89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Ismét egy remek hír!
    Gran Turismo 5 Prolouge ingyen!!!
    KATT
  • Foxhound1980
    Hát jah, stilus fanok végülis, mondhatjuk. De annyira sokrétüek lettek a gépeken a stilusok, hogy nem is nagyon van külömbség köztük ilyen téren. PS3 is kapja az FPS-eket rendesen és 360-on is hóditanak az rpg-k, még ha nem is nagy számban, Sakaguchi mesternek köszönhetően, vagy épp a Bioware-nek. Szóval itt már csak az dominál leginkább milyen exklúziv cimet tud felmutatni az adott platform és azokból mi érdekli igazán az embert. Amit nagyon sajnálok az a Bioshock de én még mindig azt mondom, hogy jönni fog PS3-ra, idővel. Viszont ami tuti jön és tuti nyerő: HS, Uncharted, GT5P, Haze, Eye Of Judgement és a must have multi cimek. Mikor még nem jelentették be a Kane & Lynch-t PS3-ra nagyon sajnáltam, hogy valszeg nem fogom nyomni, legalábbis nem saját gépen. Bejelentették, jön és bünteni fog :D .
  • Ewergo
    Ez csak beszélgetés! Nem kell semmi negativumot belelátni!
  • Ewergo
    Mongyuk én is stilusokrol beszéltem csak igy konzolokra lebontva egyszerübb. Mert nagyon jellemzöek az egyes gépeken megjelenö gémek stilusa. A Ps, Nintendora inkább játékosabb, rajzosabb gémek a megszokottabbak. (Japán sajátosság?) Az Xbox-ra meg inkább az élethübb, komolyan darabokat nyomják. (és nem csak az ftp-t!!) Akinek mind a kettö van az "mindenevö" de nem ez az átlag. Tehát konzol fanok helyett mondhatnánk stilus fanokat csak igy elég szokatlan megfogalmazás.
  • Sund
    Ez nagyon felszínes és sarkított komment volt, megint nem szólt semmiről, csak a hangulatkeltés megy.
  • Foxhound1980
    Te, én ezt nem igazán bontanám le gépekre. Gyakorlatilag az összes megjelent konzolt birtokoltam, Atari 2600-tól kezdve. 360-on is jó pár cim érdekel csak sajna épp most nincs gépem. De pl az ottani Viva Piniata-tól okádok de tölem a HALO3-mat is törölhetik, ellentétben a KZ2-vel amiért megveszek :D. LBP meg a maga debilségével és a benne rejlő lehetőségeivel fogott meg. Olyan nincs, hogy Xbox fan meg PS fan vagy N fan, ez butaság. Ezek csak eszközök, müanyag és aluminium szemét. Nyilván azért vannak rétegződések. Aki fps b@zi annak talán a 360 a nyerőbb választás, aki meg rpg stuffokra, és igazi uniqumokra vágyik talán a PS3 lesz a megfelelő, aki meg Zelda fan meg Mario őrült ott a Wii. Én a Wii-t annó csak a Zelda miatt vettem meg mert az Ocarina után teljesen beleszerettem a frencsájzba. Mindegyik gépre megvannak a kihagyhatatlan cimek. Nem egy 360-as only cimet rángatnék át PS3-ra és gondolom ezzel az X360 tulajok sincsenek másképp, még ha egyik fél sem meri ezt vállani. (ki tudja miért?!)
  • Ewergo
    Na ez az Ezt most tökéletesen megfogalmaztad.:
    Amig a PS, Nintendo fanoknak a Little Big Planet stilusu játék kötelezö darab, addig az usaeuropai XBOX fanoknak a Gears of War a kötelezö darab. Mivel teljesen szöges ellentétes a két izlés, ezért ebben a nézetben mindig is lesz rivalizácio a két felhasználok közt.
  • Foxhound1980
    HS-ben egy dolog zavart a gameplay-t illetően, hogy a kivégző mozdulatok, vagy nem is tudom talán counter attacknak hivták, teljesen automatizáltak voltak a demóban. Ez gáz lehet mert már a 10 perces demóban is unalmas volt látni ugyan azt a elöre letárolt animot 10x-re kb, amit sajna nem mi irányitunk. Beletehettek volna QTE szerü részt az animokba vagy motion sens támogást. Igy semmi másról nem szól a dolog, nyomsz a parasztra egy countert, anim jön, megnézed, paraszt meghal. Interaktivabbá kellett volna tenniük. Mondjuk nem tudom, hogy ez a fullban igy maradt e vajon, a demóban igy müködik a dolog.
  • Foxhound1980
    Kötelező cim.
  • EmThor
    itt van Little Big Planet trailer, zseniális! reklámot lehet meg kell várni
  • HAF Rigel
    Megvettem a Blazing Angels: Squadrons of WWII .

