64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • lalalalala
    Miért van, hogy bootolásnál a gép röviden csipog, ha az USB-be bedugok valamit. 1 usb (nyomtató)=egy csipogás, 2 usb (szkenner)=két csipogás, 3 usb (joystick)=3 csipoghás. Ez normális?
  • Roll
    Különboző márkájú a cd-íróm és a dvd-íróm. Milyen megoldást
    javasoltok, hogy ne kelljen mindig átírni a nero sorozatszámát?
    Gondoltam felrakok még egy nero-t, de nem engedi.
  • a_n_d_r_e_w
    Nem.
    Én éppen most formázok egyet :)
  • PCanalfabeta
    sziasztok
    letezhet az hogy azert nem tudom megformazni a floppyt mert a gepemen 1 particio van ,az NTFS viszont a floppy az meg FAT fejlrendszeru?
    koszi a valaszokat
  • bon
    Az USB-s kábel egyik végét a Rack hátuljába a másik végét az alaplapnak a hátsó kivezetésén lévő USB csatira kell dugni
  • Roll
    Szereztem belső mobil rack-et usb-set.
    Az usb zsinórt hova kell dugni?
    Az usb-s rack-hez kell a tápkábel?

Szerintem jó a két cd meghajtó, pl. ha valamit gyorsan akarsz átírni akkor nem kell képfájlt csinálni.
  • Torry
    Szóval leszedtem a K7S5A Pro lapomhoz egy tuningbios-t.
    Minden fasza, WIN98SE boot floppy-ról el is indul szépen.
    Indítom az AMINF335.exe-t és azt írja ki, hogy:
    ERROR 2: File does not exist.

Mi a gond?
  • Met
    http://www.juventus-team.hu/termekek/58711625.html
  • Met
    Létezik USB-s külső ház vinyónak és cdromnak is
  • krob
    Tenyleg minek?
    De ha ragaszkodsz hozza:
    ez csak egy pelda, de talan a legegyszerubb megoldas

vmi ilyesmire keress ra: ULTRA/ATA 133 IDE PCI VEZÉRLŐ
  • Met
    Minek a cdíró ha ott a dvdíró?
  • Roll
    Van a gépbemben 2 winyó, egy cdrw és egy rack. Most vettem egy dvd-rw-t, de nincs több ide kábel a gépben.
    Jól tudom hogy 4-nél többet nem lehet bele tenni, igaz?
    Ha a rack-et lecserélem belső usb-sre akkor ugy jó?
  • Shep
    Mitől lehet az, hogy a 2500+os proci fel van húzva 3200+-ra és most mikor elindítottam a gépet azt írta ki, hogy a CPU not workable or changed, beléptem a softmenube nem állítottam semmit kiléptem és minden jó volt, de a hibát miért írta?
  • Met
    Tegyél rá egy aktív hűtést, a zalman akkor egészséges ha nem húzod a kártyát és van házventi. Lehet, hogy az új driver meghúzta a kártyát.
  • bazsi123
    52.16, 53.03, 53.04, 56.64... mindegyikkel uaz a hiba...

nem értem, hardver vagy szoftver gond lehet?
  • bazsi123
    nem igazán műxik a drivercserével...
  • Torry
    Rakd vissza a régi driver-t.Misem egyszerűbb...
  • bazsi123
    van nekem egy nagyon nagy gondom.

amikor kijött a detonar legújabb verziója (56.72), nagy lelkesen feltelepítettem.

elindítok egy 3d-s gámát (tökmindegy, melyiket), pár perc után szétesik a kép, és merevre fagy a rendszer. reset. olyan effekteket produkál, mintha a hűtés ment volna el, a venti szart volna be a vga-n.

a gond az, hogy nekem már régóta nincs ventim, hanem egy egészséges méretű zalman passzív hűtés figyel a vga-n.

a fenti detonator előtt ilyen jellegű gondom nem volt, minden szépen ment, nulla fagyással.

az előbb telepítettem rendszert, és a az inno3d oldaláról leszedett legfrissebb gyári drivert tettem fel, de azzal is ilyen gondjaim vannak. ja, gf4ti4200 a vga.

