89387
PlayStation3
-
#16252 Ugye sikerült felfognod, hogy mit akartam a hsz-emmel? Nem úgy tűnik, mert ökörségeket írogatsz. -
partizan182 #16251 Ja, egyébként amint megjelenik Mo-n a Blu-ray/HdDVD díszdoboz a sorozatból azonnal rohanok Ps3-mat/XboxHdDVD lejátszót venni :)
Tényleg hihetetlen élmény, mindenkinek kötelező. -
partizan182 #16250 Mivel a TV-m csak 720p, így a 1080p-t nem nagyon látnám :)
Egyébként egyértelműen az első rész (a Nap) a legerősebb. Ha végignézted a sorozatot, az első rész ilyen best-of válogatás a többiből.
Ami még lenyűgözött: ultra slow-motion a gnúkra támadó krokodilról, a cápa vs fóka incidens és a "füstölgő" tó. -
tibitoth #16249 ha jol emlexem akor nincs. usa ver. de van rajta angol felirat meg hallaserulteknek is. usa nincs sukseguk .hu feliratra. sajna. :) -
Sund #16248 van rajta magyar felirat? -
tibitoth #16247 jaja. gyonyoru. nekem is a kedvencem mert amugy meg imadom a dok filmeket. alig varom h kiadjanak vmi az urkutatas v ur tematikaban. melik a kedvenced a lemezek kozul am? en 1080p=kiralsag :) -
Sund #16246 ráadásul az Enchantedet 15 órája nyomom, és még a felénél se járok, jól beleválasztottam ezekbe az időrabló játékokba. -
partizan182 #16245 Nekem megvan (gépen, 720p), a leghihetetlenebb dolog amit valaha láttam.
Zseniális, gyönyörű, ezzel prezentálom mindig a peonoknak hogy mit is jelent az hogy hádé. -
tibitoth #16244 vki mar latta a planet earth? csak ajanlani tuom. 2 7e kaptam meg. az eu ver csak oktoberben jelenik meg ha jol tuom. aki akarja nyugodtan megrendel7i amazonon mer nem regiokodolt. legalabbis az enyem nem. siman nezem a ps3. vkinek megvan? tapasztalatok? -
Sund #16243 az enyimbe eddig csak 45 óra van benne, gyerek még. :) -
#16242 Nos kollégák én meg teljesen belemerültem ebbe a Fight Night-ba. Eszméletlen jó így FPS-ben csépelni az emeberkéket. Néha már teljesen olyan mint a valóságban!;)))
Viszonylag jó az AI is, és nagyon befolyásolja az ellenfél magassága, stílusa erőnléte stb, hogy milyen kombinációkkal kell kűzdeni elene. Tegnap meg csináltam egy "Kokózást".
Középsúlyban vezetem a listát Chris Heaven "EvilWay"-jel, erre jön egy közepesen erős csákó, valami KO bajnok. Az első menetben simán földre küldöm, gondolom a másodikban kicsit játszok vele aztán a második menet végére lehet hogy ki is végzem. Erre mondja neki az edzője, hogy szívja már fel magát és nyomuljon a saját stílusában. Hát belém bikázott 5 olyan megrendítő parasztlengőt, hogy fél percen belül a földön voltam. És mivel elszoktam attól, hogy hogy is kell a két karral a köröket fedésbe hozni a számolás végéig (eddig minden meccset kiütés nélkül nyertem), szépen ki is számoltak és úszott a meccs.
