni a gepet a lcd monitorra hdmi-dvi-n keresztul es most meg megy. fura. nemertem eloszor miert nem ment de orulok h vegre mukodik :D
ez a gthd. mult 7en kb 1 oraig 9dik voltam a suzuki cappucino`95 listan. azutan a 76dik de mar visszakuzdottem magam a 23dik helre de meg mindig tudok javitani az idomon. vki mas is kuzd? -
qper #16144 jajj, szabatosság helyett szavatosság, cori :D -
qper #16143 köszi az infót. igazából a neten szeretném tolni inkább, gondolom így a szabatossága azért jóval kitolódik.
az IGN-en elég jókat írnak róla, bár ez is elég szubjektív mert a Super rub a Dub-ot úgy lehúzzák mint az állat (10/3), nálam meg a pénteki és a szombati házibulinak pedig ez volt a fénypontja :) -
Noitulover #16142 kétlem ,hogy a kábellel lenne a probléma , a 932B mintha nem tudna HDCP-t szoval ez igy nem hiszem hogy fog működni -
Chris Lowe #16141 Ment az ajánlatom priviben! -
simirizsa #16140 Neked mien kábeled van és hol veted ?
Samsung 932B és 1280/1024 a max felbontás azaz max 720p Ja a kábelt meg a Konzol Studioba vetük pls ha tudsz segits -
simirizsa #16139 Igy se naon megy -
#16138 frissített megjelenési lista
vagy 15 cím kapásból kéne :S
katt -
#16137 mentéseket kimásolod valami hordozható ra, vinyó berak, format és kész.
acc-okkal nem tudom mi van, valaki felhomályosíthatna... nincs kedvem megint regizni -
Noitulover #16136 Hogy néz ki egy ilyen hdd csere ? Át lehet végülis másolni az account infot stb. Copy,paste a formázott winyont az csá vagy nem működik? -
#16135 Na megvettem a Fight Nights 3-at. Egesz jo! A grafix eleg vegyes, helyenkent bexaras, helyenkent 2nd class. Az FPS nezet nagyon jo. Van benne online is, gyorsan ki is probaltam. Mar ket perce ment a meccs es nagyban vihogtam, hogy hogy csepelem az ellenfelet, az meg nem csinal semmit, amikor rajottem, hogy az vagyok en. A masodik menetben be is dobtam a torolkzot.;)))
Gyorsan el is kezdtem egy karriert, hogy kiokositsam magam. Bexaras volt, ahogy az elso ellenfelemet betaszigalta az edzoje a ringbe.;)))) -
#16134 bruttó 20ért van a neten 2.5", sata, 5400 rpm, 160gb toshiba és western digital laptopvinyók... -
zottyantas #16133 Nekem meg van. Négy pálya összesen, kocsi van sok meg leht nyerni(lehet páyát is azt nem tudom). Gép ellen hamar megunható szerintem, esetleg ketten egymás ellen leht vele jól elszórakozni. Összességében én megbántam , hogy pénzt költöttem rá, mert vagy 2 napig foglalkoztam vele, azóta csak ha jött valaki és megnézte akkor játszottam ellene.(Ez csak egy vélemény ne ítélj ez alapján, hátha ír még valaki)