64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Furky #2927 Lenne egy kis gondom: egyik ismerősömnek nincs még az alaplapján USB, és USB-s scannert vett. Vetettem vele egy USB-s kártyát, beraktam. Felismerte Opti, és ali chipsetesnek is. Scanner usb-ről kapja a tápot, vagyis elvileg csak kapná. Miért nem kapja onnan?? felismeri az usb kártya, hogy mustek 1200 akármi, de tovább nem jut. fel is telepítettem a scanner cuccait, de nem akar scannelni. azt írja ki, hogy csatlakoztassam a scannert. de amikor rádugtam, és automatikusan felismerte a scannert, akkor mi a baja, hogy csatlakoztassam? Ja még valami. A scannernek nem is világít a lámpája belül. elvileg kéne, ha áram alatt van, nem? vagy mi?? légyszíves segítsetek, nagyon fontos lenne... Köszi előre is -
Furky #2926 és ha máshol nincs hely a vbincsinek, sem a ventillátornak? ne rakjak akkor előre ventillátort, csak hátra?? -
#2925 Hat a hutesi teljesitmenye akkor nem igazan lesz idealis, mert nem tudja beszivni rendesen a levegot. -
Furky #2924 Sziasztok. Előlapra belülre került nekem egy 80as venti. ez a venti pont ránéz, vagyis 1-2 centi híján hozzáér a vincsihez. a vincsin van egy 2 ventillátoros vantec hűtő. Nem baj az, hogy annak a 80as ventinek a felét eltakarja a vincsim, és a ventillátora?? -
#2923 Melyik programmal lehet avi alá betenni ac3-as hangot legegyszerűbben? (VirtualDub csak a wav formátumot szereti tudtommal.) -
#2922 Szerintetek ha atmasolnam egy masik XP-rol???Mert van meg egy gepem amin ugyan ez van! -
#2921 Próbáld meg a www.dllfiles.com.Hátha. -
#2920 Koszi!
Es az image.dll-es fajlra nem tudtok vmit? -
Cvd #2919 Ha elindul a visszaszámlálás, egy shutdown -a paranccsal le tudod lőni. De ez ideiglenes megoldás, takarítsd le a blastert. Arra jó hogy ha épp a frissítés közben ugrana be a kis kedves. -
#2918 Töltsd le a Microfos oldaláról a Blaster Adatvédelmi frissitést,majd winfos update.
-
#2917 Ja es inditaskor nem talalja(vagy nem tudja megnyitni)az image.dll filet!!! -
#2916 Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza! Nekem az lenne a problemam, hogy ma kellett ujra telepiteni a gepemet es felkerult a 98 helyett egy XP Professional+SP1!Mikor internetezek egy kis ido utan kiir egy olyan uzenetet a winfos, hogy a szamitogep leallitas alatt van es zarjak be mindent...!Ezutan van egy olyan hogy azert kellett leallitania gepet, mert idezem:varatlanul a tavoli eljaras(RPC)!
Es ekozben elkezd vissza szamlalni 50mp-rol!
Virus ellenorzest csinaltam de nem talalt semmit!
Elore is koszonom! -
#2915 A tiedet fogom kiírni. Egyébként írásban adom, hogy rendes fórumlakó vagy. -
#2914 fasza. pont most küldtem el mailen... -
#2913 Megtaláltam nagy nehezen.
The Bat! v2.01
A cracks.am oldalon akad hozzá crack is. Működik is. -
#2912 Az xp-s topicban is szenved egy srác, nem indul neki se az xp, újra telepíti, egy darabig jó aztán megint behal.
Ugyan olyan lapja van mint neked, asszem. -
#2911 DC, warez oldal? -
#2910 én is onnan szedtem anno. a legújabbhoz lehet nincs crack... -
#2909 A 2 nem akar együtt stimmelni. -
#2908 Figyelj. keress rá googleban. leszeded, aztán szecc hozzá crackot az astalavistarol... -
#2907 Ha már nem segítesz, akkor legalább ne bosszantsál!
Még mindig szükségem lenne egy használ6ó, teljes levelezőprogramra! -
#2906 Adjatok tanácsot please!!!
Még mindig kifagyogat az USB-s Logitech opt.egerem!!
Hiába raktam fel az új drivert hozzá...:(
Ha kihúzom és bedugom, akkor újra műxik!
Valami megoldás? ...a napalmon és a baltán kívűl..??? -
#2905 Vedd vissza a procit... :Ð -
#2904 Érdekes hogy igen.DVD dekód & írás.
És másnap nem megy!
az APIC disabled!
Csinálok teszteket és majd írom hátha sikerül v.mire rájönni -
Borg #2903 Biztos valami hardver hiba. Ellenőrizz memtest86-al, valami cpu burn-in teszttel, 3dmark, vinyo smart állapot stb. -
#2902 Ebből nem sokat tudtunk meg...
Csak DVD-írás után jelentkezett a probléma?
Nézd meg a BIOS-ban hogy van beállítva az APIC... -
#2901 hmmm
érdekesen telt a hetem
2X is meghalt az XP a gépemen
semmi extra egyszerúű dvd dekódolás után normál leállítás és másnap két esetben is nem volt hajlandó elindulni!
NF7-s,2500barton,radeon,2x256400 ram stb ja és 2 db maxtor hdd.1 40 és egy 30 gb-os sata átalakítóval használva.
hónapok óta semmi baj és most egy héten belül kétszer is ua.
próbáltam minden féle módon újból indítani.próbáltam az xp hibajavító telepítését is de semmi.
valakinek v.mi 5lete? -
#2900 Vedd meg vagy töltsd le. -
#2899 Kuka ürítés után volt amit ezzel hoztam vissza, nemtudom formázás után mit talál, az a jó, hogy meg is mondja, hogy sérült e a file vagy nem. -
#2898 Megkaphatom-e valkitől a "The Bat!" levelezőprogramot? (Fullos kellene hozzávalóval együtt.) -
#2897 Már töltöm is!! Huh remélem jo lesz:) és nagyon köszi a segitséged!! -
#2896 megvan -
#2895 rákerestem és nem találta a google -
#2894 Ez a file neve: pcinspectorfilerecovery3.exe -
#2893 Igen -
#2892 Ez a neve a proginak? Delete Recovery? -
#2891 Delete recovery progival talán -
#2890 Sziasztok!
Képzeljétek haverom leformázta a winyoján az egyik particioját véletlenül:)
és az lenne a kérdésem, hogy vissza lehet-e valahogy hozni azokat az adatokat, amik elvesztek? -
#2889 Neked. -
#2888 Köszönöm a választ.