89387
PlayStation3
  • EmThor
    ninjatheory.com, akit érdekel lesz szíves felmenni és elolvasni, hogy egy fejlesztő hazavitte a cuccot, és ő, mint aki ismeri mint a tenyerét, 10 óra alatt vitte ki.

innentől kezdve a többi review amit egy augusztusi buildből kaptak az újságok, nem érdekel!
  • partizan182
    Rövid azt' kész, nem értem mit lehet ezen ragozni. Ugyanazért a pénzért fele annyi szórakozást kapsz mint más hasonló stíusú (hasonló játékélményt nyújtó) game-ben. Ennek nyilván senki sem örül, nem kell ezt kimagyarázni, ennyi fért bele a fejlesztési időbe, ennyi.
  • Noitulover
    hát trilogiáről beszélnek 3 rész csak lesz 12-15 ora XD

de komolyan nekem a interjukból az jött le hogy egy drámai történetben : *epic* lehetetlennek tűnő feladtot drasztikus akciókat véghez víve magát felálldozva egy nő , szerepében kell bevégezni a sorsát ,
    de ennek ellenére mindenkit az foglalkoztat hogy mégis hány óra alatt ... művészi értékeket szerintem még nem lehet időben mérni az márpedig lesz elviekben bőven rosszul gondolnám ?
  • Foxhound1980
    Na azért azt ki ne hozd már a történetböl, hogy az a 6-7h teljesen rendben van. Ne vicceljünk már...És mégegyszer mondom, a Ninja Theoory 12-15h játékidőt igért! Nem fanboyok találták ki, a fejlesztők maguk nyilatkozták.
  • Papesz
    Nem nagyon értelek. Gondolom a teszter végigjátszotta, rövidnek találta, beleírta a cikkbe. Hol a maszlag?
  • Foxhound1980
    Mképp, GOW 1-2 az alapmű.
  • Papesz
    Szerintem négyezerért mindenképpen, de csak ha az átlagos képességű játékos szintje alatt vagy. Máskülönben rövid lesz a játékidő.
  • Foxhound1980
    Speedrun időkből kár kiindulni, az semmi másból nem áll csak, hogy rohan az ember.
  • Noitulover
    meg mi ez a marhaság már miközze a játék időnek a adat hordozó kapacitásához?
    szükséges túl dramatizálni hogy a teszt verzióra amin akár még változtathatnak is (kétlem) azt mondták hogy rövid ? gondolom easy-in meg "pro" gamer aki mondjuk ráadásul box párti és ha nincsen benne neki tetsző tartalom akkor ilyen szarságra hivatkozva lepontozza játékot ,
    gondolom számodra meg bizonyára elfogadható az ilyen maszlag amit értékelésnek nevez XD
  • Papesz
    Ezek szerint én mélyen az átlag alatt vagyok.

Jelenleg éppen a Shadow Of Rome-ot játszom, 25 óra körül járok, de még mindig nincs vége. Megint mondom, mindez last generation gépen, DVD-n.
  • EmThor
    God of War 1-et érdemes megvenni? 4.000 FT cd galaxisnál, Killzone-al egyetemben. Gondoltam ezeket ps3-ra megveszem, kompatibilitási oldal is azt írta nincs gond...

Köszi!
  • Noitulover
    az se tart egy átlagos képességű játékosnak 6-7 oránál tovább (speed runja 2-3 ora) egyéb?
  • Papesz
    God Of War mindkét része. Tökugyanaz a játékstílus, mégis bőven tíz óra felett van a játékidő. Mindez last generation gépen, DL DVD-n.
  • NEXUS6
    Na ja, a haver is mindíg elkérte a MGS-t hétvégére, és azon csodálkoztunk, hogy mit csinál vele, amikor még memokártyája sem volt. Azt válaszolta naponta eccer végigtolja!;)))
  • Noitulover
    lol NG 10 ora , ha minden pályán 4 szer meghalsz a bossznál és ujra indulsz akkor talán

© Papesz : az isten szerelméért mondj már egy ténylegesen 20 órát igénylő Akció játékot vagy ami legalább megközelíti ...

persze szinte mindennel el lehet szarkodni +x oráig de ha csak az a cél hogy végig játszd a story-t akkor 3-4 ora alatt végig lehet tolni szinte mindent , rpgket is sokszor

