64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ollie
    Nagyfiú már, csak tud regelni, nem?
  • ollie
    XP-hez nincs :DD
  • M@TriX
    ez a regelős...
  • ollie
    hát regelj
  • M@TriX
    akkor szerintem elég a hivatalos odlal is :)

http://www.samtron.com/download/download_01.html
  • ollie
    http://www.monitor-drivers.com/drivers/121/121806.htm

Kb 10 másodperc volt megtalálni, google-el az első találat.
  • CoolStuff
    nincs regem!
    itt
  • M@TriX
    erre
  • CoolStuff
    Megoldódott a gond!
    Kellett egy VGA driver frissítés...
    De van egy újabb problémám:
    A monitorom drivere floppy-n volt, de a floppy elcsesződött, és a drivert sehonnan nem tudom letölteni.
    Samsung Samtron 75E
    Samsung SAMTRON 75E(M) (Plus)/75V
    Ha valaki tud plz mondjon egy letöltő címet, vagy írjon privit, ha megvan neki!
  • ollie
    A rezidens programok azok, melyek állandóan futnak a háttérben (pl mindegyik ami a system tray-ben van). Lőjj le mindent a system tray-ből és úgy próbálj meg installálni. Ha ok, akkor azon progik között van a tettes.
  • CoolStuff
    Már az is megvolt!:((
  • Rolee Papa
    Ha gondolod én elcserélem veled:)
    Amugy probálj meg egy xp reinstallt. Talán az.
  • CoolStuff
    Lehet, hogy a ram miatt van?
  • CoolStuff
    Megvolt minden, de még mindíg olyan...
    Sőt, már amikor az ablakot húzom akkor is hagy nyomot maga után.
  • Rolee Papa
    válts klasszikus nézetre
  • CoolStuff
    Ja klasszikusban...
    Megvan!
    HTX!
  • CoolStuff
    Vezérlőpultban hol van Rendszer?
    Xp-ről van szó!
  • M@TriX
    az mit is jelent?

ha erre gondolsz:
    Vezérlőpult/Rendszer/Speciális/Teljesítmény/Vizuális Hatások: "Listák simított görgetése" elől a pipa ki...
  • ent
    És ott pontosan melyik fájlokra keressek rá? Vagy milyen típusú fájlokra! Mik ezek a rezidens fájlok?
  • ollie
    task manager
  • CoolStuff
    Hali!
    Az a problémám, hogy 2 napja az internet explorer 6 azt csinálja, hogy amikor az egér görgővel lapozok az IE6 területén a kép olyan "hasláb" mozgással halad.
    Hogyan tudom normálissá varázsolni?
    Előre is HTX!
  • ent
    A rezidens cuccokat honnét tudom kikeresni, vagy milyen progi találja meg őket. Vagy?:)
  • Rolee Papa
    Alapból narancs, majd bekapcsolom zöld és narancs. Sztem nem CMOS a gond, mert berakom a duron 700ast és egyből megy utánna az 1800+-ot és semmi:(
  • [Jakuza]
    Vigyazz ,mert a mostani lapoknal aramtalanitva kell a Resetet megcsinalni, de az meg jobb megoldas ha kiveszed egy-ket orara az elemet.
    Amugy mit jeleznek az alaplapi Led Indikatorok ?
    Zolden vilagit ?
  • Rolee Papa
    Clear CMOS sem segít:(
  • ollie
    Nekem pl ilyen akkro van egy csomó installnál, mikor fut rezidensen a Cacheman XP (de mire rájöttem mi volt a baj... .). Ha kilövöm, akkor minden ok. Lehet, hoyg neked is valami rezidens cucc csinálja, amit azóta, vagy a satával együtt tettél fel.
  • [Jakuza]
    Hat eleg sok minden lehet, azert nem akar gondolom mindenki belemenni a talalgatasokba.
    Eloszor probaljal meg egy Clear CMOS-t , aztan ha semmi eredmenye , majd kitalalunk valami mast.
  • Rolee Papa
    3612-re nem tud senki megoldást?
  • ent
    Mert azzal mit érek el?

• nemcsakfeel
    ha biosbol letiltod a raid vezerlot?
  • ent
    Teljesen okés a rendszer, xp silraid driverrel.
    Egyszerűen nem értem, de csak egy pár proginál, na meg a hitman legújabbnál. Beindul az install exéje és nuku, de a folyamatok alatt ott fut a cucc. De semmi. Kiveszem az egyik vinyót, beteszem síma satába és ok felmennek ezek a progik is!
  • nemcsakfeel
    RAID hez driverek rendben felvannak telepitve?
  • ent
    Help!
    Minden oké volt addig, amíg be nem tettem SATARAID-be a két vinyomat (egyforma Seagate120G)!
    A probléma: néhány progi (pl.: bootskin) installja lefagy! Amíg 1 volt benne semmi gond nem volt!
    Valaki találkozott nár ilyen problémával? NTFS rendszer
  • barret
    Ftp klienst szoktam használni,de a tűzfalnál már gondok vannak... ICQ nálam marha lassú...A kapcsolat kiépités lenne a lényeg!
  • [Jakuza]
    Elvileg igen de sok fajta program van amivel megoldhatobb egyszerubben is dolog.
    pl ilyen a WWW File Share progi.
    WWW File Share oldal.
  • cifuatwork
    Megoldások: ICQ (a legegyszerűbb), TotalCommander (bonyolultabb), vagy valamilyen FTP szerver, pl. BulletProof FTP szerver (kissé bonyolult, de rá lehet jönni).

Mennyire vagy laikus? :)
    Ha egy FTP kliens-el megbírkózol, akkor az FTP szerver beállítása is menni fog :)))
  • barret
    Hali! Az lenne a kérdésem,Hogy egyik havertól szeretnék letölteni interneten keresztül! (Gépről gépre direktben)ehhez a gépemből ftp szervert kell csinálni? Találok erről valami leirást,és laikusként meg tudom csinálni!Előre is köszi!
  • Rolee Papa
    Köszi. Alaplap alapból ficcen sztem, tápot is megnézem másik gépbe, meg ramokat is holnap.
  • cifuatwork
    Van egy 3.-gép? Esetleg abban ki lehetne próbálni a két XP procit.

Amúgy én ezek után úgy döntenék, hogy alapból lecserélném az 1.-es gép alaplapját, és a biztonság kedvérért a tápegységét is....
  • Rolee Papa
    Csá. A gondom, hogy van két gép. 1: 1800+ xp abit kx7-333 512mb ram, acorp 300w táp stb. 2: 1800+ xp abit kd7-e 256mb ram, codegen 300w táp, stb. A szitu ugy kezdődött, hogy 1es gép elkezdett ujraindulgatni, majd ez odáig fajult, hogy be se kapcsolt. Srác áthozza, kicseréltem benne mindent kivéve cpu+board. akkor se volt jo, mondom kicserélem cpu-t átraktam a 2es-ből az 1-esbe a cput müködik minden. mondom kira, megvan a hiba. utánna vissza a 2es gép cpuja a 2esbe és semmi. se kép, se semmi, csak zug, majd pár mp elteltével kikapcsol. ugyan azt csinálja, mint az 1es gép. utánna már egyik cpuval se ment a gép. Majd szereztem egy duron 700ast azzal azzal hiba nélkül megy a 2es gép. 1es-be nem raktam át, mert szerintem az tette tönkre a cpu-t. Ötletek? Akkor most mind2 cpu meghalt? lehetne vmit tenni?