64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#3129 Miért van, hogy bootolásnál a gép röviden csipog, ha az USB-be bedugok valamit. 1 usb (nyomtató)=egy csipogás, 2 usb (szkenner)=két csipogás, 3 usb (joystick)=3 csipoghás. Ez normális? -
Roll #3128 Különboző márkájú a cd-íróm és a dvd-íróm. Milyen megoldást
javasoltok, hogy ne kelljen mindig átírni a nero sorozatszámát?
Gondoltam felrakok még egy nero-t, de nem engedi. -
#3127 Nem.
Én éppen most formázok egyet :) -
PCanalfabeta #3126 sziasztok
letezhet az hogy azert nem tudom megformazni a floppyt mert a gepemen 1 particio van ,az NTFS viszont a floppy az meg FAT fejlrendszeru?
koszi a valaszokat -
#3125 Az USB-s kábel egyik végét a Rack hátuljába a másik végét az alaplapnak a hátsó kivezetésén lévő USB csatira kell dugni -
Roll #3124 Szereztem belső mobil rack-et usb-set.
Az usb zsinórt hova kell dugni?
Az usb-s rack-hez kell a tápkábel?
Szerintem jó a két cd meghajtó, pl. ha valamit gyorsan akarsz átírni akkor nem kell képfájlt csinálni. -
Torry #3123 Szóval leszedtem a K7S5A Pro lapomhoz egy tuningbios-t.
Minden fasza, WIN98SE boot floppy-ról el is indul szépen.
Indítom az AMINF335.exe-t és azt írja ki, hogy:
ERROR 2: File does not exist.
Mi a gond? -
#3122 http://www.juventus-team.hu/termekek/58711625.html -
#3121 Létezik USB-s külső ház vinyónak és cdromnak is -
#3120 Tenyleg minek?
De ha ragaszkodsz hozza:
ez csak egy pelda, de talan a legegyszerubb megoldas
vmi ilyesmire keress ra: ULTRA/ATA 133 IDE PCI VEZÉRLŐ -
#3119 Minek a cdíró ha ott a dvdíró? -
Roll #3118 Van a gépbemben 2 winyó, egy cdrw és egy rack. Most vettem egy dvd-rw-t, de nincs több ide kábel a gépben.
Jól tudom hogy 4-nél többet nem lehet bele tenni, igaz?
Ha a rack-et lecserélem belső usb-sre akkor ugy jó? -
#3117 Mitől lehet az, hogy a 2500+os proci fel van húzva 3200+-ra és most mikor elindítottam a gépet azt írta ki, hogy a CPU not workable or changed, beléptem a softmenube nem állítottam semmit kiléptem és minden jó volt, de a hibát miért írta? -
#3116 Tegyél rá egy aktív hűtést, a zalman akkor egészséges ha nem húzod a kártyát és van házventi. Lehet, hogy az új driver meghúzta a kártyát. -
bazsi123 #3115 52.16, 53.03, 53.04, 56.64... mindegyikkel uaz a hiba...
nem értem, hardver vagy szoftver gond lehet? -
bazsi123 #3114 nem igazán műxik a drivercserével... -
Torry #3113 Rakd vissza a régi driver-t.Misem egyszerűbb... -
bazsi123 #3112 van nekem egy nagyon nagy gondom.
amikor kijött a detonar legújabb verziója (56.72), nagy lelkesen feltelepítettem.
elindítok egy 3d-s gámát (tökmindegy, melyiket), pár perc után szétesik a kép, és merevre fagy a rendszer. reset. olyan effekteket produkál, mintha a hűtés ment volna el, a venti szart volna be a vga-n.
a gond az, hogy nekem már régóta nincs ventim, hanem egy egészséges méretű zalman passzív hűtés figyel a vga-n.
a fenti detonator előtt ilyen jellegű gondom nem volt, minden szépen ment, nulla fagyással.
az előbb telepítettem rendszert, és a az inno3d oldaláról leszedett legfrissebb gyári drivert tettem fel, de azzal is ilyen gondjaim vannak. ja, gf4ti4200 a vga.