Most megint nyomom a felhozó meccseket, de nem baj mert eszméletlenül fel tudom tréningezni magam. -
Sund #16241 hun? hogy? -
zottyantas #16240 Oblivionjától még mindig nem akr senki megválni? -
#16239 ja a videó, üt is rendesen, nem tudom ki mit várt a játéktól, én egy fantasy szagú hentelést, über látvánnyal, és ezt meg is kapom! akarooom!!4 :) -
zottyantas #16238 Corrupdet volt a data a UK store-on. Az új videóról van szó:) -
Since #16237 Ezt nem értem :-) -
tibitoth #16236 kozi a segitseget. -
zottyantas #16235 Mar jo a Lair. (bocs a helyesirasert csak PS-rol irok):) -
zottyantas #16234 Mar jo a Lair. (bocs a helyesirasert csak PS-rol irok):) -
Since #16233 Beállításokon belül van olyan mező hogy aláírás. Töltsd ki és menni fog a dolog. -
tibitoth #16232 am le7 h huleseget kerdek de h le7 beallitani v hol kell megcsinalni ezt az alairast ami neked is van? segitenel? kozi -
Foxhound1980 #16231 Azt ki lehet kapcsolni, hogy nem ugrojon fel az ablak. -
tibitoth #16230 hath engem nemnagyon mert meg csak 2 emberke van benne (sajna). de ha soklenne le7 h akkor idegesitene. -
Sund #16229 jó ez a friend list, csak attól félek, hogy ha bővítem ész nélkül, állandóan bejön majd a kis buborék játék közben. "XY online" XY"offline" stb. Titeket nem idegesít?
-
#16228 Szerintem kellene csinálni egy listát Ps3 ID kell. És be lehetne tenni a topic logoba ahogy más SG. forumon láttam. FAQ névvel vagy valami ? Érdekel valakit egyátalán ?
Ja az én iD: Az aláírásomban van és én F1 játszok álltalában , ha valakinek van kedve online részhez írjon. -
Foxhound1980 #16227 Stranglehold demót felnyomtát LIVE-ra! PSN-re holnap jön, vagy mikor várható? -
tibitoth #16226 jaja. arrol amit a psn bol le7 lekacimbalni. koszi a id. majd ma irok. -
Since #16225 Persze. GT-t még nem is próbáltam, azt hittem hogy az csak videó :-) Komplett demóról beszélünk? ID-m : baconjockey -
tibitoth #16224 ah. szinte sehol. csak az elso leveleket vittem vegig meg a masodik jegybol az elsot. rendes nagy tvn akarom elvezni. addig csak docogok vele. gthd viszont majd minden nap megyek. suzuki cappucino95. 1* voltam 9dik kb 1 oraig :/ aztan visszazuhantam a 77dik (aszem) helre de tegnap visszaverekedtem magam a 26dikra de meg boven volt benne ido. habar le7 ma mar megint 77dik vaok :). legtobbet az elso es masodik visszaforditonal veszitek. de legalabb tuom hol a bibi. alig varom a prologuet. te is szox verenyezgetni a gthd? amugy mia ps3 id? beleteszlek a friends listamba ha megengeded. az enyem iib -
Since #16223 :-) Hol tartasz motorstormban? -
tibitoth #16222 jaja. mindenkinek faj ra a foga. a cegbe aszthittek h a kollega az ebayon akarja eladni :D -
Since #16221 Mondhattad volna előbb is jó lett volna nekem is egy aláírt motorstorm :-) -
tibitoth #16220 de ;) komoli. -
Since #16219 nem mondod :-) -
tibitoth #16218 ja tenleg. a motostorm nekem is megvan. de a keszitok alairasaval es direkt csak nekem dedikalva!!!! "for tibor" ;) persze nem az osszes emberke csak jonehanytol. az 1ik kollegam occse ugyanis ott mellozik igy nagyon konnyu volt elintezni. :) -
Since #16217 hát most resistance-t próbálom 100%-ig kivégezni meg egy kis motorstorm. aztán várom augusztus végén warhawkot. -
tibitoth #16216 jaja. mostanaba meg nemannyira mer varom a £ a tvmre amit kineztem. =re csak monitoron gthdzgetek meg ninja gaident probalgatom. de azzal megakarom varni a tvt :) ja meg a flowt vettem meg. naon jo relax meg szerintem szep grafika. es te miket jaccol? -
Since #16215 Szoktál játszani is PS3-al? Ha igen milyen játékokkal? -
Since #16214 Na ez a baj :-) néztem külföldi oldalakat de csak egy két filmen van magyar felirat...Itthon meg iszonyat drága 9-10k. -
tibitoth #16213 amazon.co.uk mondjuk en ittvaok angliaba azert konnyebb. de otvolt a legolcsobban. amugy meg ajanlom a http://www.play.com ezeknek is naon jo araik vannak.pillanat keresem a feliratot.....nincs magyar.