64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Titan
    lehet, hogy a ...most valszed hülyeséget írok...az alaplap biosát vagy az USB vezérlő drivert kéne frissíteni???
    Ha igen akkor melyik USB drivert rakjam ehez az alaplaphoz mert úgy látom több is van....vagy nem?
  • Titan
    hmm. nekem 1 Abit BE-7-es alaplapom van és USB2....
  • Laalee
    régebbi usb1 es lapokkal sok gond van az usb-s egerekkel. az meg lehet a logi hibája hogy ps2 porton neha meghülyül :D
  • Titan
    Ha az alaplap nem szereti, akkor 1 évig miért ment rendesen?????
  • Titan
    Eltávolítottam a drivert és most az xp saját drivere vezérli, de még mindig ua.t csinálja..:(
    Most az USB-be van dugva és meghatározatlan időközönként elalszik a "piros lámpa" az egérben. Ha kihúzom és bedugom megint műxik...:(
    Mire leírtam ez a pár mondatot 2x kellett kihúznom és bedugnom....
  • czky
    Próbálj ki esetleg egy másik egeret is. Ha az is betegeskedik, lehet hogy az alaplapod nem szereti. Viszont a drivert teljesen fölöslegesen tetted fel hozzá. Távolítsd el a drivert, majd indítsdt újra a gépet, majd megtalálja az egeret, és hagyd, hogy a saját illesztőprogramját telepítse hozzá...
  • ollie
    NEM KELL driver egérhez, se win98se, se 2000/XP alatt. Lehet hogy pont a driver okozza a galibát.
  • Titan
    HEEELP!!
    Segítsetek PLÍÍÍZ!! Én ebbe beleőrülök..
    Van 1 optikai log.tech egerem, és ha USB-be dugom, akkor néha fagy, ha átdugom PS2-be akkor meg néha megkergűl!!
    Mi a hiba???!!! A legújabb drivert raktam fel és az se segített....:(
  • nemcsakfeel
    Egyik win98 partícióm egyik indításról a másikra eltünt, a Boot Magic nem tudja betölteni..( ezzel jelentkezett ) nézem PM el, a partíció helye.. unformatted.
    Nagyon fontos adatok nekem nem voltak rajta, tudom pótolni. Viszont érdekelne hogy hogy tűnhet el így egyik indításról a másikra. ( délután 4 kor ment a w98, xp. XP ből kikapcs. majd 6 kor bekapcs és nincs meg az a partíció... ) Vírust most kízárom. Vinyó két hónapos Samsung.
    5let?
  • dardevil
    Hát én teljesen lol vagyok a témában ! Azért köszi !
  • ollie
    A PS-ekben van védelem beépítve, nem játszák le a másolt cuccot. Ahhoz kell valami chipet beépítettetni, ha jól tudom.
  • dardevil
    Help ! Van 1 PS2 játéknak CUE és BIN fájlja, ha ezt kiírom a Néróval a PS2-emmel tudok vele játszani! Ha nem müxik, hogyan kell kiírni, hogy jó legyen. Elöre is köszi !!!
  • Ramore
    Szerintem azt valami féreg okozhatta, mert én nem piszkáltam, és nem is telepítettem semmit a gépemre.
  • Laalee
    elálítottad a frissitési frekvenciákat valami olyan értékre amit a monitorod nem támogat.
  • ollie
    jól látod
  • Ramore
    Jól látom, 1.5Mb az egész és Driver Cleaner 3 a neve, ugye?

Te ezt szoktad használni a format elött?
  • ollie
    ja a driverheaven.net-en találod
  • Ramore
    Köszi a segítségedet, reinstall elött még gondoltam kiveszem és visszarakom a videókarit és képzeld ez volt a megoldás. :) Remélem nem viccel meg többé ilyen csúnyán a gép. Valami féreg válthatta ezt ki szerinted?
    A driver cleaner egy progi?
  • ollie
    akkir próbálj minden driver-t leírtani driver cleaner-el, majd egy reinstall
  • Ramore
    Sajna nem segített, pl a Nfs Underground játéknál bejön a menű és amikor betöltené a versenyt azaz magát a futamot akkor kapcsol le a monitor. :(( A railroad tycoon 3-nál egyből lekapcsol.
  • Ramore
    Köszi, kipróbálom! :)
  • ollie
    installáld újra a vga drivert
  • Ramore
    Segítsetek légyszi!

