64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Pill #3047 Már megvan.
Hozogatom vissza a fájlokat.
Azértdurva hogy egy ilyen program a már fél éve letörölt IMAGE-ket is gond nélkül visszahozza :) -
#3046 Hi all!
Lenne egy kis problémám:Winfos bootolás után az üdvözlő felíratnál megáll /nem fagyi/, majd csak egy crt+alt+del hajlandó betölteni a desktop-ot.Utána rendesen müxi a winfos.Mi lehet az oka?Csinálhatja az Office2000?
Rendszer visszaállítással rendbejön.
thx
-
Pill #3045 Bakker. Váletlen letöröltem 20 GB fontosa adatot, filmet a winyómról.
Valahogy vissza lehetne hozni? -
#3044 isdn modem AT parancsaiban kéne segítség. Milyen paraméterrel lehet beállítani a 128kbites csatlakozást? -
#3043 Próbáld azt ki hogy a winamp beállítások / Output ( bocsa csak a 2.* ben tudom hol van ez) szóval kimeneti plugint keressél.
Na itt alapból a WA waveouton van, de ha átrakod directsoundra akkor ugyan úgy fog szólni mint a media player.. Nem tudom pontosan hogy miért gyengébb annak a kimeneti jelszintje.
A win prüttyögéseket meg csak simán tiltsd le :! -
Borg #3042 Az az érdekes, ha a wave/mp3 slidert felviszem maxra (széjjelszakad a hangfal), és a play volume (első oszlop) viszem felfele, akkor még ezt a maxon exponenciálisan erősíti tovább fel...? Vagy ez normális igy? -
Borg #3041 Valaki magyarázza el nekem pls, hogy miért van az, hogy a WMP8 hangereje csutka 100% == Winamp 1%-on?
SbLive! ugye, és a mixerben wave/mp3 10%-on, a main volume meg 80%-on áll (videoton erősítő volume 60%-on).
A WMP-t ÉS a játékokat így alig hallani, a winamp meg a windows püttyögései meg olyan baszott hangosak, hogy beszarok rajtuk.
Egyszerűen nem tudom úgy beállítani a cuccokat, hogy minden AZONOS hangerőn szóljon, és max az erőlködőn kelljen tekergetni... -
#3040 azota kaptam választ a bajomra...igy az elöbbi/3039/ már tárgytalan...hali mindenkinek.. -
#3039 hali...lehet hogy LÁMA a kérdés de :ECS k7s5a alaplap leirása szerint a ddr ram-bol a 266-osokat kezeli..kérdezem ,hogy a 400-ast fogja tudni kezelni/felismerni...persze 266-osként?..azért érdekelne mert most csak ilyen ramom van és nem akarok venni mésikat..???köszi -
#3038 Zalman passzívhoz adnak, keresd azt
http://www.zalman.co.kr/english/product/nb32j.htm
pixel.hu -
#3037 NEM okozhat!!! -
PCanalfabeta #3036 sziasztok!
mi a velemenyetek a VIA chipsetes alaplap(mercury) es a Geforce FX 5200-as videokartya osszeferhetetlensegerol? okozhat e, e parositas restart problemakat?
koszi a velemenyeket! -
#3035 Hol lehet a neten hővezetőragasztót rendelni? Hűtőborda felragasztásához kellene. -
#3034 Én az első amit meglátok bootolásnál az az xp logó és alatt az a futó szarság utána meg a kék képernyős xp kép. -
joe69 #3033 a baj az, hogy már nincs hozzádugva a kábel, úgy csinálja ezt... -
#3032 Mekkora árváltozás várható májustól a piacon? -
Borg #3031 Ha a tvoutot bedugod, általában elmegy a kép induláskor.
Egyszerűen húzd ki a kábelt a tv-ből, és akkor jo lesz a kép boot közben is. (bár nálam csak minimálisan megy odébb) -
joe69 #3030 help!!
kitoltam a képernyőmet a tévére, aztán azóta meghülyült a gép, mostmár ott tartok, hogy bootolásnál nem látom a postot, minden sötétben, az első az xp logó...
a winben már minden jó!!!
