64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    lehet, nemtom. van vagy 25-30 formátum ami benne van az új nero-ban..
  • mochee
    Mp4?? Ez új?
  • NeoMaN
    Nero media player.
    Én hasonlítgattam, de nem halottam különbséget mezei fülhallgatóval + soundstorrmal mp4 és mp3 között. És az mp4 valamivel nagyobb is úgyemléxem. Nem használom...
  • jani1191
    Hi
    Lenne egy kérdésem Nero-ba van grabbelés stb...
    Lehet mp4-et csinálni vele de mivel lehet lejátszani? vagy miért jó?
  • Borg
    Adaware helyett én inkább a spybotot ajánlanám.
    Egyrészt nincs annyi felesleges csicsamicsa benne, másrészt az adaware is a spybottól lopott motorra épül.
    Harmadrészt pedig az adaware maga is egy spyware, amit a spybot pl le is irt ;)
  • B@ldrick
    Kerio Personal Firewall 4 + NOD32 + Ad-aware 6 automatikus frissítésekkel. Szvsz nagyon jó mindegyik. ITT meg ITT olvasgass.
  • mochee
    Kösz a segítséget, egy tűzfal kéne még, hogy ne telepedjenek fel ezek a szarok, csak arra lennék kíváncsi, hogy ki mit használ.
  • perempe
    Nekem lejött az angol Knoppix, CD-ről bootol6ó verziójú operációs rendszer. Nagyon tetszik (szép design, egyből lejátszik mindent a media playernek megfelelő alkalmazás, openoffice - itt is megnyílik az xls állomány), de nem megy az ADSL, azt kellene beállítani, UTP-n keresztül csatlakozik a modem a géphez.

Segítetek? (Találok-e itt olyat aki ehhez is ért? Részletes, "lépésről-lépésre" leírásra lenne szükségem.)
  • a_n_d_r_e_w
    spybot
    ezt próbáld, valószínű tele vegy kémekkel, stb

én F-protot használok '94 óta
    csak vírusírtó, de azok közül az egyik legjobb
  • Meetal
    Szeva! Én a Pandát nyúzom pár hónapja, és nekem bevált.
    Mindamellett magyarnyelvű!
    Érdemes kipróbálni!
  • mochee
    Szevasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy mi lehet annak az oka, ha bekapcsolom a gépem, ezerszer megnyitja a csatlakozás ablakot, egy ideig nem tudok csinálni semmit, majd kiír valami hibaüzenetet, és akkor már el tudom indítani a netet.

Még valami: milyen virusírtót használtok, ami nagyon jó?

Ja igen, és még annyit, hogy állandóan letölt nekem ilyen dolgokat hogy: Fast Loans, Online Pharmacy. Gondolom ezeket az akaratlan letöltéseket meg lehetne akadályozni valamilyen tűzfal használatával, de nem tudom melyik az, amivel normálisan le is tudok tölteni warezokról, és dcvel.
    Ha tudtok segíteni, azt megköszönném.
  • izb
    Mindenkinek tiszteletem!
    Nem tud valaki leirást erröl az alaplapról? Acorp 5vx32
    Konkrétan az érdekelne,hogy mekkora vinyokat kezel,meddig!!
  • Gerry
    Hexen 2 nem is tudom, hogy megvan-e még vaahol, de mindenesetre az Outlaws (Lucas Arts-tól), és a C&C: Tiberian Sun már fent figyel... Egyelőre ennyi játék elég a laptopra, mert amúgy sem arra kell, nomeg időm sincs játszani, de a poén kedvéért felettem ezeket a progikat.
  • NeoMaN
    Nagyon jó!
  • ollie
    Próbáld ki, nekem megvan és szerintem nem rossz.
  • Shep
    ezt nem ide kellene írni, de egyébként jó.
  • perempe
    Jó progi-e a Freedom Fighters? Még nem próbáltam.
  • Shep
    fent ott van hogy url azzal is pl.
  • horbykeee
    hi all egy egyszerű kérdés...HOGY LEHET LINKET CSINÁLNI???
  • Adam5
    laptophoz mennyi ha van?
  • Adam5
    ezek az usb-re és a tvre kell rá kötni?
  • perempe
    TV kártyával lehet felvenni, de minőség szempontból nem lesz az igazi, hiányozni fog az a kis plusz. Felvételre inkább konveter Canopus ADVC-50/55/100 vagy olcsóbb megoldás az ADS DVD XPRESS (usb2.0).
  • Adam5
    Lenne egy kérdésem:
    a TV kártya alkalmas arra is hogy a tvből vegyen fel az ember dolgokat progival a gépre vagy nem tv kártyával lehet ilyet? eggyáltalán lehet?
  • Shep
    inkább nyáron, ha nem sürgős a dolog
  • Torry
    Hi all!

