64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
drag #3489 Szia!
Jobb megoldás, ha az egész gépről csinálsz egy image file-t és azt elteszed ,majd abból állítod vissza a géped.
Image filet csinálhatsz a norton ghosttal, vagy az ingyenes g4u-val vagy ezzel az szintén ingyenes progival: http://www.pcinspector.de/clone-maxx/welcome.htm
üdv drag -
#3488 nyas ahoy....szoval par honapja csinaltam egy visszaallitasi pontot a gepemen.. mikoris feltettem a winfost...gondolvan arra hogy legkozelebb nem format hanem csak visszaallitom a dolgokat.. nah igen am.. d emost belepve arra hogy visszaallitsam az idopontot semmit nem talaltam..csak a jelen honapban tudtam turkalni ami hat kurvara nem megfelelo nekem..
szoval akkor mi a szar van???
baszhatom az egeszet?? marad a format?? hogy mukodik ez a dolog? ki kene kapcsolni az automata visszaallitasi pont letrehozast hogy megjegyezze azt amit en adtam meg neki? vagy mi a csecs?? mert ez sehol nem volt leirva a progiban -
end #3487 egy játék felinstalálása után,megnéztem milyen játék és mikor kiléptem belőle a képernyőn halvány elmosódás van azóta.tudja itt v.ki mitől lehet mit állíthatott át az a szar? -
#3486 Ha tőlem kérdezted, akkor megy:) -
VampireKing #3485 Ja még elfelejtettem beleírni azt, hogy régebben valahogy sikerült elintéznem hogy megszólaljon de egy format után már nem tom megszólaltatni. -
VampireKing #3484 Nekem is segíthet valaki: a középső hangszórómmal vannak problémáim(5.1 fekete,fadobozos genius).creative Sb Live! 5.1-es hangkártyát használok, valami régit. Szal a középső hangszóró most az istennek se akaro(normális hangerőn megszólelni csak teljesen minimális hangerővel szól.A hangszórónak semmi baja mivel a tesztprogramnál, mindig magszólal, de amúgy játék közbe egyáltalán nem. a másik problémám: valami miatt mindenféle installnál azt írja ki a végén hogy az adminisztrátorom által a registry editelés nincs megengedve... de én vagyok az admin -
#3483 Na megy a szekér? -
#3482 Na, nem hagyott nyugodni a dolog. Visszaraktam a korábban feltelepített, resetelős 120-ast, elindult, bejött a menü, hogy nem szabályosan lett leállítva és, hogy induljon el. Nyomtam egy normált és elindult, winupdate megvolt, office stb. és bírta, majd kíváncsi vagyok, hogy következőre is elindul e.
Annyit csináltam csak, hogy BIOSban idáig auton voltak az IDE eszközök, most beállítgattam, hogy ki írja a nevüket. -
#3481 Először megcsináltam a 40 gigás c particiót, rá a win, winupdate, minden ok, meg akartam formázni a maradékot és rájöttem, hogy létre se hoztam:) Xp cd-be létrehoz és onnantól kezdve resetel.
Kezdtem mindent előről de úgy, c létrehoz, d létrehoz, c-re xp fel és onnantól kezdve megint resetel. -
#3480 Az mitől van, hogy beraktam a gépbe egy 120gigás samsung vinyót, xp felrak és állandóan újraindul, még a boot képernyőig se jut el. A vinyó primary master c40giga, d maradék, dvdrom sec master, dvdiró sec slave. Ha csak a vinyót hagyom fent akkor is restartol. Visszaraktam a 80gigás maxtort pri masternek és egy 40gigás maxtort pri slavenek. Megy a "régi" win.
Ötletek? -
#3479 Van egy olyan sanda gyanum, hogy nincs a halokartyanak a helyi halozatoknal kiosztva IP, es a halozatot ellenorzi bootnal a gep.
Allitsad at aumatikus cimzesrol at kezi IP-re a halozat tulajdonsagokat.
barmely IP cimet adhatsz. Persze ha lehet ne a 127.0.0.x legyen. :P -
#3478 Tudnatok segiteni abban hogy mit tudok azzal tenni hogy allandoan kiirja internetezes kozben a winfos hogy Generic Host Process by Win32 hibat????Es ezutan ujra kell inditani a gepet hogy tudjak internetezni ujra!Mit tudok ezzel csinalni?
Kosz -
#3477 köszi! -
HG #3476 Köszi Nemcsakfeel & Ollie! Megpróbálom, registry-t békén hagyom. -
#3475 Próbálj meg újrainstallálni minden drivert. A lista amúgy a windows registryben van, nem eccerű téma, inkább ne piszkáld. -
#3474 Powertoy -t próbáld meg, és ott "repair" mindenre. -
HG #3473 Sziasztok!
