64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
A 4.4 es drivernél nektek is van forgatás menüpont????, -
Partícionálni és formázni kell. Addig nem látja semmi, csak a bios... -
partícionálni kéne, meg formázni -
Sziasztok!
En ma vettem egy 120GB-os Maxtor 6Y120PO tipusu merevlemezt es az lenne a problemam hogy az XP nem ismeri fel mikor berakom!!!Kell valamit csinalni vagy mennie kene!!!
Legyszi segititsetek nagyon surgos lenne!
Kosz ielore is!! -
:))))) -
AVG-t használok már kb 3 éve, és eddig csak jó tapasztalatom volt vele. -
Most mit használsz Stone?
Ez már off, én befejezem, de priviben válaszolhatnál, mert érdekelne! -
Egyik ismerősömnek 3 éve nincs keresője, állandóan Warez-eken lóg, és még soha nem lett vírusa, igaz 2 havota felnyomja a vírusölőt, és keres, de sosincs semmi...
Mondjuk, lehet a RedHat Linux miatt!
Bár arra is van vírus...
A legtöbb mostani ölő magát frissíti, szal nem értem, hogy nem lehet frissíteni! -
A nav már nekem is engedett be vírust hiába frissítettem. -
Borg #3160 Egyik víruskereső sem ér semmit, ha nem frissíti az ember.
Bár én már olyan emberrel is találkoztam, aki elmondhatta magáról hogy 5 víruskereső is fentvan a gépén. Ott verte a tamtamot nekem.
Csak azt felejtette ki, hogy egyiket sem frissíti, sőt, mindben csak offline módú:) A szerencsétlen azt hitte, hogy havonta lefuttatja az 5 frissitetlen viruskeresőjét, akkor nem érheti semmi...
hitte... -
Akkor még nem volt rá fix, meg még nem ismertem ezt a f*szt!
Én akkor kaptam el egy vírust, mikor NAV-om volt, és azóta nem használom, habár én voltam a hibás...
Nekem most a FreeWare ZoneAlarm van fennt, meg a NOD32...
Felraktam a Pro ZoneAlarmot, de az annyira felesleges dolgokat használ...
A Panda Antivírustól fagyott a winem, a NAV meg zamálja a mem-et! -
Borg #3158 Elég béna egyén lehet:) Formázás... max új winyot.
NAV-ot, ja. -
Ti egyébként NAV-ot használtok? -
Szerencsére én nem kaptam el, de nagyon gáz...
Haveromnak vólt, és nagyot szopott vele, mert nem tudta mit csináljon, és formázás volt! -
Borg #3155 Ezt úgy hívják hogy Blaster vírus.
WinXP frissítés kell hozzá, és akkor nem tud működni.
Nameg a symantec weboldaláról a fixblast.exe. -
Panzer #3154 Sziasztok!!!
A bajom az hogy a gépem minden ok nélkül újraindul. Valami olyasmit ír ki hogy "NT AUTHORY SYSTEM távoli eljárás".
Azt hiszem valami progi kell hogy ez megszűnjön.
Nagyon kérem a segítségeteket. -
Köszi! Ezek szerint minden rendben van. -
Köszönöm a segítséget minden működik. -
A valós órajele a DDR memóriának mindig az effektív sebesség (itt 400) fele, tehát a valós sebesség tényleg 200 MHz. -
Mi lehet annak az oka, hogyha megnézem az Aida progival a memóriáim sebességét, akkor azt látom, hogy PC3200 (200Mhz)? Én azt hiszem PC3200 400Mhz-es Samsung ramokat vettem, 2x256DDR dualnak. Miért 200Mhz-et ír?
Abit IS7-E, P4 celeron 2.4, Samsung 2x256 PC3200 dual -
Az alapjáték sem megy. -
Amúgy feltetted az alapjátékot, mielőtt a kiegészítőket akarod installálni? -
Ha eredeti van neked, akkor szerintem kérj support-ot a hazai forgalmazótól. -
Helló
Aki tud segítsen légyszi.
