64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Doma #3531 Köszönöm szépen
mindjárt neki esek
Remélem összejön ha nem akkor még zaklatom itt a jónépet -
#3530 Biosban SATA Enabled-re, Firs boot-nál beállítod, majd bootnál látod, hogy a sata vezérlő megtalálta a rádugott vinyót. XP telepírésnél meg F6-ot nyomsz amikor kék felület alján olvasod, ekkor kérni fogja az NF7-S SATA floppy-ját ahonnan betölti majd a driverét. -
Doma #3529 Köszi a tippet.
F4-nél valóban bejön a sata setings. De ott látja PM-nek a winyot a gép, a biosban próbáltam már az ide letiltást is de akkor sem tortént semmi
Amugy a biosban abszolut nem látom a satas winyot. (Ez lehet hogy nagyon láma beszólás volt) De elvileg ott is látnom kéne valamilyen formában neeem?? -
hagirez #3528 Indulásnál a legelején kell valami f4et nyomni (de a bill nem biztos) és ott állítod a sata raidet. Meg asszem a biosban is engedélyezni kell valamit a chipset környékén. -
#3527 Hali Skacok!
Már +int szopok az egeremmel...mint emlékeztek, ez 1 USB-s Logitech opt. 2 gombos egér és eddig az USB-be volt dugva, ahol egy jó kis idő után néha kifagyott és kihúzásra-bedugásra újra működött. Javaslatotokra átdugtam a PS2 csatlakozóra és ott eddig ment is szépen, de most néha a legváratlanabb helyzetekben megbolondúl a nyavajás...
Össze-vissza rohangászik...pl.: Ezerrel nyomok 1 FPS-t és hírtelen megőrül a karakterem és ezerrel váltogatja a fegyvereimet, forgolódok mint 1 vadmarha...elég kellemetlen, főleg multik közben....
Olyan is volt az egyik szerveren, hogy lecsítereztek és azt mondták, hogy frissítsem az aimbotomat...(de nekem olyan nincs szal...?
Megoldás??? -
Borg #3526 Befelé. -
Doma #3525 Sziasztok!
Segítségeszeretnék kérni. Utolért a számítástechnika ördöge
Az történt hogy vettem egy SATAs vinyót. A rendszerem eddig egy régi 20 GBos f0§darálón volt. Az új vinyót PQmagiccel particionáltam és most szeretnék rá rendszert telepíteni. De valahogy nem akarja az XP telepítője megtalálni, csak a régi 20ast. Lehúztam az ide kábelt, setupban átállítottam a butulást SATA-ra de semmi.
Abit NF-7s a lap szal elvileg a hardwer az oks.
Ha valaki tud akkor légyszíves segítsen. Köszönet! -
#3524 Merre fújjon? -
#3523 Ha csak 1 házventim van, akkor hova szereljem fel? 2 db. 7200-as HDD-m van, ami említésre méltó. -
hagirez #3522 Hi
Pls segítsetek. Van a gépemben egy 512 ddr 400 Kingston memoria kb 2 hónapja. Vettem mégegyet bele ugyanolyat. El sem indult vele a gép ( a kettővel együtt dual modban ). A win nem töltődik illetve állandóan reseteli magát. Aztán lefutattam egy memtestet és az újon 381 mb-nál hibát írt ki. Kivettem az újat minden faszán megy ( a win súlyos hiba után állt helyre). Elvittem a boltba, ott ugyanazt a tesztet ugyanolyan alaplappal a szemem láttára lefuttatták és jó volt. Minden slotot kipróbáltam. Az alaplap Abit nf7-s.
Valakinek valami ötlete? -
#3521 nemtok mit mondani..format.. nekem ez valt be a legjobban.. mindig segit:) -
#3520 #3506
Még mindíg azt csinálja...
Melyik fájl kezeli a parancsikonokat?
Lekéne cseréljem, és akkor sztem jó lenne. -
#3519 Nincs és nem árt. -
#3518 tudtommal nem. vidkarim 13on már túl van :) -
#3517 Van az alaplapok, videókártyák stb... BIOS-ának falshelési limite? Vagyis árt nekei ha túl sokszor (nem 5-6-szor hanem mondjuk 20-30-szor is) flashelik őket? -
#3516 Akkor nem kellenek!;) -
#3515 Nem kitörve vannak,látszik a műanyagban hogy rendesen van megmunkálva.
-
#3514 Sztem kéne... -
#3513 Hali! Kaptam egy használt fémházas mobilrack fiókot,És hiányzik belőle a tápcsatlakozó két tűje! Az egyik test,a másik meg a 12 voltos csati.Az elejére van irva : ide usb. Fog ez igy működni hagyományos kábellel? És a 12 volt nem kellene neki?
-
#3512 De, sztem az is a gond...
Most a win kezeli, de még most sem jó! -
#3511 A virtuális memória beállításokkal nem babráltál? -
#3510 memóriateszt nem kéne? -
#3507 Csak annál az egy ikonnál fordul elő? -
#3506 Hali!