Egy "kis" gondom van win XP-vel. A jelenség annyi, hogy egy AMD Thunderbird 1.2 Ghz -es gép, 256 Mb DDR rammal kb 3 és fél percig tököl bootolásnál. Pontosan annál a résznél, amikor a WindowsXP felirat alatt szaladgál a folyamatjelző.
Van egy olyan bootolási lehetőség, hogy Rendszertöltés naplózása, ezt megcsináltam. Ezen a gépen 18 A4-es lapnyi lista lett, 80 %-ban nem betöltött file-ok vannak rajta, ráadásul ugyanaz a kb.20 file ismétlődik végig. Egy másik, hasonló gépen ez a lista mindössze 1 és fél oldal, és Kb 8 db. nem betöltött file van rajta. Nincs véletlenül valami tippetek, hogy mit lehetne tenni ennek a listának a csökkentése érdekében? Hol tárolja az XP a betöltendő illesztő és egyéb programok listáját?
Előre is köszi a válaszokat, remélem lesznek. -
#3472 AC3Filter honlap
AC3Filter ver 0.70b - Jelenleg ez a legujabb. -
#3471 Tudja valaki melyik a legújabb ac3 codec? -
#3470 aham! köszi... -
#3469 azért nem fogok 68 progit feltenni, meg ez a munkahely, otthon ilyen gond nincs. ;) -
#3468 Hmmm, eszembe jutott, hogy én is találkoztam ilyennel. Nekem abban az esetben az AVG antivirus segített. -
#3467 nanáá -
#3466 mindkettőt frisítetted? -
#3465 spec most van egy szörcs oldal, amit egyik sem tud leszedni, pedig mindkettők retsart után is elindult (persze nem egyszerre. ;))
Szóval ennyit erről. ;) -
#3464 De a tapasztalatom alapján sajna ez fordítva is igaz, vannak dolgok, amiket meg csak az adaware talál meg. Ráadásul az utóbbi hónapban nem is jelent meg frissítés a spybot-hoz. -
#3463 ranish partition manager -
#3462 Partíciós táblát mivel tudok szerkeszteni / rendbetenni?
A partition magic nak van egy alprogramja amivel tudom szerkeszteni az EPBR táblákat ( ami minden partíció elején van ) de nekem azt kéne ahol ezeknek a címei vannak ( gondolom a vinyó elején az MBR környékén )
??ötlet???? -
#3461 LOL -
#3460 Az nem két hangkimenet, asszem antenna csatlakozó. -
#3459 Igy igaz.
Spybot sokkal jobban fel van vertezve a kemprogramok megtalalasa es eltavolitasa teren, mint az AD-Aware. -
#3458 Hi!
Van egy kérdésem. SB PCI128-as hangkártyán hogyan tudom beállítani, hogy mind a 2 kimeneten legyen hang? Van két hangszóró kimenet, de csak az egyik műxik.
Help, plíz! -
#3457 Azzal hogy te lehúzgáltad a vinyót cd-romot stb. azzal nem tehermentesíted a tápod 3,3V-os részét ami a procinak ad áramot mivel a vinyó és stb. +5 és +12V-al műxik. Szerintem az kevés neki. -
Borg #3456 Majd egyszer futtasd le a spybot 1.3-at az adaware után, és ámulj nagyokat, hogy mennyi mindent talál még;)
Sokat használt, full spyware gépen, amin még nem volt futtatva ilyen, általában a dolgok 30%-t találja meg max az adaware... -
#3455 Én még a CWShredder progit ajánlanám, ha netán a korábban felsorolt progik nem oldanák meg a problémádat. Én már jártam így. -
#3454 Én mindkettőt használom. :)) -
#3453 nekem meg az Ad-Ware vált be, szóval emlyiket hamarabb megtalálod, mind2 mükszik, de minden opciót állíts be, hogy mélységekben is vájkáljon. ;) -
#3452 Spybot search & destroy-t telepítsd, de ne felejtsd el frissíteni. Majd engedd hogy újraindítás után is szkennelhessen (rá fog kérdezni, mikor megtalálja a genyát) és persze indítsd újra a géped. -
#3451 Hahó Guruk!
Kéne egy kis help! A gondom a kövi:
-valami nyomorút progi felnyomott az IE böngészőmbe egy olyat, hogy egy un."iterway" ikoncsík jelent meg és minden indításkor itt vigyorog az arcomba, hiába kapcsolom ki! Továbbá ha beírok egy oldalcímet, akkor autómatikusan egy keresőre lök ki a genya!
Mindezen szólgáltatások nagyon jók, de nekem nincs rá szükségem!!
Nincs valami megoldás, hogy lehipózzam ezt a gépről? -
#3450 Köszi az eddigi help-et mindenkinek. Nem mondtam, a vinyót mindig slave-en használtam, otthon is meg az irodában is, ahol használtam tartaléknak. Boot-nál megnéztem, az alapvinyóról boot-olna, a többi le van tiltva. Rack nélkül is megnézem még délután, hátha menthető vmi. Köszi még 1x.