64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#3651 Nagyfiú már, csak tud regelni, nem? -
#3650 XP-hez nincs :DD -
#3649 ez a regelős... -
#3648 hát regelj -
#3647 akkor szerintem elég a hivatalos odlal is :)
http://www.samtron.com/download/download_01.html -
#3646 http://www.monitor-drivers.com/drivers/121/121806.htm
Kb 10 másodperc volt megtalálni, google-el az első találat. -
#3645 nincs regem!
itt -
#3644 erre -
#3643 Megoldódott a gond!
Kellett egy VGA driver frissítés...
De van egy újabb problémám:
A monitorom drivere floppy-n volt, de a floppy elcsesződött, és a drivert sehonnan nem tudom letölteni.
Samsung Samtron 75E
Samsung SAMTRON 75E(M) (Plus)/75V
Ha valaki tud plz mondjon egy letöltő címet, vagy írjon privit, ha megvan neki! -
#3642 A rezidens programok azok, melyek állandóan futnak a háttérben (pl mindegyik ami a system tray-ben van). Lőjj le mindent a system tray-ből és úgy próbálj meg installálni. Ha ok, akkor azon progik között van a tettes. -
#3641 Már az is megvolt!:(( -
Rolee Papa #3640 Ha gondolod én elcserélem veled:)
Amugy probálj meg egy xp reinstallt. Talán az. -
#3639 Lehet, hogy a ram miatt van? -
#3638 Megvolt minden, de még mindíg olyan...
Sőt, már amikor az ablakot húzom akkor is hagy nyomot maga után. -
Rolee Papa #3637 válts klasszikus nézetre -
#3636 Ja klasszikusban...
Megvan!
HTX! -
#3635 Vezérlőpultban hol van Rendszer?
Xp-ről van szó! -
#3634 az mit is jelent?
ha erre gondolsz:
Vezérlőpult/Rendszer/Speciális/Teljesítmény/Vizuális Hatások: "Listák simított görgetése" elől a pipa ki... -
ent #3633 És ott pontosan melyik fájlokra keressek rá? Vagy milyen típusú fájlokra! Mik ezek a rezidens fájlok? -
#3632 task manager -
#3631 Hali!
Az a problémám, hogy 2 napja az internet explorer 6 azt csinálja, hogy amikor az egér görgővel lapozok az IE6 területén a kép olyan "hasláb" mozgással halad.
Hogyan tudom normálissá varázsolni?
Előre is HTX! -
ent #3630 A rezidens cuccokat honnét tudom kikeresni, vagy milyen progi találja meg őket. Vagy?:) -
Rolee Papa #3629 Alapból narancs, majd bekapcsolom zöld és narancs. Sztem nem CMOS a gond, mert berakom a duron 700ast és egyből megy utánna az 1800+-ot és semmi:( -
#3628 Vigyazz ,mert a mostani lapoknal aramtalanitva kell a Resetet megcsinalni, de az meg jobb megoldas ha kiveszed egy-ket orara az elemet.
Amugy mit jeleznek az alaplapi Led Indikatorok ?
Zolden vilagit ? -
Rolee Papa #3627 Clear CMOS sem segít:( -
#3626 Nekem pl ilyen akkro van egy csomó installnál, mikor fut rezidensen a Cacheman XP (de mire rájöttem mi volt a baj... .). Ha kilövöm, akkor minden ok. Lehet, hoyg neked is valami rezidens cucc csinálja, amit azóta, vagy a satával együtt tettél fel. -
#3625 Hat eleg sok minden lehet, azert nem akar gondolom mindenki belemenni a talalgatasokba.
Eloszor probaljal meg egy Clear CMOS-t , aztan ha semmi eredmenye , majd kitalalunk valami mast. -
Rolee Papa #3624 3612-re nem tud senki megoldást? -
ent #3623 Mert azzal mit érek el?
-
#3622 ha biosbol letiltod a raid vezerlot? -
ent #3621 Teljesen okés a rendszer, xp silraid driverrel.
Egyszerűen nem értem, de csak egy pár proginál, na meg a hitman legújabbnál. Beindul az install exéje és nuku, de a folyamatok alatt ott fut a cucc. De semmi. Kiveszem az egyik vinyót, beteszem síma satába és ok felmennek ezek a progik is! -
#3620 RAID hez driverek rendben felvannak telepitve? -
ent #3619 Help!
Minden oké volt addig, amíg be nem tettem SATARAID-be a két vinyomat (egyforma Seagate120G)!
A probléma: néhány progi (pl.: bootskin) installja lefagy! Amíg 1 volt benne semmi gond nem volt!
Valaki találkozott nár ilyen problémával? NTFS rendszer
-
#3618 Ftp klienst szoktam használni,de a tűzfalnál már gondok vannak... ICQ nálam marha lassú...A kapcsolat kiépités lenne a lényeg! -
#3617 Elvileg igen de sok fajta program van amivel megoldhatobb egyszerubben is dolog.
pl ilyen a WWW File Share progi.
WWW File Share oldal. -
#3616 Megoldások: ICQ (a legegyszerűbb), TotalCommander (bonyolultabb), vagy valamilyen FTP szerver, pl. BulletProof FTP szerver (kissé bonyolult, de rá lehet jönni).
Mennyire vagy laikus? :)
Ha egy FTP kliens-el megbírkózol, akkor az FTP szerver beállítása is menni fog :))) -
#3615 Hali! Az lenne a kérdésem,Hogy egyik havertól szeretnék letölteni interneten keresztül! (Gépről gépre direktben)ehhez a gépemből ftp szervert kell csinálni? Találok erről valami leirást,és laikusként meg tudom csinálni!Előre is köszi! -
Rolee Papa #3614 Köszi. Alaplap alapból ficcen sztem, tápot is megnézem másik gépbe, meg ramokat is holnap. -
#3613 Van egy 3.-gép? Esetleg abban ki lehetne próbálni a két XP procit.
Amúgy én ezek után úgy döntenék, hogy alapból lecserélném az 1.-es gép alaplapját, és a biztonság kedvérért a tápegységét is.... -
Rolee Papa #3612 Csá. A gondom, hogy van két gép. 1: 1800+ xp abit kx7-333 512mb ram, acorp 300w táp stb. 2: 1800+ xp abit kd7-e 256mb ram, codegen 300w táp, stb. A szitu ugy kezdődött, hogy 1es gép elkezdett ujraindulgatni, majd ez odáig fajult, hogy be se kapcsolt. Srác áthozza, kicseréltem benne mindent kivéve cpu+board. akkor se volt jo, mondom kicserélem cpu-t átraktam a 2es-ből az 1-esbe a cput müködik minden. mondom kira, megvan a hiba. utánna vissza a 2es gép cpuja a 2esbe és semmi. se kép, se semmi, csak zug, majd pár mp elteltével kikapcsol. ugyan azt csinálja, mint az 1es gép. utánna már egyik cpuval se ment a gép. Majd szereztem egy duron 700ast azzal azzal hiba nélkül megy a 2es gép. 1es-be nem raktam át, mert szerintem az tette tönkre a cpu-t. Ötletek? Akkor most mind2 cpu meghalt? lehetne vmit tenni?