tud valaki segíteni? -
#3111 Ok. Köszi. Marad a kuka. -
#3110 ha húzva volt is, nem marad úgy -
#3109 Én nem húztam. Nem lehet tudni az órajelekből, hogy húzva volt-e? És "visszahúzni" nem lehet? Gondolom, ez valami bios flash-selésről szól. Van olyan program, ami kiírja, a kártya adatait? -
#3108 Az hogy volt e, azt már nem lehet megállapítani, de gondolom te nem húzod. Ezek szerint nem vadiújonnan vetted? Akkor úgy néz ki hogy átvertek, mert valszeg már károsodott a gpu. -
#3107 Az a helyzet, hogy kaptam a kártyát. A ház nyitva van, igaz a kártya mintha meleg lenne egy picit. Van olyan program, amivel meg lehet nézni, hogy húzva volt-e a kártya? Köszi a segítséget. -
#3106 Ez úgy néz ki, hogy túlmelegszik a gpu. Nem húzod a kártyát véletlenűl? Ill. jól meg van oldva a ház szellőzése (van e benne rendzserventillátor pl)? -
#3105 Heló. Miért van az, hogy a videokártya (9800pro) játékoknál kis villogó háromszögeket produkál? Új az alaplapom is, valami beállítás hibádzik? -
Borg #3104 Erről beszéltem. -
#3103 Én három rosszat fogtam ki EP8RDA+ ból, s ráadásul volt két NF7-s deszkám is, hasonlítás képpen.
Mindig is epox hívő voltam, de kigyógyultam.
Az Abit NF7-S sokkal jobb alaplap, sorry.
-
Borg #3102 Meg rajtam kivül még x másik ember persze...
Sokkal inkább te fogtál ki egy rosszat, ami alapján most általánosítasz. -
#3101 Csak szerencséd van azzal a lappal, kifogtál egy stabilat.
Nem az epox gyártja már őket, s ez lehet a bibi.
-
Borg #3100 Hát akkor a herta szervizben is értik a dolgukat -
#3099 Inkább az ASUS, nekem 2 hónap után meghalt az Abit, és az új sem teljesen tökéletes, de azért jó, persze ha nem hal meg ez is 2 hónap után -
#3098 Ez igy nem igaz, s a Herta szervízzel eggyetértve megállapítottuk, hogy fos széria. (sajnos)
Abit, vagy Asus, ha tetszik, ha nem. -
#3097 ABIT NF7-S-t!!!!!!!!!!!!!!!!rev 2.0, vagy jobbat.
semmi mást
Epox EP8RDA+ egy nagy fos (sajna, már a harmadikat nyúzom, szirénázik szirre szarra, mimoza lélek?) -
#3096 Hali!
Segitseg kellene, tiszta X-aktak....
Tehat vettem egy Radeon9600-at jovok haza raknam az EPOX-8KTA3PRO alaplapomba (VIA KT133A tudom nem mai darab, de 1.2-es athlonnal nekem franko)
Szal berak, bekapcs, semmi:(
Atrak masik gepbe ASUS (A7S333+1700XP) fasza, muxik.
De ezt az ASUS-os gepet mar eligertem vkinek:(
Gondoltam szar az epoxos gepem tapja, tapcsere... nem a tap a ludas.
Neztem BIOS-t, frissit.... ugyanaz, mint amikor elkezdtem.
Vmi nagyon tapasztalt szaki adjon tanacsot lecci, mert kitepem reg nem latott hajam....
Koszi -
Borg #3095 Nekem 8RDA+ van, és az EPoX legjobb amit AMD alá rakhatsz. -
#3094 A következő a probléma, adott egy abit nf7-es lap 24X CDrom meghajtó/BTC/, LG író, 6.4 -es seagate vinyó, meg 1 40-es maxtor diamond akármicsoda, eddig minden ok volt, de lapot cseréletm, mert a másik megadta magát, és ha elindítom a gépet akkor a maxtort vmi marhaságna ismeri fel a biosban 136 Gb-osnak írja, ami mondjuk jó lenne, de hát sajna nem igaz és a win nem is töltdik be róla, 98 alatt /6.4esről/ felismeri csak épp olvasni nem tudja, ja mikor a lap cserére került minden jó volt de most kb 1 hét után ez történ, mi lehet az oka? -
bandia #3093 Sziasztok! Lenne pár kérdésem: Milyen alaplapot javasoltok ezek közül?:Epox EP-8RDAE , Epox EP-8RDA+, Gigabyte GA-7N400, vagy valamilyen 25EFt körül mozgó jó alaplap létezik az ASUSnak vagy az MSInek?? Köszi -
Borg #3092 Pontosan azért, amit Pheel odairt.
És ezért, mert látod hogy ide is, és ezer más helyre is befért volna, te meg topic kereső nélkül egyből újat nyitottál neki. -
#3091 OFF:
mér kellett bezárni a "nincs hang"topikot?a srác benyomott egy keresős linket nki üzenném,hogy nem a hangkártyával volt a baj -
#3090 Nézd meg a biosban, hogy az USB tényleg 2.0-ra van e állítva, és azon belűl is high vagy full speedre (már ha ez állítható).