89387
PlayStation3
-
Noitulover #17693 okvetlen mivel gagyi windowson fut Xd ,
de ps3 is 64 mega ramot + a 7 ből egy spe-t az OS-nek tart fent mindig , xboxnál is lehet valami hasonlo nem 256 megák ról lévén szó
de 512/64 kontra 2048/256 azé nem mindegy
-
Nagy01 #17692 Hmm most elgondolkodtam vmin.Érdemes HDTV-t ps3-hoz venni?Jó jó szebb színek nagyobb felbontás meg minden de mondjuk pl a pcnél is igy van mindenki azt mondja hogy 1024*768-ban mondjuk naon szép a F.E.A.R. DE 1600*1200ban mégszebb és ez nemigen biztos mert ha nativban mármint 15"-os a monitorja és a max felbontása 1024 ugyanolyan szépen nézki mint nativ 1600-ban nem?Akkor a ps3-nál is így van?Hogy 720p-ben is szép a game ugyanolyan szép mert ennyi a tv max felbontása de persze 1080-ban meg mégszebb mert annak a tvnek meg az a max felbontása. XD nah remélem érti vki választ kérek pls:D -
#17691 Az biztos, mert lehet hogy macerásabb a cell programozása de egy jó játék-enginet csak 1X kell megírni, aztán évekig futószalagon lehet nyomni a progikat hozzá!;) -
Nagy01 #17690 Hosszútávra akkoris a ps3 a jobb szvsz. -
Nagy01 #17689 Nah emberek vki írta tegnap hogy 115k-nál olcsóbban is tudnék szerezni ebay-en..most néztem az apronetes árakat és 130-160-ig van az egyik 120-as ból meg csak 2 van és csak alap..németek meg 115-ért 2joy-al hdmi kábellel és egy játékkal adják jó ez mondjuk már 120 de akkoris jobban megéri onnan venni. -
#17688 Biztos vannak még tartalékok az X-ben, de pl, pont a szimmetrikus CPU architektúra miatt egyre kevésbé kiaknázható. Monnyuk úgy a 3 mag elméleti képességeinek olyan 75%-át lehet realizálni. Miközben a 2X gyorsabb cell-t akár az elméleti csúcs 90%-áig is el lehet vinni a szagemeberek szerint.
Persze ez utóbbi sokkal munkaigényesebb. -
#17687 Azt azért vedd figyelembe hogy pcnél a hardwer erőforrás fele min a redszer eszi meg. Winfos, Virusírtó , Tüzfal , futó alkalmazások.
A másik hogy konzol hardver elemei állandók (ps3 nál , boxnál a vinyó hiány okoz fejtörést a fejlesztőknek) és op rendszer sem veszi el igy azért könnyeb a grafikára és a játékra koncentrálni erőforrás szempontból.
A másik pl konzol megjelenitése is más. Egy pc monitort max fél vagy egyméterről nézel addig egy konzolt 82cm tvről és 1-2 méter távolságból. -
#17686 Szerintem kikapcsolod a gépet, aztán áramtalanítód, vársz egy kicst, majd bekapcsolod, magyarul rezeteled. -
bayernmunich #17685 ha az fw az a rendszerfrissítés akkor igen, 1.9
-
Noitulover #17684 nem történt hasonló még velem , böngész fagyott be egyszer , meg demo telepő is egyszer behalt de fekete kép játék után biztos nem volt , legujabb FW-d van? -
bayernmunich #17683 legyen szíves valaki segíteni!
