89387
PlayStation3
-
#17733 Nekem is van Resistance Motorstorm, de ennyi. A tobbi meg azert nem erdekel, mert ami hamarabb jon boxra ki azt veszem meg, mivel a live jobb, mint a network. En se azert vettem, hogy porosodjon a polcon, hanem mert jatszani is szeretnek vele. Megjegyzem KADAR baratomnak igaza van, kivalo blueray es dvd lejatszo. Turelemmel varom a jatekokat, de egyelore ez van.
Ewergo : Akkor el kell viselned, hogy en is irok ide. A kutya sem szolt hozzad most sem, megis reagalsz. Igen leirom meg egyszer, csak hogy bosszantsalak : Negy darab 360 ket darab PS3. De van, hogy ideiglenesen tobb is. Ja es 3 darab HDTV. -
Noitulover #17732 Ne fárasszá má , (egyenlőre) szépen kérlek -
Noitulover #17731 félre ment -
Noitulover #17730 többség képes "elvegetálni" , legalábbis türelmesen várni amíg kijönnek a jó játékok . Az már pedig nem igaz ,hogy az eddig megjelent játékokkal ne lenne képes bárki lekötni magát több hónap erejéig .
Amit mások is ajánlanak : resistance , motorstorm , ninja gaiden , de vannak a multi címek amik jobban sikerültek : oblivion , fight night 3 Sőt ha már végkép nincs más psnröl lehet szedni az örökzöldeket vagy előktörni a szekrény alol , havertől visszakérni stb a régi ps/ps2 cuccokat
Igazán csak azért zavar mikor valaki löki a hülyeszöveget "hát de nincsenek játékok" , ha kibújnának páran a dobozukból (átvittértelmbe vett dobozről révén szó) és venné a fáradságot megnézni akár MM ban vagy bárhol ahol van egy gép valamely jobb játékkal , talán feltűnhetne hogy legalább olyan jó játszani vele mint box-szon ,
Ráadásul Igen idővel jönnek a majd a még jobb játékok , türelem faja gámát terem XD
másrészről pedig a cső fanboy kíméljen -
#17729 Szines kollega azért nem törlik a kommentjeidet mert vip vagy, van 3 csillagod amit abszolut nem tudjuk hogy a rákba gyüjtöttél be igy ezekkel a csak személyeskedö, vagizo a sok konzoloddal szöveggel, és majdnem mindegyik hsz-ben emlited hogy neked bizony még fiad is van. :))
Szal olyan szerencsés helyzetben vagy hogy akármit irsz nem fognak törölni legfeljebb burkoltan megkérnek hogy ha lehet csillapodj.
ON: Szerintem senki nem állitotta hogy szar a PS3! Söt az Xbox szar. De nem mindegyik. -
KADARKA #17728 Azért kérlek mert csak BLUE-RAY FILMEKET LEHET VELE LEJÁTSZANI!MÁSRA NEM VALÓ! -
#17727 Elolvastam megint a hozzászólásomat (önkritikus vagyoke?) nem találtam ha szókat. A feleségemet most először hoztam fel, egy identitászavaros tizenéves megnyugtatására. Talán neki sem kell majd örökre műanyagra verni.
A ha szócskát nem én használom soxor hanem a ps3as kollegáid. Ha megjelenik, ha kihasználják, ha, ha, ha.... -
Noitulover #17726 MÉgis mi a turosért kell ezt nap mint nap beírnija valakinek ? Nevetséges ,Igen és képzelda játékok is blu rayen vannak ... Falra futtatnak az ilyen hülyeséggel.
