64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#2967 Köszi a válaszokat, de sajnos az alaplapom (AbitTH7II) nem Raid-es, valószínű nem is SATA-s, bár arról még nem sok fogalmam van,hogy az,hogy is müxik. -
#2966 valami spyware cleanerrel probálkozz
spybot adaware -
#2965 irfan view
ezzel egyszerübb, könnyebb beszerezni, freeware. -
#2964 Paintshop pro akármelyik verzió ( 7 )
File/Batch conversion/ ...
-
#2963 off
Tudna valaki segíteni?
Milyen progival lehet a leggyorsabban átkonvertálni elég sok .BMP formátumú képeket .JPG formátumúvá?
on -
#2962 vagy sata(2db)+ide(4db).... -
#2961 Igen lehet márha winyora gondoltál pl: RAID vezérlővel vagy SCSI-vel -
#2960 Hi! A kérdésem az lenne, hogy lehet-e az alaplapra a 4 IDE eszköznél többet csatlakoztatni, és ha igen,akkor hogyan? -
mochee #2959 Szevasztok! Bocs, ha rossz topicba irok, de lenne egy problémám.
Szerintem megkaptam egy olyan virust, ami megszakitja az internetkapcsolatot, és modemen keresztül akar csatlakozni valahova, mivel a gépemben nincs modem igy állandóan azt irja ki, hogy modem not found. Pls ha valaki szembesült, vagy hallott valamit erről a virusról és tudja mivel lehet leirtani, az irja meg! -
#2958 Kösze a helpet ( :-D) már megcsináltam! -
#2957 Hová utazol hogy magaddal viszed a géped? -
Pill #2956 Megoldódott.
ujra raktam az XP-t :( -
#2955 Oké thx mindenkinek.A gépem akarom vinni én is és attól tartottam hogy átvilágításnál esetleg sérülhet.
köszi -
#2954 Partition magic 8 tud egész particiót másolni ugye?
A 120-as winyón meg a fennmaradó részt vagy kihúzom utána, vagy új particiót csinálok rá nem? -
#2953 Sziasztok!
Olyan partíció buherátor progi kéne, amivel XP alatt tudnék egy teljes rendszerpartíciót átvinni egy 60-as HDD-ről egy 120-asra!
Létezik ilyen progi, gondolom, de nem tudom a nevét!
Please segítsetek!
Előre is köszönöm! -
Pill #2952 Kiválasztom és azt mondja hogy a partyció sérült, nincs formázva vagy teli van.
Elötte meg (ahol ki lehet válsztani a partíciókat) ott a címkéjét se írja ki, és azt mondja hogy üres. Mindta semmi nem lenne rajta.
DE nem értem mitől van ez,
máskor is volt már ilyen hogy rosszul ált le.
Egyáltanán nem lehet megmenteni ami rajta van? Ha egy másik gépbe betesszük nincs valami program emi megmenti a tartalmát? -
#2951 hát az gáz!
és mi van ha kiválasztod azt a partíciót? utána nem nézi meg, hogy van e rajta valami? -
Pill #2950 Már boot-oltam be is töltötte a szükséges féljokat, de amikor bejön az a képernyő ahol ki kell választani hogy melyik partycióra szeretnénk telepíteni az XP-t akor ott kijelzi ugyan az 5GB-osat de nem jelzi ki hgy lenne rajta valami -
#2949 Na tehát bootolj a cd-ről. -
#2948 Tedd be az XP telepítő CD-jét, majd amikor indul válasz ki az XP telepítést, majd amikor kiírja, hogy van már egy telepítve, akkor választhatod ott a Recovery (Helyreállítás-t). Gyakorlatilag újratelepíti a régire, de megmarad minden progi és a beállítások többsége a windowsban. -
#2947 Te, fel van egyáltalán telepítve a scanner drivere? Csak mert az nem elég hogy be van dugva a gépbe... -
Pill #2946 Hellosztok. Nagy gondban vagyok és jól jönne a segítség.
van egy 120GB-os Maxtor vinyóm. 3 partíció van rejta (egy 5GB, egy 40GB és egy 70GB mindegyik NTFS)
A legkisebb patríción van az XP.
Az történt hogy áramszünet miatt leállt a gép majd 1 másidperc mulva ujra elindult. Miközben töltöte be az XP ujból leállt.