Az a helyzet, hogy minden játék megy az xp-én minden, amit el tudtok képzelni, de a sims részek nem.
A telepítésnél mindig ezt írják ki az összes. (98se- és xp-én)
Error getting install Path from the rgistry.
Aborting intstallation.
Ennek valami oka van és ezt szeretném kideríteni.
Ha bárki tud segíteni SEGÍTSEN.
Előre is köszönöm.
Helló
-
Horvim #3145 Na jó lett :)
Thx a helpet! -
Horvim #3144 A mikrofon nincs lenémítva. A recording az hol van? -
A hangerőszabályzón ke kell venni a pipát a mikrofon elnémítása elől (alapból ezen van), ill a recordingnál (bemenet) a mikrofont kell engedélyezni. -
Horvim #3142 Üdv!
A következő problémám lenne. Van egy Maxxtro fejhallgatóm, amire mikrofon is van szerelve. Ezt a mikrofont használni is szeretném, de valahogy nem jön össze. Olvasgattam a XP súgóját és ezt találtam: "Nyissa meg a Vezérlőpult Beszéd tulajdonságai párbeszédpaneljét. Válassza a Beszédfelismerés lapot. " -->Az a Beszéd tulajdonságai párbeszédpanel meg is van, de azon belül ilyen, hogy beszédfelismerés az nincsen, csak ilyen fül, hogy szövegfelolvasás.
Ki tudna segíteni? Valamilyen driver kell esetleg hozzá? Az új hardver hozzáadásánál sem találtam ilyet, hogy mikrofon eszköz.
Előre is kösz a helpért! -
huh, hát télleg nem semmi az ára, de amit én láttam az kb olyan volt mint egy külső cdíró, nem ilyen adagolós, szerintem az biztos olcsóbb, bár jó tudni, hogy ilyen is vanm had csöpögjön a nyálam :)) -
Roll #3140 Cd sokszorosítónak hívják. Az ára elég húzos.
Nézd meg a linket. -
swat sniper #3139 Mire jó az újabb fajta detonator??????? -
Helló mindenki!
Lenne egy nagyon primitív kérdésem. Minap az egyik oldalon láttam egy készüléket,ami képes a cd/dvd lemez tetjére mintákat festeni. Sajnos az oldalon semmilyen további információ nem volt elérhető.
Esetleg ti nem tudtok valamilyen Magyarországon is beszerezhető készülékről ami hasonlóan képes a cd/dvd lemezek "festésére". Ha meg még vmilyen internetes címet is tudnátok mellékelni az maga lenne a csoda!
Előre is köszönöm szépen mindenkinek! -
fog -
Roll #3136 ezzel fog menni a két külön márkájú író? -
Szedd le a Nero 6.3.1.6 ot s cseréld le erre.
1A23-0075-6030-1788-1833-8705 -
Roll #3134 De ebbe ez a poén, hogy ezt már úgy töltöttem.
5.5.10.35-ös. Van hozzá key generator is,de az is
minden márkához külön adja a sorszámot. -
Warez?
/vagy ide nem szabad ilyet írni?/ -
Roll #3132
-
Roll #3131 A cd-író lg, és a nero-hoz az lg sorozatszám van beírva, ilyenkor nem választhatom a sony dvd-írót.
Ez fordítva is így van.
Egyébként azért kell mellé mert a cd-író gyorsabb, mint a dvd-író.
Valaki nem tud valami megoldást? -
bazsi123 #3130 miért kell átírni a sorozatszámot? a nero-ban fent van az eszközválasztó, ha ott kiválasztod a cd-, vagy dvd-írót, nem műxik a dolog? a nero nem támogat egyszerre 2 íróeszközt? ezt így látatlanban is kötve hiszem...
egyáltalán minek cd-író a dvd-író mellé?