64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
DDE #4934 A leírásban nincs benne a prescott mag. A kérdés : ettől függetlenül menne?
Az nem baj, ha a memóriák kevesebb frekin mennek. Valamennyire lehet tuningolni az alaplapot. Igaz nem lehet felmenni 400 (200) MHz-ig.
Anno a PC2700-as ramokat (333M) 375M járattam. Nem volt gond. A proci hibázott hűtési problémák miatt. Tehát ha a proci engedi, akkor elég közel lehet kerülni a 400M-hez. -
#4933 valaki tudna segíteni? -
Robbb #4932 Sziasztok! Aki Opera böngészőt használ (én a 7.23-ast), az mondja meg hogy miért írja ezt ki a program egy képre vagy hivatkozásra kattintva: Ismeretlen dokumentum vagy nincs dokumentum megadva. A kért ablak/kép megnyílik de k*rva idegesítő állandóan leokézni ezt a vacak figyelmeztetést. Valami beállítási problem? Előre köszi! Ja, és nem akarom az Explorert használni :) -
#4931 Service Pack 2 feltelepítése után a total commander ftp csatlakozási része nem csatlakozik fel ftp szerverre, hibát ír, az alapértelmezett tűzfal ki van kapcsolva az adott internetkapcsolatnál, van vkinek ötlete mit lehet tenni hogy működjön a total commander eme része is? Esetleg a szolgáltatások között kikapcsolni a tűzfalat? /Tudom próbáljam ki, csak nem nállam van a jelenség, és meg csak sp2-t sem tervezem hogy felrakom./ -
sfec #4930 Érdekes hiba: A feltelepített Windows nem tud bebotolni csak akkor ha bent van a Windows-os boot cd. Miért?
(Új alaplapra telepítem) -
#4929 asus.com.tw -n nézd meg és szedj le új bios-t hozzá, ram lehet nem fog 400-on menni -
DDE #4928 Hali!
Lenne pár kérdésem.
Első : Asus P4PE alaplap. Alapból northwood magos intel procikat támogat. Bele lehet-e gyömöszölni prescott magos procit?
Második : PC2700(333M)-as memóriák mehetnek bele. Bele lehet-e tenni PC3200(400M)-t?
Köszi! -
Gabyee #4927 Köszi a gyors választkiprószálom! -
#4926 próbáld meg a rendszer visszaállitó funkciót kikapcsolni, reset, majd újra engedélyezni -
Gabyee #4925 Sziasztok,kérnék egy "kis" segítséget!
A gép bekapcsolásakor a "Fájlrendszer vizsgálata:C:"duma jön be,ezt mindenki ismeri(gondolom)Tovább a szokásos duma:"Az egyik lemezen ell.kell a konzisztenciát.Megszakíthatja a lemez ell.,de erősen ajánlott,hogy folytassa.A windows most ell.fogja a lemezt.
A kötet sorozatszáma:3340-150E.A windows fájlokat és mappákat ell....."
Eddig tiszta,el is kezdi és mutatja%-ban hogy hol tart.
Csakhogy egy idő után ez a szöveg jön be,amely számomra ismeretlen:"A bejegyzés(\System Volume Information_restore{B855167F-A8C4-404D-933AE4C85B3877}\RP77\A0015985.old)mérete nem érvényes.
Majd ugyanez:\System Volume Inf...blabla.old keresztcsatolt a(z)1860551 foglalási egységgel.
Itt elkezd dolgozni a vinyó és nem történik semmi(fagyi)pedig vártam vele már 1órát is hátha,de nem.Csak a rezet segít.Ezt az ell.át tudom ugorni az elején,de érdekelne hogy min akad el,mi a túró lehet ez és hogy tudnám megszüntetniJa és persze winfos XP:D
Bocs hogy ilyen hosszú lett,a segítségeket meg köszi előre is -
sfec #4924 meg van a hiba (Lehet) nagyon meleg a déli hÍd) Lehet hogy ez a ...) -
sfec #4923 nem jön be a kép. -
#4922 anyira tecik a cím hogy néha asok gond közé kelle egy pici spem ;) :DDD Javulást minen problémának!!!!!! -
#4921 Na de Johnny!:D -
#4920 *Segítség!* a urániumot ittam és most este foszforeszkálok,, mmit tegyek? má a kezelőorvosomhoz fordiltam :((( -
#4919 Pörög rendesen a prociventi? Nincs tele porral a borda? Menj be biosba és figyeld ott, hogy nem e mászik fel a procihőmérséklet.