tud valaki segíteni?
  • lalalalala
    Ok. Köszi. Marad a kuka.
  • ollie
    ha húzva volt is, nem marad úgy
  • lalalalala
    Én nem húztam. Nem lehet tudni az órajelekből, hogy húzva volt-e? És "visszahúzni" nem lehet? Gondolom, ez valami bios flash-selésről szól. Van olyan program, ami kiírja, a kártya adatait?
  • ollie
    Az hogy volt e, azt már nem lehet megállapítani, de gondolom te nem húzod. Ezek szerint nem vadiújonnan vetted? Akkor úgy néz ki hogy átvertek, mert valszeg már károsodott a gpu.
  • lalalalala
    Az a helyzet, hogy kaptam a kártyát. A ház nyitva van, igaz a kártya mintha meleg lenne egy picit. Van olyan program, amivel meg lehet nézni, hogy húzva volt-e a kártya? Köszi a segítséget.
  • ollie
    Ez úgy néz ki, hogy túlmelegszik a gpu. Nem húzod a kártyát véletlenűl? Ill. jól meg van oldva a ház szellőzése (van e benne rendzserventillátor pl)?
  • lalalalala
    Heló. Miért van az, hogy a videokártya (9800pro) játékoknál kis villogó háromszögeket produkál? Új az alaplapom is, valami beállítás hibádzik?
  • Borg
    Erről beszéltem.
  • FL
    Én három rosszat fogtam ki EP8RDA+ ból, s ráadásul volt két NF7-s deszkám is, hasonlítás képpen.
    Mindig is epox hívő voltam, de kigyógyultam.
    Az Abit NF7-S sokkal jobb alaplap, sorry.
  • Borg
    Meg rajtam kivül még x másik ember persze...
    Sokkal inkább te fogtál ki egy rosszat, ami alapján most általánosítasz.
  • FL
    Csak szerencséd van azzal a lappal, kifogtál egy stabilat.
    Nem az epox gyártja már őket, s ez lehet a bibi.
  • Borg
    Hát akkor a herta szervizben is értik a dolgukat
  • Shep
    Inkább az ASUS, nekem 2 hónap után meghalt az Abit, és az új sem teljesen tökéletes, de azért jó, persze ha nem hal meg ez is 2 hónap után
  • FL
    Ez igy nem igaz, s a Herta szervízzel eggyetértve megállapítottuk, hogy fos széria. (sajnos)
    Abit, vagy Asus, ha tetszik, ha nem.
  • FL
    ABIT NF7-S-t!!!!!!!!!!!!!!!!rev 2.0, vagy jobbat.
    semmi mást
    Epox EP8RDA+ egy nagy fos (sajna, már a harmadikat nyúzom, szirénázik szirre szarra, mimoza lélek?)
  • krob
    Hali!
    Segitseg kellene, tiszta X-aktak....
    Tehat vettem egy Radeon9600-at jovok haza raknam az EPOX-8KTA3PRO alaplapomba (VIA KT133A tudom nem mai darab, de 1.2-es athlonnal nekem franko)
    Szal berak, bekapcs, semmi:(
    Atrak masik gepbe ASUS (A7S333+1700XP) fasza, muxik.
    De ezt az ASUS-os gepet mar eligertem vkinek:(
    Gondoltam szar az epoxos gepem tapja, tapcsere... nem a tap a ludas.
    Neztem BIOS-t, frissit.... ugyanaz, mint amikor elkezdtem.
    Vmi nagyon tapasztalt szaki adjon tanacsot lecci, mert kitepem reg nem latott hajam....
    Koszi
  • Borg
    Nekem 8RDA+ van, és az EPoX legjobb amit AMD alá rakhatsz.
  • Shep
    A következő a probléma, adott egy abit nf7-es lap 24X CDrom meghajtó/BTC/, LG író, 6.4 -es seagate vinyó, meg 1 40-es maxtor diamond akármicsoda, eddig minden ok volt, de lapot cseréletm, mert a másik megadta magát, és ha elindítom a gépet akkor a maxtort vmi marhaságna ismeri fel a biosban 136 Gb-osnak írja, ami mondjuk jó lenne, de hát sajna nem igaz és a win nem is töltdik be róla, 98 alatt /6.4esről/ felismeri csak épp olvasni nem tudja, ja mikor a lap cserére került minden jó volt de most kb 1 hét után ez történ, mi lehet az oka?
  • bandia
    Sziasztok! Lenne pár kérdésem: Milyen alaplapot javasoltok ezek közül?:Epox EP-8RDAE , Epox EP-8RDA+, Gigabyte GA-7N400, vagy valamilyen 25EFt körül mozgó jó alaplap létezik az ASUSnak vagy az MSInek?? Köszi
  • Borg
    Pontosan azért, amit Pheel odairt.
    És ezért, mert látod hogy ide is, és ezer más helyre is befért volna, te meg topic kereső nélkül egyből újat nyitottál neki.
  • ricsi1
    OFF:
    mér kellett bezárni a "nincs hang"topikot?a srác benyomott egy keresős linket nki üzenném,hogy nem a hangkártyával volt a baj
  • ollie
    Nézd meg a biosban, hogy az USB tényleg 2.0-ra van e állítva, és azon belűl is high vagy full speedre (már ha ez állítható).