volt már valakinek olyan, hogy amikor kilépek egy játékból akkor nem jön be a menü, hanem csak egy fekete képernyő? tudna valaki segíteni hogy ez mitől lehet és mit tudok csinálni vele? -
Nagy01 #17682 "és már legalább olyan jó grafikák vannak mint a boxon " Erre bár igaz nem kellett volna xDD demind1 -
#17681 "legalább?? szentem már 2x jobb már nemazé hogy ps fun vok .xd"
Ez most mire válasz mert nem értem.... :o -
#17680 "épp ez az hogy átlag gamernek hol van többszázezre-millioi high end pc-re
? ez egy elcseszett ötlet , de mindig van valami barom aki képes megvenni a zsír új graf kátryát és akár 3 at! is benyomni a gépbe (sLi/crossfire lol)
bizonyára űrhajokat tervez mikor éppen nem játszik , nevetséges"
Ez olyan nevetséges. Amikor jött a doom3 mindenki azzal vagdalózott, hogy ennek meg milyen hw igénye van már nem is lesz olyan gép a világon ami meghajtja. Ehhez képest amikor megjelent a full az akkori gépemen teljesen jól el tudtam vele játszani, nem bénázott nem szaggatott. Nem kell zsiruj graf kártyát venni. Én akkor szoktam hwt cserélni amikor éppen a legkifizetődőbb (nem játékhoz kötöm) amikor a régit még jó áron el lehet adni, az újabbra meg nem kell sokat ráfizetni. Ezzel a módszerrel ÉVI 15-20-25e forint ráforditással mindig jó gépe van az embernek otthon amit sok másra is tud használni. -
Nagy01 #17679 legalább?? szentem már 2x jobb már nemazé hogy ps fun vok .xd
-
#17678 "ha lehet hinni a fejlesztőknek akkor jelenleg olyan 50-60% ban használják ki a vasat , és már legalább olyan jó grafikák vannak mint a boxon (ami sokak szerint gyakorlatilag ennyit tud) , lesz még bőven élethű komoly darab bőven"
Figyeld ezt már magyarázzák régóta, magyarázták az előző generációnál is, én ebben nem hiszek. Biztos turbózzák a PS3-at is de ne felejtsük el hogy xboxnál is az első éves játékok 90%-a csak egy procit használt pl. Van a boxban is bőven tartalék és egyébként csak pénz és idő kérdése hogy konzolra mi jön ki. Optimalizációval csodákat lehet művelni de ezt csak a legnagyobb kiadót legnagyobb játékainál merik bevállalni... -
Nagy01 #17677 Mi kell hozzá egy Mo-n feltudjak menni a ps3 networkra?Addig ok hogy internet de tovább?:D És Mo.-n elérhető ez egyáltalán?A demók meg minden? -
Noitulover #17676 hát konzolban egyenlőre nincs több ram 512nél míg pc-ben 2 giga is lazán , a graf chippek is legalább 1 generációval ujabak -
#17675 Van ilyen!! :)) -
bayernmunich #17674 hello
volt már valakinek olyan, hogy amikor kilépek egy játékból akkor nem jön be a menü, hanem csak egy fekete képernyő? tudna valaki segíteni hogy ez mitől lehet és mit tudok csinálni vele? -
Foxhound1980 #17673 Na majd akkor elmeséled milyen mert igy próba nélkül egyelőre nem ugrom bele. -
Foxhound1980 #17672 Aha, értem köszi. Akkor a demó az csak urbanlegend volt. -
Noitulover #17671 demorol szo se volt ezidáig (legalááis ahol én informálodok) elvileg szeptember 4 , uber konzolnál már előrendelve , nálam tutivétel -
Foxhound1980 #17670 Kérdés, bár már magam is röhögök rajta. :D USA Lair mikor jelenik meg pontosan, tudja ezt valaki?? És lesz e demó? Nem pletyka érdekel, hivatalos infó. -
zottyantas #17669 De ha tényleg így lesz hogy a Prologue ingyen lesz azért az eszméletlen. Régen simán elkérték érte a súlyos ezreseket. Ez nagyon király dolog. Jipíííí:D -
Noitulover #17668 épp ez az hogy átlag gamernek hol van többszázezre-millioi high end pc-re
? ez egy elcseszett ötlet , de mindig van valami barom aki képes megvenni a zsír új graf kátryát és akár 3 at! is benyomni a gépbe (sLi/crossfire lol)
bizonyára űrhajokat tervez mikor éppen nem játszik , nevetséges -
#17667 Vagy optimalizálni kéne, de a kurtítás persze gyorsabb, így olcsóbb is!
Amúgy a Krízis fejlesztői most dolgoznak valami spec enginen konzolok és főleg PS3 számára.
Nem tartom kizártnak, hogy alkalmazni fogják a procedural texture technológiát, ami egy Crysis pályát nem 5GB-ban, hanem monnyuk csak 5 MB-ban tud letárolni!!! Ráadásul a textúrák folyamatosan alakíthatók. -
Foxhound1980 #17666 Na ez az. Meg érted a Crysis egy, az 1 db gém!!! Namost ez az egyszem stuff ami aláz PC-n. Hát ezért a halál tartson 3 kilós gépet. Na éppen ezért vagyok konzolpárti. Majd jön konzolra azt toljuk ott, a többi nagyágyúval együtt. -
qper #17665 számomra csak azért érdekes, mert azért a Ps2/xbox esetében kellett pár év amíg a konzolok fölé tudtak nőni a PC-k grafikában. Most azért ennyi nem kellett. bár arra a gépre (és az árára is) kivi leszek ami meghajtja a Crysis-t full-detailben :) -
Foxhound1980 #17664 JAh :D 5 sorral lejjebb kb. -
Foxhound1980 #17663 Várható volt. Crysis eleve egy kifejezetten PC-re irt stuff, és látványilag porig alázza a nextgeneket. Annak is örülök ha butitják csak jöjjön. Egyébként nem is értem ez miért hír, a multiplatform cimek amik PC-röl jönnek eleve butulnak, söt, még konzolok közt is ez a tendencia. -
#17662 Szuper!