Más: Már csak 9 nap Lair (us)ig! (max +1 míg el is ér hozzám XD) -
#17725 Ne szabd mar meg, hogy hova irjak, legy oly szives. Majd ha nem idevalo moderaljak. Mi az ami bantja a szemed a kommentenbem? Az hogy nincs ra jatek? Mert szerinted van? Amugy ha mar vettem ket PS3-at, hadd irjam mar le a velemenyemet. Koszonom! -
KADARKA #17724 A ps3 egyenlőre egy Blue-ray lejátszo! De nem azért vettük ugye??? -
Sund #17723 Én azért összehasonlítanám, hogy hány PS3-as ír a box topicba, és hány boxos jön ide. Mert nekem úgy tűnik az utóbbi sokkal nagyobb számban fordul elő. -
#17722 1. engem kifejezetten idegesít ez a sok ha.
2. a hsz.eid zöme egyáltalán nem a topikról szól hanem rólad, a feleségedről, a kutyáidról és az xboxodról.
3. kérdem én, ha ennyire nem jön be ez a téma, mi rákért írsz ebbe a topikba. -
Foxhound1980 #17721 Hírben a trailer, kommentekben a gameplay! KANE & LYNCH!
KATT -
Foxhound1980 #17720 Na ezt jól esett a reggeli kávém mellett visszaolvasni :D
Nexus mester mondta mikor taliztunk 1x, hogy abszolut ébresztő jellege van reggelente az SG-nak..:D
Respect -
#17719 Ebben én nem lennék olyan biztos!!!!! -
#17718 Srácok tényleg kell ez ? Nagy01 te is visszavehetnél. Nem kellene mindenhol a boxot leszolnod , van amiben jobb mint a gépük.
Tejföl és tárasai , nektek nem a boxos topicban kellene írogatnotok ?
Mi értelme ide jönni és kampányolni a dobozotok mellet ? Nekük nincs nem is hiszem hogy lesz , bár soha ne mond hogy soha :):) .
Blazing Angel egy nagyon jó játék , bár hajnalban fájt már a kezem , mert végre egy értelmes megoldás a sinasix kihasználására. -
#17717 Off:
Hogy lehet 3 csillagot összegyűjteni? -
Nagy01 #17716 Hát persze hogy tied az uccsó szó egy 36-évestől mit is várhatnánk.Fiad gondolom már okosabb nállad:) -
#17715 Na most ennek fenyeben en huzzak at a masik topikba? Ne legyel mar szanalmas! Csinalj egy amerikai accountot. De ha nem megy hasznald batran a google-t! -
Nagy01 #17714 Nem nem tudok nem akarok mert úgyis mondanád a magadét kb 2héten át míg az lesz hogy csak te leszel már itt meg a kommentjeid. -
#17713 Miben nincs kistatyokam igazunk? Attol, hogy te azt mondod tema lezarva, meg nem lesz feltetlen igazad. Legfeljebb nem tudsz ervelni. -
BJB #17712 zeraw-osnak kötelező! -
#17711 Jgaz, igaz. A home. En speciel a Ratchet ujabb reszet varom novemberre a fiammal egyutt. -
Noitulover #17710 tény szűkülködünk jó játék téren .de közel jövőben jön 3 értelmesebb cím (warhawk , lair , hs) valahogy csak el leszünk november környékig , oktoberben már hontalanok se leszünk , azé marha lassan jó lesz ez
hogyan is szól mondás : éhező embernek a félig lerágott csont is lakoma ? XD -
Nagy01 #17709 Már csak te hiányoztál ide tejföl papa...menjetek át az xbox360- topicba téma lezárva ti is tudjátok hogy nincs igazatok tschüss. -
#17708 Szarul van ossszerakva a box az teny. De en nem nagyon lattam meg olyan jatekot PS3-ra, amelyik akar megkozelitette volna grafikailag a GOW-t. Az pedig majdnem egyeves jatek mar. Kilzone2 nincs meg, ahogy GT sincs. Egyaltalan a legfobb baj, hogy szinte semmilyen jatek nincs ra. Boxra kijott most a Bioshock, egesz jo. Itt a legujabb MOH demo a marketplace-en. A PS network meg pang. -
Nagy01 #17707 Aha értem.Ha nem hiszed el hogy láttam mindkettőt egymás mellett arról nem tehetek ez az első.A második meg az hogyha már olyan "nagy " vagy hogy feleséged is van meg minden akkor mért ide jössz ugatni menj játszani azt kész . 3. Akkoris gyári hibás az xbox-od és ennek örülök ^^ -
Papesz #17706
Ugyanígy gondolom. -
Noitulover #17705 ezt azé nem kellett volna -
#17704 Hm, elég kultúráltan fejezed ki magad. Nem tudom egyáltalán jártál-e már PS3 közelében, a hozzászólásaid alapján nem. Ráadásul vagdalózól két játékkal ami még meg sem jelent, ergo nem tudhatod milyen lesz. Akik kint voltak GCn azok pl nem ájultak el tőlük, élőben nem olyan állitólag mint a videon.