-
sfec #4918 újra összeraktam és 17 mp ig megy és leáll. Szoval alaplap vagy a proci lahet a hibás??? -
#4917 USB 1.1 / 2.0 közti porbléma? Vagyis mást akar használni a scanner, mint amit a gép... bár elvileg akkor az 1.1 közös nevező lenne.. -
#4916 Jah, a telepítő cd-jéről is feltettem a teljes keretprogramot (hp photo and imaging...) de azzal sem megy. -
#4915 lehet hogy a táp magával rántott egy alkatrészt? -
#4914 Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Szereztem egy hp scannert. Usb-s, bedugom, egyből kiirja, hogy uj hardware, hp scanjet 3600, szóval úgy néz ki, mintha tökéletes lenne.
De amikor be akarom olvasni a scannerben lévő lapot, akármilyen programmal, akkor mindig azt írja ki, hogy nem találja a scannert, ellenőrizzem, hogy minden jól be van-e dugva. Pedig tuti minden jól be van dugva. Ez mi lehet?
Létszi segítsetek, ha tudtok!
Márk -
sfec #4913 tökéletesen ment a héten egyszer csak leált mert tönkrement a táp. Kicseréltem a tápot és ez van. -
sfec #4912 ja és üresen hogy viselkedik az alaplap? -
#4911 Nincs beragadva a power gomb?
Jól van rádugva a resetgomb csatlakozója alapra? -
sfec #4910 egy videókártya, proci memória. És ennyi Kivettem mindent és akkor is ez van. -
#4909 Az hogy semmi eszköz, azt hogyérted? mik vannak rádugva a lapra? -
#4908 az infra soros port helyett van, tehát az a normális ha eltűnik a normál com port. Infrán be tudsz vmit állítani biosban? Adatot amúgy forgalmaz rendesen? -
sfec #4907 Csak kb 3 másodpercig megy a gép és leáll. Hol lehet a hiba? (nem sípol, és nincs rajta semmi eszkösz) -
#4906 Az mitől lehet, hogy nem lehet kikapcsolni a gépet mert mindíg restartol, ha áramtalanítva van a chello-s modem akkor kikapcsol rendesen. Ha áramot adok a modemnek akkor bekapcsol a gép. -
smarney #4905 XP-m van, nem volt semmi driver. A kapcsolat mindig megszakad, ha nem használom az infrát akkor is, lehet hogy vmelyik com porttal akad össze? Mert amikor a BIOS-ban bekapcsolom az infrát eltünik az egyik com port. -
#4904 Az a gáz hogy még sose használtam infrát, pedig nekem is ilyen deszkám van...
Nem lehet, hogy csak akkor akar kapcsolatot, ha konkrét adat forgalom van? Addig amíg nincs meg kikapcsol?
Amúgy XP -d van?
Vmi driver kellett az infrához? -
smarney #4903 Az alaplapon van infra kivezetés, nem pci-os. Telefonnel akarok kapcsolatot létesiteni, de állandóan megszakad. Eleinte még villog az infrán a LED, aztán kialszik. -
#4902 milyen az infra?
PCI -os egy lyen cucc, vagy milyen?
Mivel létesítesz kapcsolatot? Telefonnal?
Infra diriver fönn van? -
smarney #4901 Hi! Nem rég vettem egy alaplapi infrát, működött is rendesen kb. fél órát azán hirtelen megszakadt a kapcsolat. 2 óra múlva újrainditom a gépet, megint megint megy az infra, 2 percig. Alaplapom: ABIT NF7 nForce2, vki segitsen! -
kingke #4900 Hello mindenkinek. Van két modemes problémám.
1-sö probléma.
Othoni 56-kás modemem telefonos nem akar föltárcsázni csomoszor. amikor tárcsázik és kihuzom akkoris tárcsázik és csak tök késön veszi észre, hogy nincs is bedugva. Ez miért van haldoklik?. 3 internetes tárcsázást használok és mind a 3-ra is kirhatja ezt.
2.ik probléma van egy motorola sb4200E surfboard cable modem
és mindig villog sárgán az Activity lámpa. Ez miért van?
Virusos volt a gép le lettek irtva, ha még virusos is a tüzfallal letiltottam mindent és akkor is villogott, kihuztam az egyik gépböl vilogott, kihuztam a másik gépböl, akkor nem volt aktív. 2 gépen van megosztva. egyikkel usb,utp-n cstlakozik.
Valami ötlet? Már ujj Window is lett tévve, de a formázás kizárt.
-
#4899 Ezért nem tudjuk mi sem.
Csakis ott fog kiderülni a dolog, amikor megpróbálod rátenni. -
zizzenet #4898 Aztat értem, hogy a proci foglalat közvetlen szomszédságában sorakoznak ilyen bigyók (diódák vagy tranzisztotok, nemtom, álló hengerecskék ). Azokba nem ütközik bele? Meg a táp nem lesz útban neki (400W-os ház). Ezek a problémáim. Nem tudom letesztelni, azért kérdezgetek. -
#4897 igaz bocsesz -
#4896 Mit értesz azalatt, hogy az "alaplap bigyói" ??? -
#4895 Az pont beletartozik az általam említett "áramellátási" problémákhoz.