Nekem nagyon tetszett. itt végre van értelme a sinasix írányitásnak.
    ajánlom mindenkinek akit egy kicsit is érdekel a repülés.

ui: Megnyertem a VB egy BNW vel medium fokozatban , igaz hátra van még 4 futam . Remélem Kapok Ferraris szerzödést :):)
  • partizan182
    Ign nem szapulta a harcrendszert, sőt kifejezetten kiemelte a jópofaságát. Ami őket zavarta a harcrendszerben:
    1. elég gyorsan rettentő unalmas lesz ugyanazokat az ellenfeleket ugyanúgy megölni ugyanolyan "arénákban"
    2. A végefelés annyi gonosz van, hogy nem is látod a színeket, így nem tudod használni érdemben a harcrendszer lényegét adó stance-systemet.
  • Attila8805
    "Húzócím meg a HS-ből nem azért lesz mert milyen tartalmas meg hosszú, hanem mert rohadt szép."
    meg végre egy normális játék hosszú idő után.
  • thomee84
    hali!
    unom a sok vérpistikét, nincs itt olyan aki nagyon vágja a ps témát és csinálna honlapot? 1-2 info, hír, tipp, leírás meg a szokásos, de hozzáértőktől jönne legalább. unalmas már az h "te jó ég csak f1 meg motorstorm van rá":)) vagy h..e ütlet
  • NEXUS6
    Jó, de azért itt messze szó sincs ilyenről, ha megnézed az IGN video-previwet, akkor végig dícsérik a játékot és megemlítik persze, hogy hosszabat vártak, meg a gyakás is lehetne jobb.

Általában, ahogy észrevettem, 5-öt a játékszerű, de végigjátszhatatlan progikra szoktak adni, 6-ot ahol már lesz olyan elvetemült fanatikus, rajongó aki végigtolja. A 7 az olyan valamit visz a víz, vagy az emberek kb fele azt mondja rá nem rossz, a többi esetleg okádik tőle, de mondhatni egyfajta siker lesz, a köv részben talán lehet bízni. A 8 az egy jó játék, az emberek jelentős többségének bejön, néhánynak nagyon bejön, de van 1-2 alapvető hibája. A 9 majdnem tökéletes, esetleg kisebb bugok, vagy kicsit elcsépelt sztori, de a jelenleg kapható csúcs szint az adott platformra. A 10 új standard, non-plus-ultra stb.

Szerintem, félig meddig látatlanban egy ilyen HS szintű játéknak, játszva a demóval, látva a videokat, ismerve a sztorit, látva a készítők szakértelmét, és mégis ha valamit nagyon elbaltáztak, a fentiek tükrében akkor is a 8 a minimum!

(Ja az IGN-nél a az osztályozás alá írták, hogy nem a részösszeget átlagolják, oldalt meg látható, hogy a sajtó átlag asszem 7.7 gondolom az övükével együtt, szal mondhatni elismerten lepontozták a cuccost.)
  • simirizsa
    De 4 pontot lehuzni azért mert 6 óra szerintük a cucc az kicsit furcsa
    de mind1 megveszük és kész :D
  • partizan182
    Gears is kb 10 órás játék volt, 4 millió mégis elment belőle. Mondjuk ott a multi kitolta a szavatosságot.

Húzócím meg a HS-ből nem azért lesz mert milyen tartalmas meg hosszú, hanem mert rohadt szép.
  • Noitulover
    ahogy vak asszony mondaná : majd meglássuk XD
  • Papesz
    Nézd, ha Neked megfelel, hogy egy nextgen gépre nagyjából feleannyi játékidővel dobnak ki egy húzócímnek szánt játékot, mint amennyit PS2-n számos játék produkált, akkor nem szóltam. Nekem ez nem tetszik és ha valóban így lesz, akkor a piacnak sem fog.
  • Foxhound1980
    Sajnos ezt a piac diktálja, egyre rövidebbek és könnyebbek a stuffok. Mindegy, én bízom a HS-ban, sztem nagyon jó gém lesz. Ha rövid is de tartalmas! A demo minden hibája és extrém rövidsége ellenére engem már meggyőzött.
  • Noitulover
    nyugodtan máskor is lehet de mégis szőr száll hasogatásnak jött le legalábbis számomra , kb hogy minek a nextgen blu ray ha 6-7 órás játék lesz , pedig mien jó is a lastgen dvd-n a 2 szer hoszabb
  • Papesz
    Világos, Noitulover egyértelműen rám gondolt, Csak nem tudom honnan veszi, hogy nekem gondom van a Heavenly Sword-al. Csupán hozzászóltam a témához, a játékidőről volt szó.
  • Foxhound1980
    Nekem nincs gondom vele, a demót kb 10x toltam végig. Gondom a játékidőinformációval van ami szöges ellentétet mutat ezidáig.
  • Foxhound1980
    Igen, ezzel egyet kell értsek. Mindazonáltal megveszi az ember kijátsza és el is lehet passzolni. Kb 2-3k ba kerül a játék igy. (ennyit bukunk) Nem is az ár meg a játékidő rövidsége zavar hanem az, hogy ellentétes infók vannak a játékidőröl miközben hangoztatták a 12-15h-t. Fel sem szabadott volna merülni ilyen problémának. Na mindegy, csak jöjjön már végre! :D
  • Papesz
    Kiknek? Foxhound1980-nak?
  • narumon
    "Ha van egy jó könyv akkor az engem nem érdekel, hogy hány oldalas, a aszar meg lehet 2000 is."

