64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Yetike
    Hogy semmit nem értek a számítógéphez, az túlzás, egyszerűen csak nem érdekel olyan szinten mint egyeseket.

Tudom, hogy a pdf kiterjesztés az Acrobat Reader használatára utal, de mivel ezt a file-t alaplap driverként töltöttem le, felvetődött a kérdés, hogy talán nem az Acrobat Readerrel való olvasásra szánták... De mindegy.

A problémát sikerült megoldanom, köszönöm mindenkinek a segítséget :)
  • ibrik
    Csak azért kötöttek beléd, mert a beírásodból megtudtuk, hogy halványlila fingod sincs a számítógépedhez.
    Még azt sem tudod, hogy a PDF, az egy olvasnivaló fájl, amihez pl. Acrobat Reader kell.
    Tehát az nem BIOS-frissítés...
    És akkor te akarsz nulla tudással nekikezdeni BIOS-frissítésnek...
    Röhej.
  • nemcsakfeel
    A TE szavaidat isszuk!
  • Yetike
    Valami fergetegesen vicces emberkék járnak errefelé.
  • viccesimike
    Szerintem maradj inkább a banánszedésnél.
  • [Jakuza]
    Keress egy Acrobat Reader nevu programot es az majd telepiti neked. :PPPPPp
  • nemcsakfeel
    minden elismerésem MESTER
  • Yetike
    Sikerült, megvan az alaplap, töltöttem is hozzá a drivers.hu ról valami .pdf kiterjesztésű drivert. Ezzel mit kell csinálni ?
  • ibrik
    Pl. beírod keresőbe és megtalálod.
    Vagy: www.honositomuhely.hu
    Egyébként az AIDA (és az utódja, az EVEREST) magyar fejlesztés.

De pl. az alaplap azonosítására a leges-legegyszerűbb módszer, ha megnézed a dobozát
  • Yetike
    Ilyeneket hol találok ?
  • ibrik
    Pl. AIDA-val (vagy az utódjával, az EVEREST-el)
    vagy ezzel a módszerrel:
    Desktop Boards - Motherboard Identification
  • Yetike
    Hol tudom megnézni hogy milyen alaplapom van ?
  • nemcsakfeel
    Az a helyzet, hogy a modernebb gépeknél ( 586 > ) a legtöbb kártya Pnp, azaz nem kéne ilyennel szórakozni, mert automatikusan kér / kap beállításokat Biosból / Oprendszertől.
    Biosban van lehetőséged ennek átállítására, PCI/Pnp configuration ( vagy hasonló menüpontban ) itt megtalálod az IRQ3...IRQ15 (kb. ) amiknél most valszeg Pnp van beírva. Ezt kell átállítanod.
  • Gandalf51
    Sziasztok!
    A következő a problémám:
    Vettem agy Edimax BR6104KP tipsú broadband routert, aminek az USB-s printserver része nem akar működni, kipróbáltam egy másik ugyanolyannal, annál sem működött, ha valakinek esetleg van ugyanilyen tipusú eszköze és tudja a megoldást kérem irjon a fórumba. Kösz.
  • Furky
    és az én problémámra van valami okosság? csináltam 4 partícióból 1et, ez lett a C. nincs D már, de mégis ezt írja ki az eseménynaplóban: vezérlési hiba a következőn: \Device\Harddisk0\D
  • M@TriX
    egyet értek...
  • Serpa
    nem.
    ahol lehet.
    WinXP, P4P800
  • Johnyy
    DE én le akarok jutni, nembaj a jetitől utbaigazítást kértem már ithon csücsülök, egyébként egy vazelinstandot üzemeltet! LoL
  • Met
    Célszerű keresni hozzá egy ME-s drivert.
    Hogy hol?
    Célszerű az alaplap honlapján keresgélni.
    Egy jótanács, tedd vissza az XP-t mert a ME egy elb@szott rendszer.
  • nemcsakfeel
    Ez amolyan jofajta talalos kerdes?

Winen belul kene? Milyen gep?
  • Yetike
    Huj!

Most formáztam le a winyót, amin előtte XP volt, raktam helyette ME-t. Az a gondom, hogy nem akarja felismerni az integrált hangkártyámat, ezen hogy tudok segíteni ?

Üdv.

Yeti
  • bazza
    ÁÁÁááá...megvan!
    Nekem nincs is ilyen fájlom! Átküldte egy haver, beraktam a system32-be, és láss csodát! Megy!
  • Serpa
    help.
  • bazza
    PLZ WKI SEGÍTSEN MÁ!
  • bazza
    Lehet újra kell tenni a wint...Meglehet úgy csinálni, hogy ne keljen progikat, meg ilyeneket újrafelrakni?
  • bazza
    Lehet hogy vírus? [KÉTELKEDIK]
  • bazza
    Nem az SP1 sincs fent!
  • [Jakuza]
    Csak nem SP2 ?
  • bazza
    Már a második alkalommal jelenik meg ez a hibaüzenet:

Az első alkalommal egy angol szótár telepítése előtt, (nem indult a setup.exe) most meg a Deer Hunter 2005-nél!
    Amikor indítanám a setup.exe-t, akkor ezt dobja ki!
  • Serpa
    IRQ -t pontosan hol lehet változtatni ?
    BIOS ban nézegetem, de nem találtam.
  • GeGab
    Köszönöm
  • ibrik
    Az mindegy, hogy milyen milliamperes az akksi. Az az érték csak a lemerülésével és az alkalmazható töltők töltési feszültségével kapcsolatos adat.
  • GeGab
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy lehet-e újratölthető elemeket használni vezeték nélküli egerekben illetve billentyűkben? Ha lehet, akkor milyen milliampereseket?
    Köszi!
  • Furky
    általában mindig felrakom azt az IDE SW drivert, habár nem tudom mi az, de amikor nem raktam fel egyszer, akkor is csinálja.
  • Furky
    Fent van persze a vezérlője telepítve, 400as tápom van, és nincs sokminden a házamban, szóval szerintem nem táp gond. De miért mindig a D partíción? partícionáltam újra, formáztam többször is, semmi problémát nem írt ki, mégis valami kaki:)
  • [Jakuza]
    Ha szar ugyis ugyanazt fogja csinalni.
    Amugy hogy probaltad ki az NVs IDE SW driverrel vagy annelkul ?
  • Furky
    Meg mit is mondjak a boltban nekik, biztos ki akarják majd próbálni, és ott tuti nem fog szarakodni, akkor meg jól ki is röhögnek :)
  • [Jakuza]
    De azert nem art megnezni az alaplap Sata vezerlojet es a tapodat sem, hogy eleg energiat szolgaltat e.
    Amugy a SATA vezerlodriver fel van teve ?
  • Furky
    Nem lehet, hogy a Silicon Image-es Sata vezérlő szórakozik??
  • [Jakuza]
    Vinyo visszavisz es kicsereltet.