64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#3691 Sziasztok! Nem hardvertéma a gondom, és nem is akartam neki új topicot nyitni, tehát ide írok. Tudja valaki, hogy lehet cue kiterjesztésű film alá feliratot varázsolni? Ki kell írni cd-re? Esetleg van humánusabb megoldás is? Előre is köszi! -
Borg #3690 Ráadásul már lehet kapni az újat is, ami tud kétrétegű +R lemezt írni, sima +R-t meg 12X. +5X DVD-RAM. Asszem 4120B vagy valami ilyesmi száma van. -
#3689 Mondjuk ez igaz. -
#3688 tökmindegy hogy noném vagy sem. a gagyi korát éljük. -
#3687 OPTi USB controllers are supported directly by built-in drivers in the Windows 98, Windows Me, and Windows 2000 operating systems, as well as by the Apple Mac OS (click here for Mac drivers from Apple).
For information about a USB host stack and broad library of class drivers for non-Windows operating systems, see OPTi's software partner, SoftConnex Technologies, Inc., which provides USB software solutions to the embedded market. The SoftConnex USB product line includes drivers for VxWorks, Nucleus, PowerTV, QNX, Linux, MS-DOS and other operating systems.
ugynézki nem igazán lesz -
#3686 xpnél az usb2 támogatást oldották meg az sp1 el. usb már a win95osr hez is volt :D -
#3685 Én LG 4082b-re szavazok, az legalább ír DVD-RAM-ot is. -
ent #3684 Melyiket!!!???? Tudom, már unalmas a kérdés, dehát 20e az 20e!
NEC ND-2500A vagy Pioneer DVR-107D
és Miért? -
#3683 P4 2.4 esnél 533 FSB -s ez ?--> Family 15 Model 2 Stepping 7 --> (rendszerinformáció alapján) -
Anee #3682 win2000 alá kellene
és ez a kártya:
http://www.st-lab.com/USBOPTI861_4.html
és ehez még a gyártó oldalán sincs fent driver........................ -
#3681 http://www.st-lab.com/stlab_download.html# -
#3680 Ha XP-d van, akkor tedd fel az SP1-et, ugyanis az tudja helyesen kezelni az USB-t, na meg keress rá az USB kártya pontos típusára google-al, és fogsz drivert találni. -
Anee #3679 Sziasztok, vettem ma egy USB kártyát egy Tomato alaplapba...és aszonták hogy winfos felismeri egybő s a winfos driver jó hozzá...cakhogy nem így nem is műxik
Szerintetek hol találok esetleg hozzá drivert?-csak azért kérdem mert winfosossal menni kéne így sehova sem tesznek fel hozzá cuccot...
Jah ST LAbs USB1.1es 2 portos cucc -
#3678 60k ha nincs szétverve. -
#3677 Most licitáltok? :) -
#3676 10-20k -
#3675 80-90 ezer forint -
#3674 Kb 100-150e forint...szerintem. -
#3673 10000Ft. -
Mihail #3672 Meg tudná valaki mondani, hogy mennyit ér ma használtan egy anno 99'-ben egy milláért vett sony notebbok(pentium II 333MHz, 64 mega ram, cd/dvd, floppy, 30gigás vinyó, IEE1394 port, stb.)??? -
ATISoft #3671 Na ja, de nem vettem egy db. noname cuccot sem.
Amúgy meg már szinte mindent kínában gyártanak.
Mondjuk a ram amit vettem portugál gyártmány. :)
-
#3670 sajnos a jó cuccokat kell kifogni nem a rosszakat... médin kina -
ATISoft #3669 A BIOS frissítés sem segített, szóval marad a gari...
Jól kifogom a rosz cuccokat mostanában. :( -
#3668 Szerintem -E -s csak deluxe-ban van, szóval tök mindegy, hvgy kiírja e vagy sem. Amúgy a volt hibákkal kapcsolatban meg szerintem vidd vissza az alaplapod gariban, mert ez nem normális, vagy nyomj egy bios frissítést. -
ATISoft #3667 Csak most tudok írni, eddig nem voltam netközelben.
Szóval mondom megy stabilan a gép, nincs vele gond,
csak a POST képernyőn ki szokta írni,
hogy "CPU Over Voltage Error!" Ezután bootol rendesen meg minden, csak hát zavar. Ráadásul a BIOS-ban eddig 1,2 körül volt a VCORE fesz, most meg beállt 1,184-re. Nem tudom mitől lehet.
Másik kérdés. ASUS P4P800-E Deluxe tulajoktól kérdezném, hogy a Logo-ban, vagy a post képernyőn, vagy tesztprogikban nektek sem írja ki, hogy Deluxe alaplap? Mert nálam csak annyit ír, hogy ASUS P4P800-E, a deluxe lemarad. Tudom ez nem lényeges, csak kíváncsi vagyok.
köszi. -
#3666 indításnak mondjuk azt is lehet, hogy az automatikusan elinduló szoftvereket lövöd le.
run/msconfig/automatikus indítás: közel 90%-a elől kiveheted a pipát, majd visszarakhatod ha mégis kellenek... -
ent #3665 Okos vagyok, de hülye nem!
Miket lőjek le? Tehát a system tray menüben a futó progik vannak, ami az adott pillanatban futnak????? -
#3664 :DD
Ne vedd tutira, de sztem igen!:) -
Rolee Papa #3663 KIRÁLY! Ennél jobb hir nem is jöhetett volna ma! Bazze és tudod mi a boszantó? hogy csak kivettem meg betettem egy cpu-t ennyitöl lefeküdt:) MEGALOL -
#3662 Nem tom, ez nem biztos, de nálunk az elfüstöltette a procit, és utána ő is... -
Rolee Papa #3661 MOTHERBOARD????? Meg lehetne menteni?
De annak mi lehet a baj...? -
#3660 Sajna télleg LOL!AMD -
Rolee Papa #3659 LOL. Annak örülök. Alaplap is off? legalább lesz kulcstatom... -
#3658 Sajan azoknak a prociknak annyi!
Nekünk is volt ilyab 1700+-os AthlonXp-vel...
Az alaplap nyírja ki őket, de nem tom miért!
Többek közt ezért tértem át az Intel-re! -
Rolee Papa #3657 3612-re senkinek sincs ötlete?????????? -
#3656 EZZZZZTTTTTT NEMMMMMMMM HISZEM EEEEEEEEEEELLLLLLLLLLL!
Feltettem a letöltött drivert, erre a floppy-s elindult magátol!
MEGA LOOOOOL! -
#3655 -
#3654 :D
Utálok a spam-ek miatt!
De muszály volt!
Milyen gagyi, hogy Xp-hez nincs!:) -
#3653 Bazz, nekem amikor beírtam, hogy Samtron.com átugrott a samsungra, és ott nem volt!
Köszi szépen, már regeltem, oszt jönnek a kéretlen levelek ezrivel!:( -
#3652 de sok bajotok van :)
akkor marad a regelés :)