Nem verem semmire van feleségem, bőven kielégíti minden szexuális vágyamat nem tekintek fétis tárgynak egy halom műanyagot.
Ellentétben veled nem is csinálok a kérdésből vallási ügyet, ugyanis egy pillanat műve vennem egy PS3-at az xbox mellé. Sőt ha nagyon durvulni akarok akkor kb fél óra alatt eladom az xboxot és úgy veszek ps3-at. Tökmindegy.
Viszont ezzel a megnyilatkozásoddal sajnos a forumtársaidat is égetnéd. Szerencsére tudom, hogy többnyire normális emberek. Gondolom van közöttük olyan is aki látta már mindkét gépet működésben ellentétben veled. Neked nem ajánlom fel de a normálisan nyilatkozók ha szeretnék egymás mellett / után kipróbálni a két gépet akkor áthozatok haverral egy ps3-at akkor lehet. Everyones invited :) -
#17703 verés lesz. -
Nagy01 #17702 Jaj ne ugrálj már...csak azért mondod mert xbox360-od van és most a ps3 topicban vered rá a faszodat.Egyébként meg egy kalap kakika az egész:p pl a killzone 2 videóját ládtad már? Vagy a GT moviet?Nalátod.xD + nem kell annyira dícsérni mert az összes gyári hibás sajnos jajj de kár. :p -
#17701 Mondom, ugyanezt a sztorit már hallottam sokszor. Majd ha igy is lesz akkor bologatok, csettintek és veszek egyet. -
#17700 "Édes mind1 már most jobb a grafja a ps3-nak mint az xbox-nak csakhogy már az x 2éve kint van."
Nanemááá. Hol láttál te ilyet? Rakd már egymás mellé a két gépet. -
Noitulover #17699 ha valaha márpedig ez elég valőszínű hogy bekövetkezik ha más nem a optikai hordozó kapcitás révén (az nem kifogás hogy 2-3 lemezt is kiadhatnak) , sőt a cell ben is több kakao van (3 vs 8 mag nem számolnám ki de keményen exponenciálisan nő a számítási teljesítmény) 2-3 éven belül biztos hogy jobb lesz a ps3 nem csak azért írom ezt mert ps3 topic , lehet utánna nézni -
Nagy01 #17698 Édes mind1 már most jobb a grafja a ps3-nak mint az xbox-nak csakhogy már az x 2éve kint van. -
Noitulover #17697 elvileg erröl fog szólni ha cellre optimaizált lesz pl az UT3 engine akkor jövőre akár ps3 is fosshatják a játékokat -
#17696 "Hosszútávra akkoris a ps3 a jobb szvsz."
Ott az szvsz -
Noitulover #17695 azé meg lehet nézni 720p-t egy 19-20 " monitoron de fényévekkel jobb egy 32-40" os HD tv-n a fotenból :) -
#17694 "Miközben a 2X gyorsabb cell-t akár az elméleti csúcs 90%-áig is el lehet vinni a szagemeberek szerint.
Persze ez utóbbi sokkal munkaigényesebb."
Ilyen megfontolásból mondták annó a ps2-re is, hoyg az egy szuperszámitógép tulképpen. Oszt mégsem. Persze majd meglássuk. A vak is aszonta.