help plzzz -
#3029 Volna némi problémám, bár kicsi rá az esély, hogy valaki tudna segíteni, de azért leírom:
Adott egy notebook (Compaq Evo N1020v), amit újra kellett telepíteni. Igenám, de nem a restore CD-ről, mert az nem állt rendelkezésre... Így viszont a Windows XP SP1 nem ismerte fel a gépet, mint ACPI kompatibilis gép, hanem Standard PC-nek. Az a gond, hogy másfélnapi munkám van a dologban, mire minden alkalmazást adatot stb-t visszatettem rá, és csak miután már készen voltam, akkor derült ki a dolog. A probléma ugyanis így az, hogy nem lehet megmondani a Windowsnak, hogy mit tegyen, ha megnyomjuk a kikapcs gombot, mert egyszerűen nem jelenik meg ez az opcoió a controlpanel power management részében, hanem ha megnyomjuk a kikapcs gombot, akkor szépen az az effekt lép fel, mintha egy asztali gépből kihúzzuk a tápkábelt, vagyis nem szabályosan leáll, hanem csak lecsapja a gépet. Ráadásul nem is úgy használná a tulaj, hogy kikapcsolja, hanem hibernálni szokta, és eddig ez volt beállítva a power gombra. Namost utánnanéztem techneten meg máshol, és mindenhol azt mondták, hogy WinXP telepítő CD-n lévő txtsetup.sif file módosításával lehet a windows-t rábírni, hogy ACPI gépként felismerve a cuccot települjön föl. Nos, ezt meg is tehetném, de ugye nem akarom újrahúzni megint a rendszert, mert az megint másfél nap, és volna sok más dolgom is, nembeszélve arról, hogy a tulaj meg használná. Tehát, ha valaki tud valami trükkös módszert (registry editálás, stb) arra, hogy rábírjam a gépet arra, hogy újabb reinstall nélkül ACPI PC-ként üzemeljen, az pls írja le, hogy hogyan!!! Előre is kösz! -
#3028 Miért kell több topicba beírni ugyan azt? Amint beírod rögtön a lista elejére kerül a topic, akit érdekel az megnézi.
Meg persze le van írva a fórumszabályzatba is. -
#3027 Jajj, csak nem rám??
Én itt se voltam! -
Don Vito #3026 de azért kösz hogy módszeresen kítörlöd az üzeneteimet, gratulálok a moderálási elveidhez -
Don Vito #3025 nem tíz topicba csak vagy háromba, de azt hittem nem követek el nagy bűnt azzal ha segítséget kérek... -
Borg #3024 Hát nem is tudom...
neked cimeztem az üzenetet, ráadásul te vagy az, aki ugyanazt 10 topicba beirtad...
De lehet nem rád gondoltam... -
Don Vito #3023 Rám gondoltál Borg? -
#3022 wow, Borg a szigorú:D -
Borg #3021 Még 1 topicban lássam meg, és a reged is törölve lesz, nem csak a hozzászólásaid. -
Don Vito #3020 sziasztok! Kérlek segítsetek. vettem egy mikrofonos fejhallgatót, usblaster a neve ,nem egy nagy márka az biztos. az lenne a probléma hogy a mikrofon nem működik. XP-m van, a hangbeállításoknál a mikrofon tesztjénél nem reagál a hangra, nem ugrik fel az a bizonyos kis oszlop. a súgó aszondja hogy a beszéd beállításnál a vezérlőpultba jell valamit beállítani de ott csak szövegértés fül van, az office xp cd-ről meg nem lehet telepíteni semmit ami ide kapcsolódna. előre is köszönök minden segítséget. esetleg mailben: [email protected] -
Akuma #3019 köszi -
BBking #3018 kb 20-30,de csak akkor ha full max. -
Akuma #3017 meg tudná mondani valaki gyorsan, hogy egy 16MB-os memóriára hány fénykép fér rá egy 3megapixeles fényképezőgép esetében maximum felbontással? -
Dave77 #3016 Nemtom, de megköszönném, ha leírnád nekem, hogy pontosan hol, s mit nézzek meg. (nemérthozzá) -
#3015 Fix IP kiosztva a helyi halozatnal ? -
#3014 Asszem télleg a dc miatt volt, mert újraindítottam a gépet és semmi lassúság, semmi kerregés...
CSak eléggé beparáztam... -
Dave77 #3013 Ugyanaz a hiba nálam is, csak laptopnál. 2 perc 20 mp a "felállási" idő. Azelőtt ez kb 20 mp volt. Az asztal bejön, de semmi nem indul, start menüre várni kell. Egyik napról a másikra történt. /P4 2.4 GHz 512 ram, 80Gb vinyó, win XP HE/
Egyszer már újratelepítettem emiatt (quickrestore), de megint előjött. Mintha valami rákerült volna a netről... -
Borg #3012 pl asszem a .305 BCDC++ verzió pont ilyen szar, valami bug miatt összevissza kerregeti a winyot. -
Borg #3011 Egyszerű, behozod a task managert, majd az oszlopoknál megnézed melyik progi használja a procit... Vagy ha ilyen nincs, akkor hozzáadogatod az I/O writed, meg reads oszlopokat, és megnézed mi berheli a winyodat. -
#3010 Hi!
SEGÍTSÉG!!!
Ma leültem a géphez és iszonyúan belassult az egész Win XP!
Kereken 1 perc 36másodpercbe tellett míg a DC++ -t elindította...közben a vinyó folyamatossan kerregett és égett a piros...
A start menü megnyitása is vagy 5 másodpercig tartott neki...
A Gép:
Abit NF7-S v2.0
AMD Barton 2600+
2*256Mb 333mhz ddr RAM
80Gb Maxtor s-ata vinyó (egy partíció, NTFS)
msi fx5600
Win XP Prof. HUN
#3009 próbálj kölcsönkérni egy másik tápot (legalább 300W), és azzal kipróbálni -
#3008 Szerintem meg nem játszottál fullon a 9200 SE-vel, hiszen az egyik leglassabb kártya a piacon.