89387
PlayStation3
  • Since
    Honnan rendelted? Van rajta magyar felirat?
  • tibitoth
    tennap megjott a starship troopers BR!! ajanlom mindenki figyelmebe. nehany jelenetnel a kep kicsit noisy de nagyon keves helen. a veres jelenetek tul elessek :) neha jobbvolt latni a szemarcangolt emberi fejet mejbbol log az agyvelo csak homalossan latni :)
  • Rena11
    basszus nem ide akartam :D
  • Noitulover
    oh hogy blu ray disk XD egyre valószínűbb
  • Rena11
    1 kérdés a game-el kapcsolatban mert csak a demóval nyomtam de nekem abból nagyon az jött le hogy arénákra van osztva a game vagyis leölöd az összes ellenfelet és akkor tovább mehetsz és ott megint bezárul a bejárható tér amíg le nem írtasz mindenkit.
    ez így van?
  • Rena11
    A gta4-et áttették 2008 második negyedévre:( de szomorú:(
  • Since
    2008 eleje
  • Sund
    mikor jön ez a little big planet?
  • DarkSector
    PL téged ahhogy látom...

És ez szerinted hány embert érdekel?
    "Gamertag : DirtyfredHUN a fiamé : Barnabas95HUN PS3 ID : fred65hun"
  • Since
    Ez milyen játék? Nem találtam róla hivatalos oldalt :-) Elég viccesnek néz ki :-)
  • Madu
    Kábel nettel.
  • EmThor
  • brodix
    A crysis egyértelmű hamis,néz a jobb felső sarkot a tokban lévő képnek!
  • tejföl
    Letöltés 8 Mbit/sec, feltöltés fél Mbit/sec. De mondd, ez kit érdekel rajtad kívűl?
  • simirizsa
    Madu: Wifivel vagy kábelel probálod a netet ?

Milyen kártya kell ahoz h a Storeon legyen pénzem és ahoz mit kell csinálnom utalni vagy mit h kijeleze a pénzem storeon ?

Meg Motor Stormhoz nincs letölthetö nem netes Multiplayer valahol ?
  • Noitulover
    Ritka beteges nemzet a japán ... (ha legalább olyan jól néztek volna ki mint a Doa-s reklám csajok ... megbocsáthatatlan XD)

A konzolos crysis-es arcnak már a mass effect is meg van o.0 lol nem szarral gurit (egyébként 100% magazinkép kivágva és be a DLdvd tokba XD)
  • cloud.strife
    Imádom, mindegyiket!!! :)))) A japó csajokat is, meg a PSP-t is!!! :)))
  • Madu
    Hellósztok neharagudjatok de most nincs türelmem végigolvasni de a keresőbe bee írtam a Internet szót de a kidobott HSZ ek között nem találtam megfelelőt, meg kérdezném énis mint sok más kolégám hogy hogyan kell netre csatlakozni aPS3 al? már néztem sok oldalt de a legtöbbe ugyan az van nincs Easy meg Automata és kész vezetékes netem van de nem tudom beállítani valamiért midíg FAILED a teszt. Meg írnak olyat hogy a szolgáltatótól kapott használati utasítást nézzem meg de azt se tudom mi az:D:D szóval valaki légyszi írja le hogy hogyan kell és hogy mik a hibalehetőségek.
    Köszöntem!
  • EmThor
    psp-ről se feledkezzünk meg, ezt a kis szösszenetet mindenkinek látnia kell :D
  • EmThor
    szerintem 90% kamu, de azért tessék:

• EmThor
    ja, egy hónapja vettem a gépet, ennyi volt a posta
  • cloud.strife
    Most ért hozzád?
  • EmThor

így fog kinézni a doboz + új infó: új tony hawk játék demója hálaadáskor jön
  • EmThor
    ma kaptam :D

• Chris Lowe
    Ment privit.
  • qper
    egyébként Fibernet, nem Chello (hála az Égnek :D
  • qper
    a Store-on kívül teljesen jó a letöltés mindenhonnan, csak itt jóval lassabb mint 10 Mbit. Nemtom mennyi, mert ugye nincs semmi infó, de lassú
  • Noitulover
    Inkább a szolgáltatdódat okolnám evégett , külföldre egyikse garantál max sebességet , főleg nem chelloék
  • Noitulover
    Ez meg előre látható volt ... még is mit kellett volna írnia ? halo 2 XD
  • qper
    Miért olyan tetű lassú mind az EU mind az USA store (a letöltésre gondolok)? Nem mondhatni, hogy kihasználnák a 10 Mbit-es kapcsolatomat...

• Olcsi2
    ;) ha valahova elviszel egy 360-t es a Rumble Roses fut rajta a legtobbet, akkor az nem a gep, hanem a te/ti szegenysegi bizonyitvanyod. Ne haragudj, de ez meg egy PS3 topikban is budos, hehe.
  • Noitulover
    Nem is tudtam ,hogy ezek is kimondott konzol boltok , ahol gondnélkül pénztártól való távózás után is lehet cserélgetni ,stb nem úgy mint a hyper marketéknál ...
  • baggins
    Megvolt a Gamecon fórumtalálkozó, vittem a gépet, meg a HDTV-t. Összehasonlíthatatlanul nagyobb sikert aratott az X-nél, bár az Oblivion és a Darkness nagy szomorúságomre senkit nem érdekelt. A Blast Factor nagyon jól futott, nem véletlenül, ez egy marha jó játék. Nyomatták a Resistancet, Motorstormot, meg egy-két címet még, míg az X360-on lényegében végig a Rumble Roses futott, az is csak a csajok miatt. Persze nagymértékben befolyásolta ezt, hogy a elég sok Sony fan van az oldalon, de úgy vettem észre, mindenki elégedett volt a géppel, tetszettek a demok és a videók is. Persze a legtöbben PSP-ztünk (MH Freedom 4ever!!!). :D
  • NEXUS6
    ;(
  • NEXUS6
    Mondjuk a Store-ból.
    Csak nem a demok, hanem a full játékok közt van, igaz ingyenes!
  • Jimanszky
    Nem sikerült felrakni a Linux-ot,meg nem is értenék hozzá,úgyhogy ez sajna kilőve:((
  • NEXUS6
    A csillagközi invázió nálam kötelező darab!!!;)
  • Rena11
    honnan lehet ezt a gt hd-t megszerezni?
  • partizan182
    Ha lenne online alternatíva megfelelő akkor simán fizetnék érte. Live-ért is fizetek, Live Arcade cuccokért is, egy-egy film is bőven beleférne.
    Járjon a halál videótékába, azt a 1,5 órát kibekkelem valahogy.

Egyébként tényleg mindkettőnek van előnye/hátránya. Pl szerintem a díszdobozos kiadások mindig megmaradnak, szép ajándék, jól mutat a polcon. De ha pl rámjön, hogy én most meg akarom nézni a csillagközi inváziót és letölthetem ugyanannyiért egy megnézésre amennyi a kölcsönzés lenne, és még ki sem kell mozdulni a lakásból, akkor a válasz (legalábbis nekem) egyértelmű.
  • NEXUS6
    Dehogynem!

Linux alatt;)))