• Nagy01
    Van itt vki aki sima tv-n tolja a ps3-at?Vagyis nem HD-n?
  • Foxhound1980
    Nem akartam huszat irni de sztem már én is jócskán túlvagyok a 10h órán... És még kb 3 küldi van.
  • Papesz
    Mondjuk olyan 20. Vagy nem fér rá a lemezre? 6-7 óra játékidő egész egyszerűen nevetséges.
  • Foxhound1980
    NG átlag 10h lazán van, egyébként a NT 12-15h játékidőt igért! Ha igaz az a 6-7h akkor gyakorlatilag a fele lett annak amit igértek.
  • Noitulover
    mégis hány órás legyen egy akció játék?
    ninja gaiden sincs 6-7 oránál hosszabb és még egy review se mondta hogy rövid lenne (speed run 2 ora alatt XD)
  • Foxhound1980
    Play Magazin 10/10
  • Foxhound1980
    EDGE 6 pont.
  • EmThor
    lesz még rivjú, max 576-tól kiszedjük, tesztverziót kaptak
  • Foxhound1980
    Heavenly Sword 6-7h játékidő, ebböl kb 5h a kardozás...:D Nem is mondok semmit. (IGN rivjú, várjuk a többit!)
  • Nagy01
    NEm is vettem meg mert az egyik a második nem válaszolt a leveleimre mondom jólvan akkor nem kell megírtam neki mailben.1. meg túl erőszakos volt hogy küldjed mán a pénzt és megkapod a csomagot.Megnéztem az értékelését és volt olyan is hogy megkapta a lét és nem küldött semmit mondom najóvan nem kell.Az volt a kifogás hogy elutazok 1hétre majd utána küldöm a lét a válasz ,,áh nem nekem most kell" mondom jólvan akkor.Szal most még csak aukciózgatok.
  • Nagy01
    Ez nem úgy működik he.
    1. HA nem postázná ki az eladó akkor ott van a német rokonunk előbb neki postázza aztán a rokonunk meg ide MO.ra
    2. felvettem vele a kapcsolatot és azt mondta hogy MO.ra is elküldi ha kell.
  • Foxhound1980
    Megnéztem a cuccot, ezt ki sem postázzák ide ott kezdődik. Privibe vedd fel vele a kontaktot egyeztetés céljából, bár nem is igazán értem, hogy licitálhattál mikor gözöd sincs a témáról.
  • james69holden
    ennél sokkal olcsóbban is tudtál volna venni ebayen
  • simirizsa
    Nem érdemes 1 honapja vetük meg bátyámal a gépet és már csak 33 GB van a winyon szabadon na meg elötem szoló érve is elene szol :)
  • BJB
    Egyáltalán nem érdemes. Már 125-ért van sima 60-as pack.
  • Nagy01
    Szerintetek egyébként még érdemes 20gb-os ps3-at venni?
  • item
    Na erről beszéltem, a környezet,efektek grafikája elég jó, de a karakterek pff tiszta vicc!
  • Nagy01
    Huh mivan akkor ha nem nyertem meg de az első visszavonul és a vásárló felveszi velem a kapcsolatot mivel én voltam a második ezért nekem adja 450-ért? Ilyenkor nem lehet rányomni a kifizetésre.:S
  • Nagy01
    privi ment.
  • Foxhound1980
    Most az a baj, hogy olyan dolgokat kérdezel tölem amik a megvásárolt cuccnál, esetedben a PS3-nál le vannak irva. Ott nézd meg, milyen fizetési módok vannak.
  • Nagy01
    Aha..de mi van akkor ha én nem pay-pal on keresztül szeretnék hanem csak úgy simán bemeek a bankba és egy bankszámlára ráutalom a lét?
  • Foxhound1980
    Dobd be a cucc linkjét, megnézem a profilommal mi a pontos álláspont.
  • Foxhound1980
    Megnyerted. Kifizetésre rányomsz, látod mennyi az összeg, bank átvált pay palon keresztül fizetsz. De olvasva postodat látom nem igazán olvastál utána a dolgoknak, egyátalán támogatva van hungary cimzési listában?
  • SlickAdam
    Van egy eladó/cserélhető Resistance-em pipec, karcmentes állapotban!

ajánlatokat: a [email protected] -ra várom!
  • Nagy01
    Deh ha már ebay-eztél egy párszor elmesélhetnéd hogyan működik a fizetés stb:D Mivel nekem ez az első vásárlásom ebay-en szal nehéz lesz:D.Addig ugye megvagyok hogy megnyertem az egyik aukciót? Ilyenkor fel kell hogy vegyem msn re? Vagy emailen keresztül beszéljünk vagy mi?fizetés hogyan történik mikor küldi a csomagot szal pls mesélj:D