Valaki megtudná mondani, hogy miért van az, amikor egy parancsikonra jobb klikkel nyomok egy tulajdonságokat, akkor felbukkan egy ablak ezzel:
EXPLORER érvénytelen laphibát okozott a(z)
KERNEL32.DLL modulban a 01af:bff7a138. címen.
Regiszterek:
EAX=00657864 CS=01af EIP=bff7a138 EFLGS=00010212
EBX=00436ae4 SS=01b7 ESP=01cefcfc EBP=01cefd30
ECX=00000014 DS=01b7 ESI=00436a78 FS=229f
EDX=00000000 ES=01b7 EDI=006578d0 GS=0000
Bájtok CS:EIP-nél:
89 51 08 8b 53 08 8b 43 04 89 42 04 8d 93 0b 10
Veremkiíratás:
01cefd30 00436a78 00430000 00000000 bff7b31d 00430000 00436a78 0000006c 00000200 004415d4 00441654 00000000 00436a78 01cefd6c 7ff214db 00430000
Valami tipp?
Előre is HTX! -
#3505 Lenne nekem egy olyan problémám/kérésem, hogy elvileg 2 ventillátor fordulatszámár is tudnám szabályozni egyik a tápegységé, nade a speedfant hiába állítom akárhova, mindíg ugyanazon a fordulaton pörög, mi lehet a gond, ill. mivel tudnám állítani a fordulatot hatékonyan, esetleg vki mellékelt képeken is bemutathatná, mert hiába néztem meg a HOW-TO-t és hiába csináltam amit mondott, nem történt az aminek történnie kellett volna. -
VampireKing #3504 ööö nálam is sokat megy a rammstein bár mellettew mást hallgatok.. max hangerőre azé nem tenném.. az túl erős lenne... :P amúgy most így körülnéztem a neten.. olyanokat olvastam hogy: a creative asszonta neki hogy a creative hangszóróval műxik tökéletesen :D ... amúgy... mivel tom a gép elejére kihozni a csatlakozók egy részét...(van pl egy trust hub csak az 10 e a sok extra miatt) melyik jó? és hol tok venni? -
#3503 ja emlexem rammsteint bomboltettem ket napig utanna mult el.. probald ki te is!!! fulhangeron!!:))) -
#3502 Hali VampireKing!
Ilyen nekem is volt, de egyről a kettőre megszűnt...
Próbálkozz, hátha neked is szerencséd lesz!;) -
#3501 nekem is 5.1 cuccosom van de mivel ilyet meg nem cisnalt ezert nemtom.. sorry -
#3500 namarmost. nekem nem volt ujrainstallom.. a gepemrol csinaltam 3 honapja bizt masolatot es azota megy a gepem.. es most erzem ugy hogy szeretnem visszaallitai a gepet .. mert nincs kedvem ujrainstalalni minden hardwaret mert abbol van boven....
csak azt nem ertem mi a szarert nincs meg az a pontom amit en csinaltattam a geppel.. es miert csak ebben a honapban lehet turkalni a visz. allapotok idopontjaiban....
lehet a norton ghost teljesen jo lenne nekem.. de nem nagyon ismerem..sosoem foglalkoztam a progival... nekem jo lenne a sima win es szarsag.csak mukodne... -
VampireKing #3499 Nekem senki se akar segíteni? amúgy már csak a center hangszórómmal van a probléma.. még egy kicsit ügyködök az ac3 beállításokkal.. de azté jöhtane egy pár ötlet hogy mit lehet vele kezdeni
-
#3498 lehet nem kell kidobni a monitort, de "függölegesen és vízszintesen szélesebb árnyékszerű csíkok" nem egészen pontos diagnózis így csak akkor lennék biztos, ha látnám. ;) -
end #3497 massive assault felinstall belép kilép és ilyen a monitor azért furcsa véletlen de biztos monitorhiba,multkor ez a szar felrobbant mostmeg ez:((((((((((((((((((((( -
end #3496 beraktam egy másik monitort,és rendben ment, monitorhiba lehet.egyszer már szétdurrant most meg ez meg vok áldva -
end #3495 függölegesen és vízszintesen szélesebb árnyékszerű csíkok vannak a képen.lehet hogy a frekvencia állítodott el? az xp-ben hol kel ezt a hibát elhárítani?ha tudja v.ki segítsen. -
end #3494 a hz -et állította volna át?
-
#3493 ha van közelben egy mésik monitor kipróbálhatnád...
vagy driver reinstall, stb.. -
end #3492 vízszintes irányú világos csíkok,hogy mondjam el?? -
#3491 Na, a visszaállítás csak a windows registrzt tárolja el, szóval egy újrainstall után nincs sok értelme, hiszen a szükséfes, hiányzó rendszer file-okat nem fogja neked bemásolni sehová. Én scak egy esetben láttam értelmét (és hasznát) a rendszer visszaállításnak, mikor egyszer elcsesződött a registry egy spyware és vírus kombó áldásos tevékenységeként annyira, hogy csak parancssor módban volt hajlandó indulni a windows. -
#3490 biztos rátüsszentettél a monitorra :DD
na de komolyan, miylen elmosódás?