Szerintem itt arra céloznak, hogy ha veszel kétezer forintért egy könyvet akkor te is morcos lennél ha belül lóbetüvel egy 50 oldalba beleférő amúgy élvezetes történet van, amit max 1 óra alatt kiolvasol. Én legalábbis kurvazabos volnék.
  • Foxhound1980
    Erre mondjatok valamit:
    EDGE magazin
    HS: 6 pont
    Warhawk 8 pont
    Há mi ez?? :DD
  • Noitulover
    pontosabban az excluzív játékkal XD
  • Noitulover
    ott a pont , ilyesmi megközelítésen gondolkodtam de végülis nem mertem előhozakodni a könyves témával :)

meg nem érdekes hogy ismételeten megint kiknek van gondjuk a játékkal XD
  • Foxhound1980
    Persze belefér, viszont ha igaz a 6-7 óra akkor menjenek a g.cibe a hazugságaikkal a játékidőt illetően. Ha meg az IGN csúsztatott akkor ők.
  • NEXUS6
    Hát ez a vita kb olyan szintű, hogy ki hányszor, hány óra alatt olvassa el egy hétvégén a Gyűrűk urát!;)))

Ha van egy jó könyv akkor az engem nem érdekel, hogy hány oldalas, a aszar meg lehet 2000 is.

Itt is, 6-8 esetleg 10 óra bőven belefér a "műfaji keretekbe". Ha ez élvezetesen tellik az szerintem ér annyit, mint hogy végigcsapkodod monnyuk a NGS-t, aminek ugye nincs túl mély, összetett sztorija ahogy tudom.
  • Foxhound1980
    Na azért mondom, hogy nagyon kiváncsi vagyok rá. Bár mképp megveszem löncskor ha 7 ha 17h a végigjátszás.
  • EmThor
    ja, a ninjatheory a fejlesztő. tehát egy, a HS-en dolgozó emberke vitte haz a full-t és neki volt 10óra, a fórumukon 12-15 órát ígérnek + újrajátszás...

hát nem tom ninja gaiden nekem azért elég sokáig tart :D
  • Foxhound1980
    Jah, kb 14h a Sigma.
  • simirizsa
    Amugy egyetlen játék ami élvezhetö minden percében akcio dús és még akcionak mondhato de nem is rövid az a Shenmue
  • Papesz
    Még mindig nem értem, hogy hol a maszlag, lásd [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=17609]#17609.[/URL]

Egyébiránt tényleg teljesen hiteles, amikor egy fejlesztő a saját produktumát fényezi egy negatív kritikával szemben, nem? De előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy mi az igazság.
  • simirizsa
    Hát NGS-be most tartok 19. chapternél 13-14 óra játék idövel szoval elsöre biztos h nem pörgethetö ki 10 óra allat legalább is átlag játékosnak nem amugy kicseszet jo game mondjuk én elégé kalandoztam meg nem 1x sz@rakodtam :D Viszont akcio game az tényleg nincs 20 óra az már szerintem nem is lehetne ugy megcsinálni h élvezetes legyen. Speedrun az meg nem élvezhetö kivéve fanatikusoknak vagy akik imádják az adot játékot pl: én POP:SOT-ot 32x toltam végig és a rekordom 2:45 perc :D
  • Foxhound1980
    Ezek után pláne érdekelnek a független review-k.
  • Noitulover
    NA , ki vette készpénznek a maszlagott ? XD
    most ezt hogy magyarázzátok XD
  • Foxhound1980
    Megveszel egy játékot, 15k-ért hát őőőő... legyen már picivel továbbtartó élmény egy hosszú délutánnál. Nem kételkedem a művészi vonalában a dolognak de játszani is szeretnék. Az oké, hogy rövidülnek meg könnyebednek a stuffok de ez azért túlzás. (ha igaz)