64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#3329 ingyen kaptam a lapot :P
gondoltam, összerakok egy második gépet :D
rakok bele celeront, vagy 2ghz-es p4-et, 128 sd, S3 Trio 3d meg valami 10 gb winyó azt már mehet is :DDD -
#3328 Sőt, már egy rendszergazda haverom is megnézte a gépem, és ő sem tudott segíteni. Raktunk föl neki vadiúj drivert, de az sem segített. :( -
#3327 Azért ennyire láma nem vagyok :))
Azt néztem meg legelőször. Ott minden be van állítva, pl.: hangséma hozzárendelve a windows indításhoz, és amikor bekapcsolom a gépet, és bejön az xp, mégsem ad egy árva hangot sem. De mondom, nem csak a rendszerhangok hiányoznak, hanem az Internetes alkalmazásoknak sincs hangja. Nem tom miért. Egyik napról a másikra megszűnt, pedig nem állítgattam semmit :( -
#3326 háát, ez túl egyszerűnek hangzik, legfeljebb nem igaz:
Egyszerűen csak ki van kapcsolva a Vezérlőpultban a windows hangjai...
Vezérlőpult/Hangok és autdioeszközök, Hangok fül és ott lehet változtatni sémát, stb. -
#3325 HELP!
Egyik napról a másikra eltűnt a hang a windowsból és az Internet Explorerből. A filmeknek, játékoknak, zenéknek van hangja, csak windows rendszerhangok nincsenek valamiért.
Hangkártyám: alaplapra integrált VIA AC'97.
Segítsen valaki, plz! -
#3324 De mér 645E-t vettél? Csak max 266 DDR-t tud... -
#3323 Ezt már én is leírtam neked!! -
#3322 ja, tényleg!
köszi, hogy szóltál :D -
#3321 A chipset driver jó hozzá. -
#3320 Hát akkor többet nem tudok segíteni! -
#3319 itt már néztem, de már csak az újabb lapokhoz van driver :( -
#3318 talán itt meg...
itt van chipset driver,lan,audio,stb!
talán!!! -
#3317 max2, de szerintem nagyon hasonló a kettő! -
#3316 645E Max-U ez az alaplap?
vagy amit leírtál? -
#3315 hi!szereztem egy MSI MS-645E max2 P4-es alaplapot!
az lenne a kérdés, hogy honnan tudom letölteni hozzá a teljes, gyári driver cd-t!? -
#3314 Sziasztok! most vettem egy Audigy2 hangkártyát, és nagyon halkan vesz fel mikrofonnal, pedig minden csutkón van. Mi lehet a gond? -
#3313 figyelj, havernak mindkettőn 98se van, és szarakodott, de miután a biosban belőtte, hogy csak mit tudom én IDE1 masterről bootoljon a második boot lehetőséget meg kikapcsolta/cd állított be akkor minden ok volt, a két win akad vmi miatt nálla, mondjuk furcsállottam a dolgot, mert elvileg ha a beállítottan megtalálja az oprendszert a másikon nem is keresi, meg olyat is csinált it nállam mert kicsit műtöttük a gépét, hogy benyomtam bootoljon flopyról, mert maxblastoztunk egyet, erre a winyóról bootolt, és csak akkor volt jó, ha belőttem az összes boot lehetőségre a flopyt, szóval érdekes egy alaplap. MSI akármi delta vagy micsoda. -
Furky #3312 Szóval csak arra a pici kb 1,5-2 cm2-nyi részre kell, ahol a procinek a magja van... köszi szépen most megyek. holnap jövök... bye -
Borg #3311 A procit nem!