Kis idő mulva mikor mefjött az áram elindítom és ott, ahol az XP kék csiíkjai mennek egyszer csak egy bejön egy kék háttér rajta fehér betűkkel. Azt mondja hogy nem tud elindulni az XP. Elenőrizze hogy minde hardware csatlakoztatva van-e, meg valamit a memóriáról rinyált.
(Ugyanez a kép jött be nekem akkor is ha túlhúzam a memóriát, csak akkor egy bios reset után jó lett)
De most nem jó. Már csökkentett módban is ugyanezt írja ki.
Áttetem a vinyót a másik gépbe és ott fölismerte kivéve azt a partíciót amin az XP volt. ÁÁÁÁ. Ugye nem vesztek el az 5GB-os vinyón lévő adataim?
HOgy lehetne visszanyerni?
Help! -
Furky #2945 De ha felismeri, hogy mustek 1200 ub plus scannert rádugtam, és elindul a hardver hozzáadása automatikusan, akkor valami adatforgalom működik elvileg, nem? Különben honnan tudná a windows, hogy mustek 1200 ub plus van-e rádugva... -
Furky #2944 Nem próbáltam semmit sem még, mert nincs se fényképezőgépem, se pendrive-om. -
#2943 Es mas mukodik az USB jerol? Mondjuk pendrive vagy digit fenykepezo? -
Furky #2942 Sziasztok! Visszatérve a scannerre: nekem otthon működik az abit bh6-os alaplapommal, amin csak usb 1.1 van. 496 mV-ot vesz fel. Tökéletesen mükszik. Ismerősömnek valami igénytelen szutyok alaplapja van. Ezért nincs még hozzá usb-je. Vetettem egy kártyát vele, és kétfajtának is felismeri. még akkor is talál új hardvert, ha nincs is benne a kártya:) Szóval amikor mindkét chipset fel van neki telepítve, rádugom a scannert, és megtalálja, hogy mustek 1200 ub plus. Nos feltelepítek minden drivert a scannerhez, a programokat hozzá, és végre oda jutok, hogy kipróbáljam. Kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a gépehz a scanner. Mit tegyek ilyenkor? Nálam működik. segítsetek... -
#2941 Nem sérül. Én már szállítottam komplett számítógépet repülőn, ráadásul szét is szedtem előtte darabjaira, mert nem tudtam a házat is magammal vinni (túl nagy és nehéz volt ;)). -
#2940 no -
#2939 Nemtom, de furcsa lenne ha sérülne... Ugyebár nem egy üzletember járkál laptoppal a repülőn. Amúgy azé kérdezz rá erre, mielött beszálsz.. :D -
#2938 Hi all!
Nem igazán vágom a témát ezért kérdezem.
Ha repülővel utazol és laptopot vagy esetleg csomagban komplett pc-t viszel magaddal gondolom azt is átvilágítják.Ilyen esetben sérülhet bármilyen hardware a gépben?
Valaki tud ebben a témában tanácsot adni? -
#2937 De nagy gondod van,bár az enyém lenne!DDDDDDDDD
1ébként teljesen jó monitornak is meg tv-nek is bár érdemes a csatlakozókra ill.a Hz-ekre odafigyelni.
-
Goldfinger #2936 Segítség kéne! Szerintetek ha LCD monitor helyett LCD TV/Monitort (ami első sorban TV) vennék akkor ugyan olyan jól lehetne a TV-vel játszani mint a monitorral??? -
#2935 Szerintem menj el a mustek oldalára és nézd meg mik az igényei. -
#2934 Aha, és nem lehet hogy neki usb 2.0 kell, mert az tud több áramot adni, mint az 1.1? Ebből következtetek, hogy a havernak meg csak 1.1-es USB portja van. -
Furky #2933 Mustek 1200 valami. -
#2932 az újabbakat nem kell, úgytudom (lapos, 1-2 cm vastag).... -
#2931 Annyi áramot nem fog adni az USB-n keresztül, hogy elinduljon a scanner.
Milyen típusú a scanner? -
Furky #2930 pedig mondom. nem hogy tápkábel nincs hozzá, de még csatlakozó sincs a scanneren -
#2929 Ne mond, hogy nincs hozzá egy tápkábel, amit be kell dugni a konnektorba... Nekem is volt USB-s scannerem, de attól még a konnektorba is be kell dugni. -
#2928 Hi!
Ismer valaki olyan progit amivel hdd-t lehet klónozni??? (linuxos hdd)