Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
Yetike#4854
Hogy semmit nem értek a számítógéphez, az túlzás, egyszerűen csak nem érdekel olyan szinten mint egyeseket.
Tudom, hogy a pdf kiterjesztés az Acrobat Reader használatára utal, de mivel ezt a file-t alaplap driverként töltöttem le, felvetődött a kérdés, hogy talán nem az Acrobat Readerrel való olvasásra szánták... De mindegy.
A problémát sikerült megoldanom, köszönöm mindenkinek a segítséget :)
Csak azért kötöttek beléd, mert a beírásodból megtudtuk, hogy halványlila fingod sincs a számítógépedhez.
Még azt sem tudod, hogy a PDF, az egy olvasnivaló fájl, amihez pl. Acrobat Reader kell.
Tehát az nem BIOS-frissítés...
És akkor te akarsz nulla tudással nekikezdeni BIOS-frissítésnek...
Röhej.
Yetike#4843
Hol tudom megnézni hogy milyen alaplapom van ?
Az a helyzet, hogy a modernebb gépeknél ( 586 > ) a legtöbb kártya Pnp, azaz nem kéne ilyennel szórakozni, mert automatikusan kér / kap beállításokat Biosból / Oprendszertől.
Biosban van lehetőséged ennek átállítására, PCI/Pnp configuration ( vagy hasonló menüpontban ) itt megtalálod az IRQ3...IRQ15 (kb. ) amiknél most valszeg Pnp van beírva. Ezt kell átállítanod.
Sziasztok!
A következő a problémám:
Vettem agy Edimax BR6104KP tipsú broadband routert, aminek az USB-s printserver része nem akar működni, kipróbáltam egy másik ugyanolyannal, annál sem működött, ha valakinek esetleg van ugyanilyen tipusú eszköze és tudja a megoldást kérem irjon a fórumba. Kösz.
Furky#4840
és az én problémámra van valami okosság? csináltam 4 partícióból 1et, ez lett a C. nincs D már, de mégis ezt írja ki az eseménynaplóban: vezérlési hiba a következőn: \Device\Harddisk0\D
DE én le akarok jutni, nembaj a jetitől utbaigazítást kértem már ithon csücsülök, egyébként egy vazelinstandot üzemeltet! LoL
Célszerű keresni hozzá egy ME-s drivert.
Hogy hol?
Célszerű az alaplap honlapján keresgélni.
Egy jótanács, tedd vissza az XP-t mert a ME egy elb@szott rendszer.
Most formáztam le a winyót, amin előtte XP volt, raktam helyette ME-t. Az a gondom, hogy nem akarja felismerni az integrált hangkártyámat, ezen hogy tudok segíteni ?
Üdv.
Yeti
ÁÁÁááá...megvan!
Nekem nincs is ilyen fájlom! Átküldte egy haver, beraktam a system32-be, és láss csodát! Megy!
Már a második alkalommal jelenik meg ez a hibaüzenet:
Az első alkalommal egy angol szótár telepítése előtt, (nem indult a setup.exe) most meg a Deer Hunter 2005-nél!
Amikor indítanám a setup.exe-t, akkor ezt dobja ki!
IRQ -t pontosan hol lehet változtatni ?
BIOS ban nézegetem, de nem találtam.
Az mindegy, hogy milyen milliamperes az akksi. Az az érték csak a lemerülésével és az alkalmazható töltők töltési feszültségével kapcsolatos adat.
GeGab#4822
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet-e újratölthető elemeket használni vezeték nélküli egerekben illetve billentyűkben? Ha lehet, akkor milyen milliampereseket?
Köszi!
Furky#4821
általában mindig felrakom azt az IDE SW drivert, habár nem tudom mi az, de amikor nem raktam fel egyszer, akkor is csinálja.
Furky#4820
Fent van persze a vezérlője telepítve, 400as tápom van, és nincs sokminden a házamban, szóval szerintem nem táp gond. De miért mindig a D partíción? partícionáltam újra, formáztam többször is, semmi problémát nem írt ki, mégis valami kaki:)
Ha szar ugyis ugyanazt fogja csinalni.
Amugy hogy probaltad ki az NVs IDE SW driverrel vagy annelkul ?
Furky#4818
Meg mit is mondjak a boltban nekik, biztos ki akarják majd próbálni, és ott tuti nem fog szarakodni, akkor meg jól ki is röhögnek :)
De azert nem art megnezni az alaplap Sata vezerlojet es a tapodat sem, hogy eleg energiat szolgaltat e.
Amugy a SATA vezerlodriver fel van teve ?
Furky#4816
Nem lehet, hogy a Silicon Image-es Sata vezérlő szórakozik??