89387
PlayStation3
-
zsolt2800 #16292 Valaki a #16285-ra légyszi!! -
#16291 külföldi fórumon azt írják kurv@jó lett a stranglehold demó!!
amúgy stranglehold minimum pc gépigény (szerintem kamu, ez lesz az optimum, de 70$-ért HD-ban a filmmel együtt a hülyének is megéri ps3-ra, hacsak nem nagyon rövid a gém):
duál magos proci, 2 giga ram, 7900gt... -
Olcsi2 #16290 lag? van eleg szoba?? meddig kell varakozni, mig indul egy jatek? -
Olcsi2 #16289 Orulok, hogy nem csak en erzek igy... foleg mar csak azert is, mert attol hogy vki az alairasaban egy xbox live gamertag-al buszkelkedik, meg nem jelenti azt, hogy veresszaju MS fanboj. Foleg akkor nem, ha szivesen be-beolvas ide is es varja a pillanatot, mikor vegre erdemes lesz neki is ps3at venni. -
#16288 Szerintem jó;) -
Olcsi2 #16287 Milyen a PS3-n az online resze?? -
#16286 3$-ért holnap USA store-ba jön valami csirkés puzzle is :D -
zsolt2800 #16285 Tudna valaki segteni, nem tudom beállitani az internet kapcsolatot.T-onlineos vagyok,adsl megadom a felhasználo nevet és jelszót mindent automatára teszek és a végén a testnél aztírja ki,hogy ip address timed out. Nincs valami oldal ahol ezt leírják? Köszi -
#16284 Nem, az EU-s. Az amcsit még én sem találtam. -
Since #16283 Ez az amcsi update? Csak azért kérdezem mert a ghost rider trailer már egy jóideje fenntvan... -
qper #16282 a Legend of the swprd fent van lokálban a hardwireden, éredmes leszedni, egy kicsit animátrix feelingje van, már ami a promózást illeti -
qper #16281 de akkor az ehetit akár ki is hagyhatták vona... :((( -
qper #16280 minden csütörtökön van ápdét -
#16279 - Gran Turismo - PS Premiere Event Trailer
- Heavenly Sword - Legend of the Sword video
- Heavenly Sword - Making of video
- Ghost Rider - Blu-ray movie trailer
- The Covenant - Blu-ray movie trailer
;( -
Noitulover #16278 Miért gondoljátok ,hogy egyáltalán ma lesz bármilyen update? -
qper #16277 körbenéztem én is a neten, de sehol sem olvasni semmi infót a mai update-ről..
-
Sund #16276 írjatok má valamit, túl kihalt a fórum! -
Foxhound1980 #16275 Csütörtöki PS Store frissitésről van már infó mik várhatóak? -
Foxhound1980 #16274 Bár nem tartozik a topikhoz de ez kemény, megint megszivták :D. Mellesleg ez a T5-ös qrva jó gép. -
#16273 Sony tények -
#16272 Fincsinek tűnik az Imabikisou. Én mondjuk a horror játékokat még egyszer sem próbáltam. Talán azért, mert túlságosan átélem, és össze-vissza sz*rom magam. De az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni. Aki viszont él-hal a horror játékokért, annak biztosan ott lesz a polcán. -
#16271 fene egye a májadat :D -
qper #16270 bocs amiert igy irok, de most a PS-rol irogatok -
qper #16269 vajon miert nem tolti be a wiw-et
a browser? vmiert el sem indul atoltes.
-
simirizsa #16268 Kicsit Fatale Frame beütése van de inkább Forbiden Siren mondjuk ez már nekem tul beteg Resi 5 elég lesz nekem horrorba :D -
#16267 Imabikisou
Jó kis horror game lesz sztem! Szeretem az ilyeneket! -
simirizsa #16266 Én Ninja Gaiden-el nyomulok de holnap meg kukantom Gthd-t aki fel akkar venni barátnak aláirásomba az azonositom -
Foxhound1980 #16265 Darknessnek szerintem a vége fele járhatok, visszakerültem a pokolba megint. B@xott jó gémet csinált a Starbreeze! -
zsolt2800 #16264 Köszi -
tyrant71 #16263 grat a géphez
nekem magyar acc-om nincs is
US vs UK?
én itt a US-t preferálom, mivel elfogadja a VISA electront
US:
LAS VEGAS, US , SOUTH STRIP
3801 Las Vegas Blvd S
NV LAS VEGAS US 89109
UK:
LONDON, GB , KENSINGTON
Wrights Lane
LONDON GB W8 5SP -
Da Killa #16262 Sziasztok NFS CARBON PS3 7500FT-ért eladó
[email protected] -
zsolt2800 #16261 Hello! Ma vettem meg a ps3-amat és lenne egy kérdeésem. Ha netes profilt csinálok milyen profilt kell csinálni magyar,angol vagy mindegy? Külföldihez tudtok valami címet adni? Köszi -
Sund #16260 thx! -
#16259 A csúcson kell abbahagyni!;)))
Akkor majd asszem nyugdíjazom és megyek vele online multizni! -
Foxhound1980 #16258 Egy idő után elkezd a karakter visszafejlődni majd, ahogy halad a korral... Mint a való életben! -
Foxhound1980 #16257 Sorry de sztem senki nem nézett hülyének. A lentebbi postodat én sem nagyon tudtam hova tenni... Rumble Roses X360-on..Hát baxxus tucatnyi AA cim van a gépre és épp azzal a szeméttel promoztátok..:D A R. Roses-ra az áramot is sajnálnám, hogy letöltsem akkora szemét :D -
tyrant71 #16256 system settings --> notification messages --> do not display -
savior #16255 azaz 1080i-t tud a dvi csatlakozo -
savior #16254 olyan problemam lenne, hogy a tv-m tudja az 1080p-t, de nincs rajta hdmi csatlakozo, csak dvi. namost akkor milyen kabel kellene hozza, dvi-hdmi?
esetleg eleg az av-s kabel is, amit a gephez adnak es felesleges hozza masikat venni? -
#16253 Ja, most nézem, véresszájú X-es vagy, bocs. Szerintem inkább a gép hibája, hogy lényegében senkit nem tudott lekötni a "nagy" GOW vagy a "felülmúlhatatlan" Forza 2(ez utóbbit végigröhögtük, annyira gány volt a GT5 videó után). A RR legalább nyújtott valamit, ha nem is sokat. Csak hogy egy kicsit felpiszkáljalak: a Store-ról letöltött Blast Factor sokkal nagyobb siker volt, mint bármelyik X játék. (Bocs, a többi X-estől, utálom, ha hülyének néznek).