Elindítok bármilyen játékot, készenléti állapotba kapcsol a monitorom, azaz lekapcsol. Ad-aware nem talált semmit. Tegnap még minden rendben volt.

Mi lehet a gubanc?
  • Doma #3548
    Köszönöm szépen a segítséget!

Priv ment
  • NeoMaN
    400-as DTK-ra benyögitek, hogy cseréljen tápot. Ne haragudj Borg, de ez már eszement fanatizmus.
  • NeoMaN
    faszt táp. mér hülyítitek? RAM 1 gigára...
  • Borg
    Chieftec 360W 16200 brutto
  • czky
    http://www.serialz.to
  • Doma #3543
    Sziasztok!

Tudom ez nem kimondottan hardware-hez tartozik, de más topikot nem találtam amit általában olvasnak is az emberek és SEGÍTSÉG a címe.
    Szal a kérdésem csak annyi hogy nem tudna valaki egy linket ahol a Serials 2000-et tudnám frissíteni?? Mer valahogy a progiból nem tudom szal kéne egy kink.
    Köszönöm előre is!
  • CoolStuff
    Új VGA!;)
  • ent
    Mi az ajánlatod? ~10-15eFt
  • Shep
    1200es celeront lehet simán a biosból húzni, ha igen meddig?
  • Borg
    Inkabb a memoria. Bár ha már felesleges pénzed van, én a helyedben a tápot cserélném először.
  • ent
    Szerintetek a tuti gyorsabb rendszer miatt, melyik hardveremre fér rá az égetően fontosabb csere? A proci (3200+ra) vagy a memória (1Gb-ra)?:
    DTK ház 400W, Gigabyte 7NNXP, AMD Athlon XP 2400+, Kingston HyperX 2*256 DDR 400Mhz CL2.5, 2*Seagate S-ATA 120 Gb 8 Mb 7200rps, Inno3d GeForce FX5950 Ultra 256 DDR
  • Titan
    Elvben fent van a driver...
    Az egéralátétem egy szövetes gumi, ami elég fain és tiszta(arra vigyázok, pont az olyan "dobások" miatt)...
  • STLRR
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problemam hogy a Powerquest Particion Magic 8.0-val elparticioztam egy reszt a vinyombol a LINUX szamara de most mintha elvesztettem volna a vinyomat!A winfos nem akarja latni es nem tudok semmit csinalni!Raadasul a Powerquestet is pechjemre arra raktam ami eltunt!Ja es meg a LINUXot sem tudom feltenni!Szoval tudna vki segiteni hogy hogyan lehetne megmentenia dolgaimat???
  • Met
    Driver fentvan?
    Egyszínű egéralátéted van (ha van)? Mert ha mintás akkor az meg szokta dobni.
  • perempe
    Köszi a tanácsokat.

Off:
    Mi a neve annak a dugasznak, amin keresztül rámegy a periféria tápra így biztosítva a megfelelő áramellátást? (A tápventin nincs ilyen, kell 1et szereznem holnap.)
  • Borg
    Nemtom. Szvsz full mind1, hogy hol megy be és ki. Ilyen kis környezetben nincs jelentősége.

A lényeg az, hogy olyan helyen fujasd be a levegőt, ahol nem szippantja be a port. Pl nagy flancos az elejébe az előre kijelölt helyre tenni a ventit, csak a legtöbb házban ez elöl lentről szív be... jó poros lesz minden belül.
  • perempe
    Kiszedtem a tönkrement tápom ventijét, jó szolgálatot tehet még a házban.

A ház elejébe kell tenni egyet, és onnan befelé kell áramoltatni a levegőt, hátul pedig kifelé. (Még nem tiszta, hogy hogy honnan fog érkezni a levegő elől.)

Tévednék?