Csak a hűtőd alját, tehát azt a fém felületet, ami a magon felfekszik majd. És ide sem vastagon, hanem mondjuk nyomsz rá egy gyufahegynyit, és azzal felpolírozod. Éppen hogy látható régetget kell képezz rajta, pl jó hozzá egy sima papírzsepi is. Ha megvan a vékony réteg paszta, akkor meg csak simán felcsatolod a procira. -
Furky #3310 Hi! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hogyan kell felrakni a hűtőt a procira? egy bartonra szeretnék egy tt volcano 11-et rakni. mit kell bekenni, és hogyan? csak a magot? vagy körülötte is? milyen vastagon... stb... köszi -
#3309 Az ide kábeleken is a megfelelő helyekre vannak bedugva? Master = kabel vége, Slave = kábel közepe -
#3308 a kis vinyo ( ami eredetiben benne volt ) az rendben, pri masteren van, a masik pedig secondary slaven van... es annak a csatornajan mas ide cucc nincs is. Amugy annyi van hogy 40 es vinyo, es 33 asra van jumperelve.. -
#3307 Rendben vannak jumperelve a vinyók? A bootvinyó van a masterbe dugva (ide kábel vége), ill úgy jumperelve? -
#3306 Hát ha megszárad, már régen rossz. -
#3305 mindketton ugyan ugy 98 se van.annyi valtozott hogy masodik gepre feltettem ujbol a 98at, igy mar elindul normal moddal is. fdiskel kicsit rendezgettem a particiokat es utana a formazasnal kiirt particios hibat.
az elso gepen viszont nem irt ki ilyen gondot.
a SMART ertekeket normalisnak irja ... -
#3304 másikon egészen véletlenül ugyanúgy 98? -
#3303 kicsit OFF, de lécci segítsetek, mert nagyon zavaró a hiba!
A következő történt:
Be szerettem volna rakni a gyarsindítást a tálcára.
Erre a tálca dupla akkora méretű lett.
A Start menü gomb alatt van még egy kék csík, de nem tudom miért, és nem lehet eltüntetni onnan.
Ha kiveszem a gyorsindítást akkor eltünik...
Ha zárolom a tálcát, és úgy próbálom csökkenteni a méretét, akko vagy az egész eltünik, vagy 2 soros lesz, olyan nics hogy 1 sormba legyenek az ezköztárak, meg a start menü...mit tegyek?
Ez vmi windows bug?
Vagy hardver hiba? Mi a tosz ez?
Tegnap tettem fel újra a rendszert...
Amúgy win XP prof HUN... -
#3302 vkinek tipp hogy win98 miért nem akar elindulni ha másik vinyó is rá van dugva?
ha biosban letiltom nem jön be ugyan úgy.
he lehúzom a tápcsatit akkor bejön..
ha csökkentett módban indítom ( és rajta van a másik vinyó ) akkor is bejön..
-
#3301 Most már van S69 Logi 3600-ért, olyan van a másikban csak pirosan világít. Az se rossz vétel sulinetben, jobb annyival. -
#3300 Az valóban jó árban volt. -
#3299 2 gép van itthon: 1ik Logi (jobb a sulinetes Samsungnál egy kicsit), másik A4Tech görgős - ezt kellett cserélni. Lett volna 6000-ért Logi is, de ez 2600 volt csak, és nem rossz. (4 ezernél többet nem adok ki egérre.) -
#3298 És más optikai nem volt vagy nem akartál mást? Nemértem mi tartott ennyi ideig. -
#3297 Mezei (Samsung optikai) egér. -
#3296 A többi 2 héten belül jött. -
#3295 Az milyen egér volt, valami igazi egérbőrborítású?:) -
Roll #3294 Az bebaszna 2,5-3 hónap. Viccnek jó.
-
Torry #3293 Tápot feltétlenül mást rakj bele!
Nem sokkal több ma már egy Chieftec, de ha nem akarsz sokat külteni még mindig ott van a nagyon jó Coolink vagy Azona.
De Codegen-t ne! -
#3292 Nagyon optimista vagy. Én egy kurva egérre vártam 2,5-3 hónapot! -
Roll #3291 Még másfél hét és pakolhatom össze.
Aztán nyomhatom a Colin4-et. -
#3290 A Codegen300W-al szív6sz, egyébként nagyon jó.