Szóval az lenne a kérdésem hogy:
    Most újítsam a gépemet, tehát cserélem a ramot,a proci,meg a videokártyát és így nézne ki,:2400+ +2*256DDR/266+ECS K7S5A+Leadtek FX 5700
    Vagy nyáron újítsam a gépemet és akkor alaplapot is cserélek.
    Nos?
  • Lammer
    Najó ebben ne vitatkozzunk itt a legutóbbi fix ami kellett volna havernak pl:
    1. Improve high-speed CD-R/RW medium compatibility
    2. Fix UDF formating problem

Ott a CD-rw problémája kapásból! és ez a kb 5ik frissítés, kiváncsi lennék a korábbiak mit javítottak?
    De mostmár mind1!
    Téma lezárva, elbaszta ennyi!

• Lammer
    450??? ha kell olcsón privi...
  • Adam5
    Ajánlom még a Hexen 2-őt (nekem eredeti)
    és a Baldursgatet( az is)
    Ezeket raktam még fel a Laptopomra
  • fjunkie
    Hello ! firewire-en lehet lan-t csinálni???? Igen fontos lenne....
  • ubi
    Szerintem is max alaplapnál kell bios frissíteni, mert sokszor szükség va rá! amúgy ha veszel egy alaplapot, mindig a legfrissebb bios van rajta gyárilag. íróknál addig nem érdemes flashelni amíg tökéletesen műkszik, van egy 48as plextorom 1.1es firmware-rel, pedig már rég kintvan az 1.5ös ,mégsem teszem rááááá
  • janos666 #2814
    Én még sosem nyomtam írón és mindíg ment minden. Jólvan, CD-ből nem is adom soha Philips alá, de olyan 450Ft-s princo Princo DVD-kre írok amike azelőtt hoznak ki a gyárból, hogy ránymták volna a princo feliratot (a nero princonak látja és szerinte a lemezanyag is ugyanaz) és megy.
  • Lammer
    Tudod te is, hogy az íróknál a lemezkompatibilitásra gyúrnak meg Írásminőségjavításra gyúrnak az írok flessei, szerintem kötelező!!!
  • Lammer
    Mert a gyári fw volt benne amit azóta kb 5X frissítettek, és panaszkodott pl RWket nem olvas mindent stb...
    Nekem eddig volt vagy kb 5CD írom 3 DVDm meg 2DVD íróm és mind1iket szorgalmasan flessel(gett)em... Szeretek naprakész lenni...
  • janos666 #2811
    De minek flasheltetted vele az írója BIOS-át? Volt valami baja, ezel nem olyan jó játszani. Még az alaplap BIOS-át talán megéri, (főleg ha ilyen elbaszhatatlan önhejreállítós) de írót?
  • Lammer
    köszi, Téma sajna akkor lezárva, most jöhet hozzám írogathtani lemezeket, majd mindig mondom neki zrikából: Lemezt bennt hagytad??? ;) az aljas...
  • Lammer
    HÁÁÁT igen, ez akkor szobadísz!!!
  • Lammer
    Tudom, Kérdeztem is tőle, te jó még a gari, erre ma mondja tegnap járt le MEGALOL!!! pech... pedig tegnap csinálta a bajt...
    Direkt figyelmeztettem, hogy ne tegyen bele lemezt!!! erre kérdem tőle volt benne??? Asszondja: aha!!!
    Sajnos...
    Különben nem lett volna gond...
  • Borg
    Golden rule No1.
    Addig tuningolj, és flashelj BIOSt, míg van rá garancia. Aztán hagyd békén.
  • Gerry
    Ha a gép nem ismeri fel, akkor kuka. Kb annyiba kerülne a javítás ugye mint egy vadiúj író, de ezt te is írtad.
  • Lammer
    Sziasztok!

SZERENCSÉTLEN haverom írója bekrepált és tegnap járt le a garija, tudtok megoldást a problémájára???
    Elmagyaráztam neki, hogy kell Firmware updatelni, erre bennt hagyta a CD-t!!! hát persze, hogy FAILURE!!!
    Áthozta próbáltam életre lehelni de sajnos nem megy, van lehetőség valamilyen Brute Force-os Flashelésre???? Sajna a gép már fizikailag sem érzékeli(Nálam is leteszteltük...) 1et villan azt hali...
    MSI 8348A (48*16*48)-as író!
    Csórinak nincs léje új íróra, 5letetek van????
    PS: megérdeklődte megcsinálnák 6-8 rugeszért, de azért lassan kap újat...
    Hali.

Bocsi ezt beírtam a CDírós topic-ba is... Sűrgősen kéne +oldás a problémájára...
    Nagyon Köszönöm!