Amúgy épp erről beszélgetünk!;) -
#17661 Ingyen letölthető lesz a PlayStation Networkről a Gran Turismo 5 Prologue, a Gamespot információi szerint, úgyhogy minden PlayStation 3 tulaj belekóstolhat a Gran Turismo 5 életérzésbe. Megjelenés még ebben az évben, valamikor tél magasságában. :))) -
qper #17660 Lol, most olvasom a Gameszar legutóbbi számát, van benne egy olyan melyszerint állítólag Mark Rein azt mondta hogy a mai DX10-es multiplatform játékokat már most le kell butítani konzolokra, és várhatóan pl. a Crysis lesz az első olyan játék amit PC-ről jelentősen meg kell kurtítani grafikailag hogy át lehesssen rakni PS3-ra vagy X-re. -
#17659 most úgy néz ki, hogy előbb kiadják a prolouge-ot és később letölthető pakkokként lesz elérhető csomó plusz dolog -
Foxhound1980 #17658 Nem lesz sérülés modell sajna. Pár hete nyilatkozta Yamauchi. Amúgy isten lesz. És nagyon jó, hogy ingyenes lesz. Ez végre egy igazán pozitv dolog a Sony részéröl. -
#17657 Ez a fixa ideád már máskor is felmerült, csak az a szitu, hogy jelenleg minden mást lehet PS3-ra kapni csak ilyen pihepuha gyerekes, meg manga izéket nem. Valszeg ezért nem is veszik a japók annyira.
Illetve ott a nyáron kiadtak, egy mangás golfos játékot amire egyből megduplázódtak az eladások. De az japán.
A Haze, Motorstorm, az Uncharted, a Lair meg ilyenek marhára nem illenek ebbe a kategóriába, a GT-ről meg nem is beszélve, persze lesz Ratchet, meg Folklore is valamikor.
X-en a Kameo, Blue Dragon, de akár a Halo3, a FM2 is beleférnek a rajzfilm/CG szerű kategóriába. És sajna egyre inkább látszik, hogy a hardver korlátai miatt.
Mondjuk szerintem stilus fan még kevesebb van mint gépfan. Az emberek többsége elég diszó, úgy értem mindenevő;) egy konzolon belül is.
Én sem rajongok a mangáért, de az AC3 eredeti japó verziója a manga stílusú történettel az nagyon teccett, kár hogy a többi verzióból kihagyták. -
#17656 Ez azért nagyon dúrva, hogy ezt ingyért adják a géphez!;)
Na ez marketing, meg reklám!
Épp most néztem végig a gametrailersen az összes videót, nagyon állat! A grafikárol eddig is tudtuk, hogy behalás, de a belső nézet az nagyon megemeli az élvezeti értékét, az autók végre tényleg autósan mozognak, a számítógépes ellenfelek is jók, de kit érdekel ha mindenki valszeg úgy is onlineba nyomja!;)
Ebből a virtuális valóságból csak az téríti vissza egy kicsit az embert, amikor kirongyolsz a pályáról és az autó visszapattan a korlátról mint a kavics. De a végső verzióban sérülés is lesz. -
Foxhound1980 #17655 "taknyokat irányitgatós" :DDDDD
Kész, lefordultam a székröl :DDDDDDD
SG rulz! -
Noitulover #17654 nem tudom mit akarsz ki hozni ebböl , LBP + "mindféle taknyokat irányitgatós" , meg az uj katamari , játék ami "dedos"ra sikerült , de hogy túl nyomó többsége lennének/lesznek ilyen játékok az kétlem , biztos lesz aki majd meg vesziezeket is , de akiknek csak ilyes mi játékok kellenek azoknak már wiijuk van és nem ps3at vesznek
ha lehet hinni a fejlesztőknek akkor jelenleg olyan 50-60% ban használják ki a vasat , és már legalább olyan jó grafikák vannak mint a boxon (ami sokak szerint gyakorlatilag ennyit tud) , lesz még bőven élethű komoly darab bőven